Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet tatlım iyi oldu gerçekten de :16:
aminnnnn inş canım sen de ben de diğer tüm arkadaşlarda kavuşucaz allahın izniyle bebişimize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayırmaz mıyım bitanem yeter ki sen iste :70:

bahar inşlh bir ay sonra çok mutlu oluruz RABBİM yüzünü güldürsün emeklerinizin karşılığını alın senin için bir ay sayalım senden bir ay sonrada inşlh benim için güzel geçer eşim test verecek neyse önce sana sayalım sonrada bana canım ist çok güzel bir şehir burdayken bir güzel gezin iyi keyifler olsun

ii akşamlarrrr kızlarrrrr
şansıma gene kimsecikler kalmamış
anacım ben geç geliyorum dimi
ee ne yapıyım dersler yüzünden az kaldı
pazartesi nasipse full burdayımmmmm:54::54::54:
VCK tatlım gelmişşşşşşşş nasılsın cnmmmmmmmm hoşgeldin tatlım:)

Son düzenleme:
canım
bizler her zaman yanındayız ama yanlış anlamazsan bir kaç şey söylemek istiyorum.tatlım,bu azo hepimizin hayatını ve sinirlerini bozuyor.bizler yeri geliyor en yakınımızla ya da burada rahatça konuşup içimizi boşaltıyoruz.sende çok iyi biliyorsunki erkekler böyle değil.bence eşin bu stresten bunaldı ve sana böyle davranarak belkide seni kendinden uzaklaştırmaya çalıştı.bak dün akşam filmde kısır döngü bu da kısır döndü gibi alakasız bir espiri geçti.bende eşimde gülüyorduk. Birden bana bu bizde de ben oluyorum değil mi diyip yatmaya gitti.inan ne olduğunu anlamadım bile.

Tamam maddi anlamda yalan söylemesi kabul edilemez ama işin içinden çıkamamış ödemeleri denkleştirememiştir belki.zor durumda kalmıştır.bundan sonra hesap kontrolü sende olur canım ya.gururum var demişsin tatlım yeri gelince haklı bile olsak minikgelinin dediği gibi ilk adımı attığım çok olmuştur.pişman olmuş işte.önce burnunu biraz daha sürt sonrada affet.biryerde duymuştum.en iyi erkek pişman olmuş erkektir diye.canım,mümkünmü bilmiyorum ama kayınvalidenden uzakta oturma imkanın yok mu?hazır eline fırsat geçmişken uzaklaş ve yuvanı kurtar.bana kızma sakın bunlar benim düşüncelerim ve arkadaşıma söylemezsem kendimi arkadaşlık görevini yapmamış gibi hissedecektim.

Yinede her ne karar verirsen senin yanındayız canım.dualarımız seninle.

allah hepinizden razı olsun beni yalnız bırakmayacağınızı ve her zaman destek olacağınızı biliyordum zaten
ne seni nede başka hiç bir arkadaşımı yanlış anlamıyorum sizler benim mutlu olmamı ve yuvamı yıkmamamı istiyorsunuz iyi niyetinizin farkındayım
canım düşüncelerine aynen katılıyorum kendiside zaten itiraf etti annesine ben odadan çıkınca anne bırak gitsin en azından hayatını mahfetmemiş olurum dedi
benim yüzümden kadın hasta olacak buna hakkım yok belki başkasıyla evlenir mutlu yuvası olur çocuğuda olur dedi
güya kendince beni kendinden soğutmaya çalışıyor ama benim yokluğumda kendisininde güneşe çıkarılmış bir buz gibi eriyip suya dönüşeceğini bilmiyor
şu anda değerli ise benim onu baş tacı etmemle değerlidir ben olmasam ailesinin yanında eski kötü alışkanlıklarına tekrar dönecek
benim senelerdir onun düzelmesi için harcadığım emekler boşa gidecek
daha önce biliyorsunuz tekrar kavga etmiştim ama o zaman bende de suç vardı çünkü ona itiraf ediyorum facete eski sevgilimi aradığımı fakat evli bir kadın olduğum için duygularıma gem vurduğumu itiraf ettim beni üzerse kesilikle onu terk edeceğimi söylemiştim. Oda içki içip benimle kavga etmişti gururuna dokunmuştu
o yüzden geçen sefer bende suç olduğu için onu affetmiştim fakat şimdi kendimde suç bulmuyorum niyeti beni başından atmaksa başarılı oldu zaten:14::14::14::14::14:

