Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amın canım ınsallah bende ıkız cok ıstıyorum ama malesef bır embrıyo koyacaklar olsun yeterkı olsunda bırtane olsun ben onada razıyım rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıb eder ınsallah banada sızlerı tebrık etmek nasıb olur

cnm nasılsın varmı ağrın sızın
1 günün kaldı anneliğe adım atmaya inşlh
olsunda 1 tane olsunsun cnm sağlıklı uzun ömürlü olsun inşlh
nur.sen ne yaptı acaba onun kaçta toplanacaktı yumurtaları
onundamı genel anesteziyle olacak acaba
2006 yılında benim yumurtalarım sperm çıkmadığı için toplanamamıştı
inşlh birgün ben ve benim durumumdaki herkes bu duyguları yaşar cnm
inşlh hayırlısı olur sizin için...

kızlar,fsh hormonum 15.95 çıktı.haftaya amh testi için gün verdi.doktor elinizi çabuk tutun iki sorunla birden uğraşmayın dedi.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.bunada şükür diyip geldim okula.

inşallah hayırlı haberler gelir herşeyin böyle rahat geçer melege cok uzulmustum ama ınanıyorum kı senden ve mınık gelınden ıyi haberler gelecek bana da
umut olacaksınız.
Ben en cok yumurta toplama ıslemınden korkuyordum ama senın bu guzel haberın agrın sızın olmaması benı bıraz rahatlattı.
Benım esımde sperm için ılk yapılan testte 0 yazıyordu sayı cok cok az oldugundan hıcbır deger hesaplanamamıs o nedenle 0 yazıp gecmısler,
sonrakı ıkı testte de sayı ileri hareketli 100 bin, yuzde 99 anormal ve yuzde 1 morfoloji ,genetik test istediler onun sonucuna göre tedaviye başyacağız,
öncelik çıkanlardaymış 1-2 deneme tutmaza tese yapılırmış, ama ben cok fazla
deneyebileceğimi sanmıyorum, inşallah ilk seferde tutar, muayenede de biraz gerildim rahat değildim hayırlısı
sizleri okuyorum şimdilik her zaman giremesem de yazamasam da hep dua
ediyorum hepimiz için sayfalar birikiyor okuyorum yine de, hazirana yetişirse tedavim ben de sizlerle paylaşırım yaşadıklarımı, çünkü ailem dahil kimseye anlatamıyorum,
sürekli sorular vs istemediğim için pirpirikliler zaten, en azından burası var, çok şükür sizler varsınız. Hepinize işlerinizde kolaylıklar dilerim güzel günler dileğiyle...

amıın canım benım rabbım bu guzel hıslerının mukafatını hayırlı saglıklı bır evlatla versın ınsallah ınan boyle olumlu dusunuyorsunuz yaa bana acayıp moral oluyor dıyorumkı rabbım ben zaten gunahkar acız bır kulum ben layık olmasam bıle bu guzel kardeslerımın guzel nıyetlerı hurmetıne bana hayırlı evlat nasıb et dıye dua edıyuorum ınsallah rabbım ıcabet eder , toplama ıslemınden hıc korkma canım ınan hıc anlamıyorsun bıle uyuyup uyanıyosun sadece agrı sızı kanama hıc bısıy hıssetmıyosun , cok sukurkı sızde sperm varmıs canım sakın pes etme calısmakta dua etmenın baska bır halı hazıranda baslarsın ınsallah rabbım butun ısını rast getırsın evladını sana senı yavruna kavustursun en kısa zamanda ınsallah ; benımde aılem bılmıyor canım sadece esımde tıkanıklık var dedım okadar bende acıklama yapmaktan sıkıldım artık en ıyısı soylememek ; burdan ayrılma haberdar et muhakkkak tammamı canım dualarınıda eksık etme evet cok sukur burası var sızler benım dert ortagım can yoldasım sırdasımsınız hepınız ıyıkı varsınız rabbım guldursun hepımızı ınsallah

hayırlı olsun canım, ben bu aralar çok sulu gözlü oldum. Yine ağlayarak yazıyorum, inşallah sanada, banada, hepimizede, tüm bebek isteyenlere allahım tez zamanda nasip eder. Hepimiz bebişlerimizi öper koklar kucaklarız. Gelişmeleri paylaş biizmle. Hangi hastaneye gidiyordun sen, doktorun kim?

canııım benıım kıyamam sana rabbım o gozyaslarının hurmetıne ınsallah sana da taddırır yavrunu alırsın kucagına ınsalllaahhh canım ben belcıkada yasıyorum doktorum kaan osmanaga oglu; rabbım ınsallah bızlere evlat sevgısını opup koklamayı taddırır

enfallim cnm benim yumurta toplama işlemin hayırlı olsun inşllh en kısa zamanda da yuklenem yapılır ve sonra
hamileyim:49::49: Kızlar diye yazarsın bizdekurtlarımızı dökerizzzzzzzzzzzzzz:21:

