Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim hep sıfır çıktığından normal nsl bilmiyorum cnm sende hiç sıfır yok onun icin bence guzel bı sonuc:)

anlıyorum seni canm allah sendende razı olsun ins. tatlm bak sende bol bol meryem suresini oku bebek olması icin okunan bi dua

canııım ozaman ben daha fazla moralını bozmayayım daha 7 gunun var senın sen ne hemen uzuluyosun sana noluyo daha basta boyle yaparsan olmaz bak o bıcırlar once allaha sonra sana emanet dıkkat et lutfen ... Hem sen yattın dınlendın benım gıbımı yaptın ben fıldır fıldır gezdım dolastım totom bı yere degmedıkı
Evet cok sukurkı spermlerımız var Ama hersey vaktınde guzel ınsallah rabbım hayırlı bır sekılde sımdı nasıb eder
saglıklı sıhhatlı hayırlı salıh evlatlar versın rabbım cumlemıze

sağol canım, çok şükür sperm çıktı dondurldu. şimdi annelerinin tedavisini bekliyorlar.
bizde testlerde hiç sperm görmediğimiz için pek birşey anlamadım ama en azından sayı azda olsa sperm var. inşallah sende bir an önce bebeklerine kavuşursun.
tedaviye ne zaman başlayacaksın sen

Bizim hep sıfır çıktığından normal nsl bilmiyorum cnm sende hiç sıfır yok onun icin bence guzel bı sonuc:)

sağolun kızlar doktor ameliyatta olduğu için görüşemedik.yarına kaldı.umarım iyi bişeydir sayı olayını çözemedim.

Son düzenleme:

Ben 10. Gunum de test yapcam once idrar testi yapcam hastahanede moralim bozulmasın negatif çıkarsa
Benim 4. Gunum ve hep yattık wc ve yemek icin kalktım bugün kahvaltı hazırladım kendime ilk kez okdr Görümcem bizde ondan rahatım sagolsun iyi bakıyor:) yat yat zaman geçmiyor inan hem tutacağı varsa nasip etmisse zıplasanda bsy olmas ben sadece cok vesveseliyim eğer tutunmadiysa beek kendimi suçlarım onun icin yatayimki sonradan keske diyip kendi kendimi yemiyeyim:) doktoruma kalsa ben %70 hamileyim. Ama içimdeki ses öle demiyo korkuyorum

OLİGOASTENOZOOSPERMİ: Hem sayı hem de hareket yönünden normal değerlerin altında olan sperm örnekleri için kullanılır.
Üzülme bizim gibi azospermi olanlara göre çok şanslısın en azında iyi bir tedaviyle normal yoldan sperm örneği verebilirsiniz. Hatta iyi bir tedaviyle normal bir gebelik bile elde edebilirsin.

canim ben türkan teyzenin dualarini okudum allah sifa versin türkan teyzeye

baharcim vck nin kendinede okuyalim canim zaten az kisi kaldi

istiyorumbebegim de gün sayiyormus cok sevindim insallah bebisi onu hic birakmaz
ve diyer arkadaslar insallah bebebisleriniz sizi hic birakmaz allah yarimciniz olsun

gözün aydin arkadasimm

canlarım bende bu ay ayın ikisi gibi adet olcam we tedawiye baslıcam banada dua edin insallah sperm bulunur minikgelin canm bana m.tese sürecini anlatrmsn cok agrısı oldumu eşinin kac günde normal yaşantısına dönebildi

Kızlar ben dayanamadım bı umut belkı moral olur dıye gıttım az once ıdrar testı yaptım malesef tek cızgı cıktııı Netten okudum 7 gunun de ıdrar testı yapanlarda cıkıyomus ben 11 gunumde yaptım cıkmadııı umudumda bıttı allahım yarın yenıden yesertır umutlarımı ınsallah ben sımdı kafayı vurup uyumayı denıycem bugun cabuk bıtsın

İns Sendede guzel sonuclar cikacak cnm
Esimin ilk gun baya agrisi oldu
İkinci gunu biraz daha iyi idi..
3. Gunude yine vardı agrisi özellikle yürüyüşde kötü oluyordu
Doktor ilk iki gun yat dedi esim evin icinde sürekli dolandı bence onun icin cok agrisi oldu esın iki gun wc yemek haricinde kalkmasınki yarası iyileşsin 8 gun oldu amlyt olalı hala agrisi oluyor sen esine bunları deme hem korkmasın hemde belki onun agrisi az olur
Mesela aynı gun başka kadının yumurtası toplandı benimde ben a
Yatağımda yarım saat yatıp kalktım hiç agrim sızım yoktu hafif pembe kan geldi okdr ama karsı odadaki kadın aksama kdr yatmış yani herkeste aynı olmuyor :)

sıkma canını desemde mümkün değil hayırlısı olsun hakkınızda.

hayır cnm eşim ve ben kütahyalıyız
eltimde kütahyalı ama eskişehirde yaşıyorlar düğünde orada olacak
eşimde ankaraya gideyim diyor bakalım cnm şu düğünü bi atlatalımda
bakalım burda birdaha yaptıralım ondan sonrada gitsin ankarada yaptırsn diyorum bende
bizim 2.ameliyatımız 10 ekim 2011 de gen artta oldu bitanem
sonuç sıfırdı
6.ve 7 aylarda ölü spermler görüldü...

Son düzenleme:
cnm üzülme sitres yapma inşlh boşuna endişelenmiş olursun yarın müjdeli haberlerini verirsin bizlere
allah büyüktür cnm inşlh emekleriniz yer bulur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…