[sıze=3]ii akşamlarrrr kızlarrrrr
şansıma gene kimsecikler kalmamış
anacım ben geç geliyorum dimi
ee ne yapıyım dersler yüzünden az kaldı
pazartesi nasipse full burdayımmmmm:54::54::54:
Vck tatlım gelmişşşşşşşş nasılsın cnmmmmmmmm hoşgeldin tatlım:)[/sıze]

iyi akşamlar canımcım hoşgeldin benim çalışkan arkadaşım inşallah çalışmaNın karşılığını alacaksın diplomanı alıp çerçeveletirsin baş köşene asarsın
bebişlerinde seninle gurur duyacak.ben burdayım işte dediğim gibi sizsiz kalamam

Son düzenleme:
allah hepinizden razı olsun beni yalnız bırakmayacağınızı ve her zaman destek olacağınızı biliyordum zaten
ne seni nede başka hiç bir arkadaşımı yanlış anlamıyorum sizler benim mutlu olmamı ve yuvamı yıkmamamı istiyorsunuz iyi niyetinizin farkındayım
canım düşüncelerine aynen katılıyorum kendiside zaten itiraf etti annesine ben odadan çıkınca anne bırak gitsin en azından hayatını mahfetmemiş olurum dedi
benim yüzümden kadın hasta olacak buna hakkım yok belki başkasıyla evlenir mutlu yuvası olur çocuğuda olur dedi
güya kendince beni kendinden soğutmaya çalışıyor ama benim yokluğumda kendisininde güneşe çıkarılmış bir buz gibi eriyip suya dönüşeceğini bilmiyor
şu anda değerli ise benim onu baş tacı etmemle değerlidir ben olmasam ailesinin yanında eski kötü alışkanlıklarına tekrar dönecek
daha önce biliyorsunuz tekrar kavga etmiştim ama o zaman bende de suç vardı çünkü ona itiraf ediyorum facete eski sevgilimi aradığımı fakat evli bir kadın olduğum için duygularıma gem vurduğumu itiraf ettim beni üzerse kesilikle onu terk edeceğimi söylemiştim. Oda içki içip benimle kavga etmişti gururuna dokunmuştu
o yüzden geçen sefer bende suç olduğu için onu affetmiştim fakat şimdi kendimde suç bulmuyorum niyeti beni başından atmaksa başarılı oldu zaten:14::14::14::14::14:

ah bi tanem yaaaaaaa
bak belliliymiş seni cocuksuzluk yüzünden bırakmak istediği
cnm aslında yanlız onunla oturup konuş hayatınızın gidişatına bi yön verin belkide keşke o binadan ayrılma olasılığın olsa
belki herşey bu raddeye gelmezdi cnm
sen kendin için ii oılanı bilirsin tabiikide cnm sen eşinle adam akıllı konuş öyle karar ver nasılsa sonuç o konuşmadan sonra ortaya çıkar
belliki seni seviyo yoksa annesine böyle bişey dermi:34:

Mercan canım evlilik yıldönümün hayırlı olsun sana uğur getirsin sağlıklı evladına kavuşursun inşallah çok merak ettim kocan sana süpriz yaptımı:34::34::34::34:

iyi akşamlar canımcım hoşgeldin benim çalışkan arkadaşım inşallah çalışmaNın karşılığını alacaksın diplomanı alıp çerçeveletirsin baş köşene asarsın
bebişlerinde seninle gurur duyacak.ben burdayım işte dediğim gibi sizsiz kalamam
bakalım kısmetse alacakmıyım diplomayı bilmem
sakın sonuç ne olursa olsun sen bizim can arkadaşımızsın gızzzz
daha senle neler neler konaşacağız güleceğiz yaaaaaaa:16:

