günaydın bacılar daha uyanmadınızmı kız
kader ve hilal bazen oluyor işte aslında hepimiz yaşıyoruz bunları napalım sabır diyip oturuyoruz
hial bacım kaan hocanın hastaları burda toplanmadı önceden emre beye gidenler cogunluktaydı ama kaan hoca ya gidipte memnunlar olunca eeeee dertte azo olunca kaan hocada sadece azoya bakınca böyle gidenler çogaldı bak bende ona gidiyoruz hatta ilklerden biriyim o günler aklıma geldide ah ah hafta sonları gezmeye diye tüp merkezleine giderdik kimden ne duysam koşardım peşine belgin kız hatırlarmısın sende çok kızardın bana neyse en sonunda kaan hocada kaldık
suedanaz aramıza hoşgeldin keşke bu dertten gelmeseydin kızlar bende bu aralar cok kötüyüm herkese sinir oluyorum ne yapalım kılzra bizde okuyalım kef suresinide biraz rahatlayalım dua edelim birbirimize.
istanbuldan ankarayamı gidiyosun canım??arkadaşa katılıyorum inş son olur kaan hoca ve küçük meleklerine kavuşursun sen ve tüm isteyenler....bizlerde inşşşşşşş....
canım benim sıkma canını bizler alıştık bunlara benide sor biii dogdugunu bildiğim çocuklar evlendiii çocukları olduda bana soruyolar abla bebek yokmu daha diye hepimiz aynıyız inanıyorum senin için bu son olcak 2010da anne olcaksın canım...inşallah hepimiz olcaz...selam bacılar nasılsınız kimsecikler yok gene
beni sorarsanız hiç iyi deglim eşimin 1 arkadaşını gördük bizden sonra v
evlendiler ve eşi hamile akşam sabah dogucak gibi duruyordu çok içerledim Allah gercektende dilediğine hesapsızca veriyor
hilalcim seni burda daha önce görmemiştim kız...okumakta yarar vardır canım...en azından sen rahatlarsın okurken......beni kuran okumak rahatlatırda......
ve dün gece regl oldum karnım ağrıyo ağlamak için iyi bi bahane...ne değişiyoki neyi değiştirebiliyorum neye gücüm yetiyo..çare rabbim çare..
içim yanıyo kızlar...bugün aldığım haberler, kardeşim hamile,arkadaşım hamile...bi hüzün çöktüki sormayın boğazımda bi yumruk..ağlamakta hafifletmiyo acımı..
aglama üzülme desemde biliyorum boş ama canım başka çaremiz yokki inşallah birgün bizde anne olacagız...:1no2:içim yanıyo kızlar...bugün aldığım haberler, kardeşim hamile,arkadaşım hamile...bi hüzün çöktüki sormayın boğazımda bi yumruk..ağlamakta hafifletmiyo acımı..
evet ankaraya gidiyoruz bakalım şimdilik en büyük dert şöyle ankarada temiz bi pansiyon bulmak kızlar aaranızda ankarada olan yada ankarada pansiyon bilen vermi acil cevap bekliyorum bacılar ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?