Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

özür canım ya..
tablo ekrana sığmayıca ben öyle sanmışım

özür canım ya..
tablo ekrana sığmayıca ben öyle sanmışım

ne özrü tatlım...
reklamlar yüzünden bazen tablonun bi tarafı eksik çıkıyor...
demekki sne de hep o tablolara denk gelmişsin oysa kaç tane hamişimiz var

iyi akşamlar eşimle aynı problem maturasyon arest demek spermi üretecek germ ve sertoli hücreleri var demek ama bır yerde duraksamak demek eşin genetik tahliler yapsın biz dört yıldır tedavi oluyoruz tese oldu sperm bulunamadı tedaviye başladık spermler çıkmaya başladı ama benim eşimin sorunu azfc delasyonu cıkta yani genetik 2 defa tüpbebek denedik olmadı meger sorun bende de varmış kromozomlarımda problem var hiç canınızı sıkmayın inşallah sizde de bulunur umarım yardımcı olmusumdur

cnm bende norm fazlası ve müdür bilerek yapıyor hangi okula gideceğim nasıl olacak tedavi sürecim hiç bilmiyorum ağlıyarak onu Allaha havale ettim dua edin bana kızlar

canım bende araştırdım bize verdiği kürün bir tanesi aslanpençesinin bir çeşiidi imiş diğerleride bildiğimiz şeyler canım sana at kuyruğu ve bal karışımı ne kadar miktarda gönderdi
mu
arkadaşlar bende saraçoğlundan ürün aldım hayıt tohumu ve atkuyruğu otu ,bal polen karışımı vermiş ama ben internetten araştırdım hayıt tohumu erkekde kısırlığa ve cinsel istek azalmasına neden oluyormuş kafam allak bullak oldu eşim ben kullanmam diye tutturdu ne yapacağmızı bilemedik bu konuda bilgi olan varmı bu kürleri kullanan varmı

FAYDALI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK AŞAĞIYA KOPYALIYORUM

hayıt (vitex agnus-castus); el şeklinde yaprakları olan,yaz aylarında morumsu çiçekler açan, çalı görünüşünde 1-3 metre yüksekliğinde bir ağaççıktır. yarim cm’ lik küre şeklinde, acımsı meyveleri vardır. rengi iyice koyulaşan meyveler, ekim-kasım döneminde toplanır ve gölgede kurutulur. fransa, italya, yugoslavya, yunanistan, suriye, lübnan ve türkiye’ de akdeniz ile ege bölgelerinde yaygın olarak yetişir.
adet öncesi sendromlar (pms), adet zorlukları ve menopoz kadınlık tarihi kadar eski problemlerdir. kadınlara bu konularda yardımcı olmak için çok çeşitli çareler araştırılmıştır. şüphesizki doğal terapi yöntemleri bu alanda da yol göstermektedir. bu naturel terapilerden birisi özellikle göze çarpmaktadır: hayıt meyvesi veya tohumu. hayıt meyvesi veya kısaca hayıt her yaştaki kadın için ebedi bir bitkisel çaredir. m.ö 450’ de hayıt’ tan ilk olarak bahseden tıbbın babası kabul edilen hipokrat’ tır (hippocrates). o zamandan beri geleneksel herbalistler hayıtı yüksek ateş, başağrısı, gazlanma ve idrar arttırma için ama en önemlisi günümüzde de devam eden şekliyle “kadın hastalıkları” için tavsiye etmişlerdir. adet öncesi gerginlik (pmt), genellikle östrojen (oestrogen) ve progesteron (progesterone) hormonları arasında dengesizliğe neden olur. progesteron’ un göreceli noksanlığı; adet gecikmesi, göğüslerin hassasiyeti, sancı, kramp ve depresyon gibi semptomlardan sorumlu rahatsızlıklara yol açar. hayıt bu semptomların giderilmesinde veya azaltılmasında etkilidir. hayıt meyvesi içerisindeki eterli uçucu yağların ve diğer sinerjetik bileşiklerin hipofiz bezi üzerinde pozitif etkileri vardır. bilindiği gibi hipofiz bezi pekçok vücut hormonunun dengesinden sorumludur. hayıt meyvesi, hipofiz bezini yumurtalıklardaki corpus luteum tarafından progesteron üretiminin artmasına yol açan belirli hormonları daha çok veya daha az üretmek için uyarır. hayıt meyvesi vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür. hayıt meyvesi, başkaca progesteron terapilerinin başarılı olamadığı durumlarda bile başarılı olmuştur. hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerin hiçbirine neden olmaksızın. hayıt meyvesinin adet öncesi gerginlik (pmt) semptomlarına faydası en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. fakat, en iyi sonuç için hayıt meyvesi en az 3 ay süre ile alınmalıdır. yapılan çalışmalarda daha uzun süreli olarak hayıt meyvesi alımının pmt’ yi tamamen ortadan kaldırdığı görülmüştür.
hayıt meyvesi çok nazik bir bitki de olsa, etkisi inip çıkan bir piston gibidir. sivri yerleri düzleştirir, çukur yerleri yükseltir. o adet periyodunuzu (menstural cycle); ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürmek için elinden geleni yapacaktır. o aynı zamanda hem afrodizyak (cinsel istek arttırıcı) hem de anti-afrodizyak özelliğe sahiptir. yani cinsel isteğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise yükseltecek ve normale döndürecektir. menopoz hormonal iniş çıkışın sonunda büyük bir çukurdur. hayıt meyvesi progesteron’ daki dramatik inişi yavaşlatarak ve hormon seviyesindeki değişikliklere vücudu alıştırarak bu süreçte yardımcı olmaktadır. sıcak basması, vajina kuruluğu, baş dönmesi ve depresyon gibi menopoz semptomları hayıt meyvesi terapisine olumlu tepki vereceklerdir. hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. bu nedenle hayıt meyvesi yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir. doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde hayıt meyvesi alındığında, süt verimi belirgin şekilde artmaktadır. doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. hayıt meyvesinin, her ne kadar kullanım alanlarının çoğu bayanlar için olsa da erkeklerde depresyon ve buna bağlı cinsel iktidarsızlık durumlarında da kullanılılabilir. erkeklerde testesteron, kadınlarda ise östrojen fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve sivilcelere (akne) karşı, hayıt meyvesi terapisi hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir. hayıt, 2400 yılı aşan kullanım süreci buyunca tamamen güvenli ve yan etkisiz olduğunu kanıtlamış bir bitkidir.