ah bi tanem yaaaaaaa
bak belliliymiş seni cocuksuzluk yüzünden bırakmak istediği
cnm aslında yanlız onunla oturup konuş hayatınızın gidişatına bi yön verin belkide keşke o binadan ayrılma olasılığın olsa
belki herşey bu raddeye gelmezdi cnm
sen kendin için ii oılanı bilirsin tabiikide cnm sen eşinle adam akıllı konuş öyle karar ver nasılsa sonuç o konuşmadan sonra ortaya çıkar
belliki seni seviyo yoksa annesine böyle bişey dermi:34:

canımcım elbette bazı sorunlar çocuksuzluk yüzünden çıkıyor ama onun yaptığı hatayı çocuksuzlukla sıvayamaz buna hakkı yok
anneside ayrı bir dert zaten keşke öyle bir şansım olsa ama şu anda boşa harcıyacak param yok masraf yapmak istemiyorum gerçi beyefendi kendisi düşünmüyor ama neyse
birde utanmadan ne diyor biliyormusun öğlen aradı bende arabayı almaya gelcekler diye ondan haber bekliyorum ya telimi açtım bana ne dese beğenirsin kaç gündür doğru düzgün yemek yemiyorum güzel bir yemek yap mum da yak hazırlan beni bekle manyak işte ne diyceksin

canımcım elbette bazı sorunlar çocuksuzluk yüzünden çıkıyor ama onun yaptığı hatayı çocuksuzlukla sıvayamaz buna hakkı yok
anneside ayrı bir dert zaten keşke öyle bir şansım olsa ama şu anda boşa harcıyacak param yok masraf yapmak istemiyorum gerçi beyefendi kendisi düşünmüyor ama neyse
birde utanmadan ne diyor biliyormusun öğlen aradı bende arabayı almaya gelcekler diye ondan haber bekliyorum ya telimi açtım bana ne dese beğenirsin kaç gündür doğru düzgün yemek yemiyorum güzel bir yemek yap mum da yak hazırlan beni bekle manyak işte ne diyceksin

cnm yaaa bu kocişler bazen hakkaten saftirik oluyo
aaa deli hem git de hemde yemek yap hazırlan:1:
aslında onlarda bu azo yüzünden çok tutarsızlar hee
doğru bedne bazen şu olursa biter diyorum oluyo hani bitmiyo büyük konuşmamak lazım
ama o seni gitmiez zannediyo herhalde ee sen ne yaptın kız :44:

alırsın inşallah canım rabbim yardımcın olsun
ben sizi bırakırmıyım hiç geç buldum ama hiç bir zaman bırakmıycam inşallah
tabiki konuşucaz zaten uzun zamandır dertleşmiyoruzsizinle dertleşince deşarj oluyorum
bende kocam olacak o adamla kavga etmiyordum demek suçlusu yine siz oldunuz:60::60::60::60::60::60::60::60:

cnm yaaa bu kocişler bazen hakkaten saftirik oluyo
aaa deli hem git de hemde yemek yap hazırlan:1:
Aslında onlarda bu azo yüzünden çok tutarsızlar hee
doğru bedne bazen şu olursa biter diyorum oluyo hani bitmiyo büyük konuşmamak lazım
ama o seni gitmiez zannediyo herhalde ee sen ne yaptın kız :44:

saftirik değil ben ona piskopat diyorum sende diyebilirsin utanma:9::9::9:
Kardeşim 50 keredir arıyor çabuk hazırmısın gelip arabayla seni alıcam diyor.
En son az evvel aradı gelirsen ondan ayrılırsan sana 5milyar vericem ayrılmazsanda sen bana vereceksin diyor deli kız
şimdi annesinde oturuyor anasıda doyar oğluna .açmadım kapıyı ben gidene kadar sen ananda kal dedim
kapıyı anahtarıyla açmaya çalıştı açamayınca ilaçlarını istedi ben yine açmadım kapıyı evde değilim dedim :9::9:

canım,inanıyorum senin dediklerin olacak.eşin ailesi tarafından önce sömürülüp sonra değersiz biri olarak yaşamaya devam edecek.senin bu söylediklerini zamanında eşime çok söyledim bende.senin eşinde eminim bunların farkında ama itiraf edemiyor kendine.tatlım annelik duygusu ağır bastığı için duygularını yoğun yaşayıp eşine anlattıysan bunalmıştır belkide.

tamam olmaması gerekir ama kavgada can yakmak için hissetmediği şeyleri söyler insan.o da senin canını acıtmak istemiştir.ben böyle büyük kavgaların ardırdan kazandım eşimi.her büyük olay inan bizi birbirimize bağladı ve evliliğimizi güçlendirdi.hiç kendimizle ilgili tartışmamız olmadı başkaları sebep oldu.yere düşüp ayrı noktalara savrulduk ama birbirimize destek olarak kalktık ayağa.

