canım adetin 2.veya 3. günü gidiyorsun...doktor muayene ediyor ilaçları yazıyor..o gün itibari ile iğnelere başlıyorsun..iğneleri kendin yapıyorsun..eğer ben yapamam dersen gittiğin merkezde yaptırabilirsin...ama çok acıtmıyor göbekten kendin yapabilirsin...doktordan doktora çağırmaları değişiyor...2.veya 3. gün sonra yine gidiyorsun muayene oluyorsun..iğnelerinde ya değişiklik yapıyor yada aynısına devam yanına bir tane daha veriyor yumurtalar önceden çatlamasın diye...sonra yine 2-3 gün sonra yine gidiyorsun bu sefer kan veriyorsun yumurtalar istenen değere ulaştıysa çatlatma iğneni verir ne zaman yapılacağını test sonucuna göre haber verirler.çatlatma iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra toplama gerçekleşir...baştan toplamaya 10-11 gün...toplamaya aç susuz gidiyorsun...genel anestezi veriliyor..10-15 dakikalık bir işlem...çıkınca yarım saat 45 dakka sonra eve gidebilirsin...ağrın olabilir..ağrı kesicive antibiyotik veriyorlar...artık embriyoların gelişimine göre bi de doktorun uygun gördüğü şekle göre 3 veya 5 gün sonra transfer olur...transferden önce su içmen istenir..onuda hastanede beklediğin süre içinde içsen daha iyi olur..önceden içersen çok sıkışırsın karnına ağrılar girer..zaten çoksa onlar biraz çişini yap diyorlar...transferde 10 dakikalık bi işlem sonra yine yarım saat falan istirahat kıpırdamadan..sonra eve gidiyorsun...benim doktorum ilk 3 gün çok önemli istirahat et dedi...sonra ağır kaldırma normal hayatına devam et dedi...ve 12 günlük bekleme bu arada yine ilaçlar var belki jel belki iğne o doktora kalmış...12 gün sonunda inşaAllah mutlu sonuçlar alman dileğiyle...
Rabbim yar yardımcın olsun...inşaAllah faydalı olmuştur....
cnm çok sevindim
rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inş
amin bizde arkandan geliriz inş
kan testinde değerlerin nasıl yüksek mi ???
sağol canım,uğraştırdım seni. hep eşimin tedavisine yoğunlaştığımızdan benim tedavim nasıl olacak hiç araştıramadım. internettende çok detay bulamadım. merakla tedavi günümü bekliyorum şimdi. inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz hepimiz. çifter çifter inşallah
inşallah canım arkamdan gelin hepinizde tez günden sizde hamile olun ..cnm çok sevindim
rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inş
amin bizde arkandan geliriz inş
kan testinde değerlerin nasıl yüksek mi ???
amin nerde evlat hasreti çeken varsa rabbim versin herkeze acısını çok iyi bilirim inşallah seninde olsun çabucak çok sagol..cannııııııııııııımmmmmmmmmmmm çoooooooooook sevindim. mutluluğunn daim olsun.bebişlerini ikiz ikiz kucağına almayı nasip etsin ALLAH.azmiyin mükafatı bu.
darısı evlat hasreti çekenlere olsun inş.hepimiz sırayla hamileyimmmm diye yazarız inş.
istiyorumbebeğimi çok sevindim nasıl sevindim anlatamam çok yoğundum bugün azcık fırsat buldum ilk açar açmaz görmek istediğim haber buydu çok sevindim darısı başıma Rabbim nasip etsin kucağın çifter çifter dolsun
çıktı çıktı canım kanda darısı sana bidaki tedavinden inşallah sende güzel haberi alırsın allah sanada göstersin çok şükür ben gördüm sizde görün..
Slm arkadaşlar.sevinçten selam vermeyi unuttum .nasılsınız?
Herkese bu mutluluğu yaşattın rabbim.amin.
canım ben duamı okudum .ZAMAN canım Allahım tez zamanda gönül muradını versin burada hamile haberlerini kutlayalım
hoşgeldin canım gidip geldin izmire
canım maşallah 1,4 değil de 5,6 milyonmuş spermleriniz
şimdikinin az olması da perhizden de büyük ihtimalle :)
olsun canım yaa ne güzel bak milyonları gördünüz
inşallah tedaviniz de çok güzel bir şekilde devam eder canım ve sonuolur canım
kızlar beni bilmeden tanımadan vakit ayırıp tek tek tefriciye okudunuz hakkınızı helal edin Rabbim bin kere razı olsun inşallah bende anne olurum kucağım dolar Rabbim inşallah tez günde hayırlı imanlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
saol bitanemmmmmmmm
0 dan milyonlara gelmek mucize gibi bişey bizim için
rabbimin nasip ettiğini yaşıycaz bundan sonra...
inş ilk denemede kavuşuruz bebişimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?