canım sende bizi tanımadan bilmeden umreye giderken tek tek dileklerimizi sormuştun anneme babama kadar hayır duanı aldık Allah razı olsun bende canı yürekten senin için duamı yaptım .hakkım helal olsun sana ve buradaki dua ettiğim diğer arkadaşlarıma.
MAAŞALLAH TOPİĞİMİZE.
halayına yetişemediğim baharıma,hep, istiyorumbebeğimi ve tedaviye başlayan arkadaşlarıma
Allaha şükürler olsun.Nazar değmesin ve hep kolaylıkla olsun işlerimiz.
baharcım,ben duamı okudum.Allah hayırlı evlatlar versin arkadaşımıza.bu arada ben yarın akşam yola çıkıyorum.perşembe günü 3 de olacakmış canım.inşallah başka sorun çıkmaz.
kızlar lütfen kendi kontrollerinizi ihmal etmeyin.bakın ben kendimle uğraşıyorum şimdi.yarın giremeyebilirim.kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.
canım belki okumuşsundur benim eşimde de 500bin yuvarlak hücre çıkıyordu sizin azo sebebi ne eşim çapa da ayın 19 da sperm testi yaptıracak bu işlemin özel bir adı varmı olmazsa eşimde boyamalı yaptırsın peki kaan hoca ne dedi .sperme dönüşsün diye büyük ihtimal prengnyl ve menogen vercek size.bildiğim kadarıyla bu sperm testi diğerleri gibi hemen çıkmıyor 2 hafta falan sürüyor değilmi.
kızlar bugün kanda test günümdü veeeeeeee çok şükürler olsun şaka maka varmı yokmu derkennnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm allah bana nasip etti sizede hepinize tez günden nasip etsin..
kızlar beni bilmeden tanımadan vakit ayırıp tek tek tefriciye okudunuz hakkınızı helal edin Rabbim bin kere razı olsun inşallah bende anne olurum kucağım dolar Rabbim inşallah tez günde hayırlı imanlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
İnşallah Rabbim muradını gerçekleştirir
kızlar bugün kanda test günümdü veeeeeeee çok şükürler olsun şaka maka varmı yokmu derkennnnnnnn hamileeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm allah bana nasip etti sizede hepinize tez günden nasip etsin..
çok sagol canım sanada kısmet olsun darısı sizlere bizimki inmemiş tessislerdendi kısaca öyle diyeyim ..caaaanıııımmmmmm benimmmmm gözümüz aydınnnnnn vallahi bu habere halay çekilir haydi halaya haydiiineyse bu kadar halay yeter canımmmm bana bi anlat eşinin sorunu neydi cancazııımmm anlat ta bizide umut olsun
cnm inan ki sağolsun baharım söyledi cok duygulandım
inan ki yazarken aglıyorum zaten şu ara duygusalım bu da tam geldi
tatlım o kadar sevindim ki rabbim nelere kadir dimi yılalrca hasretle beklenen an bu günmüş
vakti bugünmüş allhım hayırlısıyla kucagına aldıgın günleri de göstersin halaya bende bi el atayım
bende bugun ikinci ignemi oldum ya bu igneleri olurken icimi bi mutluk sarıyo bu normalmidir yoksa deliriyomuyumm acabaaa :))))))))
Canım ne olur benide ekleyin dua listesine bende okumak istiyorummm sizinle ne yapmam gerekiyorrrr bitanem anlatırmısın
canım biliyorsun daha öncede herkes için 7 yasin 7 meryem suresi okuyorduk...
iyi niyetimiz çok suistimal edildi...
millet listeye girip bikaç sure okuyup kenara çekildi...
liste kapardıkça kapardı bitürlü tamamlayamadık...
başladıktan 7ay sonra mart ayında tamamladık toplam 59 kişiye okundu...
sonrasında tefriciyeye geçtik...
bu defa suistimal olmasın diye en baştan kuralları belirledik...
dua sayısı kişi başına eşit olarak dağıtılıyor ve herkes herkese okuyor...
birine okuyup diğerine okumamak gibi bişey söz konusu değil...
bu sebeptende liste başlandığı kişilerle devam ediyor...
yenileri dahil etmiyoruz...
ama bu listenin bitmesine az kaldı...
sonra başka bi duaya geçicez ozaman yeni bi liste yaparız...
ozaman yine katılmak istersen tabiki dahil olursun tatlım...
bizde mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?