allah hepinizden razı olsun beni yalnız bırakmayacağınızı ve her zaman destek olacağınızı biliyordum zaten
ne seni nede başka hiç bir arkadaşımı yanlış anlamıyorum sizler benim mutlu olmamı ve yuvamı yıkmamamı istiyorsunuz iyi niyetinizin farkındayım
canım düşüncelerine aynen katılıyorum kendiside zaten itiraf etti annesine ben odadan çıkınca anne bırak gitsin en azından hayatını mahfetmemiş olurum dedi
benim yüzümden kadın hasta olacak buna hakkım yok belki başkasıyla evlenir mutlu yuvası olur çocuğuda olur dedi
güya kendince beni kendinden soğutmaya çalışıyor ama benim yokluğumda kendisininde güneşe çıkarılmış bir buz gibi eriyip suya dönüşeceğini bilmiyor
şu anda değerli ise benim onu baş tacı etmemle değerlidir ben olmasam ailesinin yanında eski kötü alışkanlıklarına tekrar dönecek
benim senelerdir onun düzelmesi için harcadığım emekler boşa gidecek
daha önce biliyorsunuz tekrar kavga etmiştim ama o zaman bende de suç vardı çünkü ona itiraf ediyorum facete eski sevgilimi aradığımı fakat evli bir kadın olduğum için duygularıma gem vurduğumu itiraf ettim beni üzerse kesilikle onu terk edeceğimi söylemiştim. Oda içki içip benimle kavga etmişti gururuna dokunmuştu
o yüzden geçen sefer bende suç olduğu için onu affetmiştim fakat şimdi kendimde suç bulmuyorum niyeti beni başından atmaksa başarılı oldu zaten