Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim değerlerim;
DHEA S-04 296,7
ESRTRADİOL 47,5
LH 9,41
PROLAKTİN 22,87
TOTAL TESTESTERON 1,65
TSH 2,81
FSH 6,89

Eşimin test sonuçları

kruger morfolojisi
Normal morfoloji 2
baş anormalisi %26
boyun anormalisi %20
akrozom anormalisi % 29
kuyruk anormalisi %22
Diğer anormaliler %1

Spermogram
hacim 3,4
ph 7,8
konsantrasyon 14 m/ml
yuvarlak hücre 0,8 m/ml
Motilite A+B+C %64
a hızlı hareket 1 m/ml %7
b yavaş hareket 8 m/ml %57
C hareketsiz 5 m/ml %36

sonuç oligoteratozoospermi

kızlar sonuçları yorumlayacak biri var mı aranızda :(:(

kızlar eşim bugün hormon tahlillerini yaptırdı

7.ay tedavi sonuçları
24.05.2012 FSH 9,31
25.05.2012 LH 3,27
25.05.2012 TESTOSTERON 6,38

8.ay tedavi sonuçları
28.06.2012 FSH 3,29
28.06.2012 LH 2,38
28.06.2012 TESTOSTERON 5,85

kızlar bizim değerler baya bi düşmüş
ama bu ay bitkisel hiçbir şey kullanmadı desem yeridir
keçiboynuzu kürünü felan kullanamadı
arısütü bal sıcaktan bunlarıda istemiyor etkisi olmuş olabilirmi acaba:((

teşekkür ederim canım.hepimiz için amin diyorum güzel dileklerine.ne yapayım 4 senedir bu davranışı kazandıramadım.5.sene biterken umarım bir incelik yapar.hayal kırıklığı yaşamamk için hiç bir beklenti içine girmedim bu sene.ilk kez kendimde bişeyler yapmadım.özel bişey olursa mutlaka paylaşırım tatlım.gerçekten özürlüdür bu konuda.:1::1::1:

canım sağlıklı nice mutlu huzurlu evlatlı torunlu yıllar geçirirsiniz inşlh.....evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozuk:(eşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi:(en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi:(

Nur efsan..canim tedaviye baslamissin hayirli ugurlu bol bebisli olsun insallahh..yumoslarin azligi zoruna gitmesin hep oyle kaliteliler dolleniyor..zaten onemli olan bebis olsun onlar sana ve kaliteli olmalari sayiyi takma..benimde yumoslar cok oluyordu ama elene elene 4 5 tane kaliyordu..1 tane olsun sana evlat olsun insallahh..bol sanslarr..

bıktım ben ya bu tedavilerden :(( eşimde gardia vajinit enfeksiyonu çıktı benim gidip kadın doğumda smear tahlili vermemi istemişler.tahlili ver sonucu bekle ilaç kullan geçsin diye bu ne ya.... bi yandanda 5 aydır hormon ilaçları kullanıyorum daha nereye kadar devam edicek bu iş böyle yoruldum düşünmekten hastaneye gidip gelmekten,eşimle uğraşmaktan, kendime söz geçirememekten :14::14::14::14::14: ya sabır
ben ne zmn başlıcam bu tedaviye:(

canım nasılsın gittimi misafirlerin

SLM CANIM.iyiyim sen nasılsın?
az önce yolladık canım misafirlerimizi.eşimin amca çocukları vardı eşleriyle.
birkaç gün kaldılar.dolaştık biraz .gittiler.sen nasılsın? değerleriniz düşmüş biraz sanırım.
ama üzülme canım. sıcağın etkisi olabilir. mevsimsel değişim olabilir
veya kaan hoca ilaçlarla şoklama yapıyordur.mesaj attın mı kaan hocaya?ne dedi?
telaş etme bence bitanem.

