Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok tatlım bugün güzel kalktım hafif halsizlik oluyo da o zaten klasik hep var
buna şükür sen iisin vck yi merak ediyorum yaa tatlım kimbilir ne kadar üzgündür

İyi cnm ya iyi oldaaa
bende iyiyim cnm birazdan kuaföre gidicemm sonrada arkadaşş gelicekk bişeylerr hazırlıycamm
evt cnm bende üzüldümm dün umuttayken okudukk ben bi kaç gün öncesinden onu aramıştımm zatenn açmamıştı topiğede gelmeyince merak etmiştimm
sonra ayşegüldee aradıııı merak ettik iiyicee
neyse anlatmışş yaşadıklarınıı inan yazdıklarıı görüncee nasıl üzüldümm
tabiki üzgündürr o bişeyler olsun diye uğraşıyoo eşinin yaptıklarınaa bakkkkkk
rabbim hayırlısını versin
eşinde çoçuğundaa paranındaa herşeyinn

cnım ilaçlar kişiye göre değişiyormuş canım sen tek gittin eşine gerek vamı yada eşin nufusu felan canım bende inş yarın hasekiye gideceğim inş bir aksilik olmaz

inşallah kolaylıkla alırsın sağlık raporunu canım. her iki rapor içinde eşinin gitmesine gerek yok tek sen yapabilirsin. sadece süleymaniyede bir form dolduruyorsun daha önce tüp bebek tedavisi için sskdan yaralanmadığına dair. oraya senin ve eşinin kimlik numaralarını yazıyorsun ve imza atmak lazım. ben ikimizin yerinede atı verdim :)

inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin canım. biz ilk muayaneye gitmeden önce emre bey bizden hormon tahlilleri istemişti. FSH,LH ve Total Testosteron sizinde yapılmış varsa al yanına. muayane edecek, kanallar varsa zaten hiç bir tahlil istemez direk mikrotese yönlendirir.

yok tatlım bugün güzel kalktım hafif halsizlik oluyo da o zaten klasik hep var
buna şükür sen iisin vck yi merak ediyorum yaa tatlım kimbilir ne kadar üzgündür

kızlar biliyorum merak ediyorsunuz ve üzülüyorsunuz sizinle bu durumu paylaşmak istememiştim aslında ama üzüntümü sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor bir hafta bekleyebildim en fazla sizde merak ettiniz beni görmeyince
kızlar herkes kendi yaşadıklarını bilir tabiki ama ben sizlerle herşeyimi paylaştığım için az çok beni tanımışsınızdır.ben kendimden çok fazla ödün verdim hem eşimin sıkıntısını hem ailesini çok çektim beni el üstünde tutmaları gerekirken bu şekilde davranmaları içimi acıtıyor.çok pişmanlar bana yaptıklarından dolayı sakın gitme çok değişicem beni tanıyamıyacaksın falan diyor ama ben gerçekten kararımı verdim benim için artık değişmesi falan anlam ifade etmiyor.elbette yuva yıkmak kolay değil senelerdir birlikte yaşıyoruz ama benim onu terk etmemi kendisi istedi şimdi ise asla gururumu ayaklar altına aldırmam.zaten şimdi ödün versem bunun arkası gelir ben herkes gibi iyi bir aile istiyorum .hiçbir zaman gözüm yükseklerde olmadı .her zaman Rabbime tevekkül ettim hakkımda hayırlısını versin diye.ben her zaman burda olucam zaten tek ortak noktamız azo aramızdan çıkmış olacak o kadar ama her zaman dualarımda olacaksınız.bu arada cemrem eşin sana söylemeden ilaç kullanmaya başlamış inşallah şifa bulur sende bebişine kuvuşursun.flzaşk bebişim seninde Rabbim yüzünü güldürecek inşallah buna canı gönülden inanıyorum dualarım hepinizle sizde beni habersiz bırakmayın nette olmasamda telimi arayın oldumu canlarım

Son düzenleme:
Canm yaşadıklarına cok üzüldüm rabbim yardmcın olsun insallah hakında hayırlısı neyse onu cıkarsın karşına rabbim

meraba kizlar hepinize.. rabbim gonlunuzdeki yavrularinizi biran once yollasin insallahh.. herbirinize ikiser 1 er farketmez hayirlisiyla yollasin ..AMIINN..

