Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba cnm sizin sorununuz neydi
hangi sebeple azo idiniz bebeklerin oldumu neler kullandınız biraz bahsedebilirmisin...

rapora ne kadar indirim oluyor

merhaba canım, ben raporumu bu cuma alacağım. raporla birlikte 2000 lira fark alıyorlar. ilaçlarında %50 sini ödüyorsun. verecekleri ilaç miktarına göre 600-1000 lira arası fark ödeyebilirsin dediler bana.

amin inşallah canım, allahım bu yolda emek veren dua eden herkezin dualarını kabul etsin.
böyle şeyleri gerçekten merak ediyorum. benim ilk tedavim, ailemdede hiç yok bu tedaviyi olan. sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. tekrar teşekkür ederim.
hepsine dikkat etmeye çalışıcam. gerçi ben biraz yerinde duramayan biriyim, transfer sonrası birşey yapmadan yatmak zor olacaktır bana.
ben transfer günü itibari ile yıllık izne çıkarım diye planlıyordum, yumurta toplama gününe kaydırayım onu, riske atmayayım.

hayırlı olsun canım raporun, bir engel daha kalktı aradan. inşallah bundan sonrasıda hep kolaylıkla gider.
ilaçları alınca ne kadar tuttuğunu yazabilir misin?

canım çok üzüldüm duruma, şimdi yok yere hasta hasta annenide üzecekler.
ah bu kaynanalar neden kızlarına ayrı gelinlerine ayrı davranırlar. sanki görümcenin kaynanası aynı şeyleri yapsa onaylayacaklar hepsini. dünyanın lafını sayarlar eminim.
belliki eşinle konuşup şişirmişler, sen yinede sakin ol canım. hırsla hareket edip ekmeklerine yağ sürme.

canım gerçekten üzüldüm yaşadıklarına ,aynı şeyleri bizde yaşıyoruz zaman zaman ,benim üzüldüğüm tek şey insanların bizi anlamamaları neden bu kadar cahil olabiliyorlar annelik bumu zaten dertleri sıkıntıları olan evlatlarının omzuna bir yük daha yüklemekmi Allah yardımcın olsun canım belki biraz kafa dinlemen iyi olur. bakarsın onlarda anlar hatalarını üzme kendini zor bir durum biliyorum hayatta aşılmıycak bir engel yok bunlarda geçecek inşAllah

Denizbulut arkadaşım hiç canını sıkma boşyere evet eşinin ailesi sen onların kızısın neden seni en zor zamanınd üzüyorlar diyebilirsin ancak sendentek ricam Eşini al karşina konuş ve fevri davranma dün gece içimdekileri hep döktüm bu sitede ama kızgınlıklarımi ve kirginliklarimi degil transferin 5. Gününde esimle tartismistim ve kramp sanci girmisti kasiklarima ve sonrasinda hic biraey hissetmemeye basladim ve hamile olmadigimi ögrendim üstelik eltimler üst katta oturuyorlar benim ve 1 kez 5 dakika ugradilar ondada dalga gecercesine gulduler gittiler istunede laf soylediler ben sana ne var ohhh yatiyorsun diyerek gel yer degistirelim dedim tup bebekle ugrasamam lafini dedi ve sonucu bile ogrendilerse bile ne esimi ne beni kimse aramadi cok kizdik cok kirildim ama sonra dusundum herkesi Allah islah etsin dedim ve can dostum bana dediki o esinin ailesi fevri davranirsan esin arada kalir ve onu uzersin ama sen bu bebegi bu adamdan istitosun cunku ikinizde deli gibi birbirinize asiksiniz hakliydi umarim sende sikintilarindan biran evvel kurtulur hamile kalabilirsin...

bitanemmm tahlil sonuçların iyi çıkmış tadaviye başlıyosun artık..
çok heyecanlıyım bitanemmm inşallah ikiz bebişlerin olur canım benim...

canım testesteron ilaçları kan değerlerini yükseltiyo.
hele hele iğneler çok etkili olduğu için daha çok yükseltmiştir.
endişe etme canım sonuçlara göre hareket edersiniz olmazsa bırakırsınız iğneleri.
bitkisellerin etkileyeceğini düşünmüyorum ama tabii artık doktorunuz ne derse uyacaksınız yapılacak bişey ok.
umarım sonuçlar iyi çıkar.

Son düzenleme:
selam canım evet konuştuk bugün başlıyor tedviye hayırlısıyla.
artık bebiş haberlerini beklicez inşallah

inşallah, bekleriz yiğenimizi :)
sabah belki bir ay ertelenebilir diye yazmıştı, aklım ondaydı. çok sevindim ertelenmediğine darısı hayırlı haberlerine inşallah

cnm yaşadıklarınıza üzüldüm daha öncedende bu gibi sorunlarınız olduğunu biliyoruz zaten Allah hakkınızdan hayırlısını versin..annen iyice hasta olcak cnm üzütüden annene üzüldüm vallahi.eşin neden böyle yapıyorki anlamda veremedim seni sevdiğini falan söylüyordun,eşinin bu şekilde davranması saçma geldi bana...hepimiz sorunlar yaşıyoruz sana akıl vermek gibi bişeyde bulunamam olayları yaşıyan sensin inş. doğru kararı verirsiniz cnm..aeo.
azoluların sonu inşallah böyle olmaz

hayırlı olsun cnm tedavin inş. bu adetinle başlamak nasip olur tedavine.kistim ufak demişsin inş. sorun çıkarmaz.

