- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canım sen gecen akşam bahsediyordun ya tedaviye başlamadan bi büyük temizlik yapsam diye sana özendim sanırım temizlik yaparken sürekli bunu düşündüm bebişim oluverirse yapamam şimdi yapayım diye düşünüp düşünüp sildim süpürdüm.
baharım ben tefrıcıyeyı okudummmmmmmmmmmmm
Ah canım yaaa
bende şimdi hep öyle düşünüyorum tedaviden önce yapayım temizliğimi sonra yapamam diyee
demek seninde aklına geldi benim yazdıklarımm
inş cnmm belkide ikizlerimiz olucak fırsatımız bile kalmıycak böyle genel tamizlik yapmaya inşşşşş olurrr
aman olsunda bebişlerrr
herkes toplanmış ne güzel.flzask,cemrem,baharcım evinize kavuştunuz bizde özledik sizi. kızlar dua paylaşmak site kurallarında yasak mı bilmiyorum.dün kazazade isimli bir arkadaş sağolsun dua gönderdi bana.sizinle paylaşmak istiyorum.eğer buraya yazamıyorsam tek tek özelden göndereyim
tesekkuler cnm bızde ozluyoruz hemen bı gun yazmasak
cnm dua yasak degıl sanırım cunku dua sayfaları var :44:
canım kazazade isteyene özelden göndereyim dediği için buraya yazmakta çekindim.kendisine sizlerle paylaşacağımı söylemiş rızasını almıştım.Allah onunda gönlünün muradını versin (amin)diyelim ve kopyalıyorum buraya
gece yarısı,abdest alınır,tam 12 de başla
* niyet edilir
1-Allahu Ekber - 10 defa
2- tövbe ,istiğfar ; Estağfirullah el aziym ve etubu ileyh ( 100 defa )
3-hamd yani şükür ; elhamdülillah 10 defa
4-salavat 10 defa
5 - dua okunur 170 ayetel kürsi
6-bitiminde tekrar salavat 10 defa
ve tekrar niyetinizi yineleyin ve peygamber efendimize tüm halilefere ehli beytine fatiha gönderin.
akabinde tekrar niyetinizi isteklerinizi sıralayın.peygamber efendimiz yüzü gözü hürmetine rabbim diyin ,iş ve hayırlı evlat ve ne istiyorsanız..
bunuda yaptım,
Abdest alinir, mümkünse gusledir. Zira abdest ve gusl (Dini bir emir, baslibasina bir ibadet, özel bir temizlik olmasinin disinda) sinir, kandolasim ve lenf sistemlerinin normale dönmesini saglar. Ayrica kisinin nefsini kibir, kin, hased, cimrilik, kiskanclik gibi kötü huylardan arindirir, huzur saglar
Sessiz, sakin bir yere cekilinir. Bu da, Dünyanin etkinlerinden kurtulmak, konsantre olmak, daha icten ve daha samimi olarak dua etmeye yardimci olur.
Tevbe -istigfar edilir. Bunun icin tevbe- istigfar dualarindan herhangi biri okunur. Veya 3 kere: "Estagfirullah" denir.
Allah rizasi icin 2 rek´at namaz kilinir. Sonra:
Namazdaki oturus sekli bozulmadan; yalvaris, yakaris, husu ve endise duygulari icinde:
"Sübhane Rabbiye´l- Aliyyi´l- A´le´l- Vehhab" denilerek ellerin ici, yüze gelecek ve koltukaltlari da görünücek sekilde kaldirilir. "Amin" denir.
Sonra söyle devam edilir:
Euzu bi´llahimine´s-seytani´r-racim
Bismi´llahi´r-Rahmani´r-Rahim.
Elhamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. Ve´l-akibeti li´l-müttekin. Ve´s-salatü ve´s-selamü ala Rasulüna Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Ve-la udvane illa ala´z-zalimin.
(Bundan sonra, hangi duayi okuyacaksan, onu okursun veya gönlünce ve Türkce olarak dua edersin. Sonra, duani söyle tamamlarsin).
Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed. Kema salleyte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime inneke Hamidün Mecid.
Allahümme barik ala Muhammedin ve ala ali Muhammed.
Kema barekte ala Ibrahime ve ala ali Ibrahime inneke Hamidün Mecid.
Rabbena atina fi´d-dünya haseneten ve fi´l-ahirati hasseneten ve kina azabe´n-nar.
Rabbenagfir li ve li-valideyye ve li´l-mü´minine yeve yekümül´l-hisab.
Amin, amin, amin. Bi-hürmeti seyyidi´l mürselin ve´l-hamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. Birahmetike ya er-hamer-Rahimin.
Esselatü ve´s-selamü aleyke ya Rasulullah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya HabibAllah, esselatü ve´s-selamü aleyke ya Seyyide´l-evveline ve´l-ahirin.