ızmırde oturuyoruz burad adevlet hastanesınde oldu amelıyatı oradakı doktor demış ben gıdemedım eşımle eşim tek gıtmıştı doktor dırekt böyle söylemiş bıze amelıyat dan hemen sonra çıkmadığını söylemışlerdı eşime 6 ay sonra tekrar denerız ıstersen demış eşimde bu surede ılaç kullanacakmıyım demış ılcaı yok demış tek çare amelıyat demış bana bunu söyledığınde o doktor hıçbırşey bılmıyor dedım kızdım bıtkısel denemedık

arkadaşım genelde bayanlarla etkisi çok diye acaba sanamı gönderildi diyor eşima ama kullanma şeklinde 1.kürde yazıyor.offf kafam iyice karıştı kullanan arkadaşlar varmı bu saraçoğlunun kürünü bu arada tşk ederim arkadaşım

slm genetık tahlıller yapıldı zaten tedavının en başında ama 2 mızdede bı sorun çıkmadı eşime aileden gelen genetık bı sorun olabılır demış annesınınde çocuğu tedavıyle olmuş kaynımda varıkoselden tedavı olmuş sız nasıl bı tedavı uyguladınız artık ne yapacağımı şaşırdım

bence saraçoğlunu arayıp tekrar konuş aklında soru kalmasın..

cnm bende norm fazlası ve müdür bilerek yapıyor hangi okula gideceğim nasıl olacak tedavi sürecim hiç bilmiyorum ağlıyarak onu Allaha havale ettim dua edin bana kızlar

canım benimmm demek norm fazlasısın...
inş senin için en hayırlısı olur bitanem üzme kendini nolur...
inş bi çare bulunur bu duruma...
benim okulumda da 1 arkadaş nom fazlası şuanda...
bu durumdan kurtulmak için benim 66 ayını doldurmamış seneyede anasınıfına gitmesi gereken kuzularımı 1. sınıfa almayı düşünüyorlar
çok sinirliyim bu sabah duydum bende
bugün köye velilerimi ikna etmeye gittiler inş ikna edememişlerdir...
kendisi norm fazlası olmamak için beni küçücük kuzularımı 1. sınıf yapmaya çalışıyorlar...
2 öğrencim daha 60. ayını doldurmadı bile...
valla bu sistem hem öğretmenlere en çok da öğrencilere çok kötü oldu...
şimdiden bunlarla karşılaştık...
daha başka neler yaşıycaz bakalım
sende üzme kendini inş aynı okulunda bi ayarlama yapılır yada yakın bi okul olur...
hakkında hayırlısı olsun canım benim

şimdi şu macunlardan birini hazırlayın..
net ten bulabilirsin.
bahar ın hazırladığı hüseyin ermiş macunu.
ahmet maranki sperm arttıcı macunu..
hangisi size uyarsa.
kaan hocanın söylediği badem fındık ceviz.nohut.ısırgan çayı. yeşillikler.. kuru incir üzüm yiyin.inciri zeytinyağında bekletiyo öyle yediriyor arkadaşlar.

