Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meyse ben kendimdne bahsedeyim bari elbet bi okuyan olur
bugün eşimin sperm kültürünün ve idrar kültürünün sonucunu gösterdim dr a muhtemelen ciltten bulaşan bi mikrop bu dedi ve antibiyotik falan yazmadı tekrar tahlil versin dedi bu sefer tentirtiyotla temizlik yaparak vericekmiş cildin ürettiği bi mikrop gibi gözüküyor sperme deymiş bence dedi eğer sorun böyleyse mikrop falan çıkmıcakmış semen analizinde..inş bişey çıkmaz temiz gelir sonuç .
birde bende bugün ultrosona girdim adetimin 2. günü 5 folikül oluşmuş birisi 14 mm olmuş şimdiden, dr bu geçen aydan kalmıştır dedi buda istenmeyen bi durummuş iğnelerle falan büyütmeye kalmadan bu kadar büyümesi tedaviyi iptal ettiriyomuş yani eşimde sorun çıkmasada benim yumurta bana sorun çıkarıcakmış yine
veeeeee rahim kalınlığım baya bi incelmiş dr çok iyi dedi 3.7 çıktı ne kullandığımıda söyledim devam et dedi iyi formül bulmuşum dr bile güldü )) iyice incelmesinde sonra kalınlaştırcaz diye çalışırız dedim ) biliyorsunuzki geçen ay tedavim rahim kalınlığımdan dolayı iptal olmuştu kalınlık 6 lardaydı zerdeçal kullanarak inceltmeyi başardım
önümüzdeki adetle bende başlarım inş. tedavime...

slm cnm bebişin hayrlı olsun cnm sana bisey sorcam bugün benim transferimin 3. günü ama pek bi belirtim yok senin belirtilerin olmuşmuydu???

sana özelden face ni yada msn sini yazsın ordan ulaşın birbirinize sen o nereye takılıyorsa o sayfaya git ve deki bana faceni msj yoluyla özelden yolla anlatayım de cnm başka yol yok gibi

slm cnm valla benim bilgim yok olsa yazardım maturasyon neymiş ya netten bakayım bari... inş. bebeğiniz olur cnm.

slm cnm bebişin hayrlı olsun cnm sana bisey sorcam bugün benim transferimin 3. günü ama pek bi belirtim yok senin belirtilerin olmuşmuydu???

3. günde hiç belirtim olmadı ama 1 hafta sonra kasık ağrılarım oldu az bişey. ve şimdi sıkı dur eşim kurtlandı ve dayanamadı gebelik testi aldı eczaneden sonuç negatif çıkınca çok üzülmüştük :)))
kan testince pozitif çıkınca da şaşırdık ve adeta uçtuk mutluluktan :)
inşallah senin test sonucunda pozitif olur seviniriz hep beraber :)

:)) ay ins. bitanem ya bide karnm cok şişti bu normalmi acaba bilgin warmı

canım eşin kurtulur bu sorundan inşş bi an önce
iyi ama rahim kalınlığında incelmişşş buda iyi bişeyy
evt daha bişey yapma kız çokta incelmesinnnn
inşş bi dahaki adetinle başlarsınnn

canım sevindim son duruma...
negüzel spermde bi mikrop falan olmadığını düşünüyor dr...
seninde rahim kalınlığı incelmiş baya...
aferin sana
negüzel kullandığın işe yaramış işte...
ahh canım yaa biraz talihsizlikler peşinizi bırakmadı ama inş bundan sonrasında bişey kalmamıştı...
hadi bakalım beraber başlıycaz desene :13:

nasılsınız kızlarrrrrrrrr ben çok daralıyorum bugün
sizlerde durum nasıl

selam canlar...
hayırdır tatlım neyin var.
üzme kendini anne adayı...(aday adayı mı olacaktı)
BAHAR TABLOYA HAMİLE OLANLARI DA YAZ CANIM.
hayfer in hamile olduğunu şimdi gördüm.

okulla ilgili bi sıkıntı var canım ona takıldı kafam...
bide onun haricinde bi huzursuz sıkıntılıyım bilmiyorum sebebini
inş geçer bikaç güne...
aday adayıyım galiba
canım tabloda tüm hamişler yazıyor zaten

selam canım..
bende bilmiyorum maturasyon nedir.
tesede çıkmayıp normalde çıkan birçok kişi oldu canım.
İSTİYORUMBEBEĞİMİ şimdi hamile .onun eşide 2 defa tese olmuş ve sperm bulunamamış
umudunu canlı tut ve çokca dua et.
benim eşimdede tesede çıkmadı ama yıllar sonra azda olsa varmış.
şimdi daha umutluyum.RABBİM bana bebeğimi nasip edecek.inş.

canım nerde oldu eşin tese ameliyatını.
kim onu söyleyen dr.
önceden tedavi yada bitkisel birşey kullandınızmı.
bizdede çıkmadı ama hiçbir dr bize sizin çocuğunuz olmaz demedi.
sperm çıkmadı deyince biz anladık tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…