Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ne demek biz neden varız burda allahım böyle güzel bir konuya benide vesile etti ya bundan güzeli varmı inşallah anne oldugun günleride kutluyacagız sen merak etme...:Saruboceq:teşekkürler belginim burdan bir kere daha sana teşekkür etmek istiyorum......kaan hocayı ara dedin mailini numarasını verdin.gitmemize vesile oldun..sevincimde seninde payın var..canımsın...
slm arkadaşlar size güzel bi haberim var eşim kaan hocaya gitmişti ya...tahlillere bakmış muane etmiş ve tıkanıklık var 2 ay ilaç kullan sonra çıkış olmassa küçük bi operasyonla hallederiz demiş...nasıl mutluyum bilemezsiniz...
zamancım nasılsın canım herşey yolundamı
inşaallah zaman inşaallah...rabbim hepimize versin.....hadi hayırlı olsun inşallah 6 aya kalmaz hamileyimde yazarsın
günaydın kızlar bugün ctesi sizi bulmak zor..
kızlar ve beklenen an geldi az önce regli oldum haftasonu geldi olmayım daha iyi dedim unuttum gitti ve az önce geldiler hadi hayırlısı yarın gece yola çıkıyoruz hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı
kızlar ve beklenen an geldi az önce regli oldum haftasonu geldi olmayım daha iyi dedim unuttum gitti ve az önce geldiler hadi hayırlısı yarın gece yola çıkıyoruz hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı[/QUO
hadi gozun aydin canim demek stresdenmis kafaya takmayinca nasil hemen geldi canim insalalh her sey istegin gibi olur bi anca kavusursun yavruna
kızlar ve beklenen an geldi az önce regli oldum haftasonu geldi olmayım daha iyi dedim unuttum gitti ve az önce geldiler hadi hayırlısı yarın gece yola çıkıyoruz hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı
slm arkadaşlar,kaan hoca eşime endol ve trentol vermiş 2 ay kullan demiş ..bu ilaçları kullanan oldumu ..yada bilgisi olan varmı?netten araştırdım ama çok sağlıklı bilgiler edinemedim....
canim bizede verdi 1 ay kullanin sonuclari gonderin dedi bu hafta sonuclari alicagiz benimd epek bi bilgim yok ne amacli oldgunu endol hucre yenileyici galiba burdan bi arkadas soylemisdi digerini bilmiyorum canim
öylemi teşekürler,bize tıkanıklık var dedi size ne demişti..diğeri damar genişletici diyor nette...sonuçlar umarım iyi çıkar darısıda başımıza olur..zemuszemus