Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyi geceler topik baya kalabbalık canlarım biliyomusunuz adetim üç gün gecikmişti eşime dedimki istermisin bebek olsun o da dediki hemen şükür secdesi yaparım ama neyse oldum bu arada nur efsan canım olur böyle tatsızlıklar senin kadar o da sitresli idare etmeye çalış tabi bir aldatma söz konusu değildir inşlh eğer öyleyse çok yazık ve ayıp ama umuyorum değildir senin kurunturdur kızlar bu arada bizim doksan günden beş gün gitti kaldı seksen beş gün offfffff geçermi bilmem

Allah kolaylik versin canim.

bu sefer insallah hersey ilkinden daha iyi olur ve olumlu sonuc alirsin canim.

yeni yuvanizda meleginizle güle güle oturun canim simdiden. hamis hamis yeni evinde dolanirsin ohh ne güzel.

Âmin cnm ins Rabbim hepimize nasip etsin haftaya cumtesi samimi bı arkadasım var dogum yapcam dört gözle bekliyorum ağlarım kesin bebisi ilk gördüğüm an..arkadaşımın beek odasını kapısını süsledim yatanını hazırladım bebeginin kıyafetlerini yıkadık utuledim her bı anda acaba bende kendi bebegiminkileri yapacakmiyim diyorum:) hayali bile şahane...normale herseyi sorun eder kafamda buyuturdu, şimdi hiç bsy umrunda deil bebis istiyorum sadece:) siz nezaman tedavi olacaksınız :)

Slm bacılar nasılsiniz arada okuyup çıkıyorum transferi olan arkadaşı ve hamis arkadaslara çok sevindim Rabbim sonu hayırlı olandan etsin ins inanın hep aklım burda yazmasamda takip ediyorum Rabbim hepinizin muradını versin hepinizi çok seviyorum iyi geceler

Slm bacılar nasılsiniz arada okuyup çıkıyorum transferi olan arkadaşı ve hamis arkadaslara çok sevindim Rabbim sonu hayırlı olandan etsin ins inanın hep aklım burda yazmasamda takip ediyorum Rabbim hepinizin muradını versin hepinizi çok seviyorum iyi geceler

aaa doğru seninki ağustosa kalmıştı unutmuşum canım...
sağlık olsun bitanem ne güzel tüm engellerden arınıp öyle başlayacaksın tedavine
gel tabi tatlım yaaaa ben yanlız bırakmayın orda
seninle görüşmeyi çok isterim gerçekten

iyi geceler canim hosgeldin.
gecer canim 85 günde gecer hangi günler gecmediki....

insallah o arkadasinda senin hazirliklarini yapar.

canim biz simdi 5 ay saracoglunun kürünü kullanacagiz .kür daha elime gecmedi.agostos ayinda baslayacagiz kürü kullanmaya . aralik ayinin sonundada (esimin izni o zaman) yeni bir merkeze gidecegiz bakalim. suan beklemedeyiz yani.

merhaba canimmm . hosgeldin.sende seviliyorsun canimmm. iyi geceler.

Hadi hayirlisi 5 ay hemen geçer 2013 yılına bebisle girersiniz ins:) rabbimmmmm bizi annelik duygusundan mahrum bırakmasın ins:)

sen şimdi kapını aç kocanı eve al cnm tartışmalarınızı kapılarda yapmayın evin içinde yapın insalarada laf vermeyin.hiç adam dışarda bırakılırmı ben kocamı kapıda bıraksam oda bana,anneme laf söyler sinirden,(ay döverde belki )eşini dinle bakalım ne dicek sana elbet bi açıklaması vardır şu saatten sonra...hepimizin başından geçiyor bu gibi olaylar bu konuda tek değilsin kimseninki sütten çıkma ak kaşık değil.hemen yola çıkma önce eşinle aranı düzelt tedavini gör sonra çıkarsın yola gerekirse üzülme daha fazla..

iyi geceler.... bende çıkacam ama aklım NUR EFSAN da kalıcak..dua edelim enişte yola gelsin.arkadaşımızı üzmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…