şimdi eşin hem maddi anlamda hemde azodan dolayı kendini suçlayarak senin karşında.biraz dik durmaya çalışıyor ama eminim çok üzülüyor.lütfen suçlu arama.evet haklısın ama bu kezde arama.ortalık bir sakinleşşsin.yok yapamam diyorsan yaz içindekileri.sadece kırgınlıkları anlatma ama.sevginide gurur yapmadan yaz.adım atarsa otur ve konuş onunla.sonra herşeyden ve herkesten uzakta bir tatil yapın.madem başkaları sizi bu noktaya getiriyor.sevindirme onları.dört elle sarıl yuvana.tam çatlasınlar.

gerçekten o evden uzaklaşma imkanınız varsa taşının arkadaşım.lütfen kendini daha fazla yıpratma.

saftirik değil ben ona piskopat diyorum sende diyebilirsin utanma:9::9::9:
Kardeşim 50 keredir arıyor çabuk hazırmısın gelip arabayla seni alıcam diyor.
En son az evvel aradı gelirsen ondan ayrılırsan sana 5milyar vericem ayrılmazsanda sen bana vereceksin diyor deli kız
şimdi annesinde oturuyor anasıda doyar oğluna .açmadım kapıyı ben gidene kadar sen ananda kal dedim
kapıyı anahtarıyla açmaya çalıştı açamayınca ilaçlarını istedi ben yine açmadım kapıyı evde değilim dedim :9::9:
güzelmiş piskopat benimkinede yakışır :1::1:
kızkardeşinde fenaymış gerçi haklı kendince de yuva kolay olmuyo cnm
oh ii yapmışsın bırak biraz burnu sürtsünde anlasın kıymetini :9::9:
anasıda doysun kimbilir ne nasihatlar veriyodur oğluna barışın diye
tatlım ne yapmayı düşünüyosun şu durumda:40:

Mercan canım evlilik yıldönümün hayırlı olsun sana uğur getirsin sağlıklı evladına kavuşursun inşallah çok merak ettim kocan sana süpriz yaptımı:34::34::34::34:

canım çok sağol.yaptı valla çok şaşırttı beni. bak 6.yıla girerken aldım ilk evlilik yıl dönümü hediyemi.biraz daha sabır lütfen.sana cevap yazıyordum yeni gördüm tatlım.

tabiki alacaksın azimli arkadaşım.hangi emek karşılıksız kalmış. evet vck, canım daha benide emirgana götüreceksin.yok öyle bizi bırakmak.:16::16:

canım,inanıyorum senin dediklerin olacak.eşin ailesi tarafından önce sömürülüp sonra değersiz biri olarak yaşamaya devam edecek.senin bu söylediklerini zamanında eşime çok söyledim bende.senin eşinde eminim bunların farkında ama itiraf edemiyor kendine.tatlım annelik duygusu ağır bastığı için duygularını yoğun yaşayıp eşine anlattıysan bunalmıştır belkide.

Tamam olmaması gerekir ama kavgada can yakmak için hissetmediği şeyleri söyler insan.o da senin canını acıtmak istemiştir.ben böyle büyük kavgaların ardırdan kazandım eşimi.her büyük olay inan bizi birbirimize bağladı ve evliliğimizi güçlendirdi.hiç kendimizle ilgili tartışmamız olmadı başkaları sebep oldu.yere düşüp ayrı noktalara savrulduk ama birbirimize destek olarak kalktık ayağa.

şimdi eşin hem maddi anlamda hemde azodan dolayı kendini suçlayarak senin karşında.biraz dik durmaya çalışıyor ama eminim çok üzülüyor.lütfen suçlu arama.evet haklısın ama bu kezde arama.ortalık bir sakinleşşsin.yok yapamam diyorsan yaz içindekileri.sadece kırgınlıkları anlatma ama.sevginide gurur yapmadan yaz.adım atarsa otur ve konuş onunla.sonra herşeyden ve herkesten uzakta bir tatil yapın.madem başkaları sizi bu noktaya getiriyor.sevindirme onları.dört elle sarıl yuvana.tam çatlasınlar.

