Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tünaydın kızlar inş. güzel bir haftaya merhaba diyoruzdur hepimiz....
Minikgelin cnm hep aklımdasın sizi için dua ediyorum aklıma geldikce inş. herşey yolunda gider ve eşinin ameliyatı olumlu olur,bol bol spermleriniz olur inş. Allah yardımcınız olsun...

Hayırlı günler kızlar tam 1.30saattir yazdıklarınızı okuyordum maşallah baya kaynatmışsınız.
Enfall,nursen canlarım rabbim yumurtalarınıza can versin inşallah bebişleriniz size sıkı sıkı tutunur.
Minikgelin canım çok fazla stres yapmışsın dualarımız seninle inşallah bugün bize müjdeli haberler vereceksin bizlerde halayını çekicez.
Bu arada rabbim hepinizin gönlünün muradını versin inşallahbende cuma gününden beri yoktum sizleri çok özlemiştim

Herkese guzeelll muhtesem mucızelı bır hafta dılıyorum rabbım ınsallah her yenı gunde yenı haftalarda bızlerı yavrularımıza kavusturur . Kızlar benım bugun transferımın 4 gunu bu dort gun ıcerısınde kafamı dagıtmaya calıstım dogru duzgun yatıp dınlenmedım sadece yorulmamaya dıkkat ettım yedıklerıme dıkkat ettım okadar ; kızlar cok fazla akıntım var gece hep karın agrısı cektım soguk soguk terledım mıdem bulandı yuregım agzımda sımdı ya bana tutunmadıysa mercımegım dıye bır telas ıcındeyım nolur bana dua edın gıt gıde heycanımı korkular almaya basladı umudumun yerını umıtsızlık kapladı , ınternetten arastırdım emrıyonun tutunma belırtılerı varmı dıye yokmus elımı karnıma koyup dua edıyorum rabbım saglıklı bır sekılde bagıslasın dıye ne bıleyım kızlar herhalde bundan sonrakı 7 gunude boyle sıtreslı gecırıcem galıba tutunmassa yıkılırım herhalde defalarca deneyıp tutmayan arkadaslarıma rabbım yardım etsın hakıkatten cok zor bır durum rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

merhaba kızlar,minikgelinden haber yok hala.keşke telefonunu alsaydık belki o hemen fırsat bulamaz.Allah yardımcıları olsun. ben bu sabah doktora gittim ve smear testi ile amh testini verdim.benim ilk jinekolojik (anladınız siz onu ) muayenemdi.çok gergindim doktor oldukça anlayışlı davrandı atlattım ama ayrıntılı muayene edemediğini söyledi.şimdi gitsem daha rahat olurum dizlerim titredi.kadın olmak ne zor.
asıl haber şimdi geliyor.kızlar annem kafanı bulandırıp durma besmele çek ara bi yeri dedi.eşimde memorial diyip duruyordu.biraz önce aradım orayı ve cumartesi öğleden sonra için randevu aldım.

Son düzenleme:

CANIM BENIIM BIZDE SENI COK OZLEDIK EVET CANIM GECEN HAFTANIN GUNDEMINDE NUR.SEN LE BEN VARDIM BU HAFTAYIDA MINIKGELINLE ACICAZ INSALLAH SABIRSIZLIKLA ONUN MUJDELI HABERINI BEKLIYORUM INSALLAH GUZEL BIR HABERLE GELIRDE BIZE MORAL OLUR
INSALLAH RABBIM CAN VERSIN YUMURTALARIMIZA BIZE BAGISLASIN INSALLAH BIZE BI TUTUNSUNLAR 9 AY BIRAKMASINLAR INSALLAH ; HADI INSALLAH FAZLA BEKLEME YAPMAYIN SIZIDE BEKLIYORUZ ARDIMIZ SIRA :) INSALLAH RABBIM SIZLEREDE EN KISA ZAMANDA BU DUYGULARI BU ASAMALARI VE DAHA FAZLASINI NASIB EDER SEN NERELERDEYDIN CUMADAN BERI BAKIIM HIIIM

Nerdesıın yaa benı yalnız bıraktın napıyosun nasıl gıdıyor ben gıt gıde moralmen kotuye gıdıyorum gelde anlat merak edıyorumm senı

Nerdesıın yaa benı yalnız bıraktın napıyosun nasıl gıdıyor ben gıt gıde moralmen kotuye gıdıyorum gelde anlat merak edıyorumm senı

bende kimse yokluğumu fark etmedi diye düşünüyorduminşallah canım dualarımız sizinle bebekleriniz size sıkı sıkı tutunsun size mutluluk bize umut olsunlar.canım kafaya çok fazla takmamaya çalışı aç netten cevşeni hem bebeğin korunsun hemde ruhun dinlensin

herkese merhaba ....eşimin son yaptığı sperm tahlillerini bir bilen varsa yorumlayabilir mi ?

enfall canim insAllah bebegin seninledi bildigigim kadariyla hamileliktde yata dutunmada akinti oluyormus insAllah bebisin sana siki siki tutunmus

Allah okudugumuz dualarimizi kabul etsin insAllah arkadasimiza tez zamanda bebegine kovusdursun

minik gelin ders çalışıyorum ama aklım sende arada girip bakıyorum ne oldu bize müjdeli haber veririsin inş canım kalbimiz seninle kızlar mink gelinin tel nosunu bilen varmı arayıp sorsanız

kızlar minikgelinden hala haber yokmu inşAllah güzel haberlerle gelir,Allah yardımcıları olsun

canım seni çok iyi anlıyorum. endişeni telaşını korkularını aynı duyguları geçen ağustos ayında yaşadım çok stres yaptım keşke hiç stres yapmasaydım.gerçekten nasipse oluyor onun için rahat ol ve Rabbine tam teslim ol göreceksin herşey iyi olacak dualarım seninle ve tedavideki arkadaşlarıma Allah yüzünüzü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…