Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım geçmiş olsun dikkat et kendine sağlığını ihmal etme

cnm transfer sonrası hayat nasıl gidiyooooooooo

günaydın cnm benim nasılsın kilolar ne alemde yarın bakalım ne olacak

kilolar ile iyice başım dertte o kadar spor yapıyorum az yiyorum artık çok az veriyorum tıkandım sanki
şu ayran detoksunu pazartesi yapıcam bakalım fark olacakmı senin nasıl gidiyor canım

Ahh bu erkeklerr ne bu kadar zor
evt cnm bizde 1. yılımız dolmadan öğrenmiştik ama tedaviye başlamamızz 2-3 seneyi bulduu
ikna edemiyodumki sürekli erteliyoduu korkuyodu belkide tabiii
bizimkide öylee benim ona döktüğüm diller ahh çook sabırlıyımm yaa gerçekteen aklıma geldikçee
2 tedavinin üstünden 5 sene geçti biz anca yeni bişeylere başlyabildikk oda ne çabalarlaa yaniiiii
bitkisel olarakta bişey kullanmıyokii zar zor bi 2 ay kullandıı yanii hiç bişeyy yapmıyoo ama olsun istiyoo bebişş
ne yapalımm bizimkilerde uğraşmadan gelmeyeceklerrr nazlanıyolarrr

bende aynı bu aralar sporda yapamıyorum ders çalışmaktan bakalım yarın ne olacak
yaa cnm ayran detoksu nasıl yapılıyo bana ayrıntılı anlatırmısın bend eyapmak istiyorum
kaç gün yapılacak,ne yenecek,ve nasıl teşekkür ederim şimdidiennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm sende bigün inşallah bende tedaviyee başlıyorumm şu kadar gün kaldı diyee yazıcaksınn
keşke herkes sevinebilse ama doğru olmayınca olmuyoo ama gönlümüzden herkesin olsunn diye geçiyooo
inşş topiğimizdeki herkes bigünn anne olucakk
Ayyyyy cnm yaaa biraz önce hasretime sabah sabah ağlamayalım dedimm ama şimdii
bu yazdıkların benim duygulandırdıı umutlandırdıı..
canımm benimmmmmmmm
Allah razı olsunn

Son düzenleme:

aynen öyle canım zateninatçı bir kişiliği var birde zor ikna edince çok zor oluyor ama seviyorum da katlanıyorum
birde senin dediğin gibi bitkisel de birşey kullanmıyor sanki zehir veriyom yaaa o kadar zor yanii bir keçiboynuzuna ikna etmiştim o da pekmezi yani düşün pekmezi olmasa onuda kullanmayacak.napalım uğraşmadan olmayacak malesef bazen diyom aslında ilk çocuğum sensin gelen bebiş 2.çocuk olacak

tabiki canım hemen yazıyorum bende 80-89 kilo verenlerde bir arkadaş yapmıştı kaydetmiştim bilgisayara oradan sana aktarıyorum
,

YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine ; 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yesil cay, Çay, Su serbest sınırsız(ıstenırse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektır.

Son düzenleme:

sağol cnm sadece 2 gün yapılacak heeeee
nasipse ben cumartesi başlamak nisterim ayarlıyayım kendimide yapıyım inşllh bizde işe yarar

cnm seni üzmek istermiyim ben
ama gönlüm huzurlu onun için yazmak istedim tatlım
evet bende o günleri görürüm inşllh zor bu adamla ama
oda haklı bazen kızıyorum bazen hak veriyorum aslında bizde anormal olmaya başladık hee

sizinki bişeymi arkadaşlar.benimkinin askerde testisinin teki alındığı halde evlendikten 2 yıl sonra azosperm olduğunu öğrendiğimiz halde bende sperm çıkmaz diye tam 5 yıl bekledi.sonra ne bekliyoruz artık eger çıkmazsa evlatlıga başvururuz oda hemen çıkmıyor yaşım 34 oldu dedimde öyle tese oldu.ama rabbim öyle büyükki ilk denememizde hamile olduğumu öğrendim.şimdide kafayı yedi.eger birşey olursa bir 5 yıl daha kendine gelemezmiş.bende ondan sonrada benim çocuğum olmaz zaten dedim.doktor bile olmayacağını bile bile insan nasıl 5 yıl bekler bu nasıl bir mantık diye hayret etti.