Sübhane Rabbike Rabbi´l-izzeti amma yasifun ve selamün ale´l-mürselin ve´l-hamdü lillahi Rabbi´l-Alemin. (El-Fatiha)
"Allahümme salli ala Muhammed" dendikten sonra Fatiha suresi ve ardindan bir salavat daha okunup, ellerle yüz mesh edilir.
merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim kendimi biraz tanıtmak istiyorum kimseye anlatamadıkları burda sizinle paylaşabiliyorum çünkü ancak bizmle aynı şeyleri yaşayanlar anlayabilir anlattıklarımızı...ben 21 yaşındayım ve 29 mayısta evliliğimizin 1.yılıına gircez..3 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendikeşim 1 mayısta ilk tese ameliyatını oldu ve az sayıda bulunan hücrelernde şekli bozuk olduğu içn tüp bebek uygulaması yapılamadı şimdi iğne ve ilaç tedavisi kullanıyoruz 4 yada 5ay snra tekrar tese olcak ve ben bu zamanı dört gözle bekliyorum ama zamn durdu hiç geçmiyo sanki
tatlım allh razı olsun ben bunları hep okurum ezbere bılırım de hıc aklıma burdakı gıbı ayrıyeten okuyup dua etmek aklıma gelmedı bende deneyecegımmmmm
allhım gönlümüzdeki muratları hakkımıza hayırlısıyla nasip etsinnnnnnnnnnnnn[/QUOTE
canım Allah hepimizden razı olsun.amin canım hayırlı evlat diliyoruz sonsuz hazinesinden mahrum etmesin yaradan.birde bu şekilde niyet ederek oku canım.Allah kabul etsin.
Slm arkadaşlar, erkek infertilitesi sayfalarındaki en aktif topic burası sanırım.. Bu konularda pek bilgim yok. Eşimin spermiogram testi yaptırmasını istiyorum. Kendim sadece hormon testi yaptırdım birde ultrasonla bakıldı o kadar. Bi sorun çıkmadı. Benim sorum sizlere şu...
Spermiogram testini yaptırmak için izlememiz gereken yol nedir? (Özelde yaptırmak istiyoruz) Lütfen cevaplarsanız sevinirim çünkü yarın gitmeyi düşünüyoruz
KiZlar opu cok zor deil demi..
Acaba diyorum sperm çıkacak Rabbim bosa zaman geçirmeyelim diye once benim amlyt olmamı istiyor
Off saçma sapan düşünüyorum keske hemen uyusam uyansam bitse
canım ya sen neden bu kadar üzgün karamsarsın inş bulunur lütfen bebeğin için pozitif olki bebeğinde gelsin sen kendini üzdükçe benide burda üzüyorsun allaha emanet ol yarın inş bize hayırlı haber veririsin duz yap eşin tetedeyken ben çıkıyorum eşim pc yi istiyor
3-5 gun cinsel perhizde olsun esınız yeterli cnm :)başka bsye gerek yok
Urologa gidin sperm testi istediğinizi söyleyin yeterli
KiZlar opu cok zor deil demi..
Acaba diyorum sperm çıkacak Rabbim bosa zaman geçirmeyelim diye once benim amlyt olmamı istiyor
Off saçma sapan düşünüyorum keske hemen uyusam uyansam bitse
herkes toplanmış ne güzel.flzask,cemrem,baharcım evinize kavuştunuz bizde özledik sizi. kızlar dua paylaşmak site kurallarında yasak mı bilmiyorum.dün kazazade isimli bir arkadaş sağolsun dua gönderdi bana.sizinle paylaşmak istiyorum.eğer buraya yazamıyorsam tek tek özelden göndereyim
Cnm iyiyim nolsun tup bebek tedavisi gördüm yarın yumurtalarım toplanacak esim amlyt olacak sperm çıkarsa eşimde hamile kalmış kdr sevincem dua et bana:)Oyy minikgelinim yazmış :) Canım benim sen iyisin inşallah? Neler değişti hayatında ne yaptın ne ettin bilmiyorum ama dualarımdasın her zaman... Rabbim gönlünden geçeni en kısa zamanda nasib etsin inşallah (UmutSunuz önceki nickimdi :) )
En son cuma olmuştu... Buna göre yarın 3. günmü oluyor?? :44::44:
Yaa ağrıya dayanırım onceden amlyt oldum o ağrıya dayandıysam bu Heralde daha hafiftirCanım hiç zor bişey değill
bana 2 kere yapıldı ve hiç bişey hissetmedim ki zaten aneztesi alıyosun uynadığında sadece biraz ağrın olabilir o kadar
o yüzden hiç korkma karamsar olma
hayırlı haberlerle gelirsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?