Nursen cnm inşllh kolayca gecer yumurta toplama ıslemın sende en kısa zamanda:49::49:olursun bı tanemmmmmm

cnm benim kız seni özledik be ablan huzurlu olsun yeni evinde
oh gez gez sefan olsun bızım yerimize de doktur tmm mı güzelim :32::32:

ayy ınsallah canıım acaba boyle bbır mujde vermek nasıb olucakmı bılmıyorum ama ınsallah rabbım emeklerımızı zayı olmaktan korur kutlamakmı heralde ucarım havalara hayalı bıle bukadar guzelken gercegı olursa naparım bılmıyorum :46::46::46:

Olsunda farketmiyor valla herturlusu makbul:)
Ben kontrole gitcem KiZlar normalde. Yarindi ama akıntım cok korktum. Erken çatlar yumurtam diye bı görüneyim doktora gorusuz :)

hadi bakalım, tedbirli olmakta fayda var tabi. içinde kalmasın erkenden git bakalım. güzel haberlerle gel bize...

CANIM BENIIM YOK AGRIM SIZIM NERDEYSE OYNAYARAK GELICEKTIM EVE ICIM ICIME SIGMIYORDUKI COK SUKUR COGU GITTI AZI KALDI AMA ZORU KALDI IS BUNDAN SONRASI INSALLAH RABBIM HAYIRLISIYLA NASIB EDER ; RABBIM INSALLAH SENINDE ISINI HAYIRLA TAMAMLAMAYI NASIB EDER DEMEKKI OZAMAN VAKTI SAATI DEGILMIS RABBIM SIZE SAYISIIIZZ SINIRSIIZ DOLUUUUUU SAGLIKLI SIPERMLER NASIB EDER SENDE EN KISA ZAMANDA MUCIZELER YASARSIN RABBIM YETERKI OL DESIN BIZDE SIZLERIN GUZEL HABERLERIYLE BURAYI BAYRAM YERINE CEVIRIRIZ INSALLAH :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canııım benıım kıyamam sana rabbım o gozyaslarının hurmetıne ınsallah sana da taddırır yavrunu alırsın kucagına ınsalllaahhh canım ben belcıkada yasıyorum doktorum kaan osmanaga oglu; rabbım ınsallah bızlere evlat sevgısını opup koklamayı taddırır

heyecanlı değilim, aksine çok sakinim diyorum. ama her fırsatta ağlar oldum. sonunda gülelim bizde inşallah. benim eşimdede büyük ihtimalle tıkanıklık var. bir hafta sonra mikrotese olacak. bende rapor çıkarmak için ssk ya gideceğim yarın. bakalım, inşallah bende baharın doktoru gibi anlayışlı bir doktora denk gelirim. herşeyim hazır inşallah kabul ederler elimdeki test tahlilleri çok uğraştırmazlar bizi.

ama çok uzatırlarsada beklemeyeceğim.

Gerçekten çok zor, bende bu durumu yaşamaktan korktuğumdan önce eşim hazırlanıyor. Ama sen umutsuz olma.Bak daha dün burada mutsuzun kendiliğinden hamile kaldığını konuşuyorduk. İnşallah sende kavuşursun bebeğine yeterki vazgeçme.

2006 dan sonra hiç tekrar denemediniz mi?

Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedıııı :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64: Ay kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedıııı :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64: Ay kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

tebrik ederim canım. şimdi 2.gün transferi mi olacak. inşallah ikisinide transfer ederler. çok dua edeceğim senin için. İnşallah bundan sonra hep böyle mutlu olursun. :)

merhaba askbebek bende yarın sabahtan gideceğim süleymaniyeye başvurmak için. telefonda ilk gelişte nüfus kayıt örneği ile gelin dediler. nasıl oluyor aşamaları. dışarda yaptırdığın raporları kabul ettiler mi?

canım adetin ikinci günü gidiyorsun vajinal ultrasun yapacak dr ve aç karnına git kan tahlili vereceksin eşin olmadan gidebilirsin eşine sonra gün verecekler tahliller için giderken
nüfus kayıt örneği
götür zaten onlar orda sana hepsini anlatacaklar sonraki aşamada ne olcak ne isteyecekler canım bende haftaya çarşamba günü gideceğim
artık raporu almama azkaldı hayırlısıyla

Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,

çok sevindim gözün aydın darısı kucakladığın günlere inşş

hayırlı olsun canım ya inş bebeğin sana sımsıkı sarılır ve güzel anne olmayı sende yaşarsın şükr etmen çok güzel canım şükür namazı kıl gözün aydın :nazar::emir_bebek:

kızlar,fsh hormonum 15.95 çıktı.haftaya amh testi için gün verdi.doktor elinizi çabuk tutun iki sorunla birden uğraşmayın dedi.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.bunada şükür diyip geldim okula.

