selam kızlar
nasılsınız
ben patlıcam nasıl şiştim anlatamam hala regli olamadım olamadıgım içinde tedaviye başlıyamıyoruz umreye giderkende böyle olmuştu gecen haftadan beri bekliyorum agrılar şişkinlik hafif sinir tüm belirtiler tamam birtek kendisi gelmedi Rabbim inşallah yarın izin verirde regli olurum akşamda yola çıkarım ve tedavi başlar hayırlısı ile inşallah kızlar dua edin hayırlısı ile olayım arık normalde gecen hafta olamam lazımdı
selam kızlar
nasılsınız
ben patlıcam nasıl şiştim anlatamam hala regli olamadım olamadıgım içinde tedaviye başlıyamıyoruz umreye giderkende böyle olmuştu gecen haftadan beri bekliyorum agrılar şişkinlik hafif sinir tüm belirtiler tamam birtek kendisi gelmedi Rabbim inşallah yarın izin verirde regli olurum akşamda yola çıkarım ve tedavi başlar hayırlısı ile inşallah kızlar dua edin hayırlısı ile olayım arık normalde gecen hafta olamam lazımdı
şimdi aklıma geldi ben ankarada sizlerle nasıl iletişim kurucam :uhm:
çatlarım anlatmazsam kim bana destek olucak sizlerde olmicaksınız anam ben napıcam
kızlar neden bu aralar herkes mutsuz ve üzgün bende kendimi cok olumsuz hissediyorum.
hilal gecmişi okumadın heralde ben şöyle acıklayım bizede endol ve trental verdi 27 ekime randevü verdi inşallah ogün herşey güzel olur
hilal gecmişi okumadın heralde ben şöyle acıklayım bizede endol ve trental verdi 27 ekime randevü verdi inşallah ogün herşey güzel olur
canım benim biz seninle olacagız dualarımızla merak etme ama bir internet kafeye felan gidersin eger çok sıkışırsan allahım yardımcın olsun...:Saruboceq:şimdi aklıma geldi ben ankarada sizlerle nasıl iletişim kurucam :uhm:
çatlarım anlatmazsam kim bana destek olucak sizlerde olmicaksınız anam ben napıcam
kız umutolsun eger fsh yükselip iğnelere tekrar başlamasaydık bizde 27 ekimde belkide orda olurduk inşallah senin için hayırlısı olur..kızlar neden bu aralar herkes mutsuz ve üzgün bende kendimi cok olumsuz hissediyorum.
herkese merhaba
şu an türkiyedeyim eşimle beraber tatil yapıyoruz
pazartesi günü kaan aydos'la görüştük eşimi muayene etti herey normal dedi testis boyutu
hormon tahliline iyi dedı eşim bir aydır klomen kullanıyor çok iyi cevap verdiğini söyledi
3 ay daha devam etsin dedi her ay kan tahlili yaptırıp sonuçları bana yazın dedi
hatta testiste sperm bulma imkanı yüksek hemen mikro tese yapmak istedi biz istemedik zamanımız kısıtlı olduğu için biz önümüzdeki yaza düşünüyoruz
belki normal yolla çıkış olabilir dedir yada tıkanıklık da olabilir dedi
tıkanıklığı ameliyatla açabileceğini söyledi
şimdilik bizden bu kadar eşim klomene devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?