canlar ben geldim nihayett
deli oldum bugün internet yüzünden
aaumutla mercanın halayını çekemedim diye çatladım
neyse geç de olsa yetiştim dimi
ben hemen geçmişi okuyup geliyorum sakın biyere kaybolmayın
cnm inş herşey yolunda gider
rabbim yüzümüzü bir güldürse
ben bir taneye bile razıyım ama bizde umut yok galiba
tedavinde herşey yolunda ğeçer inş..
en kötü imtihan benim hiç umudum kalmadı çok zor bir durummuş
hergeçen gün dahada çok anlıyorum..
cnm sen kafana takma diğerdurumları bir başla herşey yoluna girer.
cnm senin yaş kaç bendede tüylenme ve sivilce var..
cnm saol bende merak ediyordum
sizde tüp bebek de kullancak kadar iyi kaliteli yok mu
bana detaylı yazarmısın durumunuzu??
canım belirti arama kendinde.sana daha önce demiştim.şu topikte ne okuyup bende de olur mu dediysem başıma geldi.yaşım 33 canım.canım biz önce eşimin sperm düşüklüğü ile tedaviye başladık.varikosel ameliyatı oldu.sayı gittikçe düştü en sonda 2 yada 3 kez 0 çıktı.artık kaan hoca teseye çağırdı.ben orda tüp bebek tedavisi düşünmediğim için gitmedim.istanbuldaydık hafta sonu.gitmeden önce benim yumoşlarla ilgili korku atlattım.sebebini doktor pko olarak açıkladı. umudumuzu yitirmeyelim canım lütfen olumsuz düşünme en azından benim gibi yapma.kendi kontrollerinizi ertelemeyin.eşlere koşturmaktan unuttuk kendimiz.Allah yardımcımız olsun.hepimize mucilerini yaşatsın.
esma16,çok sağol canım.seninde işlerin su gibi akıp gitsin.kolayca hallet emi canım.
canlar ben geldim nihayett
deli oldum bugün internet yüzünden
aaumutla mercanın halayını çekemedim diye çatladım
neyse geç de olsa yetiştim dimi
ben hemen geçmişi okuyup geliyorum sakın biyere kaybolmayın
merhaba canlar
biz biliyosunuz cumartesi istanbul yolcusuyuz baharım ben yine bişey sorucam.biz kamil koçtan bilet aldık acıbedem ikbaliye durağında inicez burası umut tüpe bebğe yakın dimi?
birde dönüş biletini saat kaça almak lazım?
aaaaaaa
alıntı yapmamışımoleyy başardımmmmmmmm
cnm hayırlısıyla gel inşllh umut tüp bebek adı gibi sana umut olsun
cemrecim sende bilirsin bu acıbadem ikbaliye durağı umuta yakın gözüküyor ama ulaşması kolaymıdır?
tatlım ben pek bilmem oraları eşimine sordum evet diyo nasıl gider dedim adam uykulu cevap veremiyo yarı uyuyo yarı konuşuyo
kusura bakma sana yardımcı olamadım [/COLOR]
sağolasın canım benim ordan taksiyle geçmeyi planlıyoruz ama inşallah becerebiliriz.bende cıkıyorum buğün yorgunum gene.
iyigeceler cümleten öptüm.bu gece rüyamda çok bebiş görmek istiyorum sarılmak istiyorum ona.
bol bebişli gecler herkese
merhaba canlar
biz biliyosunuz cumartesi istanbul yolcusuyuz baharım ben yine bişey sorucam.biz kamil koçtan bilet aldık acıbedem ikbaliye durağında inicez burası umut tüpe bebğe yakın dimi?
birde dönüş biletini saat kaça almak lazım?
sağolasın canım benim ordan taksiyle geçmeyi planlıyoruz ama inşallah becerebiliriz.bende cıkıyorum buğün yorgunum gene.
iyigeceler cümleten öptüm.bu gece rüyamda çok bebiş görmek istiyorum sarılmak istiyorum ona.
bol bebişli gecler herkese
tatlım şükür kovuşturana hoşgeldin
inan ki seni aradı gözlerimizzzz
ayy renkli yazayım dedim ama bakalım oldu mu:18:
üfffff gene yapamadım beeeeeee
aaaaaaa
alıntı yapmamışımoleyy başardımmmmmmmm
merhaba kızlar, hepinize dualarınız için moral verdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim.
hafta sonu açamadım hiç bilgisayarı. ama halay hakkım saklı duruyordur umarım :)
tıkanıklık varmış gerçekten. bir sürü spermimiz çıktı. 5 tüp donduruldu. şimdi sıra bende :)
hadi kızlar damat halayına64:
Kızlaarr hıc ıyı degılım bugun transferımın 10 gunu az once kanamam oldu bıde parca parca geldıKafayı yıyıcem tutunmadımı acaba dusukmu oldu ne oldu anlamadım yaaa offfffffff yoksa korktugum basımamı geldı alahım yardım etsın bana neden kanamam oldu transfer edıldıgınde yumurtalarım toplandıgında bıle kanamam olmamıstı adetıme 3 gun var normalde , netten baktım dogru duzgun bır bılgıye ulasamadım olecem kederımden nolur dua edın rabbım hayırlı saglıklı bı sekılde bagıslasın bana bebısımı okadar alıstımkı elımı hıc karnımın uzerınden cekmedım 10 gun boyunca :
Doktorumu arıyorum tatıle cıkmıs bey efendı yaaa cep numarasıda yok ben ne yapıcam sımdıı ınsallah yerlesme kanaması ama az once hemsıreye soyledım adetın gelmıs olabılır dedıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?