Allah kolaylik versin canim.
bu sefer insallah hersey ilkinden daha iyi olur ve olumlu sonuc alirsin canim.
yeni yuvanizda meleginizle güle güle oturun canim simdiden.hamis hamis yeni evinde dolanirsin ohh ne güzel.
cnm önce operasyon olacağım için benim bebişler kapris yapıyor ağustosta başlayacak kısmetse temmuzun başında adet olacağım 8 filan polipim alınacak ağustosun başında başlanacak sen gelince inşallah gelip göreceğim seni
kızlar iyi geceler topik baya kalabbalık canlarım biliyomusunuz adetim üç gün gecikmişti eşime dedimki istermisin bebek olsun o da dediki hemen şükür secdesi yaparım ama neyse oldum bu arada nur efsan canım olur böyle tatsızlıklar senin kadar o da sitresli idare etmeye çalış tabi bir aldatma söz konusu değildir inşlh eğer öyleyse çok yazık ve ayıp ama umuyorum değildir senin kurunturdur kızlar bu arada bizim doksan günden beş gün gitti kaldı seksen beş gün offfffff geçermi bilmem
Âmin cnm ins Rabbim hepimize nasip etsin haftaya cumtesi samimi bı arkadasım var dogum yapcam dört gözle bekliyorum ağlarım kesin bebisi ilk gördüğüm an..arkadaşımın beek odasını kapısını süsledim yatanını hazırladım bebeginin kıyafetlerini yıkadık utuledim her bı anda acaba bende kendi bebegiminkileri yapacakmiyim diyorum:) hayali bile şahane...normale herseyi sorun eder kafamda buyuturdu, şimdi hiç bsy umrunda deil bebis istiyorum sadece:) siz nezaman tedavi olacaksınız :)
Slm bacılar nasılsiniz arada okuyup çıkıyorum transferi olan arkadaşı ve hamis arkadaslara çok sevindim Rabbim sonu hayırlı olandan etsin ins inanın hep aklım burda yazmasamda takip ediyorum Rabbim hepinizin muradını versin hepinizi çok seviyorum iyi geceler
Allah rahatlik versin canimmm.aminnn:)Neyse KiZlar ben yatayım Rabbim herkesin gönlüne göre versin:)
Hadi hayirlisi 5 ay hemen geçer 2013 yılına bebisle girersiniz ins:) rabbimmmmm bizi annelik duygusundan mahrum bırakmasın ins:)iyi geceler canim hosgeldin.
gecer canim 85 günde gecer hangi günler gecmediki....
insallah o arkadasinda senin hazirliklarini yapar.
canim biz simdi 5 ay saracoglunun kürünü kullanacagiz .kür daha elime gecmedi.agostos ayinda baslayacagiz kürü kullanmaya . aralik ayinin sonundada (esimin izni o zaman) yeni bir merkeze gidecegiz bakalim. suan beklemedeyiz yani.
merhaba canimmm . hosgeldin.sende seviliyorsun canimmm. iyi geceler.
Hadi hayirlisi 5 ay hemen geçer 2013 yılına bebisle girersiniz ins:) rabbimmmmm bizi annelik duygusundan mahrum bırakmasın ins:)
cok gerginim sinirliyim.eve istese de giremez cok tehdid ettim.ne yazacagimi bilemiyorum.agliyorum sadece.birbirimize baya hakaret ettik.herseyden vazgectim artik zaten hayirlisini istemistim tedavim konusunda rabbimden demekki hayirli degilmis
rabbim sizlerin emeklerini bosa cikarmasin
iyi geceler canim. sanada Allah rahatlik versin.hepinize iyi geceler kızlar allah rahatlık versinnnnn
hepinize iyi geceler kızlar allah rahatlık versinnnnn
iyi geceler.... bende çıkacam ama aklım NUR EFSAN da kalıcak..dua edelim enişte yola gelsin.arkadaşımızı üzmesin.
merhaba canlar
ben cok giremiyorum hala kendimi tam toparlayamadım.bilmeyenler için hemen özet geceyim eşimde y karomozoumnda azf b ve azf c de delesyon var.emre hocaya gittik dünya üzerinde azf b de sorun olan hastalarda daha hiç sperm bulunamadı.sprm çıkma ijtimailniz yok dedi.
ben yıkıldım eşim yıkıldı tabi.azf b delesyonu dünya üzerinde çok az erkek te görülürmüş siz sayılı insanlardansınız dedi doktor.neyse ben ağlama krizinide girdim umut tüp bebek merkezinin merdeivenlerini nasıl indik kendimizi sokağa nasıl attık hiç bilmiyorum.yol kenarına kaldırıma oturduk ben ağladım ağladım eşim beni sakinleştirmeye çalıştı.o arada bi an gözümü kapattım kabe karşımda dev bir kapıdan girdim kabeyi karşımdda gördüm... işte o an eşime dedim Rabbim beni çağırıyor bizim gitmemiz lazım...ev alırken bile satmadığım hep doğum için bebiş için sakladığım bir bileziğim vardı dedimki bebişime nasip olmayacaksa bu bilezik rabbimmin yolunda harcansın..hemem onu sattık ramzan umresine yazıldık.nasip olursa gidiyoruz.
gecen hafta sonu eşimin memleketine giittik durumumuzu anlattı eşim annesine doktorların hiç bir zaman olmaz dediğini bunun üzerine umre kararı aldığımızı.bu hafta sonuda benimkilere ben söyledim.herkese çok iyim diyorum sonra telefonu kapatınca yada öbür odaya gidince hıçkırıklara boğuluyorum.sizlere bunları hiç anlatmıycaktım ama sizden başkası beni anlamıyor canlar.iyim diyorum temizlik yapıyorum tatlı yapıyorum ama tatlılarımın bile tadı yok.için için bir ateş yanıyorum sanki.
eşim bir nebze benden daha iyi gibi sanki.onun yanında mutluluk oynuyorum.sanrım oda bana oynuyor.bu konuyu aşmışız gibi espiri yapıyoruz bununla ilgili ama arkamı dönünce ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.napıcam ben şimdi bu kadar hayali bu kadar umutu....
beni yanlış anlamayın Rabbimden umudu kesmiş değilim haşa ama bende garip bir kulum .canım acıyor.
çok şükür diyorum eşim sağlıklı olsun bebiş istemem diyorum ama ne bileyim kendimide tutamıyorum.etrafımdaki insanlar beni anlamıyorlar bu derdimle dertlenecek kimsem yok bir annem babam var bende onlara kıyamıyorum içimdekileri gösteremiyorum.benim bu halimi görüp üzülmelerine dayanamıyorum.
hakkınızı helal edin üzdüm sizi.[/QUO
İşyerinde okudum bu yazdıklarını ve gözyaşlarıma hakim olamadım pc arkasına gizlendim ama nasıl hüngür hüngür ağlamak geldi içimden anlatamam çok duygulandırdın beni yaşamayan kimse anlayamaz bu durumu, Allahım sana bir çıkış yolu nasip etsin kör kuyularda çaresiz bırakmasın inşallah derdi veren dermanını da versin diyorum dua ediyorum senin için ben de senin gibi çaresiz bir kulum dua etmekten başka yapabilecek hiçbirşeyimiz yok ama sabrın da en büyüğünü versin diliyorum sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?