merhabalar arkadaşlar uzun süredir yazamıyordum psikolojim iyi değildi.moralim çok bozuk:(eşimin sperm sayısı en sonki testte 1.200.000 çıkmıştı.hatta ben bu sayıyla doğal yoldan hamile bile kalmıştım 2 ay önce.ama düşük yaptım.bugün hormon tahlili yapıldı eşime.ve fsh 45 çıktı.bu kadar yüksek bir fsh sperm üretimi yok demektir değil mi:(en son hormon tahlilini 4 ay önce vermişti onda 13tü fsh.total testesteronda yükselmiş 12 olmuş.niye bukadar yükseldi anlamadım.keçiboynuzu kürü kullanmıştık.bide klomen kullanıyor eşim oyüzdenmi oldu anlamadım.napcam ben ya.yazın tüp bebek yapcaktım.doğal yoldan kalınca ertelemiştim.hem spermleri daha kaliteli yapalım ilaç tedavisiyle dedik daha fena oldu herşey.sperm tahlili yaptır demeye korkyorum eşime artık.akıl verin kızlar napayım ben şimdi:(

cnm ne mutluki sizde sperm varmış bence bi sperm tahlili yapıp çıkanları dondurun derim

bıktım ben ya bu tedavilerden :(( eşimde gardia vajinit enfeksiyonu çıktı benim gidip kadın doğumda smear tahlili vermemi istemişler.tahlili ver sonucu bekle ilaç kullan geçsin diye bu ne ya.... bi yandanda 5 aydır hormon ilaçları kullanıyorum daha nereye kadar devam edicek bu iş böyle yoruldum düşünmekten hastaneye gidip gelmekten,eşimle uğraşmaktan, kendime söz geçirememekten :14::14::14::14::14: ya sabır

ah cnm kıyamam yaaa
gerçekten ne bunlar böyle sürekli birşeyler çıkıyor
ama vardır bunda da bir hayır sabret cnm inşlh bebeğine kavuşacaksın
hayırlısı olsun sitres yapma nolur

valla bendede akıl kalmadı düşünmekten bu azo bizim olan aklımızıda başımızdan alıyo gidio :(((
sen yine dene zorlada olsa tekrar yaptırtın test.bende eşimi zorla yolluyorum açıkcası, hastaneye giderken biton laf duyuyorum ondan Allahtan onunla gitmiyorum hastaneye yoksa iyce sinirlerim tepeme çıkar o söylenmeyi pek seviyo bende şunları şunları sor demeyi dr a ;)

kizlar meraba bugun ignelerimin 12. gunu. bugun ultrasona girdim 8 yumurtam oldugunu gecen ogrenmistim bugun 4 tanesi gelistigini ogrendim.biraz uzuldum tabii
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
canım benim yumurta sayın çok önemli değil tabi.döllenen 1 yumurta senin işini görecek olan.benim 16 yumurtam toplandı ama 1 i dışında hepsi çöpe gitti.spermlerin morflojisi ii olmadığı için yumurtayı dölleyemedi.1 tane seçebildiler. diğer embriyoların kalitesi kötüydü . öle yani bunlara takılıp kendine stres yapma.kendini şımart bolca mutluluk hormonlarını çalıştır:))

SLM CANIM.iyiyim sen nasılsın?
az önce yolladık canım misafirlerimizi.eşimin amca çocukları vardı eşleriyle.
birkaç gün kaldılar.dolaştık biraz .gittiler.sen nasılsın? değerleriniz düşmüş biraz sanırım.
ama üzülme canım. sıcağın etkisi olabilir. mevsimsel değişim olabilir
veya kaan hoca ilaçlarla şoklama yapıyordur.mesaj attın mı kaan hocaya?ne dedi?
telaş etme bence bitanem.

bende iyi olmaya çalışıyorum cnm
canım çok sıkılıyor nedeninide bilmiyorum çok bunaldım
tatil dönüşü buraya alışamadım galiba
evt cnm değerler düşmüş kaan beye gönderdim o ne diyecek bakalım mesajını bekliyorum...
misafirlerini iyi göndermişsin cnm sende yarın tatile giriyorsun
iyice bi dinlen siz naptınız cnm eşin ankaraya ne zaman gidecek...

