Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

istanbuldan ankarayamı gidiyosun canım??arkadaşa katılıyorum inş son olur kaan hoca ve küçük meleklerine kavuşursun sen ve tüm isteyenler....bizlerde inşşşşşşş....

mrb kızlar ben geldi 2 gündür yoktum ne yaptınız gecmişi bi okuyayım.

suedanaz aramıza hoşgeldin keşke bu dertten gelmeseydin kızlar bende bu aralar cok kötüyüm herkese sinir oluyorum ne yapalım kılzra bizde okuyalım kef suresinide biraz rahatlayalım dua edelim birbirimize.

suedanaz aramıza hoşgeldin keşke bu dertten gelmeseydin kızlar bende bu aralar cok kötüyüm herkese sinir oluyorum ne yapalım kılzra bizde okuyalım kef suresinide biraz rahatlayalım dua edelim birbirimize.

okumakta yarar vardır canım...en azından sen rahatlarsın okurken......beni kuran okumak rahatlatırda......

istanbuldan ankarayamı gidiyosun canım??arkadaşa katılıyorum inş son olur kaan hoca ve küçük meleklerine kavuşursun sen ve tüm isteyenler....bizlerde inşşşşşşş....

evet ankaraya gidiyoruz bakalım şimdilik en büyük dert şöyle ankarada temiz bi pansiyon bulmak kızlar aaranızda ankarada olan yada ankarada pansiyon bilen vermi acil cevap bekliyorum bacılar ona göre

canım benim sıkma canını bizler alıştık bunlara benide sor biii dogdugunu bildiğim çocuklar evlendiii çocukları olduda bana soruyolar abla bebek yokmu daha diye hepimiz aynıyız inanıyorum senin için bu son olcak 2010da anne olcaksın canım...inşallah hepimiz olcaz...

kızlar dün giremedim koçişle dolaştık bugünde o nöbette ben yanlız kaldımmmmm:hulya:

sealm kızlar gene kimse yok haftasonu mahmurlugu çöktü geneüzerimize desenize

içim yanıyo kızlar...bugün aldığım haberler, kardeşim hamile,arkadaşım hamile...bi hüzün çöktüki sormayın boğazımda bi yumruk..ağlamakta hafifletmiyo acımı..

ve dün gece regl oldum karnım ağrıyo ağlamak için iyi bi bahane...ne değişiyoki neyi değiştirebiliyorum neye gücüm yetiyo..çare rabbim çare..

içim yanıyo kızlar...bugün aldığım haberler, kardeşim hamile,arkadaşım hamile...bi hüzün çöktüki sormayın boğazımda bi yumruk..ağlamakta hafifletmiyo acımı..

inan sabah beri aglamayım diye kendimi zor tutuyotdum azdıklarını okuyunca da tutamadım kendimi bilirim yanlızlık zordur bugün hafta sonu herkez eşile cocuguyla beraber ben yanlız bilmem ki Rabbim bizleri layık görürmü anne baba olmaya çok zordur bilirim en yakın arkadaşının hamile olması ve hergecen gün karnın büyümesi inanın arkadaşlarımı aramaya korkuyorum hamileyim dicekler diye Allahım bizlere yardım etsin

aglama üzülme desemde biliyorum boş ama canım başka çaremiz yokki inşallah birgün bizde anne olacagız...:1no2:

evet ankaraya gidiyoruz bakalım şimdilik en büyük dert şöyle ankarada temiz bi pansiyon bulmak kızlar aaranızda ankarada olan yada ankarada pansiyon bilen vermi acil cevap bekliyorum bacılar ona göre

canım inşallah iyi olcak bu arad biz ankarada çankayada şoförler odasının misafirhanesinde kalmıştık çok temiz ve çok iyi bir yerdi ama oraya herkes gidemiyomuş referans olcakmış şoförler odası derneği bulundunuz yerde veya başka biryerde üyesi veya başkanı varsa önce ondan referanslı gitderseniz yer veriyolar kahvaltı dahil kişi başı 35 felandı gerçekten çankayada çok hesaplı bir yerdi

slm kızlar.2 gün girmedim bi baktım topiğin üzerinde kara bulutlar geziyo.hepinizin morali bozulmuş, efkarlanmışsınız.gerçi hepimize oluyo bu zaman zamn.ama kendimizi bırakmıcaz.sonuna kadr devam araştırmaya, tedaviye ve en önemlisi dua etmeye.allahım elbet bigün vericektir kucağımıza bebeğimizi.

kızlar slm geçmişi şöle bi okudumda bu aralar hepimizde sabırsızlık bir hüzün bir içlenme başlamış bzi hafta sonu eşimle şehirdışına eşimin arkadaşına gittik bzimle aynı evlendiler şimdi çok tatlı bir oğulları var görseniz eşimde bend enasıl heves ettik o kadar dua ettimki anlatamam allahım bizede şu mutluluğu nasip et diye evde bir çocuk sesi çok güzel bi duygu yaaaaaaaaaaa artık içim sıkılıyo sonra akşam otobüste önümüzde bir bayan benim yaşımda kucağında yavrusu çok tatlı allah bağışlasın herkesin yavrusunu içind ebzilerede nasip etsin çocuk anne dedikçe kadında efendim annecim dedikçe ayyyyyyyyyy nasıl istedim o an anlatatmam banada anne diyen bir yavrum olsun diye eşimde yolda artık ne olursa yicem yeterki bunun tedavisi olsun diyo oda artık dayanamadı allahım sesimizi duysun kızlar hepimizin yuvalarını çocuk cıvıltısıyla doldursun hayırlısı ile inşallaha aminnnnnnnn

arkadaşlar hepinize iyi akamlar ben çıkıyorum k i b benden sonra giren arkadaşlarad iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…