Hayatım bence kaan hocanın dedğini yapın.bazen hormonlar dengeye gelene kadar değişiklik gösteriyor.

mrb kızlar,bikaç sorum olucaktı.Ben iki ay önce pko olduğumu öğrendim eşiminde zaten varikoseli vardı biz ameliyat falan beklerken doktoru sol tarafta küçük varikoselin var demiş tahlil istemiş onunda sonuçları şimdi çıkmış ben işteyim oyüzden raporu görmedim henüz sayısı 14 milyonmuş doktoru normal demiş bi engel yok demiş..Bana biraz bilgi verirmisiniz normalmidir yoksa tam anlamıyla azosperm mi ;??

selam canlar nasılsınızzzzzzzzz
biz sabah yazdığım gibi umuta gittik...
yağmur dolayısıyla flzask biraz geç geldi...
ulun hocayla görüşmeden önce muhasebe müdürü neslihan hanımla tüm bebek ücreti hakkında görüştük...
normalde umut tüp bebekte tedavi ücreti 5850 tl...
biz çidere üyeyiz oradan da 600 tl indirim alıyorduk...
raporlu tüp bebek ücreti herşey dahil 2000 tl..
raporlu olduğumuz için çiderden indirim alamıyormuşuz zaten onuda alsaydık tedaviyi beleşe getirecektik nerdeyse
sonra flzask geldi anım benim
onun sırası benden önceydi 1cm kist varmış kan tahlili istemiş ulun hoca ona göre karar vericez demiş...
sonra bize geldi sıra rahim filmi ve rapor alırken yaptırdığımız tüm tahlilleri gösterdim...
ulun hoca hepsi temiz gayet güzel dedi...
ilaçlarımı yazdı adetinin 2. yada 3. günü gelirsin başlarız dedi
buarada flzask kan tahlilini yaptırdı kahvaltı yapmaya gittik hep beraber...
eşim 3-4 tane eczane ile görüştü en son ilacımı bi eczaneden 705 tl ye aldı...
eczane ilaçlarımızı saklıycak tedaviye başlayınca alıcaz daha rahat olacak bizim için...
sonra flzaskcım da güzel haberi aldı bi sorun yokmuş saat 1de ilk iğnesini yaptırdı :94:
sonra beraber kadıköy rıhtıma geldik...
bizim kaldığımız ev burada zaten...
flzaskcımı yolcu edip eve geldik...
bende temizliğe başladım şimdi işim bitti topiğe girip yazayım kızlara dedim...
zaten ne yaptıysak rapor verir gibi yazmak istiyorum size
tüm süreci sizinle paylaşmak mutlu ediyor beni
burda işimiz bitti ama biz kalıcaz bikaç gün daha...
bugün dnlenme günümüz kaç gündür yollarda heba olduk...
sonrasında da başlarız gezmelere

Evt bitanecimmmm tahliller çok şükür iyi çıktıı başladımm allahın izniylee tedaviyeeee sonuda inş iyi olurrr
ayy bebeğimmm inşşşşşşş

cervan selam, flzask ile konuştunuz mu başlıyor mu bugün ilaçlara, ondan haber bekliyordum bende

selam canım evet konuştuk bugün başlıyor tedviye hayırlısıyla.
artık bebiş haberlerini beklicez inşallah

inşallah, bekleriz yiğenimizi :)
sabah belki bir ay ertelenebilir diye yazmıştı, aklım ondaydı. çok sevindim ertelenmediğine darısı hayırlı haberlerine inşallah

Evt cnm ertelenmedi çok şükürr sabah hoca öyle diyince biraz üzülmüştüm ama bişey yokmuşş
ilk iğnemii vuruldumm hemşire vurduuuuuu hayırlısıyla bismillah dedik başladıkkk inşş darısı sizleree olsunnn..
sonunda kavuşalımm bebişlerimizee inşşş

hayırlı olsun cnm tedavin inş. bu adetinle başlamak nasip olur tedavine.kistim ufak demişsin inş. sorun çıkarmaz.

Sağol cnm çok şükür başladımmm sorun çıkmadııı tahlillerdee
inş sende en kısa zamanda sorunsuz bi şekildee başlarsınn tedavineeeeee

Sağoll bitanemmmmmm
yok cnm sorun değilmişşş başladık hayırlısylaaaaaa
bizde seniiii öpüyoruzzzzzzzzz
Allah razı olsun seninde işin gücün rast gitsin inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…