- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
yok tatlım bugün güzel kalktım hafif halsizlik oluyo da o zaten klasik hep var
buna şükür sen iisin vck yi merak ediyorum yaa tatlım kimbilir ne kadar üzgündür
cnım ilaçlar kişiye göre değişiyormuş canım sen tek gittin eşine gerek vamı yada eşin nufusu felan canım bende inş yarın hasekiye gideceğim inş bir aksilik olmaz
merhaba arkadaşlar biz cuma günü hayırlısı ile emre hocayla tedaviye başlıyacağız iki kez sperm testi yaptırdık ikisinde de 0 sperm çıktı ne canlısı ne cansızı var. emre beye bu sonuçlarla gidicez acaba bize sıra ile hangi testleri yaptırır bilgisi olan varmı .
yok tatlım bugün güzel kalktım hafif halsizlik oluyo da o zaten klasik hep var
buna şükür sen iisin vck yi merak ediyorum yaa tatlım kimbilir ne kadar üzgündür
İyi cnm ya iyi oldaaa
bende iyiyim cnm birazdan kuaföre gidicemm sonrada arkadaşş gelicekk bişeylerr hazırlıycamm
evt cnm bende üzüldümm dün umuttayken okudukk ben bi kaç gün öncesinden onu aramıştımm zatenn açmamıştı topiğede gelmeyince merak etmiştimm
sonra ayşegüldee aradıııı merak ettik iiyicee
neyse anlatmışş yaşadıklarınıı inan yazdıklarıı görüncee nasıl üzüldümm
tabiki üzgündürr o bişeyler olsun diye uğraşıyoo eşinin yaptıklarınaa bakkkkkk
rabbim hayırlısını versin
eşinde çoçuğundaa paranındaa herşeyinn
kızlar biliyorum merak ediyorsunuz ve üzülüyorsunuz sizinle bu durumu paylaşmak istememiştim aslında ama üzüntümü sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor bir hafta bekleyebildim en fazla sizde merak ettiniz beni görmeyince
kızlar herkes kendi yaşadıklarını bilir tabiki ama ben sizlerle herşeyimi paylaştığım için az çok beni tanımışsınızdır.ben kendimden çok fazla ödün verdim hem eşimin sıkıntısını hem ailesini çok çektim beni el üstünde tutmaları gerekirken bu şekilde davranmaları içimi acıtıyor.çok pişmanlar bana yaptıklarından dolayı sakın gitme çok değişicem beni tanıyamıyacaksın falan diyor ama ben gerçekten kararımı verdim benim için artık değişmesi falan anlam ifade etmiyor.elbette yuva yıkmak kolay değil senelerdir birlikte yaşıyoruz ama benim onu terk etmemi kendisi istedi şimdi ise asla gururumu ayaklar altına aldırmam.zaten şimdi ödün versem bunun arkası gelir ben herkes gibi iyi bir aile istiyorum .hiçbir zaman gözüm yükseklerde olmadı .her zaman Rabbime tevekkül ettim hakkımda hayırlısını versin diye.ben her zaman burda olucam zaten tek ortak noktamız azo aramızdan çıkmış olacak o kadar ama her zaman dualarımda olacaksınız.bu arada cemrem eşin sana söylemeden ilaç kullanmaya başlamış inşallah şifa bulur sende bebişine kuvuşursun.flzaşk bebişim seninde Rabbim yüzünü güldürecek inşallah buna canı gönülden inanıyorum dualarım hepinizle sizde beni habersiz bırakmayın nette olmasamda telimi arayın oldumu canlarım
kızlar biliyorum merak ediyorsunuz ve üzülüyorsunuz sizinle bu durumu paylaşmak istememiştim aslında ama üzüntümü sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor bir hafta bekleyebildim en fazla sizde merak ettiniz beni görmeyince
kızlar herkes kendi yaşadıklarını bilir tabiki ama ben sizlerle herşeyimi paylaştığım için az çok beni tanımışsınızdır.ben kendimden çok fazla ödün verdim hem eşimin sıkıntısını hem ailesini çok çektim beni el üstünde tutmaları gerekirken bu şekilde davranmaları içimi acıtıyor.çok pişmanlar bana yaptıklarından dolayı sakın gitme çok değişicem beni tanıyamıyacaksın falan diyor ama ben gerçekten kararımı verdim benim için artık değişmesi falan anlam ifade etmiyor.elbette yuva yıkmak kolay değil senelerdir birlikte yaşıyoruz ama benim onu terk etmemi kendisi istedi şimdi ise asla gururumu ayaklar altına aldırmam.zaten şimdi ödün versem bunun arkası gelir ben herkes gibi iyi bir aile istiyorum .hiçbir zaman gözüm yükseklerde olmadı .her zaman Rabbime tevekkül ettim hakkımda hayırlısını versin diye.ben her zaman burda olucam zaten tek ortak noktamız azo aramızdan çıkmış olacak o kadar ama her zaman dualarımda olacaksınız.bu arada cemrem eşin sana söylemeden ilaç kullanmaya başlamış inşallah şifa bulur sende bebişine kuvuşursun.flzaşk bebişim seninde Rabbim yüzünü güldürecek inşallah buna canı gönülden inanıyorum dualarım hepinizle sizde beni habersiz bırakmayın nette olmasamda telimi arayın oldumu canlarım
tünaydın canlar
nasılsınız bugün bakalım
tünaydın canlar
nasılsınız bugün bakalım
cok şükür iyim cnm çgle arasındayım işe gitcem birazdan:)
sen neyapıyosun adeet oldunmu bakim:) ben bekliyorummm bi kaç güne olmam lazım ama tüp bebek sonrası aldıgım ilaçlardan falan inş çok gec olmam hemen trasnferim olsun istiyorum:)
yarın arkadaşım dogum yapcak sabah onla hastahaneye gitcez.. henuz 10 aylık evli ve yarın anne olacak...hiç istemiyor bebeki ben kendimi göstererek ona cesaret veriyorum...bebeki ilk gördügümde inş aglamam
canım tünaydın,ne olsun okula gidip geldim.vck çok merak ediyordum.koşup açtım topiği.bu arada bugün evlilik yıl dönümümüz.özel gün kutlama özürlü eşim bakalım bu günü nasıl geçiştirecek.:
ramazan ayı bereketli gelir inş hepimizede..kolay gelsin canım sana...
yok canım 2 haftam var inş gecikmez daha fazla
inş sende hemen olursun canım...
allahın izniyle bu defa kavuşursun inş bebişine
canım hayat bu kimi ister olmaz kimi istemediği halde olur
ne yapalım bizimde sınavımız buymuş işte
inş sende kavuşacaksın bebişine ağlama sakın yarın güçlü ol...
kendi bebişini kucağına alacağın günü düşün tamam mı
nslsın cnmmmm bebiş akıllı duruyor dmei:)canmm cevabn için cok tsk ederim benimde transferin 6. günü sarı akıntm olmuştu ama bidahada olmadı hayrlısı artk rabbim seninde yawrularnı saglıkla kucagna almayı nasib etsin insallah
canım tünaydın,ne olsun okula gidip geldim.vck çok merak ediyordum.koşup açtım topiği.bu arada bugün evlilik yıl dönümümüz.özel gün kutlama özürlü eşim bakalım bu günü nasıl geçiştirecek.:
canım demek bugün evlilik yıldönümünüz :123:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem
nice mutlu huzurlu sevgi dolu bebişlerinizle şenlendiğiniz seneler geçirirsiniz inş
demek enişte senin deyiminle bu konularda özürlü ha
bakalım bugün ne olacak bizede haber ver olur mu belki enişte şaşırtır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?