NURDAH..canim sagol rabbim sanada tattirtsin insallah..canim ben transferden sonra..belki biliyorsun ben 6 cinda hamile kaldim..pek umudum yoktu yine olmaz diyirdum..ee rabbim mucizesini hic ummadigimiz anda yollarmis ya..ben hersey yedim paca corbasi kebap aci eksi ama cok tere yedim..ve sari akintilarim olmustu..ve son gunlerine dogru ..gobegimin ici cok acidi adet sancisiyla birlikte hatta eyvah dedim yinemi olmadi..tabi esimede belli etmemistim..hatta kan vermeye gittik yani umutsuz umutsuz sonra esim..gidip sonuclari alip geldiyinde hamilesin ded ve ben donmustum ..sonradan kendime gelmistim..nediyim arkadasim rabbim bu duygulari hepinize yasatsin..hamile olan arkadaslarimin ve benimde hayirlisiyla sag selim yavrularimiz kucaklarimiza gelsin...

merhaba cnm bi süre yoktum yazılarını şimdi okudum..
benimle eşimin arasıda baya kötüydü iki senelik evliyim ve ilk kez boşanalım dedim annesine ablalarına oturdum anlattım...okdr sinirlerim bozulmuştu..
şuanda barıştık..herşey yolunda ama kırdı benii.. erkekler kırar unutur ..kadınlar kırılır ama unutmaz... ben evlilikten bu sonucu çıkardım...
bi yuva zor kurulup kolay yıkılır bir kelimeye bir cümleye bakar bitmesi..ama bizzz çok zor aşamalardan gectik azospermiiiii çok zorladı hayatımızı..ben bu hayatta anladımki bebek sahibi olmak istiyorum.. eşimm bana saygılı olsun yuva sahibi oldugunun farkında olsun yeterli fazla bşy beklemiyorum artık..bi bebegim olsun daha ne isterim..
evi terketmek kolay olan bende çekip giidyordum annemlere arabaya bindim yolda geri indimm...cünkü evi terketmek demekkkk işi yokuşa iyiceene sürmek demek.. bak eşin özür dilemiş kaynananlarda farkında herşeyin pişmanlar daha nolsun.. afetmek büyüklükten gelirmiş.. büyüklük sende kalsın.. bak benim eşim özür dilemedi ben okdr haklıydımki yinede barışan ben oldum...iki günlük dünyaaaaa bu dünyada dul olmak çok zor benim arkadaşlarım var veeee inan evliyken sadece kocasıyla ugraşıyorlardı şimdi ise tüm erkeklerle ugraşıyorlar.bi yuvayı bitirmek için şiddet ve aldatma olursa boşanılmalı onun haricinde sinirle soylenen ve sonrasında hatasının farkındaysa karşı taraf bunun için yuva yıkılmaz..şuanda sinir ve üzgün oluşunla gözünde hiç bşy yok biliyorum.yuvanı dagıtma... bu sözlerimi sakın yanlış anlama olurmu çünkü yaşaadıkların gibi bende yaşadım gecen günlerde...detaylı anlatsam senin durumundan bile daha agır aslında halim..

Son düzenleme:

tatlım çok çokkkkkkkkk haklısın an geliyo asla dönülmez diye düşünüyo insan
senin kararın biz senin arkadaşların olarak hep senin tarafında olacagız bi tanem
herkes kendi yaşantısını bilir haklısın ama genede insan istemiyo bi yuvanın dağılmasını
kaderinde varsa olur cnm sen genede hep bizimle ol
belli olmaz belki zamanla hatasını anlar eşin gene barışırsınız biz seni bıırakırmıyız kızz

canım
bizler her zaman yanındayız ama yanlış anlamazsan bir kaç şey söylemek istiyorum.tatlım,bu azo hepimizin hayatını ve sinirlerini bozuyor.bizler yeri geliyor en yakınımızla ya da burada rahatça konuşup içimizi boşaltıyoruz.sende çok iyi biliyorsunki erkekler böyle değil.bence eşin bu stresten bunaldı ve sana böyle davranarak belkide seni kendinden uzaklaştırmaya çalıştı.bak dün akşam filmde kısır döngü bu da kısır döndü gibi alakasız bir espiri geçti.bende eşimde gülüyorduk. birden bana bu bizde de ben oluyorum değil mi diyip yatmaya gitti.inan ne olduğunu anlamadım bile.

tamam maddi anlamda yalan söylemesi kabul edilemez ama işin içinden çıkamamış ödemeleri denkleştirememiştir belki.zor durumda kalmıştır.bundan sonra hesap kontrolü sende olur canım ya.gururum var demişsin tatlım yeri gelince haklı bile olsak minikgelinin dediği gibi ilk adımı attığım çok olmuştur.pişman olmuş işte.önce burnunu biraz daha sürt sonrada affet.biryerde duymuştum.en iyi erkek pişman olmuş erkektir diye.canım,mümkünmü bilmiyorum ama kayınvalidenden uzakta oturma imkanın yok mu?hazır eline fırsat geçmişken uzaklaş ve yuvanı kurtar.bana kızma sakın bunlar benim düşüncelerim ve arkadaşıma söylemezsem kendimi arkadaşlık görevini yapmamış gibi hissedecektim.

