Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah razı olsun baharcım şu sevenleri ayırmalarına çok karşıyım iyiki evlendin eşinle canım ohhh ohhhh

evet canımm ohhh iyi oldu :1: bırakmadım aşkımı :48:

baharcığım senin işlerin nasıl gitti bugün
inşlh herşey yolundadır cnm...

canım bi sıkıntı yok şimdilik pek bişey de kalmadı zaten...
yarın rahim filmi çekilecek burdaki işimiz bitecek...
21 ve 22. günki testlerde yapılınca gerisi hastaneye kalacak...

canım benimm özledimm seniiii:29::54::54:

canım arkadaşımmmmmmm bende seni çok özledim bitanemmm :16::16::16:

günaydın herkase.

canım. nasılsın?MERCANIN TEFRİCİYELERİ TAMAM.ALLAH KABUL EDER İNŞ.
sen ne yaptın?bu aralar epey yoğunum arayamadım. halletmişsindir inş.

iyiyim canım ne olsun koşturuyoruz işte...
şükür şimdilik herşey yolunda...
evime bi gideyim gideririz hasretimizi :70:

kızlar,fsh hormonum 15.95 çıktı.haftaya amh testi için gün verdi.doktor elinizi çabuk tutun iki sorunla birden uğraşmayın dedi.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.bunada şükür diyip geldim okula.

canım sıkma canını ciddi bişey değildir inş...
dr temkinli olmak için öyle konuşmuştur ki sende öyle düşünüyordun zaten...
hayırlısıyla bu yaz hamiş olacaksın bitanem :49:

Ayyy kızlaar az once benı labarotuvar aradı 6 tane yumurta toplanmıstı ya bırı fos cıkmıs 3 tutmamıs ıkısı tutmus yarın transferım olucakmııııııısssss normalde cumartesı demıstı doktor ama yarın 8 de gelın dedıııı :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64: Ay kalbım cıkıcak heycandan sevıncten aglıyoruuummm sukurler olsun rabbıımeee :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım benim gözün aydın :46:
demek yarın mercimeğine kavuşuyorsun :49:
inş hamileliğinin sonuna kadar göbişinde :49: sonrada hep yanında olur meleğinnnn :emir_bebek:
darısı hepimizin başına inş :16::16::16:

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------164
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

baharcım hayırlı olsun sizin spermler doğurdukca doğoruyor :1::1::1: ne güzel haber bu ;)))

saol canım benim darısı başınıza :16::16::16:
evet canım yaa maşallah çoğalıyorlar her geçen gün :nazar::nazar::nazar:
rabbim hepimize daha fazlasınıda göstersin inş...

CNM NE DİYOSUN MAŞALLAH MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:
İNŞLH DAHADA ARTARAK ÇOĞALIR SPERMLERİNİZ AY ÇOK ŞÜKÜR SİZ BU GÜNLERİ GÖRDÜNÜZ BİZLERDE GÖRÜRÜZ İNŞLH BAHARCIĞIM YAA ÇOK SEVİNDİM
İNŞLH HEMENCİCİK RAPORUNUZDA ÇIKAR ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN CNM EMEKLERİNİZ YER BULSUN İNŞLH...100 BİNDEN 1,4 MİYON İÇİN GELSİN:64::64::64::64::64::64::64::64:52::emir_bebek::66::66::66:

saol bitanem darısı başınıza :70:
tedavisi bittikten sonra 1,5 sene hep 0 gördük...
tedaviye başladıktan sonra çıkmaya başlayan 1-2 sperm bile bizi okadar mutlu ederken milyonları düşünemiyordum bile...
rabbim nasip etti şükürler olsun :16::16::16:
inş sizden ve topiğimizdeki diğer arkadaşlardan da daha güzel haberler alırız canım benim hep dualarımdasınız :70:

bebekim bu süper bir haberrrrrrr işte ben buna halay çekerim:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
şu moral bozukluğumun üzerine bu haberi almam çok iyi oldu çok sevindim bitanem şükürler olsunnnn...
bebekim bakarsın temmuza kadar hamile kalmış olursun tüp bebeğe gerek bile kalmaz ayyy ne ggüzel olur yaaaaa....
gözün aydın canımiçi seviliyosun:16::16::16::16::16::16::16::16:

evettt bebekim şükürler olsun :64::64::64::64::64::64:
ahhh bebekimmm ya keşke dediğin gibi doğal yoldan olsaaa :16:
ama az kaldı zaten diğer adetimde başlıyorum tedaviye...
bebişim gelsin girsin göbişime benimle kalsında dünyalar benim olsunnnnnnn en büyük dileğim bu :49:
saol bitanem sende çoookk seviliyorsun rabbim size daha fazlalarını nasip eder inşşşş :70:

Yaaa inanıyorum süper bı haber bahar aşılama yaptir bence tup bebeğe gerek yok artık:) cok ama cok sevindim :))

saol canımmm :70:
aşılama 5 milyondan fazla olanlara yapılıyor...
ki bi faydasını görende pek yok...
ben yolumu çizdim diğer adetimde hayırlısıyla başlıycam tedavimize...
rabbim inş nasip ederde ozaman yazarım size "kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm" :49: diye...

çok çok sevindim. inşallah sende mutsuz gibi 1 milyonla kendiliğinden hamile kalırsın. :))))

saol canım darısı sizin başınıza :16:
nerde o günler keşke rabbim nasip etse öyle bi mucizeyi...
ben bebeğime hayırlısıyla bi kavuşayıom da nasıl olduğu önemli olmaz artık :49::emir_bebek::emir_bebek:

saol canımmm :70:
aşılama 5 milyondan fazla olanlara yapılıyor...
ki bi faydasını görende pek yok...
ben yolumu çizdim diğer adetimde hayırlısıyla başlıycam tedavimize...
rabbim inş nasip ederde ozaman yazarım size "kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm" :49: diye...

Yaaa ben 1 milin yeter sanıyordum cnm ;) aman hamile kalda tp bebekle kal nolçak sanki ben suanda 1 sperm görsem bile cok mutlu Olcam neguzel rahat rahat tedavi olacaksın sperm çıktımı çıkmadimi derdi olmadan:)

selam canlarrrrrrrr hepinizi çok özledimmmm :70:
biz hala izmirdeyiz haftasonuda burda olucaz...
rapor için yapılacak pek bişey kalmadı...
yarın benim rahim filmim çekilecek adetimin 21. ve 22. gün yapılacak testlerin sonucuyla tüm belgeleri vericez ve heyete girecek...
pazartesi günü kociş 3 günlük perhizle gelmişti test yaptırırlar diye...
o gün almamışlar çarşambaya gün vermişlerdi...
dün test verdi 5 günlük perhiz olmuş oldu...
bugün sonucunu aldık...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1,4 milyon çıktı sperm sayımızzzz :52:
hızlı hareketli= %15
yavaş hareketli= %15
yerinde hareketli= %30
hareketsiz= %40
allahıma binlerce şükür artmaya devam ediyor spermlerimiz :16::16::16:
en ideali 3 gün perhiz olması...
5 gün beklemeseydik belki hareketsizler daha da az olurdu...
darısı hepinizin başına canlarımmmmm :16::16::16::16::16:
güzel haberi hemen sizinle paylaşmak istedim :70:

Canım benimmmmm süperrr bi haber yaaaa:52::52::52:
Maaşallah maaşallah artmaya başlamış spremciklerrrrr:nazar::nazar::nazar:
inşaallah devamıda gelirrr
herşey yolunda gidiyo çook güzelll az kaldı inş bebişine kavuşmanaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı bizlerin başına inş

amıın canım benım rabbım bu guzel hıslerının mukafatını hayırlı saglıklı bır evlatla versın ınsallah ınan boyle olumlu dusunuyorsunuz yaa bana acayıp moral oluyor dıyorumkı rabbım ben zaten gunahkar acız bır kulum ben layık olmasam bıle bu guzel kardeslerımın guzel nıyetlerı hurmetıne bana hayırlı evlat nasıb et dıye dua edıyuorum ınsallah rabbım ıcabet eder , toplama ıslemınden hıc korkma canım ınan hıc anlamıyorsun bıle uyuyup uyanıyosun sadece agrı sızı kanama hıc bısıy hıssetmıyosun , cok sukurkı sızde sperm varmıs canım sakın pes etme calısmakta dua etmenın baska bır halı hazıranda baslarsın ınsallah rabbım butun ısını rast getırsın evladını sana senı yavruna kavustursun en kısa zamanda ınsallah ; benımde aılem bılmıyor canım sadece esımde tıkanıklık var dedım okadar bende acıklama yapmaktan sıkıldım artık en ıyısı soylememek ; burdan ayrılma haberdar et muhakkkak tammamı canım dualarınıda eksık etme evet cok sukur burası var sızler benım dert ortagım can yoldasım sırdasımsınız hepınız ıyıkı varsınız rabbım guldursun hepımızı ınsallah

