Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler...uyduruk senaryolara ağlanırmı
diziler zaten insanların akşamlarını ellerinden alıyor..(yazmadan edemedim)
ömrümüzü hayırlı bereketli geçirme duasıyla...
VCK dan haber varmı...

e yaz cnm ne olcak ) dizi izlemeyi çok seviyorum napayım buda benim hastalığım olsa gerek
vck nerde acaba sonuçları ne oldu bende merak ettim.

kusura bakmayın biraz geç yazdım sizide meraklandırdım dün topiğe girdim okuyordum eşim yine mi pc başındasın diye söylendi bende kapattım
gelelim asıl meseleye anemin ayağından dün parça almadılar annem randevu tarihine bakmamış çarşamba günü gel demişler
oda o üzüntüyle ve korkuyla bakmamış baktığında da yazıyı görmek istediği gibi görmüş yani işimiz haftaya kaldı olsun geç olsun güç olmasın sonucu iyi olsun inşallah
gelelim eşimin sonucuna hormonları biraz düzene girmiş gibi ama sperm çıkmadı yine yuvarlak hücre çıktı ama yıkamalı ve boyamalı yapmamışlar
eşim neden yapmadınız diye sorunca sperm yok ki neden yapalım demişler bende kızdım menide sperm çıkmasa bile yapılıyor en azından yuvarlak hücrelerin ne olduğu belli olur dedim
yine kafadan savma yaptılar anlamadım kızlar bu arada eşimin estradiol hormonu olması gerekenden yüksek çıkmış eşim sağolsun doktora sormamış bilgisi olan varmı beni aydınlatsın lütfen

Güaydin kizlar bu aralar hic yazamiyorum ancak takip edbiliyorum sizi unutmadim :)) yarin yolla cikiyoruz antalyaya o yüzden hazirliklarla ugrasiyoum kusuruma bakmayin bide türkiyede benim telefonun internetti cekmedigi icin bi kac hafta görüsemicez hakkinizi helal edin canlarim bana bol bol dua edin insallah hayirli haberlerle dönerim size.kendinize cok iyi bakin lütfen kimse üzmesin kendini biz herseyin üstesinden geliriz kurban oldugum allahim bosuna bize kaldiramicagimiz yük vermez.
Dualarim sizinle nurdah canim insallah bebisin sana sim sıkı tutunmustur, bahar canim senide tedavi oldugun zaman göremicem sanada bol sanslar dilerim insallah sende bebisine kavusursun sonradan tedavi basliyan arkadaslar sizEde bol sanslar dilerim hayirli haberler alirsiniz insallah allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Hayırlı yolculuklar canımm
dualarım seninle hayırlı haberlerle dönersin inşaallah
Allah yardımcınız olsunnn

Hayırlı yolculuklar canımm
dualarım seninle hayırlı haberlerle dönersin inşaallah
Allah yardımcınız olsunnn

Allah razi olsun canim kimin duasi kimin bedduasi allah ne muradiniz varsa versin
Tez vakite hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah

Allah razi olsun canim kimin duasi kimin bedduasi allah ne muradiniz varsa versin
Tez vakite hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah

AMİNNNNNNNNNN CNMM
RABBİM TEZ VAKİTTE HEPİMİZİ MELEĞİMİZEE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
bu yaz topiğmizdee hep güzel haberler olsunn hamişler olsunn birsürü inş.
Benimde bi aksilik olmassa 7-8 gün sonra başlıycam tedaviye inşşşşşşş
Allahım yardım etsinnnnnn :26:

İnsallah canim allah yardimcin olsun . Allah bize eslerimize sabir saglik versin bizleri birbirimizden ayirmasin bu durumda olanlar eslerine dahada saygi duymasi lagzim sabir vermesi lagzim esim ilk duydugunda Bana sorduki sen bizim cocugumuz olmazsa beni birakirmissin bende asla dedik evlat edinirim gene birakmam

Amin cnmm çokk sabır lazımmm
çok şükürr bende çook sabırlı biriyimmm
cnm benim eşimdee tedaviler olumsuz olunca ona benzer şeyler söylemiştii bende ona asla demiştim seni bırakmam
ama inş sabırla bekliycemmm bi gün çoçuğumun olmasını..
ben evliliğimin 9. senesindeyimm benim eşim yapı olarakta zor birisi bu tedavilere bile o kadar zor ikna ediyorummkii
ne yaşadığımı bir allah birde ben bilirimmm yaniiiiiiii
Rabbim inşşş bu kadarr sabrımın sonunda bana hayırlı sağlıklı bir evlat verir..
ve tümmmm bekleyen kader arkadaşlarıma

günaydın sabah şekerlerim nasılsınız?pamukşekerim sende burdasın herhalde benim gibi dışarı çıkıcaksın çıkmadan önce topiğemi girdin
günaydın cnm benim evet nerden bildin kız hemen çıkacagımı
dr gittim kan tahlili yapmak için
cnm yardır bi hayır annenin işinde olsun sonu hayırlı olsunda
allh alllhhhhhhh ne kadare sinir insanlarmış onlar yaaa
ne demek sperm yokki niye ugraşalım demeye getirmişler gıcıklar
olsun cnm genede yuvarlak hucre varmış bi bakarsın ameliyatta spermler bol bol bulunurr
günaydın cnm hayırlı yolculuklarrr olsun biz seni bekleriz ii haberlerinle inşh
güle güle git güle güle gelllllllllll

herkese günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar ii olun inşllh ben dün avrupa yakasındaydım kız kardsemin oglunun dogum günü vardı
fsm köprüsü tadilatta giye trafik acayipdi öğle 2 de yola çıktık tammmmmmmmmmmm 8 saat sonra anadolu yakasına vardık:44:
bende bugun sağlık ocagına gittim kan tersti verdim bu aralar acayip derecede halsiz,yorgun,bitkinim gene kansızlığım arrttı galıba sonucu alıp
bi hematoloğa gidicem normal dr la olacak gibi değil benden böyle..

