- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Bizim hep sıfır çıktığından normal nsl bilmiyorum cnm sende hiç sıfır yok onun icin bence guzel bı sonuc:)aaumut hayırlı olsun canım çok sevindim çok merak ettim seni.
kızlar eşimin sonuçları mail olarak geldi.daha konuşmadık doktorla ama bişey anlamadım.anlayan varsa yardım edebilir mi sonuç bölümünü kapyalıyorum buraya
Morfoloji Notu :
SPERM MORFOLOJĐK ANALĐZ
Spermac boyama sonrası %14 Pin-head, %15 Sitoplazmik
droplet dikkat çekmektedir.
Volum (mL) : 1
Konsantrasyon (x milyon/mL) : 0,3
Total sayı (x milyon/mL) : 0,3
Total motilite (%) : 66
+4 ileri doğru hızlı hareketli (%) : 10
+3 Yavas doğrusal olmayan hareketli (%) : 44
+2 Yerinde hareketli (%) : 12
+1 Hareketsiz (%) : 34
TPMSS (x milyon) : 0,162
Yorum : OLiGOASTENOTERATOZOOSPERMi
sonuç bu kızlar.
canım benıım ıcımde korku ve endıselerden umuda yer kalmadı sankı rabbım korusun bebegımı onu kucagıma almayı nasıb etsın ınsallah ....suan dualara okadar ıhtıyacım varkı ettıgın tum duaları rabbım mıslıyle sanada versın ınsallah allah senden razı olsun canım
hah soyleeee:))) rabbim nasip ettiyse fosur fosur kan gelsede haymiş olursun cnm ama bakk bende suanda cok keyifli sayılmam bebeklerim tutunmadı diye korkuyorum ammmmaaaa tutunmasada deneme şansımız var ya sperm çıkmasaydı ve biz bu duyguları hiç yasamasaydikkkk inan daha üzülürdük suanda cok heveslinin ben hep hayal kuruyorum eğer olmasa cok üzülürüm ama diger ay bidaha denerim oda olmazsa bidaha olana kdrrrrrrr:) şimdi üzülür bebislerimizi üzmeyelimki annelerine tutunsunlar...ben hepsinin totolarini yerim yerim yerimmmmm :)
aaumut hayırlı olsun canım çok sevindim çok merak ettim seni.
kızlar eşimin sonuçları mail olarak geldi.daha konuşmadık doktorla ama bişey anlamadım.anlayan varsa yardım edebilir mi sonuç bölümünü kapyalıyorum buraya
Morfoloji Notu :
SPERM MORFOLOJĐK ANALĐZ
sonuç bu kızlar.
Bizim hep sıfır çıktığından normal nsl bilmiyorum cnm sende hiç sıfır yok onun icin bence guzel bı sonuc:)
sağol canım, çok şükür sperm çıktı dondurldu. şimdi annelerinin tedavisini bekliyorlar.
bizde testlerde hiç sperm görmediğimiz için pek birşey anlamadım ama en azından sayı azda olsa sperm var. inşallah sende bir an önce bebeklerine kavuşursun.
tedaviye ne zaman başlayacaksın sen
canııım ozaman ben daha fazla moralını bozmayayım daha 7 gunun var senın sen ne hemen uzuluyosun sana noluyo daha basta boyle yaparsan olmaz bak o bıcırlar once allaha sonra sana emanet dıkkat et lutfen ... Hem sen yattın dınlendın benım gıbımı yaptın ben fıldır fıldır gezdım dolastım totom bı yere degmedıkı
Evet cok sukurkı spermlerımız varAma hersey vaktınde guzel ınsallah rabbım hayırlı bır sekılde sımdı nasıb eder
saglıklı sıhhatlı hayırlı salıh evlatlar versın rabbım cumlemıze
aaumut hayırlı olsun canım çok sevindim çok merak ettim seni.
Morfoloji Notu :
SPERM MORFOLOJĐK ANALĐZ
sonuç bu kızlar.
sağol canım, çok şükür sperm çıktı dondurldu. şimdi annelerinin tedavisini bekliyorlar.
bizde testlerde hiç sperm görmediğimiz için pek birşey anlamadım ama en azından sayı azda olsa sperm var. inşallah sende bir an önce bebeklerine kavuşursun.
tedaviye ne zaman başlayacaksın sen
canlarım bende bu ay ayın ikisi gibi adet olcam we tedawiye baslıcam banada dua edin insallah sperm bulunur minikgelin canm bana m.tese sürecini anlatrmsn cok agrısı oldumu eşinin kac günde normal yaşantısına dönebildi
Kızlar ben dayanamadım bı umut belkı moral olur dıye gıttım az once ıdrar testı yaptım malesef tek cızgı cıktıııNetten okudum 7 gunun de ıdrar testı yapanlarda cıkıyomus ben 11 gunumde yaptım cıkmadııı umudumda bıttı allahım yarın yenıden yesertır umutlarımı ınsallah ben sımdı kafayı vurup uyumayı denıycem bugun cabuk bıtsın
hayırlı olsun canım eltin.umarım iyi birisi olur. aslen Eskişehirlimisin? canım bizde hurma poleni,arı sütü , adnan beyin verdiği kürü,üzüm çekirdeği,terra trübulus kullanıyoruz canım. inşallah hepimize şifa olur.ankaraya gidip semen analizi verecaz bakalım kaan hocanın dediği yere. okul bitince inş.
çok soru soruyorum ama canım 2. teseniz ne zaman dı? kaç ay sonra ölü sperm çıkışı oldu?
İns Sendede guzel sonuclar cikacak cnm
Esimin ilk gun baya agrisi oldu
İkinci gunu biraz daha iyi idi..
3. Gunude yine vardı agrisi özellikle yürüyüşde kötü oluyordu
Doktor ilk iki gun yat dedi esim evin icinde sürekli dolandı bence onun icin cok agrisi oldu esın iki gun wc yemek haricinde kalkmasınki yarası iyileşsin 8 gun oldu amlyt olalı hala agrisi oluyorsen esine bunları deme hem korkmasın hemde belki onun agrisi az olur ..ANLADM CANM peki doktr AGRI KESİCİ WERMEDİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?