canım hadi gözün aydın bahar haber verdi sperm çıktığını çok sevindim zaten geç geldiğin için içime doğmuştu herhalde sperm çıktı o yüzden gelip haber veremedi dedim darısı bebişini kucağına almaya rabbim hepimize nasip etsin inşallah damat halayımı çekiyoruz bayılırım halaya geç kalmamışımdır inşallahmerhaba kızlar, hepinize dualarınız için moral verdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim.
hafta sonu açamadım hiç bilgisayarı. ama halay hakkım saklı duruyordur umarım :)
tıkanıklık varmış gerçekten. bir sürü spermimiz çıktı. 5 tüp donduruldu. şimdi sıra bende :)
hadi kızlar damat halayına64:
canım benim üzme kendini inaşallah bebişin tutunma kanamasıdır.canım ananası çok kaçırmış olmayasın kana olmuştur .birde test yaptırmışsın ben çok okudum test yaptırıp üzülen sonra hamiş olduğunu öğrenip mutluluk gözyaşı döken inşallah sen mutluluktan ağlarsın ha olmazsa da umudun devam ediyor inşallah rabbim hayırlısını versin rabbim bebişini sana bağışlasın ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımaUZUNTU KEDER HIC UGRAMASIN SANA EMI KURBAN OLSUN TEYZESI ONLARI VERENE TAMAM ANNESI UZULMIYCEM INSALLAH BU HISLERINIZI YARIN BENDE YASARIM DOKTORUM GUZEL HABERLER VERIR BANA
aaumut hayırlı olsun canım çok sevindim çok merak ettim seni.
kızlar eşimin sonuçları mail olarak geldi.daha konuşmadık doktorla ama bişey anlamadım.anlayan varsa yardım edebilir mi sonuç bölümünü kapyalıyorum buraya
Morfoloji Notu :
SPERM MORFOLOJĐK ANALĐZ
Spermac boyama sonrası %14 Pin-head, %15 Sitoplazmik
droplet dikkat çekmektedir.
Volum (mL) : 1
Konsantrasyon (x milyon/mL) : 0,3
Total sayı (x milyon/mL) : 0,3
Total motilite (%) : 66
+4 ileri doğru hızlı hareketli (%) : 10
+3 Yavas doğrusal olmayan hareketli (%) : 44
+2 Yerinde hareketli (%) : 12
+1 Hareketsiz (%) : 34
TPMSS (x milyon) : 0,162
Yorum : OLiGOASTENOTERATOZOOSPERMi
sonuç bu kızlar.
Flask cnm döndünmü pazardan neler aldın bakim işten çıkınca bende pazara gidicem ve yemek yapıp dükkana getircem oofff(
cnm tekrar ananene rabbim acil şifalar versin rabbim teyzene bağışlasın zülme annen içinde iyi gelir bi değişiklik olur cnm...
Vck cnm nasılsın seninde annene rabbim acil şifalar versin inşlh sonuçları çarşamba güzel çıkar cnm içini ferah tut
okunan dualar hürmetine rabbim acil şifa versin inşlh...
canım hadi gözün aydın bahar haber verdi sperm çıktığını çok sevindim zaten geç geldiğin için içime doğmuştu herhalde sperm çıktı o yüzden gelip haber veremedi dedim darısı bebişini kucağına almaya rabbim hepimize nasip etsin inşallah damat halayımı çekiyoruz bayılırım halaya geç kalmamışımdır inşallah
canım benim üzme kendini inaşallah bebişin tutunma kanamasıdır.canım ananası çok kaçırmış olmayasın kana olmuştur .birde test yaptırmışsın ben çok okudum test yaptırıp üzülen sonra hamiş olduğunu öğrenip mutluluk gözyaşı döken inşallah sen mutluluktan ağlarsın ha olmazsa da umudun devam ediyor inşallah rabbim hayırlısını versin rabbim bebişini sana bağışlasın ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarıma
canım sen yorum istediğinden eminmisin o zaman ben kendi adıma bu sonuçları gördüğüm gün yapacağım tek şey şükür secdesi yapmak veolacaktır
sağol canım, ben her an oynamaya hazırım geç kalmak diye birşey yok :)
inşallah yarında enfalin hayırlı haberini alacağız.
sanada çok geçmiş olsun canım. annen daha iyidir inşallah. dualarını annen için istemen çok duygulandırdı beni. inşallah tez zamanda şifa bulur. Allahım dermansız dert vermesin.