Canim benim sabrin sonu selametdir insallah allahim benden önce sizlere nasip eder okadar senedir sabrediyorsunuz allahim kimsenin icinde birakmasin o hasreti ben okadar duygusal biri olmama ragmen cok cabuk agliyorum yani bana desen bebek ben aglarim hatta bebekleri okadar sevmeme ragmen kucagima alamiyorum bu 3 senedir hemen agliyasim geliyor dayanamiyorum ben agladigim zaman esim sorar bana bende derim annemi özledim bilmem ney

Allah razi olsun canim insallah allahim hepimize nasip eder iyiki varsiniz ailendn birine desen bunlari yüzüne bakmaz vallah derki banane ama biz birbirimizin derdinden anliyoruz sanki sizi senlerdir taniyorum allah sizd razi olsun allah ne muradiniz varsa versin canim

senden de allh razı olsun cnm bizi bizden başka anlayan yok zaten
çünkü herkes kısa süre dinliyo sonra olur olur sıkma cnını der gelir geçer ama biz öylemi
derdimiz bir,sevincimizbir,inşllh evlatlarımızda bir bir gelirde bizim hepimizin mutluluğu katlanır inşllh
FLAZSK tatlım nasılsın yaa özledim kız sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

canım seni çokk iyi anlıyorum..bende evliliğimin 3. senesinde o kadar kötüydümkiii eşimin durumunu öğrenmiştikk ve ne yapacağımızı bilmez durumdaydıkk....
bende herşeye ağlardımm aynı senin anlattığın şeyleree ama artık seneler geçtikçee eskisi gibi değilimm tabiki yine hep aklımdaa yani unutuk-lucak bişey değill ama eskisi kadarrr
herşeye ağlamıyorumm dönem dönem oluyoo sadece bekliyorumm ben sadece o gelecekkk günüüü
gün gelecek gözyaşlarımız mutluluktan olucak inşşş
bende eşimin yanında hiç ağlayamam üzülür çünküüü
hep gizli gizliiii ağlarımmm
neyse cnm yaaaa sabah sabah ağlamayalımm şmdiiii

İyiyim tatlım bende özledimm valla hep gözlerim senii arıyoooo
kan vermişsin cnmmm geçmiş olsunn halsizim diyodunn herhaldee kanın düştü yinee iyi bak tatlımm kendineee

İyiyim tatlım bende özledimm valla hep gözlerim senii arıyoooo
kan vermişsin cnmmm geçmiş olsunn halsizim diyodunn herhaldee kanın düştü yinee iyi bak tatlımm kendineee

cnm bende özledim be ders o bu derken bayağı boşladım topiği cnmmmmm
evet dediğim gibi halsizlik beni perişan ediyo hemetoloğa gideyimde bari sebebi ve tedavisi neyse yapayım artık
yani böyle 2 gün ii 3 gün halsiz olmuyo
sen den naber günler yaklaşıyo heyecen başladımı tatlım rabbim mutluluğuna mutluluk katar inşllh da sende hamişim diye yazarsın bize
İNNNNŞAAAAAAAAALLLLAAAHHHHHHHHHHHHHH

Evt boşladın cnm topiği ama olsunn sen dersine çalışşş sınavları geç güzelcee bekleriz senii bizz
bencede cnmm git araştırılsın bakalımm ihmal etme yazıkk halsiz oluyosunn

ayyyy hiçççççç sormaaaaaaaaa cnm yaa günler az kaldıııııııı :18::18::18:
haftaya bügün başlamış olacamm belkidee sonu güzel olur inşşallah cnmm
düşündükçee çokk heycan oluyorumm rabbim yardımm etsinn..
inşallah cnmm BENİMMMM

canım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberler ile döneceksin
bizleri merakta bırakma haberdar et

yazını okuyunca sandım ki benim eşimden bahsediyosun
aynen benim eşimde çok zor bir insan bizde evliliğimizin ilk yılında öğredik azospermi
tedavi için tam 2 yıl bekledi inatla olmadı aslında korkusundan olmadı ya sperm çıkmazsa diye bende büyük bir sabırla bekledim onu.
çok zor bir kişiliği var hiçbirşeyi söylendiğinde yapmaz ikna etmeden olmuyor.
seni çok iyi anlıyorum tatlım

cnm inanki burda tedaviye başlıyorum diyenlerle sanki bende başlıyorum
rabbim sevindirse keşke herkesi ama ne yapalım olmayınca da olmuyo
cnm bu belki sana inandırıcı gelmez ama sanki sen sevineceksin gibi geliyo bana
Bilmiyorum seni düşününce içim rahat oluyo ,hee tabiiki allahtan başka bilen olmazda
hislerim bana öyle diyo. Biz dualarımızı yapıyoruz kabul olurda hepimiz seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…