flzask,canım hayırlı olsun ilk iğneyi olmuşsun.mevlam emeklerini boşa çıkarmasın.
baharcım,sende raporunu alıp ilaçlarınıda almışsın.her işin böyle rast gitsin tatlım.çok az kaldı tedavinin başlamasına sonra Allahın izniyle sende
cemrem,canım sen hasta olmuşsun çok geçmiş olsun.dikkat et kendine canım
bangi,tedavin hayırlı olsun.inşallah sende hamileyim kızlaaarrrr diyeceksin
masal ve denizbulut,sperm testlerinizde güzel gelişmeler olmuş.en sağlıklısından sperme dönüşsünler,doğal yoldanda çıkış olsun inşallah.
vck,canım geçen hafta bende topikte olamadığım için yokluğunu farketmedim.bir kaç gündür giriyorum ve sen yoksun.hem anneni çok merak etmiştim.kendimce dedim ki,herşey yolunda bizim kızda pikniklerde yine.canım biliyorum teselli olmayacak belki ama inan çok üzüldüm.hep Allah ev huzursuzluğu vermesin içtiğin suyun tadı olmuyor derim.Allah hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin canım.sakın sakinleşmeden ani kararlar verme.Allaha emanet ol.
bitanemmmmmmmmm benimmmmmmmmmm özledim kız seni
bende seni arıyordummmmm
napıyım canım yemek yedik kocişle...
çamaşırla vardı onlaı makineye attım...
biraz tavla oynadık kocişle tv izledik...
bidaha gireyim dedim...
internet çok yavaş sinir oluyorum zaten
öyle işte canım sen neyaptın anlat bakalım
evet canım ilaçları aldık şükür
aminnnnnnnnnnnnn bitanem benim benim için ettiğin dualar seni bulsunnnn inş
2 hafta sona bende başlıycam hayırlısıyla...
inş hamiş olurum canımmmmmmm öyle istiyorum ki rabbim nasip eder inş
sen nasılsın canım neler yapıyorsun ??
Bugün işlem yapıldı ve sizleree güzel haberlerim var eşimden tese sonucunda azda olsa sperm bulundu ve benimde yumurtalarım toplandı yarın durumlar hakkında bilgi verilecek
Allah muradını versin canım arkadaşım.
tatlım,sabahları okula gidiyorum sonrada kuzenimin yanında oluyorum.bebeğimizi bizden 7 saat uzaklıkta bir ile sevk ettiler.orada küvezde.buradaki hastanede mikrop kapmış,şekeri düşüyor demişlerdi aç kalmış yavrum.mama yiyince kusuyor diye vermemişler bişey.kuzenimin üzüntüden sütü gelmiyor.kaç gündür sağıp biriktirdiğimiz iki küçük poşet.yarın onları otobüsle göndericez.bütün gün telefon başında bekliyoruz işte.
Ah cnm ya bebişinizz düzelirr inşallahh
Anneside nasıldırrr nasıl üzülüyodurrrr
baksana sütü bile gelmiyomuşşşşşş yaa
Rabbim yardımm etsinnn
sorma canım ya.yalnız bırakmamak için elimizden geleni yapıyoruz ama ne mümkün üzülmemek.Allah razı olsun canım rabbim yardımcımız olsun.
bu arada sen artık kendini daha fazla koru ve radyasyona çok maruz kalma tatlım.yediklerin şifa olsun.
Bugün işlem yapıldı ve sizleree güzel haberlerim var eşimden tese sonucunda azda olsa sperm bulundu ve benimde yumurtalarım toplandı yarın durumlar hakkında bilgi verilecek
Amannnnnnnnnnnnnn özlemişmiiiii beniiiiiiiiiii tatlışımmmmmm
bende senii özledimmmmmmmmmm
afiyet olsun cnm
bizde yedik çoktan şimdide çay içiyoruzzzzzzzzzz gelin beraber içelimm kızz
bende bizimki gelene kadar oturdumm dinlendimm sonra yemeğimizi yedikkk
sonraa bugünün kritiğini yaptık koçişlee
öyle iştee cnmm
Allah muradını versin canım arkadaşım.
tatlım,sabahları okula gidiyorum sonrada kuzenimin yanında oluyorum.bebeğimizi bizden 7 saat uzaklıkta bir ile sevk ettiler.orada küvezde.buradaki hastanede mikrop kapmış,şekeri düşüyor demişlerdi aç kalmış yavrum.mama yiyince kusuyor diye vermemişler bişey.kuzenimin üzüntüden sütü gelmiyor.kaç gündür sağıp biriktirdiğimiz iki küçük poşet.yarın onları otobüsle göndericez.bütün gün telefon başında bekliyoruz işte.
saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlar vardı nasıl gidiyor
hangi aşamadasınız?
biz hala ilk aşamadayız hayıt tohumu, bal polen arısütü propolis karışımı ve evicapa devam ediyoruz.
bunlar bitince l arginin, keçi boynuzu ve at kuyruğuna başlayacağız canlarım...
Günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr
Güzel bir gün geçirmenizz dileğiyleeeeee
günaydın bi denem nasılsın tatlım
İyiyim tatlımmmmmmm
sen nasılsınnn nasıl hissediyosun kendinii başın filan dönüyomu yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?