Hayırlı günler kızlar tam 1.30saattir yazdıklarınızı okuyordum maşallah baya kaynatmışsınız.
Enfall,nursen canlarım rabbim yumurtalarınıza can versin inşallah bebişleriniz size sıkı sıkı tutunur.
Minikgelin canım çok fazla stres yapmışsın dualarımız seninle inşallah bugün bize müjdeli haberler vereceksin bizlerde halayını çekicez.
Bu arada rabbim hepinizin gönlünün muradını versin inşallahbende cuma gününden beri yoktum sizleri çok özlemiştim
canım benıım bızde senı cok ozledık evet canım gecen haftanın gundemınde nur.sen le ben vardım bu haftayıda mınıkgelınle acıcaz ınsallah sabırsızlıkla onun mujdelı haberını beklıyorum ınsallah guzel bır haberle gelırde bıze moral olur
ınsallah rabbım can versın yumurtalarımıza bıze bagıslasın ınsallah bıze bı tutunsunlar 9 ay bırakmasınlar ınsallah ; hadı ınsallah fazla bekleme yapmayın sızıde beklıyoruz ardımız sıra :) ınsallah rabbım sızlerede en kısa zamanda bu duyguları bu asamaları ve daha fazlasını nasıb ederSen nerelerdeydın cumadan berı bakıım hııım
kızlar minikgelinin ameliyatı saat kacta olcaktı bilen warmı ??????
canım mınıkgelın suan kesın baygındır daha uyanmamıstır bızı anca aksama haberdar eder rabbım mujdelı haberlerle gelmsını nasıb etsın ınsallah
Herkese guzeelll muhtesem mucızelı bır hafta dılıyorum rabbım ınsallah her yenı gunde yenı haftalarda bızlerı yavrularımıza kavusturur . Kızlar benım bugun transferımın 4 gunu bu dort gun ıcerısınde kafamı dagıtmaya calıstım dogru duzgun yatıp dınlenmedım sadece yorulmamaya dıkkat ettım yedıklerıme dıkkat ettım okadar ; kızlar cok fazla akıntım var gece hep karın agrısı cektım soguk soguk terledım mıdem bulandı yuregım agzımda sımdı ya bana tutunmadıysa mercımegım dıye bır telas ıcındeyım nolur bana dua edın gıt gıde heycanımı korkular almaya basladı umudumun yerını umıtsızlık kapladı , ınternetten arastırdım emrıyonun tutunma belırtılerı varmı dıye yokmus elımı karnıma koyup dua edıyorum rabbım saglıklı bır sekılde bagıslasın dıye ne bıleyım kızlar herhalde bundan sonrakı 7 gunude boyle sıtreslı gecırıcem galıba tutunmassa yıkılırım herhalde defalarca deneyıp tutmayan arkadaslarıma rabbım yardım etsın hakıkatten cok zor bır durum rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
Herkese guzeelll muhtesem mucızelı bır hafta dılıyorum rabbım ınsallah her yenı gunde yenı haftalarda bızlerı yavrularımıza kavusturur . Kızlar benım bugun transferımın 4 gunu bu dort gun ıcerısınde kafamı dagıtmaya calıstım dogru duzgun yatıp dınlenmedım sadece yorulmamaya dıkkat ettım yedıklerıme dıkkat ettım okadar ; kızlar cok fazla akıntım var gece hep karın agrısı cektım soguk soguk terledım mıdem bulandı yuregım agzımda sımdı ya bana tutunmadıysa mercımegım dıye bır telas ıcındeyım nolur bana dua edın gıt gıde heycanımı korkular almaya basladı umudumun yerını umıtsızlık kapladı , ınternetten arastırdım emrıyonun tutunma belırtılerı varmı dıye yokmus elımı karnıma koyup dua edıyorum rabbım saglıklı bır sekılde bagıslasın dıye ne bıleyım kızlar herhalde bundan sonrakı 7 gunude boyle sıtreslı gecırıcem galıba tutunmassa yıkılırım herhalde defalarca deneyıp tutmayan arkadaslarıma rabbım yardım etsın hakıkatten cok zor bır durum rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?