canım yaaa senin adına çok sevindim allahım gönlünüze göre versin inşallah kaan hoca çok güzel haberler verir bize merakla bekliyorum canım benimkaydirigubbakcemile5
kızlar bugün pek giremedim naılsınız GAMZE ,ARTVİNLİ nasılsınız görüsemiyoruz...
eşimde klomen endol ve trental kullanıyor,1 kutuda parlodel kullandı yarım yarım,benim eşiminde tüm sonuçları normal,anlamıyorum herşey normal ama sonuç sıfır,ama üzülme inşallah başaracağız, gamzesezer tekrar m tese mi düşünüyorsunuz?
olsun canım herşey gecer sende rahata erersin ya canım midem pazar akşamı çok şiddetli agrıdı okadarki çok agladım dayanamadım bilmiyorum ilaçta kullanıyorum ama tam geçme:sm_confused:di...öyle walla belgincim.görüşemiyoruz pek.iyim bende.sil süpür hiç bitmiyo işim.havalar soğukcakmış bu hafta dün hemen sobamızı kurduk.bugün de kömür aldık.hep bu işlerle uğraştım.doğu hizmeti sayıln küçük bi ilçedeyiz.malesef evler hep sobalı.zor oluyo biraz kışın ama napalım sabrediyoruz.eeee sen neler yaptın görüşmeyeli.miden nasıl oldu?
larem senin adına çok sevindim çok çabuk atlatmışsınız,sormak istediğim bazı şeyler olacak cevaplarsan çok sevinirim.eşim azosperm demişsin acaba çıkış mı oldu yoksa micro tese mi yaptırdınız.1 ay ilaç mı kullandı,ilaçların etkisiyle mi çıkış oldu acaba,mucize gibi geliyor ya ne güzel.
çok sağol canım evet eşim azospermm;bizde ilk öğrenmenin şaşkınlığı ve kesin ameliyatta bulunur denmesi üzerine micro yaptırdık fakat sperm bulunamadı ;spermatid bulundu fakat eşim pes etmedi kaan hocayı buldu istanbuldan ankara ya serüven başladı
kaan hoca ilaç verdi 3 ay kullandı eşim ve işinden izin aldı 2 ay (bankacı sürekli oturmak iyi değilmiş) eks.bal ceviz akapunktur derken normal çıkış başladı ve hemen dondurtma işlemi yaptık sonrada tedaviye başladık.1 denemede olmadı 2.ye dondurulmuş embr.ile şimdi hamileyimmm
DARISI SİZLERE İNŞ:: evet mucize gibi ama moralde çok önemli
selam kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim dün ankarada kaan hocanın yanındaydık ve inanın kötü geçti bu ay tedaviye başlayamıyoruz tek neden ise prosedür zaten biz 3 yıl evlilik şartını doldurmadıgımız için devletten yararlanamıyoruz ama buna ragmen bizden sırf prosedür oldugu için rahim filmi istediler ve 2 gün üstüste çekiyorlar tabi aslında işlem ankarada karışık reglinin 2. yada 3i günü çagırıyorlar önce kan veriryorsunuz sonra rahim filmi için gün alıyorsunuz ki regli iken çekilmiyor bana perşembe ve cuma gün verdiler sonra tün bu sonuçlarıda alıp gidiyorsunz ondan sonra karar veriliyor uzun yada kısa protokol olucagına buna göre 1 sonraki ay tedaviye başlıyorsunuz kadın dogun kısmı tambir facia üniversite hastahanesi oldugu için muayeneyi 2 asistan yapıyor ultrasonla bakan daha tecrübeli öbürü daha yeni ultrasonda bakılıyor ve muhtemel yumurta sayılarınız yazılıyor siz dr görmüyorsunuz dr sizinle ilgili tutulan dosyadan adınıza karar veriyor uzun yada kısa diye ama sizi görmüyor sonra fiyat olarak yaklaşık 5 yada 5.5 oluyor ve anladıgım kadarıyla ilaç da dahil degil sonra acayip prosedür uygulanıyor adam dün saat 8.30da mtese olcak biri saat 9 olmuştu hala evrak için koşturuyordu aynı şekilde saat 10.30da yumurtaları toplancak bir hanım vardı 10.20 olmuştu ve hala ayakta bekliyordu üstelik muayene katında yani operasyan katı 2. kat ama o hala ilk kattaydı ve öylece bekliyordu bana ve eşime çok ii bir yer gibi gelmedi 1 çift vardı önceen testis dokusu dondurmuşlar kaan hoca yapmış işlemi şimdi eşide hazırlanmış doku çözülüpte eger içinen sperm çıkarsa adam mtese olmıyacak ama sperm çıkmazsa mtese olucak adamcagız ve eşi bekliyor doku çıkarıldımı çözüldümü ama bilgiveren yok kapı kapı dolaştılar bide hemşireler arada azarlıyor sonra ben evrakları dolaştırırken baktım adam oturmuş eşide yok yanında demekki donmuş testisten sperm çıkmış anlamadıgım neden spermi dondurmamışlar da testisi dondurmuşlar neyse işlemler zaten genelde asistanlar tarafından yapılıyor yada uzmanlık için orda olanlar tarafından yapılıyor işte ilk izlenimlerim bunlar kaan hoca süper biri adam geldi sabah 3 tane ameliyatı vardı ameliyat aralarınada bile 1 hasta aldı muayene etti ama nebilim tüpbebek için sanki orası iyi bir tercih degil gibi geldi bizde bugün saat 5.30 umuta gidcez bakalım eger orası bugün tedaviye başlarsa büyük ihtimal başlıcaz tabi kaan hocadan da oluru alarak bu arada anlatmayı unuttum jinekoloji muayene yazan bir yer var kaan hocanın kapısı ilk kapı o koridordaki 3. kapı oluyor 1 hemşire var içerde 2 asistan 1i daha tecrübeli bana hemşire içeri gir hazırlan dedi içeri girdim 1 sedye ve malum catal var ufacık bir oda ve böyle paravanlı bir ver var üstünü çıkardınıgın neyse ben çorabımı çıkardım hazırlanırken içeri 2 asistan ve bir hanım girdi kadına hadi hazırlan dediler paravandan çıktım en vardım dedim ii sengeç dedi diger hastada buarada odada neyse beni sedyeye aldı etegini alttan topla dedi ben uzandım buarada sedyenin üstündeki örtüde kanlar var ve beni oraya uazndırdı sonra muayene eden tecrübeli asistan bayan ama diger kişi beydi ve bana soran bile yok onu geçtim diger hanımda odada 4 kişi minicik yerdeyiz hepimiz benim kutuya bakıyoruz ben soru soruyorum kız beni azarlıyor hadi kalk çık digeri gel yat havasında bir yer kısacası ben begenmedim evet tedavi için kaan hoca 1 numara ama tüpbebek orda olmamalı kaan hocada tedavi olup tüpü başka yerde olmalı diye düşünüyorum işte kolumuzu baglayan tek konu kaan hoca orda ve mteseyi kaan oca yapıyor özeldede çalışmıyor bilemiyorum aklım çok karışık kızlar eger olursa emre beyde mtese olabiliriz yani şuan umut tüpü düşünüyoruz blemiyorum bir akıl verin ben ne yapayım
kızlar nerdesiniz ya çok ihtiyacım var benim sizlere fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?