Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım banada içok iyi geldi.hepimiz kavuşalım.bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün.erkek sorunu olanlarda ,birde kadın problemi çıkmasın hatta.artık dualarıma bunu da ayrıca belirterek ekliycem.

baharcım,seninle telefonda görüştüklerimizi kontrol ettim onlar var.yanlış okumadım tatlım. buraya yazdığım testte ki bölümde var.hazırlık sonrası diyor. neyse doktoru bugünde aradım 15 dk.sonra tekrar arayın dediler. canım milyonu geçtim 1 tane çıkmasına razıyız kuzucum. milyonları ne yapalım doğal olmıycak nasılsa sağlıklı 1 tane olsun o da doğal yoldan çıksın yeter bizlere değil mi?

Son düzenleme:

cnm gözün aydın
bizlere göre çok güzel sonuç
inşlh içlerinde çok kaliteli spermler vardır cnm
doktorla kaçta görüşmeniz var cnm
inşlh bugün sevinirsin ve bizleri sevindirirsin haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar pazartesi günü yumurtalarım toplanmıştı.bugün aradılar 3 yumurta döllenmiş.bu iyi birşeymi.transfer için arayacaklarını söylediler.diğer ikisinide takip edeceklermiş.lütfen bilgisi olan cevap yazsın

canım,hayırlı olsun sonucunuz güzel çıkmış ben görmemişim.yesti almaya geç giderek kendinizi üzüp yıprattınız.Allah hep güzel sonuçlar aldırmayı nasip etsin.

cnm benim çoooooooooook sevindim

canım,tam 3 sayfa test sonucu,boyama,morfoloji vs..her yerde başka bişey yazıyor bugün doktordan öğrenicez inşallah. çok şükür bu testte çıktı canım.sende bugün başlıyormuşsun güzel haberler getir bize inşallah.

canım çok şükür bu testte 0 çıkmadı.canım doktorla telefonda görüşmeye çalışıcaz biz bekleyemedik dönmüştük. Allah sizlere daha fazlasını göstersin .canım bir tanecik sağlıklı olsun yeter inan fazlasında gözümüz yok canım. eşim tese için her an yan çizmeye hazır gibi duruyordu.çok şükür gerek kalmayacak

canım,hiç bu aşamaya gelmedik bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla tabiki iyi bişey.bak döllenmiş işte.gelişimleri takip edilip en sağlıklılarını koyacaklar göbişine. inşallah hepsi kaliteli olur kalanlarıda dondurursun canım.

eyvah eyvah, çok beter birşey olacak büyüyünce. evlere şenlik. çok güldüm ya :))))
allah nazarlardan saklasın canım

dua et canım benım ınsallah bugun elı bos donmem aksam 5 te tahlıl verıcem rabbım ınsallah guldurur yuzumu ... Rabbım senınde yolunu acık etsın ınsallah guzel vakıt gecırırsınız

Allah yardımcın olsun canım ben de çok dua ediyorum senin için, nursen ve minik gelin için de emekleriniz boşa gitmesin inşallah...

çok sevindim senin için de hayırlısıyla süreç başlıyor demektir, herşey daha da güzel olur inşallah hepimiz için...

Cnm günaydın nasılsın
nasıl gidiyor hayat
eşin okullar tatile girincemi gen arta gidip test verecek

canım arkadaşım iyiyim.Allah a şükür iyi gidiyor. çooook mutluyum canım. kermes parası umduğumdan da fazla toplandı. öğrencilerim için öğrenci dolabı istemiştim. paramız yetişti.kuzucuklarım için kendi dolapları olacak. okulumun bulundu yer maddi açıdan biraz zayıf.özel ir kreşe yavrularımı geziye götürmüştüm. orada her öğrencinin dolabının olduğunu görünce '' öğretmenin keşke bizimde böyle dolabımız olsa okulda'' dediler. içime öyle bir oturmuştu. çok ağlamıştım. söz bitanelerim yaptıracağız bizde demiştim. veeee hayalleri gerçek olacak inşallah. kermeste para çok toplansın diye çok dua etmiştim ve duam kabul oldu canım. paylaşayım sizlerle dedim. inan kuzucuklar mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum.Allah kendi evlatlarımızın mutluluğunu bizlere tattırsın.Amin.
evet canım okullar bitinde ankara cebeci hast. gidecez inş.boyamalı yaptırcaz.kaan bey sinan beyi söyledi.inş.olumlu bir gelişme görürüz bizde.sizde hepimiz cümbür cemaaaaaat .halay çekeriz hep birlikte canım arkadaşım.

canım gözün aydınnnnnnn. hadi hayırlısıyla hepsi sağlıklı spermlerdir veeeeeeeeeee bir an önce bebişlerine kavuşursun canım ikiz ikiz inş.darısı hepimize olsun.

Sağol canım, Allah razı olsun hepinizden. Bekletmişim hepinizi çok mahçup oldum. Benim tedavim sırasında internete giremeyeceksem eğer mutlaka birinizin telefonunu alıp haber vereceğim.