Hayır cnm üzmedinn ki benii duygulandım birazcıkk hayal ettim olacakmı gerçekten diyee
iyiki bu topikiği bulmuşum kim burdaki arkadaşlar kadar bizi anlayabilir ve bu kadar içten dua edebilirr
Aman cnm benimkide ne kadar zor söylüyorumyaa bu ordulular varyaa kök söktürüyolar bizeee

günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzzzz
günaydın bi denemmmhoşgeldin nasılsın
hiç söyleme nedir bizim bu ordululardan çektiğimizzzzzzzz
hele benim ki iice deli yaaa ama deli meli seviyorum ben onu beee( ne kadar sabrımın sınırlarını zorlasada )
aslında bizim bebişlerimiz olunca bu kocişler kuzu gibi olucaklar o zaman herşeyi biz ele alıcaz şimdiklik ya sabır çekiyoruz ( ÖZELLLİKLEDE BEN HAHAHAHAAA)
AYY BEN GENE piskopat oldum galibaaaaaaaa:44:

tünaydın canlarımm
nasılsınız bakalım???

cnm ben daha günaydın diye yazıyorum doğru gün ağaralı yıl oldu
öyleyse sanada tünaydın cnm nasılsın saraçoğlu kürü nasıl gidiyo cnm
umarım işe yararda sende tedaviye başlarsın

cnm ben daha günaydın diye yazıyorum doğru gün ağaralı yıl oldu
öyleyse sanada tünaydın cnm nasılsın saraçoğlu kürü nasıl gidiyo cnm
umarım işe yararda sende tedaviye başlarsın

öğlen oldu bitanemm yaa tabii biz öğlene kadar uyuyunca hep sabah gibi geliyo
iyiyim canım şükür saraçoğlunun kürlerine devam ediyoruz tatlım.
cumartesi günü spermiogram yaptırmayı düşünüyoruz bakalım kısmet olursa yaptıracağız.
kürleri yarıladığımzda yani 4 ay sonra tekrar yaptıracağız umarım işe yarar.
faydasını görürüz inşallah sizlerede umut olur tatlım..

Aman seninki deli de benimki akıllımı sankii aynılarr işteee
tabiki sevmesemm bende şimdiye kadar o kadar şeylerini çekermiyim cnmm
bencedee ahhh bi olsalarr
kuzu olurlar onlarr hemde ne kuzuu o zmanda biz onlarıı çıldırtırızz heee
yok tatlımm bende sabır çekiyoooo habiree

Günaydın cnm benimmm
iyiyimm sen nasılsınnn bugünnn

Tünaydın bitanemm
seni burda görmek ne güzellllll
iyiyim sen nasılsın keyifler nasıll tatlımm

özledim sizi bebekim ayrıca çok heyecanlıyım senin tedavi yaklaşoyo ya daha çok burayı takip etmek istiyorum.
haberleri kaçırmayayım diyorum bitanem yaaa.
ben iyi sayılırım canım dün balkonu yıkayacaktım kovaya su koydum ağzına kadar tabi bel gittii doğrulamadım.
kociş geldi acile gittik yedim iğneyi tabiki.
1 hafta iğne kullanacaksın sabah akşam dedi ama kabul etmedim ilaç aldım.
bugün biraz iyiyim ağrım var ama enazından belim eğik değil

ahhh canım benim yollarda helak mı oldun sen
git canım bak tedavine ihmal etme kendini bitanemmmmmmmm

günaydın bi denemmmhoşgeldin nasılsın

hoşbulduk bidenemmmmmmm
valla bugün hiç keyfim yok moralim bozuk
ama konuşup da daha da sinirlenmek istemiyorum...
siz benim keyfimi yerine getirirsiniz nasıl olsa

zaten eşim bana hem şöyle diyo,
biz bebişimizle uğraşmaktan birbirimizi unutruz diyo tabii bende kızıyorum heeeee bebek benden önemli yani diyorum
doğru onlar olunca yıka,giydir,karnını doyur,sev günümüz hepppppppppp öyle geçecek inşllhhhhhhhhh
buguntrt1 de cocuk gelişimini anlatıyorlardı kadın diyoki sevgi anne karnında başlar diyo
biz azolular cocukları sevgi delisi yaparız artık sevmeyin ya bizi derler içimizde öyle sevgi varki gelsinler bebişlerimiz bak neler olacakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…