Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşım ağrısında değilim korktuğumdan da değil ama çok pahalı geldi bize.....bide ben rahim filmi testi tüp bebek denemesinden önce yaptırmıştım.....ya ne biliyim bazıları yaptır derken bazıları neden senden bunu istedi diyor...kafam karışıyo sonrada...dr.um benden istedide ben 2.denemeyi orda yaptırmıycam diye düşünmedim bile orda yaptırmyı....neyse 2.denemeyi ilk önce yaptıracağım yeri ayarlıyım sonra oraylada konuşurum bu konuyu....

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.bu ayın 26sında gideceğiz bakalım ne diyecek doktorumuz.2 kere spermogram verdik 2sindede sıfırı çektik.ilaçların etkisiyle belki bişeler olumuştur

larem senin adına çok sevindim çok çabuk atlatmışsınız,sormak istediğim bazı şeyler olacak cevaplarsan çok sevinirim.eşim azosperm demişsin acaba çıkış mı oldu yoksa micro tese mi yaptırdınız.1 ay ilaç mı kullandı,ilaçların etkisiyle mi çıkış oldu acaba,mucize gibi geliyor ya ne güzel.

slm ben 7 yıllık evliyim ve 1 sene çocuumuz olmadığı için doktora gittik eşimin azosprm olduğunu öğrendik ve 7 yıldır doktorlarla kapılarında uğraşıyoruz çevreye cevap vermekten insanlara açıklama yapmaktan ve yalan söylemekten bıktık artık bazı yaşlı insanlar hocaya gidin kesin olur bile dediler şunu öğrendim hayattan insan çaresiz kalınca her yola başvuruyor bazen arkadaşımla buluşmak bile istemiyordum evli olduğumu öğrenenler direk çocuk soruyolar ve çok garip kelime diyolar(( suç kimde)) bn bu kelimeye sinir oluyorum ama ne olursa olsun eşimi seviyorum çocuğumuz olmasada hernekadar bu suç olsada :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hoşgeldin hande aramıza.hemen kaan hocaya gitmekle ii yapmışsınız bence.yoksa boşa zamn ve para kaybederdiniz.umarım tedavinizde herşey yolunda gider.içini ferah tut

slm hoşgeldin.o ne demkmiş ya suç kimde? ne suçu? eşlerimizin elinde mi sanki bu.ayrıca ne farkeder zaten.sonuçta evliyiz ve ne olursa ikimiz paşlaşıyoruz.doğru olanda bu zaten.bizde de sorun olabilirdi.ama kimse bunu anlamaz.dışardan herşey koly görünür.bunu ancak siz biz gibi çekenler bilir.haklısın insan bebek görünce üzülüyo,sorular karşısında isyan etmek istiyo ama ne yapalım sabırla beklicez ve eşlerimizle mutlu bir hayat geçirmeye devam edicez çocukla yada çocuksuz.bu arda lütfen kusura bakma sinirlendim bu soruya ve bu tarz insanlara

teşekkür ederim sizin sorun nedir,sizde kaan hocaya gidiyosunuz anladığım kadarıyla.

eşim haziranda m tese oldu ve sonuç yine 0.aslında tüm testler normaldi ama olmadı işte.biz herşey bitti demiştik ama kaan bey yine umut verdi bize.şimdi klomen kullanıyo eşim.ekim sonu gibi gidicez kaan beye.

eşimde klomen endol ve trental kullanıyor,1 kutuda parlodel kullandı yarım yarım,benim eşiminde tüm sonuçları normal,anlamıyorum herşey normal ama sonuç sıfır,ama üzülme inşallah başaracağız, gamzesezer tekrar m tese mi düşünüyorsunuz?

slm kızlar kaan hoca eşime klomen vermişti ve bir ay sonra tekrar hormon tetsi yaptırın demişti fsh düşüktü bugün eşim yaptırdı ve fsh 9. 97 olmuş ama lh çok fazla normalin üstünde yükselmiş 15. 7 olmuş ama kaan hocanın istediği fsh di oda çok şükür yükselmiş bugün mail attık kaan hocaya şimdi cevap bekliyoz bu arad eşi kolomen kullananlar 25 gün kullanıp 5 gün ara veriyosunuz dimi yani 5 gün aradn sonra 6. günmü klomene devam ediyosunuz

bu arad yeni gelen arkadaşla r hoş geldiniz inşallah burası size uğurlu gelirde hamile olarak bizimle iletişime devsm edersiniz

slm eşimde klomen kullanıyor,25 gün içiti 5 gün ara 6.gün tekrar içmeye başladı,böle devam edeceğiz dr durun diyene kadar...

Arkadaşlar merhaba,
Bugün katıldım aranıza. Bursa da tüp bebek için doktor adı verebilirmisiniz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşım hoşgeldin en kısa zamanda anne olup bu kötü günleri unutman dileğiyle...

hoşgeldin arkadaşım inşallah kaan hocayla başlamış oldugunuz tedaviniz bebişle sonuçlanır...

canım yaaa senin adına çok sevindim allahım gönlünüze göre versin inşallah kaan hoca çok güzel haberler verir bize merakla bekliyorum canım benimkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün pek giremedim naılsınız GAMZE ,ARTVıNLı nasılsınız görüsemiyoruz...

kızlar mrb nasılsınız bugün giremedim yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…