çok güzel canım, hiç panikleme. fsh yüksekliği ne demek, nasıl düşer bilmiyorum ama kağan beye veya emre beye mail attın mı hiç tahlil sonuçlarını.

CANIIM INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR YERLESME KANAMASI OLUR RABBIMDEN BASKA NE ISTIYEBILIRIMKI RABBIM BAGISLAR INSALLAH MERCIMEGIMI INSALLAH SEVINIRIM BUGUN VE BU SEVINCIN DEVAMIDA GELIR RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN CANIM .

canım uyku tutmamış galiba:)
nasılsın bugün? tesr giden birşey yoktur inşallah. dualarımız seninle bugün hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz.

gözün aydın canım, transfer edecekleri 1 tane, doktorun insaflı çıkarsa belki 2 tane. moralini bozma. kaliteleri nasılmış? transfer yarın mı olacak şimdi?

Allaha emanet olsunlar, sağlıklı büyüyüp annelerine gelsinler inşallah.

amin.seninde gözün aysın.perşembe günü transfer.kaliteleriyle ilgili birşey söylemediler.benimde sormak aklıma gelmedi.bu aşamaya bile gelmek o kadar mutlu ettiki.azospermden sonra

günaydın kızlar nasılsınız .topikten güzel güzel haberler gelince benimde içim kıpır kıpır oluyor ,inanın hepiniz benim için çok önemlisiniz biz bir aile olduk topige çok girip yazamıyorum ama gelişmeleride girip çıkıp bakıyorum .bizde dün israel aruhla görüştük eşimde sperm testi verdi yine bir iki çıkmaya devam ediyormuş spermcikler.bu sefer sorun ben myomlarım varmış rahim içinde değil ama dışında ben daha önce myom ameliyatı olmuştum çoçuğum olmuyor diye ameliyatımı yapan doktor ameliyattan sonra yanıma gelip myomların hamileliğine engel değilmiş alınmasada olur iyileşince gel hormon tahlillerine bakalım demişti tabi ondan sonra eşimde sorun varmış o çıkmıştı. dün ise doktorum istersen ameliyat ol öyle dene istersende böylede deneye biliriz dedi.bi rahim filmi çekelim sonra karar veririz dedi. inanın kararsız kaldım. tekrar ameliyat olmak istemiyorum.canım çok sıkıldı bide rahim filmi çıktı ar. anestezisiz 500 dedi fiyat yüksek değilmi hastanelerde ne kadar acaba bilen varmı ...neyse görüşürüz kızlarben bi sunları araştırayım.

amin.seninde gözün aysın.perşembe günü transfer.kaliteleriyle ilgili birşey söylemediler.benimde sormak aklıma gelmedi.bu aşamaya bile gelmek o kadar mutlu ettiki.azospermden sonra

Allahım mutluluğunu yarım bırakmasın inşallah bebeğinide kucağına alırsın.

Kaç yıllık evlisin, azoyu öğreneli ne kadar zaman oldu?

geçmiş olsun canım. benim durumumda aynı, bende 2009 da yumurtalığımda 4cm miyom vardı, kötüye çevirme ihtimali var diye açıkameliyat ile alınmıştı. sonra doktor ameliyattan dolayı doğumda sezeryanla olmak zorunda olduğundan 2 sene çocuk düşünme dikişlerin tam iyileşmesi lazım dedi. 2 sene bitti artık çocuk istemeyede başladım, hamilelikten önce bir kontrole gideyim dedim bu defa aynı yerde kist olmuştu. 3 ay doğum kontol hapı kullandım geçmedi. sonra 6 ay yumurta takibi yapıldı hamile kalamadım. Kist engel oluyor diye düşündük. kapalı ameliyatla alınsın dedik. Kan tahlillerimi yaptırdım ameliyat için gün verilecek. Ameliyat öncesi bir muayane ve diğer taraftada bir miyom olmuş. kapalı ameliyatla hem sağ taraftan kisti sol taraftan miyomu almamız zor miyom kalacak dediler ve ben ameliyattan vaz geçtim. sonra eşimdende test istedi doktor ve şok şok şok kocaman 00 lar geldi gitti.
neyseki tıkanıklıkmış eşiminki çok uğraştırmadı rabbim. spermlerimiz alındı donduruldu.
şimdi ben rapor çıkarmaya çalışıyorum ve ssk ya gittim. doktor kist var böyle olmaz diyerek tekrar doğum kontrol hapı verdi. Miyom kendiliğinden kaybolmuş. bakalım bu hapla kist gidecek mi?
ya rapor vermeyecekler ben özel yaptıracağım, yada tekrar kist alınacak. tekrar iyileşme süresi beklenecek. bakalım allah büyüktür, inşallah biizmde yüzümüzü güldürür.

bu arada rahim filmini şubat ayında bilçekte 250 ye çektirmiştim ben, aklında olsun. çok yüksek fiyat vermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…