canım burada paylaştığın sonuca göre sperm sayınız 300 bin...
%66 sı hareketli, %34 ü hareketsiz...
canım senin bana söylediğin sayı farklıydı...
ama buda süper bi rakam...
tamam sizin önceden 3 milyonmuş ama buda az değil...
geçen ay bizde yaklaşık 100 bin sperm bulundu diye topiği inletmiştik...
onun için bu sonuç halayı çoktan hakediyor canım benim
hadi bakalım geç oldu ama ben 300 bin spermin halayı çekeyim
canım benim bugün telde çok güldük zaten kuyruktan girdik büyük baş küçük baştan çıktık
canım şimdi topikte yazdığın sonuca baktımda ya senin bana okuduğun sonuç farklı yada kafan dalğındı yanlış yeri okudun...
çünkü sen bana Konsantrasyon ve Total sayı 3,6 dedin...
bende ona istinaden öyleyse 3 milyon 600 bin dedim...
hatta sen bana ileri hareketli %1, hareketsiz %67 dedin...
canım senin bana okuduklarınla burada yazanlarr çok farklı bi karışıklık var galiba...
dediğim gibi yanlış yeri okumuş olabilirsin...
ama canın sıkılmasın sakın sonuca 300 bin de çok çok iyi bi sonuç
canımıniçi ne yaptım ki seninle beraber gülüp eğlendim işte
bana da çok iyi geldi seninle konuşmak
sen yarın sonuç kağıdını sakin kafayla bidaha incele bitanem...
ama sonuç ister 3,6 milyon olsun ister 0,3 milyon olsun...
her şekilde m.tese olmayacaksınız ve hayırlısıyla bu yaz bebişinekavuşacaksın
canım banada içok iyi geldi.hepimiz kavuşalım.bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün.erkek sorunu olanlarda ,birde kadın problemi çıkmasın hatta.artık dualarıma bunu da ayrıca belirterek ekliycem.
Baharcım,seninle telefonda görüştüklerimizi kontrol ettim onlar var.yanlış okumadım tatlım. Buraya yazdığım testte ki bölümde var.hazırlık sonrası diyor. Neyse doktoru bugünde aradım 15 dk.sonra tekrar arayın dediler. Canım milyonu geçtim 1 tane çıkmasına razıyız kuzucum. Milyonları ne yapalım doğal olmıycak nasılsa sağlıklı 1 tane olsun o da doğal yoldan çıksın yeter bizlere değil mi?
Bugün biz günlerdir almaya korktuğumuz genetik tahlilimizi aldık,hiç sorun yokmuş temiz çıktı çok şükür,amaaaa fsh:18,3 çok yüksek,birde estradiol E2:43,66 çıktı,ürolog dedi ki görünen genetik sonuçlar çok iyi,fsh çok etkiliyordur,belkide ilaçla tedavisi olur teseye bile gerek kalmaz dedi,ama Prof.danışın bizim bilgimiz bu konuda yeterli değil dedi,zaten cumartesi günü randevum var sonuçlarla gidecez bakalım ne diyecek,yarın Saraçoğlunu arayayım diyorum .düşürmek için kür sorcam,ama bir nebze içime ferahlık geldi nedendir bilmem herşey güzel olacak diyorum kendime,2gün sonra doktora gitmem yaklaşınca yine paniklemeye başlarımda gerçi:)
cnm benim çoooooooooook sevindim
cnm gözün aydın
bizlere göre çok güzel sonuç
inşlh içlerinde çok kaliteli spermler vardır cnm
doktorla kaçta görüşmeniz var cnm
inşlh bugün sevinirsin ve bizleri sevindirirsin haberlerini bekliyoruz...
