- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrr
Gününüzzzz güzel geçsinnnnnnnnn
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Bende topiği okuyup çıkıyordum sen geldin annemin ayağından parça alacaklar eşimde dün aynı hastanede sperm testi yaptırmıştı onu alıcaz doktora göstericez inşallah çifte mutluluk yaşarım bugün hem sperm çıkar hem annemin sonucu temiz çıkar gerçi annemin sonucu 1 hafta sonra çıkar diye düşünüyorum rabbim herkese şifa versin
ooooooo bizim kızlarr geç vakite kadar kaynatmışlarrr şimdi dee uyuyolarrrr tabiiiiiiii
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Bende topiği okuyup çıkıyordum sen geldin annemin ayağından parça alacaklar eşimde dün aynı hastanede sperm testi yaptırmıştı onu alıcaz doktora göstericez inşallah çifte mutluluk yaşarım bugün hem sperm çıkar hem annemin sonucu temiz çıkar gerçi annemin sonucu 1 hafta sonra çıkar diye düşünüyorum rabbim herkese şifa versin
yaaaaa kaçırırsın işte böyle sohbeti
akşam baya kaynattık güzel oldu
ama sonrasında nurefsana üzüldük inş düzeltmişlerdir aralarını :26:
Evt cnm yaa kaçırıyorumm sohbeti akşamm 11'e kadar zor dayanıyorumm çünküüü
az bi işim kaldıı sonraa akşama kadar burdayımmmmmmm
evt cnm ya bende okudum ve üzüldümmmmmmmm inş düzelirrr bi an öncee aralarııııııı:26:
canım kolay mı okadar iş yapıyorsun sızıp kalıyorsundur sen
bak ne güzel bitirdin kurtuldun...
temmuz başında da ben başlıycam artık...
bitirde gel tatlım özledik seni
arkadaşlar aranıza bende bugün katıldım ama bu siteyi sürekli okuyordum çünki benim eşimde azosperm
arkadaşlar aranıza bende bugün katıldım ama bu siteyi sürekli okuyordum çünki benim eşimde azosperm
Aynen tatlımm gerçektennn sızıp kalıyorummm
yarında halılar gelincee tamamdır işlerrr
Darısı senin başına cnm benimmmm
geriyee tedaviyi beklemek kalıcakkkkkkk inşş..
gelicemmm cnmm ara ara bakıyroumm ama olmuyoo ölee uzun uzun durmam lazımmmmmmm
cnm ya bişey sorucamm benim bu ara iştahım çook açıkk acaba bu kullandığımız ilaçlar mı yapıyoo
sabah kendimee güzel bi kahvaltı hazırladımm biliyosun normalde hiç hazırlamam ama 2 gündür hazırlıyorumm güzelcee ama şimdi midennn nasıll sankiii hiçç kahvaltı
yapmamışımmm sende öylemisin yani iştahın nasılll
evet darısı benim başımaaaaaaaa
canım aynı sorun bende de var acayip iştahım açık
sözüm ona okul kapanınca diyete girecektim nerde yedikçe yiyorum...
canım sürekli bişeyler yemek istiyor tatlı şeyler yemek istiyorum...
kocişte hiç destek olmuyor boşver ye kilon yok senin diyor...
bende fırsatı bilip gaza geliyorum
Yaaaaaaaa demek sende öylesinnn
hani işte yapıyorum ama süreklii bişeyler yemek istiyorumm durduramıyorum kendimiii
geçen gün içinde yediklerimi eşime sayıyordumm biraz söyledimm sonra dur dur dedii ne yapmışsın senn diyoo
ne kadar iştahın açıkk maaşallah diyo bende napim dedim hayatım ilaçlar yapıyooo
hamile olunca düşünemiyorum seni dediiii bende aman kiloyu düşünen kim dedim ben hamişş olayımdaa
elbet alınan kilolarda giderr napalımm
sen ye tatlımm yaaa çıtı pıtısın zatennnn bu ara iyi yememiz lazımm boşver besleyelimm kendimizi
bizimkide şimdi her akşam kabak çekirdeği alıyoo bi kere söyledimm transfer sonrası iyi geliyomuşş o şimdidenn ye diyoo
ananas ve incirde yiyiyorummmmmmmmm
benim eşiminde ilk 2001 de azosperm oldugunu ögrendik konyada talat hocada ilk iki tesesi sonra iki tesede farklı tüp bebek merkezlerinde yapıldı en sonki teseden sonra doktor patoleji sonucuna göre bize sizin çoçugunuz olmaz ben çoçuksuzlugun ne olduğunu bilmem sizin için çoçuğunuzun olması çölde su aramak gibi dedi o yıllar benim için bir sınavdı ama mevladan hiç ümidimi kesmedim sonra kaan hocanın ismidi duymaya başladım ve iki yıl önce kaan hocanın tedavisine başladık kaan hoca eşimin hormonlarını düzettikten sonra ilk tesesini yaptı ve elonge spermatık buldu hormonlarımızı düzeltip tekrar tese yapacak bu aradabzden sperm boyamasını istedi ve ondada öncül sperm görüldü şu an eşim pregnyl haftada iki kez 5000 lik kullanıyor birde macunlar kürler işte diyeceyim oki bizim acemliyimizden dolayı eşim kaan hocadan önce çok yıprandı hiç tedavi uygulamadan önüne gelen hiç tedavi uygulamadan tese yaptı şimdi ise azda olsun içimde bir ümit var rabbim cümlemize sınavı kazanmamızı nasip etsin
Canım kaç senelik evlisinn
uzun zaman olmuşşşş öğreneli ,ve o zamanlarr tedaviler şimdiki gibi değilmişş
ama ne güzel umudunu kesmemişsinn olmaz dedi diyee bırakmamışsınn cnm tedavileriii
inşş eşinin kullandıkları şifa olurr ve bu kadar emeklerinizin karşılığını alırsınızz en kısa zamandaa
Aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?