yok be tatlım bende hayat aynı
eşim panax kullanıyordu ara vereyim dedi veriş o veriş daha başlayacak söyleyince kızıyo
bende oluruna bıraktım ne yapayım
çok sevindim inşşlh çıkar da sende hamişler kervanına katılırsın
bu ara topik coşuyo herkesler şenlendi darısı sanada olsun
hepimize inşallah...
haberim var baya bi tüp yaptıracak var temmuzda....inşallah yüzümüz güler...bizde de çıksaydı sperm hayırlısıyla......bu arada size bi sorum olacak....şimdi eğer bizde sperm çıkarsa ankarada dondurulacak ya tüp nasıl olacak benim sürekli gitmem mi gerekcek?
flzask bahar hu huuuu nabersiniz
hepimize inşallah...
haberim var baya bi tüp yaptıracak var temmuzda....inşallah yüzümüz güler...bizde de çıksaydı sperm hayırlısıyla......bu arada size bi sorum olacak....şimdi eğer bizde sperm çıkarsa ankarada dondurulacak ya tüp nasıl olacak benim sürekli gitmem mi gerekcek?
cnm sen hazırlanmayacakmısın eşinde cıkarsa hemn yumurtalarını toplarlar
he sen hazır olmadan olursa sperm cıkınca adetının 2 gunuden sonra ignelere baslayacaksın da tabii ara ara gıtmen lazım
cunku yumurtalarının olusumunu takip ediyor dr ona gore ıgne dozu ayarlıyo cnm
ankara uzak ben sürekli nasıl gitcem ya uffffffffff....
gerçi çıksın ben sorun etmem de git gel sonuçta etkilemesin?
bebekimmmmm yazdım sana görmedin
nasılsın canım benim
9 temmuzda m.tese olacakmışsınız inş bol bol spermler bulunur bitanem
canım sperm orada dondurulacağı için m.teseyide orda olmanız gerekiyor...
sende orda olmalısın yaklaşık 3 hafta sürüyor tüp bebek süreci...
buarada kaan hoca size ilaç tedavisi uyguluyor mu ??
yoksa direk m.tese mi dedi ??
çünkü siz daha yeni gittiniz kaan hocanın yanına :44:
evet haklısın ama ne yapalım evlat diye katlanıyoruz herşeye
seni iğne zamanı etkilemez cnm
transfer olduktan sonra zaten 12 gün gibi bi süre dinleneceksın
sen sadece iğne zamanı ve yükleme zamanı gideceksin inşllh
bak bi de hesap yapıyoruz kız cıkacak herhalde
kızlar nasılsınız
hepimize inşallah...
Merhabalar senıı gercekten cok ıyı anlıyorum canım bız de genetık test yaptırdık sonuc normal
Cıktı ama esıme telefonda okuttumheyecandan olecektım anlamadım once sonra ınternette arastırdım buraya yazdım
Ilk testı gectık sımdı sıra y delesyonu testınde yenıden yapıldı haftaya o da bellı olacak bız de heyecanla
Beklıyoruz ınsallah hepsı hepımızınkı ıyı cıkar ben de senın gıbı calısıyorum ısyerınde kımse bılmemelı mınık gelını okuyorum test gunune kadar evdeymıs oyle olması gerekıyorsa yandık ısımden uzun sure ızın almam zor olacak ama acıkcası senın ısın benden de zormus banka cok zor Allah kolaylık versın sen musterıyle yuzyuzesın
Merhaba cnm gördüm ama yazamadımm teldeydim
iyiyim cnm sen nasılsınn
cnm szide başlıyosunuz demek hayırlısı inş bol bol çıkar spremlerr
benim eşimde temmuz gibi olıcak tese haziran 27 gibi adetimle başlıyoruz bizde yani bakalımm
rabbim hepimizim yüzünü güldürsün inş
canım bildiğim kadarıyla genetik iyi çıkmasada tüp bebeğe başlıyorlar embriyo döneminde tahlile gönderiyorlar ona göre transfer yapılıyor canım üzma kendini inş temiz çıkar rabbim korusun
cnm benim eşim amelıyat zamanı ben gıttım suleyman beye
harika bi adam yaaaa biz jadınlar erkek jinekologu pekk sevmneyız
cok tereddut yasadım tanısana kadar tanısınca ınan bana onu cok sevdım cok pozittif güler yuzlu bırısı
bize kaan hoca aslında baya iyi konuştu canım ama eşim benim de hazırlanmamı istiyodu yani dondurmayalım diye söyledi kaan hoca da çıkmazsa eşin boşuna hazırlanmış olur demiş.....acaba dedim umutsuz mu ki...gerçi iyi şeyler de söylemişti..kafam allak bullak oldu...
siz nerde olacaksınız teseyi canım?
bi de ne kadar tutar bu toplamda kızlar....kredi çekicez şimdiden başvuralım bari:)
buraya da yazdım şimdi birileri diğer topiğe yazıp sanki biz çekmiyoruz falan der...
ama yazdım artık yapcak bişey yok:)
evet güleryüzlü biri. C.tesi eşimin test sonucu ile ilgili konustuk telde. Ben onu geçen ay aramıştım siz bana dememiştiniz ama rahim filmi çektireyim mi diye. Çok gerek görmüyorum ben rahmini temiz gördüm ama ameliyat olmuşsun aklında kalmasın, ufak bi şüphemiz olmasın çektir dedi. Ben çektirmedim korktum burdaki doktorumda bence çekmeye gerek yok ama sen bilirsin deyince çektirmedim.
Dün konusurken siz çektir dediniz ama ben çektirmedim ne yapsak bu ay dedim. Gülüyor gerek yok deyince çektirsem iyi olmaz mı dedin, o zaman çektir dedim korktum çektirmedim diyorsun sen söyle ne diyeyim diyor :)
karışmasın cnm kafan iyi şeyler düşün inş herşey iyi olurr
biz umut tüp bebekte emre bey yapıcak teseyi ve aynı aynda hazırlanmamızı istedii
ben daha öncede ki tedavilerimde de hep eşimle aynı anda hazırlandımmm..
olsun cnm niye boşuna olsun benim eşimin 2. tesede sprem çıkmamıştı ve benim yumurtalar toplanmıştı..
ama işte o kadar ilaç filan kullanıyosun o bakımdan belki bi sıkıntı olabiliyo sonrasındaa ne bilim kilo yapıyo diyolar ama bende bi farklılık olmamıştıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?