benle aynı sorunu yaşayan ve tedavi olmaya çalışan bir arkadaşımız özel mesaj yazarak bizim tedavi sürecimizle ilgili bilgi istemiş. fakat ben özel mesaj yazamadığımdan yardımcı olamıyorum ona. nasıl ulaşabilirim kendisine topik yoluyla
slm kızlar eşım 1 ayönce tese oldu patolojı sonucu maturasyon arrestı çıkmış dıktor çocuğunuzun olması zor demış ınternetten aradım ama yeterlı açıklma bulamadım bana yardımcı olurmusunuz teşekkurler...
slm cnm bebişin hayrlı olsun cnm sana bisey sorcam bugün benim transferimin 3. günü ama pek bi belirtim yok senin belirtilerin olmuşmuydu???
3. günde hiç belirtim olmadı ama 1 hafta sonra kasık ağrılarım oldu az bişey. ve şimdi sıkı dur eşim kurtlandı ve dayanamadı gebelik testi aldı eczaneden sonuç negatif çıkınca çok üzülmüştük :)))
kan testince pozitif çıkınca da şaşırdık ve adeta uçtuk mutluluktan :)
inşallah senin test sonucunda pozitif olur seviniriz hep beraber :)
:)) ay ins. bitanem ya bide karnm cok şişti bu normalmi acaba bilgin warmı
meyse ben kendimdne bahsedeyim bari elbet bi okuyan olur
bugün eşimin sperm kültürünün ve idrar kültürünün sonucunu gösterdim dr a muhtemelen ciltten bulaşan bi mikrop bu dedi ve antibiyotik falan yazmadı tekrar tahlil versin dedi bu sefer tentirtiyotla temizlik yaparak vericekmiş cildin ürettiği bi mikrop gibi gözüküyor sperme deymiş bence dedi eğer sorun böyleyse mikrop falan çıkmıcakmış semen analizinde..inş bişey çıkmaz temiz gelir sonuç .
birde bende bugün ultrosona girdim adetimin 2. günü 5 folikül oluşmuş birisi 14 mm olmuş şimdiden, dr bu geçen aydan kalmıştır dedi buda istenmeyen bi durummuş iğnelerle falan büyütmeye kalmadan bu kadar büyümesi tedaviyi iptal ettiriyomuş yani eşimde sorun çıkmasada benim yumurta bana sorun çıkarıcakmış yine
veeeeee rahim kalınlığım baya bi incelmiş dr çok iyi dedi 3.7 çıktı ne kullandığımıda söyledim devam et dedi iyi formül bulmuşum dr bile güldü)) iyice incelmesinde sonra kalınlaştırcaz diye çalışırız dedim ) biliyorsunuzki geçen ay tedavim rahim kalınlığımdan dolayı iptal olmuştu kalınlık 6 lardaydı zerdeçal kullanarak inceltmeyi başardım
önümüzdeki adetle bende başlarım inş. tedavime...
evet o şişkinlik normal bendede olmuştu.aynısı sanırım ilaçların etkisi. 1 ay felan sürdü bende o şişkinlik :) :) :)
meyse ben kendimdne bahsedeyim bari elbet bi okuyan olur
bugün eşimin sperm kültürünün ve idrar kültürünün sonucunu gösterdim dr a muhtemelen ciltten bulaşan bi mikrop bu dedi ve antibiyotik falan yazmadı tekrar tahlil versin dedi bu sefer tentirtiyotla temizlik yaparak vericekmiş cildin ürettiği bi mikrop gibi gözüküyor sperme deymiş bence dedi eğer sorun böyleyse mikrop falan çıkmıcakmış semen analizinde..inş bişey çıkmaz temiz gelir sonuç .
birde bende bugün ultrosona girdim adetimin 2. günü 5 folikül oluşmuş birisi 14 mm olmuş şimdiden, dr bu geçen aydan kalmıştır dedi buda istenmeyen bi durummuş iğnelerle falan büyütmeye kalmadan bu kadar büyümesi tedaviyi iptal ettiriyomuş yani eşimde sorun çıkmasada benim yumurta bana sorun çıkarıcakmış yine
veeeeee rahim kalınlığım baya bi incelmiş dr çok iyi dedi 3.7 çıktı ne kullandığımıda söyledim devam et dedi iyi formül bulmuşum dr bile güldü)) iyice incelmesinde sonra kalınlaştırcaz diye çalışırız dedim ) biliyorsunuzki geçen ay tedavim rahim kalınlığımdan dolayı iptal olmuştu kalınlık 6 lardaydı zerdeçal kullanarak inceltmeyi başardım
önümüzdeki adetle bende başlarım inş. tedavime...
nasılsınız kızlarrrrrrrrr ben çok daralıyorum bugün
sizlerde durum nasıl
sizlerde durum nasıl
selam canlar...
hayırdır tatlım neyin var.
üzme kendini anne adayı...(aday adayı mı olacaktı)
BAHAR TABLOYA HAMİLE OLANLARI DA YAZ CANIM.
hayfer in hamile olduğunu şimdi gördüm.
Ne oldu cnmmm benim neden daralıyosun sennnnn
hayır olsun cnm derin nefes al ve salavat getir ii gelir tatlım
sizlerde durum nasıl
slm kızlar eşım 1 ayönce tese oldu patolojı sonucu maturasyon arrestı çıkmış dıktor çocuğunuzun olması zor demış ınternetten aradım ama yeterlı açıklma bulamadım bana yardımcı olurmusunuz teşekkurler...
selam canım..
bende bilmiyorum maturasyon nedir.
tesede çıkmayıp normalde çıkan birçok kişi oldu canım.
İSTİYORUMBEBEĞİMİ şimdi hamile .onun eşide 2 defa tese olmuş ve sperm bulunamamış
umudunu canlı tut ve çokca dua et.
benim eşimdede tesede çıkmadı ama yıllar sonra azda olsa varmış.
şimdi daha umutluyum.RABBİM bana bebeğimi nasip edecek.inş.[/QU
ınş. hepımızın bebebeği olur canım doktor sende hucre bulunması mum ışığında aramak gıbı demiş eşimin moralı çok bozuk kafamız o kadar karıştıkı ne yapacağımızı bılemıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?