Flask cnm döndünmü pazardan neler aldın bakim işten çıkınca bende pazara gidicem ve yemek yapıp dükkana getircem oofff(
cnm tekrar ananene rabbim acil şifalar versin rabbim teyzene bağışlasın zülme annen içinde iyi gelir bi değişiklik olur cnm...
Vck cnm nasılsın seninde annene rabbim acil şifalar versin inşlh sonuçları çarşamba güzel çıkar cnm içini ferah tut
okunan dualar hürmetine rabbim acil şifa versin inşlh...
geldim tatlımmm çoktanda biraz işlerim vardııı şimdi de yemeğe başlıycamm yeniii
yemeklik sadece fasülye ve bezelye aldımm biraz dolabada koymak için fazla aldımm
valla şimdi yaz meyvaları çıkmaya başlamışş onlardan aldımmm öyle işte canımcımmm
sağol canım benimmm
Cnm sen de şimdi işten çıkıcam pazar yapıcan sonra yemek yapıp dükkana götürcenn uff
yoruluyosundur cnm yaa allah kolaylık versin
anladım cnm ümidini hiç bir zaman yitime
bizdede henüz birşey yok cnm
çıkanlar ölü
şükür yıllar sonra ölüsünü gördük canlılarınıda nasip eder inşlh rabbim
sizde binlerce milyonlarca çıkar inşlh cnm..
cnm hurma polenini eşimin arkadaşı hacıdan getirtmiş saolsun biz öyle bulduk
arı sütünü ve polenini ise babamın tanıdığı arkadaşı var izmirde ondan getirtiyoruz kendi mahsulü
bende herkese güvenemiyorum herşeyin sahtesi mevcut istersen görüşmek istersen numarasını veririm cnm...
merhaba canım bizimde fsh yüksek hiç tese olmadık tedaviyede başlamadık birtürlü doktor bulamıyoruz karar veremiyoruzkaan aydosu neden bıraktınız hiç faydası olmadı mı tedavi sonunda her ne olursa olsun m.tese yapmıyo mu ?
sağol cnmiyi uykular canım, rüyanda bebişlerini gör:)
cnm sakin olmaya calıs herşey güzel olacakkkkkcanım ne bıleyım yuregım acayıp daraldı noldu bılıyomusun eczaneden test almıstım ıdrar testı yapıcaktım wc ye gırdım heycanlı heycanlı bı baktım adet olmusum kanamam var sok oldum tepemden kaynar su dokuldu sandım az once bıraz agladımda bıraz sakınlestım allahım emeklerımızı zayı olmaktan korusun ınsallah ne dıyeyımkı nasıbten oteye koy yok... Rabbım yardımcımız olsn benım hala agrım var uzandım psokolojık olarak hazırlıyorum kendımı ıkıncı soku yasamak ıstemıyorum artık
cnm ben o yazıyı enfall yazdım o ben değilim bende nerdeeeee transfer cnmbazen kanama olabilirmiş hemen umutsuzluğa kapılma canım
cnm ben anlamama ama süper bence hiç değilse spermlerınız var kızzzzzzzzaaumut hayırlı olsun canım çok sevindim çok merak ettim seni.
kızlar eşimin sonuçları mail olarak geldi.daha konuşmadık doktorla ama bişey anlamadım.anlayan varsa yardım edebilir mi sonuç bölümünü kapyalıyorum buraya
Morfoloji Notu :
SPERM MORFOLOJĐK ANALĐZ
Spermac boyama sonrası %14 Pin-head, %15 Sitoplazmik
droplet dikkat çekmektedir.
Volum (mL) : 1
Konsantrasyon (x milyon/mL) : 0,3
Total sayı (x milyon/mL) : 0,3
Total motilite (%) : 66
+4 ileri doğru hızlı hareketli (%) : 10
+3 Yavas doğrusal olmayan hareketli (%) : 44
+2 Yerinde hareketli (%) : 12
+1 Hareketsiz (%) : 34
TPMSS (x milyon) : 0,162
Yorum : OLiGOASTENOTERATOZOOSPERMi
sonuç bu kızlar.