çoook teşekkür ediyorum duaların için moral verdiğin için, aynı şeyleri yaşamayan bu durumun çaresizliğini anlayamaz herhalde, ben de buralarda olacağım mutlaka, hem sizleri merak ediyorum hem de bazen patlayacak gibi oluyorum ne olacak nasıl olacak diye düşünmekten, burda paylaşıyorum, vakit ayırdığın dinlediğin için sana ve herkese tşkler, inşallah olumlu haberlerni bekliyorum transfer sonrası yaşadıklarını da anlat herşeyi, kan testine kadar da seninle gün sayacağız anlaşılan...

spermler çıkmaya başladı, hamile haberleri gelmeye başladı. şimdi sendende güzel haber bekliyoruz.

bebek kısmeti ile gelirmiş bak seninki şimdiden getirmiş kısmetini. anne babasını sıkıntıya sokmuyor. tedavi parasını önden yollamış :)

spermler çıkmaya başladı, hamile haberleri gelmeye başladı. şimdi sendende güzel haber bekliyoruz.

bebek kısmeti ile gelirmiş bak seninki şimdiden getirmiş kısmetini. anne babasını sıkıntıya sokmuyor. tedavi parasını önden yollamış :)

Ağlattın beni bebeğim annesini babasını sıkıntıya sokmuyo dedin ya icim bı tuhaf oldu
3 gun var amlyta ne yapcam Pazartesi gunu ins iyi haberle çıkar doktor amlyttan
Sürekli gözlerim dolu aglamakliyim
Esim beni teselli ediyor elimizden geleni yaptık ins olur olmasada canımız sagolsun diyor...
Rabbim büyük hiç bı zaman darda bırakmadı bizi ins bundada bırakmaz
Hep guzel haberlere gelelim hepimize umut olalım ins..

Ağlattın beni bebeğim annesini babasını sıkıntıya sokmuyo dedin ya icim bı tuhaf oldu
3 gun var amlyta ne yapcam Pazartesi gunu ins iyi haberle çıkar doktor amlyttan
Sürekli gözlerim dolu aglamakliyim
Esim beni teselli ediyor elimizden geleni yaptık ins olur olmasada canımız sagolsun diyor...
Rabbim büyük hiç bı zaman darda bırakmadı bizi ins bundada bırakmaz
Hep guzel haberlere gelelim hepimize umut olalım ins..

eşin doğru söylüyor, hepimiz olsun istiyoruz onun için uğraşıyoruz ama hayırlısı neyse o olsun demek lazım. i
nşallah bundan sonra sadece mutluluktan ağlarsın. allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz. enfall, sen, nur.sen hep güzel haberler verirsiniz. peşinizdende ben, bahar, askbebek biz ikinci partideyiz :)

eşin doğru söylüyor, hepimiz olsun istiyoruz onun için uğraşıyoruz ama hayırlısı neyse o olsun demek lazım. i
nşallah bundan sonra sadece mutluluktan ağlarsın. allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz. enfall, sen, nur.sen hep güzel haberler verirsiniz. peşinizdende ben, bahar, askbebek biz ikinci partideyiz :)

