meraba kizlar hepinize..yeni bir gun yeni umutlar getirsin hepinize insallahh..
ıstiyorumbebeyimi..canim ben bu steyi kayip ettim sonra buldum..ondan yazamadim vede haberim yoktu..nekadar oldular ikizlerin..kac aylik lar operim onlari ..allahımın mucızelerı..rabbım herkese burdakı arkadaslarımada nasıp etsın bu guzel duyguyu ınsallahh..nasıl gıdıyor hamılelık anlat bakalım..cunkı ıkızler bıraz zor..allah buyute onları kele..
canım ya ne üzüldüm beni ağlattın rabbim yardımcın olsun düzelir inş eşinde sinirle söylemiştir canım çok dua et rabbim sizinle olsun
rapora ne kadar indirim oluyor
seninde tedavin hayırlı olsun canım bu tedavi inşAllah sana bebeğini getirir.iğnelerden sakın korkma hiç hissetmiyorsun sadece yumurta toplama işleminden sonra dinlenmenizi tavsiye ediyorum diğer arkadaşlarda dikkate alsın,cünkü ben dinlenmedim biraz gezdim ve rahimde ve yumurtalıklarda ağrı oldu trasferimin olduğu gün rahmin kanlı oldığunu söylediler ondan tutmadığını düşünüyorum.ne olur siz dinlenin ve transfere uykunuzu almış dinlenmiş dinç gidin.trasferden sonrası içinse yere çömelmeyin, ağır birşey kaldırmayın, dinlenin,birde birde gerilmeyi hani kollarımızı kaldırıp gerneşiriz ya onu yapmayın iyi beslenin bunlara dikkat edrseniz iyi olur .Allah hepinizin yolunuzu açık etsin göbekleriniz bebeklerinizle dolu dönün duayla inşAllah.
selam canlarrrrrrr
biz şükürler olsun ki raporumuzu aldık
balıkesire geldik istanbulda sorun yaşamamak adına arabayı otogara koyduk otobüsle geliyoruz şimdi yoldayız
yarın sabah umutta olucaz flzaskcımla kavuşucaz
o iğnesini olacak :94: biz ilaçlarımızı yazdırıcaz...
bi aksilik çıkmazsa hafta sonunuda istanbulda geçirip evimize dönücez
rabbim hepimize yardım etsin inş...
onca mücadelelerden geçiyoruz sonuda güzel olur inş
dayanamadım otobüste girdim hemen
kendinize iyi bakın canlar öpüyorum hepinizi
Slm kızlarr
biz umuttayız baharlaa buluştukkk sonundaa
bende yağmurun azizliğine uğradımm trafik çoktu zor geldimm
muayene oldum ben şimdi bahar girdii,bende kist çıktı ufak ulun hoca 2 tane kan tahlili istedi
onları yaptırdımm sonuç bekliyorum sonuça göre tedavim bi dahaki aya da kalabilirmiş
olsunn hayırlısı ne zamansa o zaman olsunn artıkk
şimdilik bu kadar canlar
eşimin kan değeri yüksek çıkıyodu bugün hemotoloji bölümüne gitti durumu anlattı dr da testesteron ilaçları çıkarır demiş ...
eğer bu günki test de yine yüksek çıkarsa biz napıcaz iğneyi urmadı zaten eşimşimdi bitkiselleride bırakmak zorunda kalırsak yaa ..
ne olur bana bişey söyleyin napalım bizz...
yaaaa son sayfayı göremiyorummmm:84:
cervan selam, flzask ile konuştunuz mu başlıyor mu bugün ilaçlara, ondan haber bekliyordum bende
selam canım evet konuştuk bugün başlıyor tedviye hayırlısıyla.
artık bebiş haberlerini beklicez inşallah
canım merhaba.eşimde kaan aydos un hastası iğne kullanıyor ilk 4 iğneyi yaptırdıktan sonra hormon tahlili yaptırdı ama bu sefer hormon değerleri düşmüş.doktor da endişe edilecek birşey yok.iğneyi 1 ay daha kullanın ve bitkiselleri bırakın dedi.ne yapacağımı şaşırdım.
bitanemmm tahlil sonuçların iyi çıkmış tadaviye başlıyosun artık..
çok heyecanlıyım bitanemmm inşallah ikiz bebişlerin olur canım benim...
canım testesteron ilaçları kan değerlerini yükseltiyo.
hele hele iğneler çok etkili olduğu için daha çok yükseltmiştir.
endişe etme canım sonuçlara göre hareket edersiniz olmazsa bırakırsınız iğneleri.
bitkisellerin etkileyeceğini düşünmüyorum ama tabii artık doktorunuz ne derse uyacaksınız yapılacak bişey ok.
umarım sonuçlar iyi çıkar.
cervan selam, flzask ile konuştunuz mu başlıyor mu bugün ilaçlara, ondan haber bekliyordum bende
selam canım evet konuştuk bugün başlıyor tedviye hayırlısıyla.
artık bebiş haberlerini beklicez inşallah
inşallah, bekleriz yiğenimizi :)
sabah belki bir ay ertelenebilir diye yazmıştı, aklım ondaydı. çok sevindim ertelenmediğine darısı hayırlı haberlerine inşallah
hayırlı olsun cnm tedavin inş. bu adetinle başlamak nasip olur tedavine.kistim ufak demişsin inş. sorun çıkarmaz.
bahar bereket getiriyordur ist cnm :)
tedavin tekrardan hayırlı olsun inşlh
kistler sorun oluşturmaz inşlh cnm
ama yinede ne zamana kalırsa kalsın hayırlı olsun
baharcığımada çok slm söyle cnm işiniz gücünüz rast gider inşlh ikinizide öpüyorum canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?