tatlım haklısın allh düşürmesin dr onlarda şaşırmıış artık hakkınıza hayırlısı neyse o olsunkızlar biraz kendimden bahsedeyim eşim bugün çapaya gitti ve doktor kalp ritimlerinde sorun olduğunu ve kalbinin çok yorgun olduğunu ne kullandığını sormuş.onun haricinde genetikten dolayı gitmiş olduğu doktorun ergen kısırlığı değil çocuk kısırlığıyla ilgilendiğini söylemiş inanın artık çok sıkılmaya başladım Allah bizi doktorların eline düşürmesin bir an evvel sağlıkla sıhhatle evlatlerimıza kavuşmamızı nasip etsin rabbim hepimize inşallah.Birde yakın bir akrabamız yeni evlenmiş ve 8 aylık bir kızları olmuştu bebeği annesi emzirdikten sonra kusmuğu ciğerine kaçmış ve bebeğin beyin ölümü gerçekleşmiş sadece annesi yanına gittiği zaman bir damarı atıyormuş çok üzüldüm rabbim inşallah bizi ne evlatsızlıkla ne de evlatlarımızla sınamasın
cemrem hoşgeldin bebeğim nasılsın?benimde yiğenlerim yanımda ablamın işi vardı dışarı çıktı çocuklara bakıyorum aman ne zormuş ablam varken pek zorluğunu anlamıyorum ama sorumlulukları üzerime kalınca çok yoruldum yemek yapmaya gittim çocuklar sıkılıyor onların yanında oturuyorum işlerim kalıyor.sonra büyük olanın tuvaleti geldi ben götürene kadar altına kaçırdı ben onun üstünü değiştirene kadar küçüğü altına yaptı kızıyorum ona ama ablamda altına yaptı ona kızmadın demezmi
OLİGOASTENOZOOSPERMİ: Hem sayı hem de hareket yönünden normal değerlerin altında olan sperm örnekleri için kullanılır.
Üzülme bizim gibi azospermi olanlara göre çok şanslısın en azında iyi bir tedaviyle normal yoldan sperm örneği verebilirsiniz. Hatta iyi bir tedaviyle normal bir gebelik bile elde edebilirsin.
merhaba canim,biz onda tedavi olmadan once hormanlar yuksekti kaan bey ilaclarla normal seviyeye indirdi
biz 2 ay once yanina gittik ,artik sizin ilac kullanmaniza gerek yok tese sart dedi, bu zamana kadar cikis olmadiysa artik olmaz dedi
bizde bu sene istemiyoruz teseyi seneye istiyoruz mecbur biraktik, cunku artik ilac vermedi,sadece nebido adli igneyi kullanin dedi o ilacta testesteron ve fsh i dengeliyor, o ilacin hakkinda da bir suru sey duydugumdan biraktik,dogal olarak dr u da biraktik
simdi panax ve baska kurleri kullaniyoruz, teseyi gelecek martta emra beyde dusunuyoruz, burdan duydugum kadariyla emre bey tesede daha iyimis galiba
bence siz gidin kaan beye bir suru kiside cikis oldu belki sizinde kolaydir sizinde cikis olur,bizim olmadi bize denk gelmedi onun tedavisi
hoş buldum cnm ee cocukta olsa mesuliyet zor
haklı küçüğü büyüğüne niye kızmadın da küçüğe kızıyorsun bakimmmm
hadi uğraş dur bakalımmmmmm
ay canım ne bileyim büyüğü kaçırdı çünkü ben acele etmedim tutabilir sandım küçüğü de kıskançlığından yaptı onu giydirince oyun oynadım küçüğüde onunla oynıyayım diye altına yaptı allah'ım ya biri ne yapsa diyeride aynını yapıyorinşallah bizim ikizler böyle yapmaz yoksa kafayı yeriz en azından bıcırıkların annesi gelecek birazdan bizimkiler yaramaz olursa akşam kocişlere satarız değilmi
canım,11 aydır tedavideyiz zaten son testlerde 0 çıkmıştı.
[QUOTE vck )canım sen yorum istediğinden eminmisin o zaman ben kendi adıma bu sonuçları gördüğüm gün yapacağım tek şey şükür secdesi yapmak veolacaktır
zaten ben eşimle konuştum gündüz ben gece sen bakıcan dedim
heee oldu diyo benim ki
yok kız benim ki çok ii bakar ee nede olsa kıymetli olacak
hele bi gelsinlerrrrrrr bak ben babalarına neler neler yapıcam
intikamın acı olucekkkkkkkkkkkk hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?