Bu listedeki herkes hamile kalacak ins:) aslında olumlu düşünüyorum ama amlyt yaklaşıyor korkuyorum
Doktorlar benden daha umutlu konuşuyor hormon genetik testis boyutu normal sperm taşıyan kanallar var.. Büyük ihtimal sperm çıkar %50 şans var ..benim icin %50 düşük bı olasılık gibi geliyor ama esim diyor 100 erkekten 1 i azospermi oluyorsa bu düşük olasılık bizi buluyorsa neden %50 dilimin içindede olmayalım bide doktor sizden umutlu olmasak once esinizi amlyt ederdik falanda dedi off nebilim bugün doktorum kızdı su İnternet'e bakıp kafanı karıştırma dedi..benim normalde yarına kontrol gunum ama internette okudum yumurtası erken çatlayip tedavisi iptal olanları hatta doktor ultrasonda bakarken aman tum hepsi çatlamış diyip espiri yaptı...İnternet'e gelmiycem diyorum ama dayanamıyorum:)

Bu listedeki herkes hamile kalacak ins:) aslında olumlu düşünüyorum ama amlyt yaklaşıyor korkuyorum
Doktorlar benden daha umutlu konuşuyor hormon genetik testis boyutu normal sperm taşıyan kanallar var.. Büyük ihtimal sperm çıkar %50 şans var ..benim icin %50 düşük bı olasılık gibi geliyor ama esim diyor 100 erkekten 1 i azospermi oluyorsa bu düşük olasılık bizi buluyorsa neden %50 dilimin içindede olmayalım bide doktor sizden umutlu olmasak once esinizi amlyt ederdik falanda dedi off nebilim bugün doktorum kızdı su İnternet'e bakıp kafanı karıştırma dedi..benim normalde yarına kontrol gunum ama internette okudum yumurtası erken çatlayip tedavisi iptal olanları hatta doktor ultrasonda bakarken aman tum hepsi çatlamış diyip espiri yaptı...İnternet'e gelmiycem diyorum ama dayanamıyorum:)

canım bende bir kaç merkezle görüşmeye gitmiştim. herşeyin mükemmel olduğu ortamda başarı şansı %50 demişlerdi bana. bende senin gibi düşük bulmuştum. doktorda normal yolla hiç bir problem olmayan bir çiftte bir ayda gebelik şansı %25 lerde. doğanın sana %25 şans verdiği ortamda tıp %50 şans veriyor demişti. böyle düşününce hiçte küçümsenecek bir oran değil.

tedaviye başlayan arkadaşlar ayaklarınızı sürüye sürüye gidin de peşinizden biz de gelelim :)

canım bende bir kaç merkezle görüşmeye gitmiştim. herşeyin mükemmel olduğu ortamda başarı şansı %50 demişlerdi bana. bende senin gibi düşük bulmuştum. doktorda normal yolla hiç bir problem olmayan bir çiftte bir ayda gebelik şansı %25 lerde. doğanın sana %25 şans verdiği ortamda tıp %50 şans veriyor demişti. böyle düşününce hiçte küçümsenecek bir oran değil.

Yaaa öylemi dedi ozman cidden. Az deil bu oran bide %70-80 çıkar dese ve amlytta çıkmasa doktora kızarız Heralde neden yüksek olasılık verdinde çıkmadı diye eşimde böle dıyo doktor riske atmaz hiç bı zaman her hastalikla cok olumlu konuşmaz ..neyse cogu gitti azı kaldı ins iyi haberlerle gelirim..2 ay oldu azo oldugumuzu ogreneli sanki 2 sene gecti:)

Yaaa öylemi dedi ozman cidden. Az deil bu oran bide %70-80 çıkar dese ve amlytta çıkmasa doktora kızarız Heralde neden yüksek olasılık verdinde çıkmadı diye eşimde böle dıyo doktor riske atmaz hiç bı zaman her hastalikla cok olumlu konuşmaz ..neyse cogu gitti azı kaldı ins iyi haberlerle gelirim..2 ay oldu azo oldugumuzu ogreneli sanki 2 sene gecti:)

bizimde yaklaşık 1,5 ay oldu. sanki 30 senedir çocuk hasreti çekiyor gibi hissediyorum kendimi. öğrendiğimden beri mümkün olduğunca kalabalık aile ortamlarına girmemeye çalışıyorum. bana bebek yap artık demesinler diye. kimseye açıklama yapacak gülücükler atacak halim yok aslında. burada umutlu olun, moralinizi bozmayın diyip duruyorum ama ben kaçıyorum hep. bakalım benim günüm gelince nasıl olacağım. haftaya cumartesi mikrotesemiz. bakalım beni neler bekliyor........

Back
X