slm canımcım. aynı duygulara birkaç gündür ben de kapılıyorum.
oluyor ara ara. biz istiyoruz ki hemen birşeyler olsun.
ama herşey Allah ın elinde.bunu biliyorum ama oluyor bu duygular.inan seni çokk iyi anlıyorum.
bir gün inş ki bu en kısa sürede olur herşey yoluna girer ve bizler gül kokulu evlatlarımıza kavuşuruz bu günlerimize sadece güler geçeriz cnm.
bol bol dua etmeye çalış. için rahatlıyor dua edince.dualarım seninle...

ah cnm kıyamam yaaa
gerçekten ne bunlar böyle sürekli birşeyler çıkıyor
ama vardır bunda da bir hayır sabret cnm inşlh bebeğine kavuşacaksın
hayırlısı olsun sitres yapma nolur

kız daha nereye kadar sabredeyim şaşırdım bende her ayı iple çekiyorum bu ay tmm inş. başlarız diye yok yok uzadıkca uzadı hastanenin ihmalkarlığı hep bunlar,özel hastane olsaydı belki bu kadar sorun yaşamazdık.eşimde bu enfeksiyon 1 yıl önce görülmüş ama bizi uyaran olmadı o zmn uyarsalardı şimdi bununla uğraşmazdık..:5:

bende iyi olmaya çalışıyorum cnm
canım çok sıkılıyor nedeninide bilmiyorum çok bunaldım
tatil dönüşü buraya alışamadım galiba
evt cnm değerler düşmüş kaan beye gönderdim o ne diyecek bakalım mesajını bekliyorum...
misafirlerini iyi göndermişsin cnm sende yarın tatile giriyorsun
iyice bi dinlen siz naptınız cnm eşin ankaraya ne zaman gidecek...

evet cnm. tatile giriyoruz.:21::21::21:
canım eşim önce istanbula gidecek inş.emre beye.
birde ona görünecek önce. duruma göre bakıp ankaraya sizin gittiğiniz yere gidecek.inş hayırlı haberlerle döneriz.
canım aynı sıkıntı bende de var.içim bir daralıyor bir rahatlıyor. anlayamadım valla. sürekli ağlamak istiyorum :43::43:

canım benim yumurta sayın çok önemli değil tabi.döllenen 1 yumurta senin işini görecek olan.benim 16 yumurtam toplandı ama 1 i dışında hepsi çöpe gitti.spermlerin morflojisi ii olmadığı için yumurtayı dölleyemedi.1 tane seçebildiler. diğer embriyoların kalitesi kötüydü . öle yani bunlara takılıp kendine stres yapma.kendini şımart bolca mutluluk hormonlarını çalıştır:))
selam canlar...
evvet budur. çok hoşuma gitti yazayım dedim.
kendimizi şımartıp mutluluk hormonlarını çalıştıralım arkadaşlar.:32:
hep stres nereye kadar:20:
ARASTAN seni yeni görüyoruz değilmi. inşallah hamilesindir.
bizede dua et tatlım.

slm canımcım. aynı duygulara birkaç gündür ben de kapılıyorum.
oluyor ara ara. biz istiyoruz ki hemen birşeyler olsun.
ama herşey Allah ın elinde.bunu biliyorum ama oluyor bu duygular.inan seni çokk iyi anlıyorum.
bir gün inş ki bu en kısa sürede olur herşey yoluna girer ve bizler gül kokulu evlatlarımıza kavuşuruz bu günlerimize sadece güler geçeriz cnm.
bol bol dua etmeye çalış. için rahatlıyor dua edince.dualarım seninle...

hemen olsun istiyoruz ama merak etme bizimkisi hemen olmuyor ben 1,5 yıldır hastane yollarına mekik dokuyorum her gidişimde yeni sorunlarla karşılaşıyorum karı-koca marazlı çıktık :(
inş. cnm bigün herşey yoluna girerde tedavim su gibi akar gider inş.
Allah gönlüne gire bi evlat versin cnm.

Back
X