Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bi de ne kadar tutar bu toplamda kızlar....kredi çekicez şimdiden başvuralım bari:)
buraya da yazdım şimdi birileri diğer topiğe yazıp sanki biz çekmiyoruz falan der...
ama yazdım artık yapcak bişey yok:)

canpım bizim bu bizim 3. tedavimiz olucak ve rapor hakkımız kalmadığı içinn
umut bize 8 bin tl hesap çıkardı embriyo dondurma dahilmişş bu fiyata
siz rapor çıkarmayı düşünüyomusunuz peki

Son düzenleme:

10000 sadece tese mi?

canım ya raporun baya faydası oluyor değil mi? memorialle maslak acıbadem raporu kabul etmiyormuş,benimde iyice kafam karıştı

evet kaan hoca eşime bahsetmiş de tam prosedürü bilmiyoruz... nasıl oluyo anlat hele

anladım canım..inşallah bu kez çıkar...
aslında aynı anda hazırlanmak daha iyi ama kaan bey öyle diyince biz de tamam dedik...
ne stresli şeyler bunlar ya..

İnş cnm inşşş
olsun cnm kaan hoca öyle dediysee
olacağı varsa nasipse herşekilde olur sıkma canını cnm
evt çok stresli herşeyi düşünmekten artıkk :18:

masal bebekimmmm hoşgeldinnn..
nerelerdesin sen cadııı yoksun hiç...
özlemedinmi bizi bidenem yaaaa...

canım ya raporun baya faydası oluyor değil mi? memorialle maslak acıbadem raporu kabul etmiyormuş,benimde iyice kafam karıştı

Tabiki cnm faydası olmazmıı
ama bazı yerler kabul etmiyoomuş ben bilmiyorum
umut kabul ediyooo baharlar şimdi rapor çıkarıcaklarr az bi işleri kaldııı..
sonrada umutta olacağız inşşş
siz nerde yaptırmayı düşünüyosunuzz kafam karıştı demişsin ama

İnş cnm inşşş
olsun cnm kaan hoca öyle dediysee
olacağı varsa nasipse herşekilde olur sıkma canını cnm
evt çok stresli herşeyi düşünmekten artıkk :18:
aynen canım aynen bi rahata kavuşsak artık de mi ama....
masal bebekimmmm hoşgeldinnn..
nerelerdesin sen cadııı yoksun hiç...
özlemedinmi bizi bidenem yaaaa...
ah kuzum özlemem mi...sabah 8 akşam 8 çalışıyorum bi de kursa gidiyorum...çok yoruluyodum işten çıktım..sınava az kaldı ya bakalım artık....
aklım kalıyor ama işte giremiyodum maalesef
gene sınava girene kadar ara ara bakarım da sınavdan sonra çıkmam artık topikten:))))))
toplam tutar,hepsi içinde ama süpriz parada çıkabilir,ilaçlar falan fazla uzarsa toplam tutar çok olur,birde 1500 tl falan dondurma işlemi.

borçtan k.çımızı kurtaramıyoruz arkadaşım bu nasıl iştir?sonucunu alsak bari yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ahh kıyamam bitanem yaa bu ne koşuşturmadır sende anlamadımki bi dur yerinde beaaa.
iyi yapmışsın canım işten çıkmakla sen derslerine çalış inşallah bu yıl hem atanırsın hemde bebişin olur..
kaan hocadamı tese olacak eşin?

anladım canım inş hakkınızda hayırlısı olur
canım genartta tedavi görenler sana daha ayrıntılı anlatırlar ama ben bildiklerimi anlatayım...
kaan hoca m.teseyi 2000 tlye yapıyorr...
sperm çıkmazsa 400 tl dondurma ücreti düşüyor ve 1600 tl oluyor...
canım tüp bebek ücrretleride yaklaşık 5-7 bin lirra...
bazı merkezlerrin daha yüksek tabi ama genartta yaklaşık bu civardadır...
canım mutlaka tüp bebek raporu çıkartın çok uygun oluyor ozaman...
ihmal etme sakın bebekim zaten git gel bisürrü masrafınız olacak bari oradan indiriminizi alın...
bizde şimdi rapor aşamasındayız az kaldı inş hayırlısıyla alıcaz...
istersen rapor sürecinide ayrıntılı anlatırım tatlım

evet bahar raporla uğraşıyor oradan da aklımda kaldı aslında ama uzun sürüyormuş,ben sürekli hastaneye gidemem,izinlerimi tedavi sürecine mecburen saklıyorum.Biz baya araştırdık Kocaelinden bir kaç doktor araştırdı,tanıdıklar falan, Önce Anadolu hastanesinde bir hoca varmış onu bekliyoruz,amerikaya gitmiş şimdi 2 haziranda randevumuz var,İlk olarak hoca tahlillere herşeye bakıp,biyopsi yapacak,hangi bölgede varsa tayin edip,maslak acıbademe tese ameliyatına.(tabi bu arada maslak acıbadem zaten pahalı,birde bu hocaya ayrı para)Bizde bu hoca görsün dedik çok iyi dediler,Amerikada bu konuda birçok yayını varmış,uzmanlık alanı buymuş,işte eşim duyunca bunu gidelim diye tutturdu.

sizin bu ilk tedaviniz olucak dimi
cnm şu an baharlar rapor çıkarmak için uğraşıyolar o sana bi güzel anlatsın olurmuuu

bizi kaan hoca bi özel hastaneye yönlendirdi.....
ama kabul ederler mi sormak lazım....
ben adını bilmiyorum hastanenein..şu an çok düşünmek istemiyorum bunları....kpssye az kaldı ona yoğunlaşayım diyorum da yine duramıyorum
ben bahara sorarım artık eğer olacak olursa:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…