arkadaşlar pazartesi günü yumurtalarım toplanmıştı.bugün aradılar 3 yumurta döllenmiş.bu iyi birşeymi.transfer için arayacaklarını söylediler.diğer ikisinide takip edeceklermiş.lütfen bilgisi olan cevap yazsın
aynen canım çok yaşa banada ders verirsin gerçi ben cadıyım ama belki unuttuğum birşey olur.yiğenim geldi inşallah yemeğin yanarda kocan sana kızar
kalk biraz bizimle ilgilen yoksa yine altımıza yaparız diyor ben kaçıyorum canımcım tehdit edildim
dua et canım benım ınsallah bugun elı bos donmem aksam 5 te tahlıl verıcem rabbım ınsallah guldurur yuzumu ... Rabbım senınde yolunu acık etsın ınsallah guzel vakıt gecırırsınız
Bugün biz günlerdir almaya korktuğumuz genetik tahlilimizi aldık,hiç sorun yokmuş temiz çıktı çok şükür,amaaaa fsh:18,3 çok yüksek,birde estradiol E2:43,66 çıktı,ürolog dedi ki görünen genetik sonuçlar çok iyi,fsh çok etkiliyordur,belkide ilaçla tedavisi olur teseye bile gerek kalmaz dedi,ama Prof.danışın bizim bilgimiz bu konuda yeterli değil dedi,zaten cumartesi günü randevum var sonuçlarla gidecez bakalım ne diyecek,yarın Saraçoğlunu arayayım diyorum .düşürmek için kür sorcam,ama bir nebze içime ferahlık geldi nedendir bilmem herşey güzel olacak diyorum kendime,2gün sonra doktora gitmem yaklaşınca yine paniklemeye başlarımda gerçi:)
Cnm günaydın nasılsın
nasıl gidiyor hayat
eşin okullar tatile girincemi gen arta gidip test verecek
canım benimmmm çok merak etmiştim seni çok sevindim
saolsun flzaskcım okuldayken haber verdi çok mutlu oldum
ben hep sizde sperm bulunacağını hissediyordum...
ama dünde girrmeyince korkmaya başlamıştım...
şükür içimden geçtiği gibi olmuş sonuç
rabbim hamişhaberini almayıda nasip eder inş
geçde olsa çekivereyim halayımııııı
CANIIM INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR YERLESME KANAMASI OLUR RABBIMDEN BASKA NE ISTIYEBILIRIMKI RABBIM BAGISLAR INSALLAH MERCIMEGIMI INSALLAH SEVINIRIM BUGUN VE BU SEVINCIN DEVAMIDA GELIR RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN CANIM .
arkadaşlar pazartesi günü yumurtalarım toplanmıştı.bugün aradılar 3 yumurta döllenmiş.bu iyi birşeymi.transfer için arayacaklarını söylediler.diğer ikisinide takip edeceklermiş.lütfen bilgisi olan cevap yazsın
gözün aydın canım, transfer edecekleri 1 tane, doktorun insaflı çıkarsa belki 2 tane. moralini bozma. kaliteleri nasılmış? transfer yarın mı olacak şimdi?
Allaha emanet olsunlar, sağlıklı büyüyüp annelerine gelsinler inşallah.
amin.seninde gözün aysın.perşembe günü transfer.kaliteleriyle ilgili birşey söylemediler.benimde sormak aklıma gelmedi.bu aşamaya bile gelmek o kadar mutlu ettiki.azospermden sonra
günaydın kızlar nasılsınız .topikten güzel güzel haberler gelince benimde içim kıpır kıpır oluyor ,inanın hepiniz benim için çok önemlisiniz biz bir aile olduk topige çok girip yazamıyorum ama gelişmeleride girip çıkıp bakıyorum .bizde dün israel aruhla görüştük eşimde sperm testi verdi yine bir iki çıkmaya devam ediyormuş spermcikler.bu sefer sorun ben myomlarım varmış rahim içinde değil ama dışında ben daha önce myom ameliyatı olmuştum çoçuğum olmuyor diye ameliyatımı yapan doktor ameliyattan sonra yanıma gelip myomların hamileliğine engel değilmiş alınmasada olur iyileşince gel hormon tahlillerine bakalım demişti tabi ondan sonra eşimde sorun varmış o çıkmıştı. dün ise doktorum istersen ameliyat ol öyle dene istersende böylede deneye biliriz dedi.bi rahim filmi çekelim sonra karar veririz dedi. inanın kararsız kaldım. tekrar ameliyat olmak istemiyorum.canım çok sıkıldı bide rahim filmi çıktı ar. anestezisiz 500 dedi fiyat yüksek değilmi hastanelerde ne kadar acaba bilen varmı ...neyse görüşürüz kızlarben bi sunları araştırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?