yinede her ne karar verirsen senin yanındayız canım.dualarımız seninle.

tünaydın canlar
nasılsınız bugün bakalım

cok şükür iyim cnm çgle arasındayım işe gitcem birazdan:)
sen neyapıyosun adeet oldunmu bakim:) ben bekliyorummm bi kaç güne olmam lazım ama tüp bebek sonrası aldıgım ilaçlardan falan inş çok gec olmam hemen trasnferim olsun istiyorum:)
yarın arkadaşım dogum yapcak sabah onla hastahaneye gitcez.. henuz 10 aylık evli ve yarın anne olacak...hiç istemiyor bebeki ben kendimi göstererek ona cesaret veriyorum...bebeki ilk gördügümde inş aglamam

canmm cevabn için cok tsk ederim benimde transferin 6. günü sarı akıntm olmuştu ama bidahada olmadı hayrlısı artk rabbim seninde yawrularnı saglıkla kucagna almayı nasib etsin insallah

tünaydın canlar
nasılsınız bugün bakalım

canım tünaydın,ne olsun okula gidip geldim.vck çok merak ediyordum.koşup açtım topiği.bu arada bugün evlilik yıl dönümümüz.özel gün kutlama özürlü eşim bakalım bu günü nasıl geçiştirecek.:

kolay gelsin canım sana...
yok canım 2 haftam var inş gecikmez daha fazla
inş sende hemen olursun canım...
allahın izniyle bu defa kavuşursun inş bebişine
canım hayat bu kimi ister olmaz kimi istemediği halde olur
ne yapalım bizimde sınavımız buymuş işte
inş sende kavuşacaksın bebişine ağlama sakın yarın güçlü ol...
kendi bebişini kucağına alacağın günü düşün tamam mı

canım demek bugün evlilik yıldönümünüz :123:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem
nice mutlu huzurlu sevgi dolu bebişlerinizle şenlendiğiniz seneler geçirirsiniz inş
demek enişte senin deyiminle bu konularda özürlü ha
bakalım bugün ne olacak bizede haber ver olur mu belki enişte şaşırtır seni

ramazan ayı bereketli gelir inş hepimizede..
sen daha bunu yazarken benim gözlerim dolduuuu valla inş aglamam sıkcam kendimiiiii:)inş kimsede aglamaz aglayan olsa bende eşlik ederim sanki:):)
yarın dogumu olan arkadaşım diyorki keşke rabbim sana nasip etseydi ben daha evlilige alışamadım bide bebek yükü geldi diyor.. bende ona bebek yük deil onu ilk gördügün anda zaten anlıycaksın evliligin nekdr güzel oldugunu falan diyorum:)inş hepimizin bebişi olurrrr bu ay baya tedavi olacak var inş hepimiz hamiş kalırız..
rapor işlerinide halletmişsin bu arada hayırlı olsun.. bebişinnn ilk tedavide ugraştırmadan hemen gelir inşşş beklemek zor:)

canmm cevabn için cok tsk ederim benimde transferin 6. günü sarı akıntm olmuştu ama bidahada olmadı hayrlısı artk rabbim seninde yawrularnı saglıkla kucagna almayı nasib etsin insallah
nslsın cnmmmm bebiş akıllı duruyor dmei:)

nice evlilik yıldönümlerine:) diger sene bebişle birlikte girersiniz inş:)
malesef bizim ki ikinci evlilik yıldönümünü unuttu ve kavgamız ordan başladı üstüne başka şeyler ek oldu..
ben artık özel günleri kutlamıycammmm söz verdim kendime:)

teşekkür ederim canım.hepimiz için amin diyorum güzel dileklerine.ne yapayım 4 senedir bu davranışı kazandıramadım.5.sene biterken umarım bir incelik yapar.hayal kırıklığı yaşamamk için hiç bir beklenti içine girmedim bu sene.ilk kez kendimde bişeyler yapmadım.özel bişey olursa mutlaka paylaşırım tatlım.gerçekten özürlüdür bu konuda.

iyiyim bitanem sen naslsn ay teyzesi bu bebiş beni deli etti ben burdaym demiyo hic bi belirti göstermiyoo canm yarn sakn yarn kendini üzme ben eminim seninde bu sefer gelcek bebişlerin

Canımm evlilik yıldönümümüz kutlu olsunnn:123:

Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bebişliii güzel senelerr geçiririniz inşallah bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…