Kaan aydos u duymuşsundur. durumunuzu anlatan bir mail gönder.
bakalım ne diyecek.
eşinin hormon tahlillerini yaz.fsh lh testosteron .estradiol.
olmaz diye birşey yok RABBİM DİLERSE....

Son düzenleme:

cnm benim eşimde idareci benim velilerim ilçeye gitmişler geçen hafta müdür çıldırdı hakaret etti norm düşürdü yarın sendika avukatıyla dava açacağım okuldakilerin çocukları düşünmemesi çoook acı bu kargaşada kendi kuzucuklarımız sağlıkla gelirler inşallah

kızlar sizdemi hayıt tohumunu araştırıyorsunuz.
saraçoğlu benim eşime verdi hayıtı günde 2 kez demleme yapıp içiriyorum.
ben kaçgündür araştırıyorum kadnlara çok faydası var ama erkekte sadece cinsel gücü düşürdüğü yazıyor.

Tüm bayanlar için etkiler bulunan oldukça faydalı bir bitkidir. Yüksek ateş, baş ağrısı, gaz ve idrar sorunlarına oldukça faydalıdır. Diğer bir önemli özelliği ise kadın hastalıkları üzerindeki olumlu etkileridir. Adet öncesi sorunlarda ve depresyon gibi hastalıklarda oldukça olumlu etkiler gösterir. Kullanımından itibaren etkilerini 2 hafta içinde gösterir fakat en iyi sonucu 2. aydan itibaren verir.

Adet düzeni nasıl olursa olsun, adeti normal düzenini sokarak daha rahat bir regl dönemi geçirmenizi sağlayacaktır. Ayrıca bayanların cinsel duygularını tetikleyecektir, eğer cinsel isteğiniz fazla ise onu dengeleyici etkiler gösterecektir.

*Hayıt bitkisi erkeklerde kullanımında ise cinsel isteği azaltıcı etki gösterir. Genel olarak bayanlar kullansa da erkekler üzerinde de olumlu etkileri bulunmaktadır. Depresyon ve psikolojik sorunlardan kaynaklanan cinsel sorunlar üzerinde olumlu etkileri vardır.*

Hayıt hormon dengesini düzenleyerek hamile kalma şansını arttırır. Ayrıca doğum yapmış bayanlar ilk haftalar hayıt kullanırsa süt kalitesi ciddi oranda artar. Doğum kontrol hapı kullanıp da bırakan bayanların vücudunun eski dengesine kavuşması üzerinde olumlu etkiler sergiler ve hormonları dengeleyerek hormonal sorunlar üzerinde olumlu etkiler sergiler.

Canımmmmmmmmm bende yatacaktım sonkezz bakayım dedim ,seni buldummmm
ayrıcaa profilinede bayıldımmm çook tatlıııı
ne yaptın cnmm bugünn belin nasılll

iyi yaptım tatlım bende tam çıkmak üzereydim baktım bebekim girdi
ayyyy bende bayıldım canım ya gerçekten çok tatlı
belim beni mahvetti canım ya doğrulamıyorum
doktor ilaç verdi ama kociş kullanmama izin vermiyo.
adetim gecikti ya neolur neolmaz kullanma diyo.
amannnn sürüsüyle sperm varya sanki hemende tuttu hayalllllll işte
sen nasılsın canımıniçi?

bende kaçgündürr erkenden yatıyodumm zor duruyodumm çünküü
yorgunluktann bugün çok yorulmadım herhaldee kaldımm bu saate
inşş öyle bi bebişin olurdaa teyzelerine öyle güzel öpücükler verir bitanemmm
ahh cnmm demek doğrulamıyosunn kıyamam yaa
ne yapıcaksın cnm testte yapmışsın ama işte yinede ne olur olmazz diye eşinde korkuyo demekkii
cnm olmuyomu sankii öyle mucizeler varr neden olmasınnn bebeğimmm

canım benim ya yoruldun kaçgündür erkende uyuman çok normal.
birde tek başınasın zor oluyo canım ya bende geçen ay badana temizlik yaptım ya mahvoldum.
bitirdin galiba tatlım bol bol dinlen canım.
ayyy inşallah canım yaa keşkeeee ama imkansız gibi bişey mucize olması gerek.
evet korkuyo canım ya içirmiyo ilaçları ama bende mahvoldum tatlım olan bana oluyo.
inşallah yakın zaman da senin bebiş haberlerini alıcaz senin bebişin bize öpücükler atacak.
dua ediyorum ccanım güzel haberler vereceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…