cnm kadında fsh yüksek olunca damı tehlike oluyor kadındaki ni ben bilmiyordum
sorun olmaz inşlh cnm yaa fsh yı düşüren yiyecekler ye bakalım düşecekmi

canım benıım yok agrım sızım nerdeyse oynayarak gelıcektım eve ıcım ıcıme sıgmıyordukı cok sukur cogu gıttı azı kaldı ama zoru kaldı ıs bundan sonrası ınsallah rabbım hayırlısıyla nasıb eder ; rabbım ınsallah senınde ısını hayırla tamamlamayı nasıb eder demekkı ozaman vaktı saatı degılmıs rabbım sıze sayısııızz sınırsıız doluuuuuu saglıklı sıpermler nasıb eder sende en kısa zamanda mucızeler yasarsın rabbım yeterkı ol desın bızde sızlerın guzel haberlerıyle burayı bayram yerıne cevırırız ınsallah :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin cnm amin inşlh herkese nasip eder rabbim
inşlh seninde halayını 40 gün 40 gece çekeriz cnm..

gerçekten çok zor, bende bu durumu yaşamaktan korktuğumdan önce eşim hazırlanıyor. Ama sen umutsuz olma.bak daha dün burada mutsuzun kendiliğinden hamile kaldığını konuşuyorduk. Inşallah sende kavuşursun bebeğine yeterki vazgeçme.

2006 dan sonra hiç tekrar denemediniz mi?
yok cnm 10 ekim 2011 de kaan bey eşime mikro tese yaptı
sonuç sertoli cell only
ben hazırlanmadım
3.de ben hazırlanacağım kısmetse

ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedıııı :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64: Ay kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

cnm benim hadi gözün aydın
inşlh o yumurtaların sıkı sıkı tutunurlar sana cnm inşlh ikizlerin olur çok güzel haber
:64:hayal gibi ama inşlh bende bu aşamalara gelebilirim :64:

canım,yumurtalarla ilgili sıkıntı ve erken menepozun işareti imiş.bakalım yapıcaz bişeyler ama ne bende bilmiyorum canım

enfall,canım az kaldı hayırlısı ile kavuşacaksın bebişine.Allah yardımcın olsun

canım adetin ikinci günü gidiyorsun vajinal ultrasun yapacak dr ve aç karnına git kan tahlili vereceksin eşin olmadan gidebilirsin eşine sonra gün verecekler tahliller için giderken
nüfus kayıt örneği
götür zaten onlar orda sana hepsini anlatacaklar sonraki aşamada ne olcak ne isteyecekler canım bende haftaya çarşamba günü gideceğim
artık raporu almama azkaldı hayırlısıyla

eşimin cuma günü izin almasıda zor, nasıl geleceğim diye kıvranıyordu. iyiymiş bu bende tek giderim. sen raporu aldıktan sonra ne zaman başlayacaksın tedaviye

canım,yumurtalarla ilgili sıkıntı ve erken menepozun işareti imiş.bakalım yapıcaz bişeyler ama ne bende bilmiyorum canım

enfall,canım az kaldı hayırlısı ile kavuşacaksın bebişine.Allah yardımcın olsun

ANLADIM CNM
BANA DAHA ÖNCE YAPILDIMI HİÇ BİLMİYORUM
SENİN TEDAVİ İÇİN MUAYENENDEN İSTEMİŞLERDİ BU TESTLERİ DEĞİLMİ
SIKMA CANINI CNM İNŞLH YOKTUR BİR PROBLEM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

tebrik ederim canım. şimdi 2.gün transferi mi olacak. inşallah ikisinide transfer ederler. çok dua edeceğim senin için. İnşallah bundan sonra hep böyle mutlu olursun. :)

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM BENIIM INSALLAH SENDE HEP MUTLU OLURSUN BITANEM :52::52::52: CANIM BU BENIM ILK TRANSFERIM OLUCAK 1 TANE KOYUCAKLAR BENDE IKITANE OLSUN ISTERDIM AMA OSUN YETERKI VERSINDE RABBIM 1 TANE OLSUN :49::49::emir_bebek::emir_bebek: RABBIM DUALARINA ICABET EDER SENIN DUALARININ HURMETINE VERSIN BANA YAVRUMU RABBIM SANADA ETTIGIN DUALARIN MISLIYLE VERSIN BENIM ICIN NE DILIYORSAN AYNISINI VERSIN SANA RABBIM BENDE SENIN HEYCANINI PAYLASIRIM INSALLAH :49::49::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X