Gerçekten o evden uzaklaşma imkanınız varsa taşının arkadaşım.lütfen kendini daha fazla yıpratma.

çok güzel yazmışsın canım sanki benim yaşadıklarımı sende yaşamışsın ve bana yol gösteriyorsun.allah razı solun hepinizden bana çok destek oldunuz.şimdi kapı çaldı ve geldi beyefendi önce açmadım ama şimdi dış kapıyıda kırar rezil oluruz diye açtım evde yatayım mı diye soruyor bende hayır dedim gitmiş kırdığı kapıyı tamir etmeye çalışıyor tam bakmadım ama elinde birşeyler vardı onlarımı yapıştırcak anlamadım deli dedimya boşuna dememişim

canım çok sağol.yaptı valla çok şaşırttı beni. bak 6.yıla girerken aldım ilk evlilik yıl dönümü hediyemi.biraz daha sabır lütfen.sana cevap yazıyordum yeni gördüm tatlım.

enişteye tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr:46::46::46::46::46::46::46:
helal olsun kız ilk yıldönümü gibi kutla sende :9::9::9:
allahım kimsenin yuvasını bozmasın düşmanlara fırsat vermesin cnm:54:

canım çok sağol.yaptı valla çok şaşırttı beni. Bak 6.yıla girerken aldım ilk evlilik yıl dönümü hediyemi.biraz daha sabır lütfen.sana cevap yazıyordum yeni gördüm tatlım.

Tabiki alacaksın azimli arkadaşım.hangi emek karşılıksız kalmış. Evet vck, canım daha benide emirgana götüreceksin.yok öyle bizi bırakmak.:16::16:

hadi gözün aydın herşeyin bir ilki vardır zaten inşallah hep değrini bilir mutlu gününüz bir değil hergün olur umarım
kızlar biri emirganmı dedi yanlış anlamadım herhalde her zaman koşa koşa gelirim bekleyin:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

nasılsınız? benim kocam bugü bi dr a gitti geldi , gece işe gidicekdi hemen başı ağrıdı izin aldı ve gitmedi dinlenio... başıda hastane olaylarından dolayı ağrıyomuş gece rüyasında amaliyat olurken görmüş çok korkuyor amaliyattan napcaz biz böyle bilmem ben hastane konusu açınca kızıyo bana çok stres sinir oluyomuş bıkmış hastane,çocuk amaliyat laflarından e napalım o dönemimizdeyiz onla konuşmıcam kimle konuşcam demi ama....bide ne desin amaliyatta sperm çıkmazsa senle hiç uğraşamam ağlamalarınla dio deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

güzelmiş piskopat benimkinede yakışır :1::1:
Kızkardeşinde fenaymış gerçi haklı kendince de yuva kolay olmuyo cnm
oh ii yapmışsın bırak biraz burnu sürtsünde anlasın kıymetini :9::9:
Anasıda doysun kimbilir ne nasihatlar veriyodur oğluna barışın diye
tatlım ne yapmayı düşünüyosun şu durumda:40:

yakışır canım bütün erkeklere yakışır arada söylemek lazım:9::9::9::9:
öyle kızkardeşim diyorki ayrılmazsanda gel onun burnunu birlikte sürtelim yaptığına yapacağına pişman edelim
taviz verirsen arkası kesilmez buru sürterse kıymetinide anlar haklı onlar evli olmadıkları için mantıklı düşünüyorlar bizse kalbimizi dinliyoruz
ama bu sefer kadının fendi erkekleri ve kaynanayı yendi diye kocaman bir pankart asıcam evimin kapısına:1::1::1::1::1::1::1::1::72::72::72::72::72::72::72::72:

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm sennin bugün süpriz yapmana gerek kalmamış ne güzel işte kocan yapmış sana süpriz ;)) inş. bidahaki yıla evli,mutlu,çucuklu girersiniz yıldönümünüze:emir_bebek::nazar::16::nazar:

Back
X