• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım geçen bakıyodum nette eger ülser varsa gaz yapıp agrı yapabiliyomuş...

teşekkürler belginim burdan bir kere daha sana teşekkür etmek istiyorum......kaan hocayı ara dedin mailini numarasını verdin.gitmemize vesile oldun..sevincimde seninde payın var..canımsın...
canım benim ne demek biz neden varız burda allahım böyle güzel bir konuya benide vesile etti ya bundan güzeli varmı inşallah anne oldugun günleride kutluyacagız sen merak etme...:Saruboceq:

slm arkadaşlar size güzel bi haberim var eşim kaan hocaya gitmişti ya...tahlillere bakmış muane etmiş ve tıkanıklık var 2 ay ilaç kullan sonra çıkış olmassa küçük bi operasyonla hallederiz demiş...nasıl mutluyum bilemezsiniz...

hadi hayırlı olsun inşallah 6 aya kalmaz hamileyimde yazarsın

kızlar ve beklenen an geldi az önce regli oldum haftasonu geldi olmayım daha iyi dedim unuttum gitti ve az önce geldiler hadi hayırlısı yarın gece yola çıkıyoruz hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı

kızlar ve beklenen an geldi az önce regli oldum haftasonu geldi olmayım daha iyi dedim unuttum gitti ve az önce geldiler hadi hayırlısı yarın gece yola çıkıyoruz hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı

canım hadi hayırlısı olsun inşallah,hayırlı tedaviler diliyorum sana.tedavi için ankarayamı gidiyordun sen.hayırlı haberlerle dön inşallah.

kızlar ve beklenen an geldi az önce regli oldum haftasonu geldi olmayım daha iyi dedim unuttum gitti ve az önce geldiler hadi hayırlısı yarın gece yola çıkıyoruz hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı[/QUO

hadi gozun aydin canim demek stresdenmis kafaya takmayinca nasil hemen geldi canim insalalh her sey istegin gibi olur bi anca kavusursun yavruna

inşaallah iyi haberlerle dönersin canım...

slm arkadaşlar,kaan hoca eşime endol ve trentol vermiş 2 ay kullan demiş ..bu ilaçları kullanan oldumu ..yada bilgisi olan varmı?netten araştırdım ama çok sağlıklı bilgiler edinemedim....

slm arkadaşlar,kaan hoca eşime endol ve trentol vermiş 2 ay kullan demiş ..bu ilaçları kullanan oldumu ..yada bilgisi olan varmı?netten araştırdım ama çok sağlıklı bilgiler edinemedim....

canim bizede verdi 1 ay kullanin sonuclari gonderin dedi bu hafta sonuclari alicagiz benimd epek bi bilgim yok ne amacli oldgunu endol hucre yenileyici galiba burdan bi arkadas soylemisdi digerini bilmiyorum canim

canim bizede verdi 1 ay kullanin sonuclari gonderin dedi bu hafta sonuclari alicagiz benimd epek bi bilgim yok ne amacli oldgunu endol hucre yenileyici galiba burdan bi arkadas soylemisdi digerini bilmiyorum canim

öylemi teşekürler,bize tıkanıklık var dedi size ne demişti..diğeri damar genişletici diyor nette...sonuçlar umarım iyi çıkar darısıda başımıza olur..zemuszemus

öylemi teşekürler,bize tıkanıklık var dedi size ne demişti..diğeri damar genişletici diyor nette...sonuçlar umarım iyi çıkar darısıda başımıza olur..zemuszemus

insallah canim, benim sonuclardan pek umudum yok ama allahdan yinede umut kesilmez bizim sorun azospermi baska bir sey demediler burdakilerde direk dogusdan gelen bir sey sizin asla cocugunuz olmaz demislerdi

asla çoçuğunuz olmaz demek ne kadar saçma...kaç yıl okumuşlar ama bebeğin bir yumurta ve bir spermden oluştuğunu kavrayamamışlar mı? ne demek asla eşimizden çıkacak bir tek sperm bile bizi bebek sahibi yapabilir.....

Back
X