merhaba arkadaşlar.histeroskopiyi merak etmişsiniz.ben 1 hafta önce yaptırdım.anestesi altında oldu işlem:rahim içine ışıklı bir sistemle bakılıyor,rahimde herhangi bir problem varmı diye,mesela benim düşükten sonra yapışıklık varmı diye bakıldı.işlem zor değil gerçi ben uyudum uyandığımda herşey bitmişti.sonrasında ağrım çok hafif oldu,ağrı kesici bile alma gereği duymadım.bir kaç gün lekelenme oluyor telaş yapmayın.bence dr.istediyse hiç tereddüt etmeden yaptırın.işlem pahalı bende 850 TL verdim.
merhaba canım.kaygıların çok normal.bilmediğin bir süreç acabalar,nasıllar olmasıda çok normal,hepimizde oldu zamanında.inşallah hayırlı haberler alırsınız.stres yapma diyeceğim ama biliyorum insanın elinde değil.kolay sıkıntısız tedavi süreçleri diliyorum canım.
larem senin adına çok sevindim çok çabuk atlatmışsınız,sormak istediğim bazı şeyler olacak cevaplarsan çok sevinirim.eşim azosperm demişsin acaba çıkış mı oldu yoksa micro tese mi yaptırdınız.1 ay ilaç mı kullandı,ilaçların etkisiyle mi çıkış oldu acaba,mucize gibi geliyor ya ne güzel.zaman bacım inş güzel haberler ile dönersinde bi umutta sen olursun bu topiğe RABBİM isteyen herkese nasip eder inş. hayırlısı ile ;aramıza yeni katılan arkadaşlar var inş en kısa zamanda güzel sonuçlar alırlar ama kötü düşünmeyin inş benim eşimde azospermdi ve bizede hiç uğraşmayın gidin donör kullanın dediler ama hiç kötü düşünmedim ve ALLAH a şükür şimdi 3 ayımı dolduracam inş. karnımdaki bebeğimle (İNŞ TÜM TOPİK HAMİLE KALIRDA O ZAMANDA BAŞKA KONULARI KONUŞURUZ;MİDEM ;BAŞIM )))) biz eşimle bu hastalığı 1 ayda yendikkkk...... ama eşim şimdi gene azoya geri döndüüüü
şükürler olsun genedeeee
merhaba ben aranıza yeni katıldım,yaklaşık 1 aydır sizi okuyorum,2 yıllık evliyim ve 1 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonrası yıkım zaten hepiniz biliyorsunuzdur,ve deli gibi çocuk istiyorum,öğrenir öğrenmez kaan aydosa koştuk ilaç verdi ve bu ayın 26 sında tekrar çağırdı,sonuca göre micro teseye karar verecek,ama nedense içimde çok kötü hisler var,çok karamsarım galiba
allah hepimizin dualarını kabuletsin,hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
slm ben 7 yıllık evliyim ve 1 sene çocuumuz olmadığı için doktora gittik eşimin azosprm olduğunu öğrendik ve 7 yıldır doktorlarla kapılarında uğraşıyoruz çevreye cevap vermekten insanlara açıklama yapmaktan ve yalan söylemekten bıktık artık bazı yaşlı insanlar hocaya gidin kesin olur bile dediler şunu öğrendim hayattan insan çaresiz kalınca her yola başvuruyor bazen arkadaşımla buluşmak bile istemiyordum evli olduğumu öğrenenler direk çocuk soruyolar ve çok garip kelime diyolar(( suç kimde)) bn bu kelimeye sinir oluyorum ama ne olursa olsun eşimi seviyorum çocuğumuz olmasada hernekadar bu suç olsada :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
teşekkür ederim sizin sorun nedir,sizde kaan hocaya gidiyosunuz anladığım kadarıyla.hoşgeldin hande aramıza.hemen kaan hocaya gitmekle ii yapmışsınız bence.yoksa boşa zamn ve para kaybederdiniz.umarım tedavinizde herşey yolunda gider.içini ferah tut
teşekkür ederim sizin sorun nedir,sizde kaan hocaya gidiyosunuz anladığım kadarıyla.
slm eşimde klomen kullanıyor,25 gün içiti 5 gün ara 6.gün tekrar içmeye başladı,böle devam edeceğiz dr durun diyene kadar...slm kızlar kaan hoca eşime klomen vermişti ve bir ay sonra tekrar hormon tetsi yaptırın demişti fsh düşüktü bugün eşim yaptırdı ve fsh 9. 97 olmuş ama lh çok fazla normalin üstünde yükselmiş 15. 7 olmuş ama kaan hocanın istediği fsh di oda çok şükür yükselmiş bugün mail attık kaan hocaya şimdi cevap bekliyoz bu arad eşi kolomen kullananlar 25 gün kullanıp 5 gün ara veriyosunuz dimi yani 5 gün aradn sonra 6. günmü klomene devam ediyosunuz
merhaba arkadaşım hoşgeldin en kısa zamanda anne olup bu kötü günleri unutman dileğiyle...slm ben 7 yıllık evliyim ve 1 sene çocuumuz olmadığı için doktora gittik eşimin azosprm olduğunu öğrendik ve 7 yıldır doktorlarla kapılarında uğraşıyoruz çevreye cevap vermekten insanlara açıklama yapmaktan ve yalan söylemekten bıktık artık bazı yaşlı insanlar hocaya gidin kesin olur bile dediler şunu öğrendim hayattan insan çaresiz kalınca her yola başvuruyor bazen arkadaşımla buluşmak bile istemiyordum evli olduğumu öğrenenler direk çocuk soruyolar ve çok garip kelime diyolar(( suç kimde)) bn bu kelimeye sinir oluyorum ama ne olursa olsun eşimi seviyorum çocuğumuz olmasada hernekadar bu suç olsada :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
amiin canı allhım hepimize evlat sevgisi yaşatsın buarada hoşgeldin...Arkadaşlar merhaba,
Bugün katıldım aranıza. Bursa da tüp bebek için doktor adı verebilirmisiniz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hoşgeldin arkadaşım inşallah kaan hocayla başlamış oldugunuz tedaviniz bebişle sonuçlanır...merhaba ben aranıza yeni katıldım,yaklaşık 1 aydır sizi okuyorum,2 yıllık evliyim ve 1 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonrası yıkım zaten hepiniz biliyorsunuzdur,ve deli gibi çocuk istiyorum,öğrenir öğrenmez kaan aydosa koştuk ilaç verdi ve bu ayın 26 sında tekrar çağırdı,sonuca göre micro teseye karar verecek,ama nedense içimde çok kötü hisler var,çok karamsarım galiba
allah hepimizin dualarını kabuletsin,hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
canım yaaa senin adına çok sevindim allahım gönlünüze göre versin inşallah kaan hoca çok güzel haberler verir bize merakla bekliyorum canım benimkaydirigubbakcemile5slm kızlar kaan hoca eşime klomen vermişti ve bir ay sonra tekrar hormon tetsi yaptırın demişti fsh düşüktü bugün eşim yaptırdı ve fsh 9. 97 olmuş ama lh çok fazla normalin üstünde yükselmiş 15. 7 olmuş ama kaan hocanın istediği fsh di oda çok şükür yükselmiş bugün mail attık kaan hocaya şimdi cevap bekliyoz bu arad eşi kolomen kullananlar 25 gün kullanıp 5 gün ara veriyosunuz dimi yani 5 gün aradn sonra 6. günmü klomene devam ediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?