flzask,canım zor olsada kabullenmek,daha iyisi için beklemeye değer tatlım.Allah gelecek ay sana sağlıklı yumurta ve eşine sağlıklı sperm versin.
ben bugün çok kötü hissediyorum kendimi.dokunmaya gerek yok biri yüzüme baksa ağlayacağım.çok hassasım bugünlerde.kocamada kırgın ve kızgın.
aşkbebek,canım Allah sağlık versin bebişlere.gözünüz aydın.hasta olan bebişi ailesine bağışlasın rabbim.çok zor biliyorum 12 gündür hastane köşelerinde bizimde yavrumuz.belki yarın çıkaracaklarmış.genetik bir sorunda bahsediyorlar şimdide.Allah cümlesine şifa versin.
baharcım,temizlikte çok yorma kendini ben pişmanım şimdide gdeceğim diye tırmalanıp duruyorum.sonu gelmiyor narkör bu temizlik.yap yap aynı.
cemrem,maaşallah her iş geliyor elinden.sınavlar bitti yine kendini yoruyorsun.kaynanatör gelene kadar dinlen biraz.
vck,canım seni merak ediyordum.anneciğini bizim yerimize öp.Allah sağlık şifa versin.kendini çok yıpratma ne yaparsan yap her şey olacağına varıyor.Allah yardımcın olsun.
Amin canim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin ve herkese en iyilerini versin. Ben zaten senin azmine hayran kaldim canim Allahim mutlulugunuzu daim etsin sizi bir ömür ayirmasin bebislerinizle yuvaniz senlensin insallah..
günaydın kızlar nasılsınız bugün sağlık raporu için yine gideceğim haskiye 4 gündür baya yordular beni dün kan verdim bugün sonucu alıp
heyete verceğim arkadaşlar dua edin hayırlı sorunsuz bir şekilde raporu alır sonrada süleymaniyeye verir ve ilaçlarımı
oaman bebeğime belki bir adım daha yakın olduğumu hissederim
canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
beklediğimiz sonuç geldi ama yine de sanki ilk kez duymuşum gibi çok sevidim
buarada gözün aydın bebişlerin ikiz
değerin çok yüksek demekki bölünmüş
rabbim ilk denemende gönlünden geçeni nasip etti
darısı hepimizin başına inş
iyiyim canım yani var sıkıntılarda bunada şükür benimki çift yumuta ikizi bebegimin birisi küçükmüş bir hafta geride kalmış inşallah bi sorun çıkmaz biraz tedirkinlik var şimdi teknoloji ileri hemen belli oluyor hepsi canım tekmi ikizmi çift yumutamı tek yumurtamı allah sanada göstersinde inşallah ..
hadi darısı sana baharcım sanada az kaldı sendende böyle güzel haber duyalım inşallah topigimizde günden güne maşallah hamişler çogalıyor darısı olmayan öteki kızlara olsun..
cnm geçmiş olsun rabbim şifa versin hiç belli olmaz tatlım gelişir bi bakmışsın bi kaç ahftaya kadar
benim eniştem ikiz ve kardeşi 1 .750 grm doğmuş eniştem 750 grm doğmuş
şimdi boyunca kızları var yani rabbim onuda geliştirip kardeşine yetiştirir
inşalllahhhhhhhhhhhhh ( aminnnnnnnnnnnn )
canım nasılsın. Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.sorunsuz güzel bir hamilelik diliyorum.inşAllah herşey yoluna girer bir sorun yoktur.
bidenem benim rabbim ikizlerini sana bağışlasın inş
allahın izniyle yetişir diğer bebişimiz kardeşine
rabbim senide bebişlerinide korusun canım arkadaşım dualarımız seninle
saol bidenemmmmmmmmmm
aminnnnnnnnnn inş canım benim
rabbim ilk denemede nasip eder eder inş
öyle heyecanlıyım ki bian evvel geliversin kırmızılar istiyorum...
inan istanbuldan hiç dönmek istemedim sanki ordayken bebişime daha yakınmış gibi geliyordu...
kociş de aşkım 2 hafta sonra gelcez diye beni teselli ediyor garibim
evet canım yaa her geçen gün hamişlerimizde bebişlerimizde artıyor
inş böyle devam eder çok güzel allahım hepimize yaşatsın inş...
nurdah gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun darsı burdaki tüm arkadaşlara hadi ikizler yolda kız benimkinden yüksek maşallah sonucun yüzde seksen ikizdir bölündü demekkine tek yumurta ikizi çok güzel allah devamını getirsin kucagındada gör..
aynı şey valla kırmızılar geldigine sevineceksin bende öyle olmuştum geri zaman hoşlanmadıgımız adetin tedaviye başlarken geldiginde seviniyor insan heyican korku sevinç hepsi oluyor bu arada kendine bakıyorsun degilmi vitamin filan onların çok faydası var..
Canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Beklediğimiz sonuç geldi ama yine de sanki ilk kez duymuşum gibi çok sevidim
Buarada gözün aydın bebişlerin ikiz
Değerin çok yüksek demekki bölünmüş
Rabbim ilk denemende gönlünden geçeni nasip etti
Darısı hepimizin başına inş
cnm üzme kendini rabbim ikisinede sağlıklı ömür versin cnmyaa aynı şeyi herkez söylüyor ikizlerin birisi küçük birisi büyük oluyormuş ilk kese baktırdıgımızda kesenin birisi küçüktü onda daha bebek yoktu içlerinde bidaki haftaya bebekler vardı içinde kalp atışıda varda küçük olan kese yetişmişti baya ötekinle farksız görünüyordu bu hafta bebekler büyümüş birisinin kesesi baya büyük görünüyor birisinki küçük kalmış bebekler arasındada 6 günlük fark çıktı küçügün kalbi durabilir filan dedi geri belli olmaz kendine dikkat et dedi kendi tüp doktoruma söyledim bakalım önlem amaçlı kan sulandırıcı igne verdi dün başladım inşallah bişey olmaz bakalım cuma gene gitçez doktora adam negatif enerjiyi yükledi yolladı bu hafta ne der bakalım inşallah korktugumuza ugramayız ..:18:
tablomuz her geçen gün daha da güzel oluyorrrrrrrrrr
canım çok sagol inşallah darısı başınaaaa ikizmidir bilmiyorum ama ben tahlilimi 13. Gün yaptırdım belki degerim o yüzden yüksek çıkmış olabilirmi
güzelim nasılsın oh baya uyku çekmişsin kız
uyu uyu nasılsa ileride zor uyuyacaksın bari şimdi tadını çıkar
tablomuz süperrrrrrrrrr cnm bizede trıbbulusss kullanmaya başladı yazarmısın cnm
şu tablo gün gelecek hamişten geçilmeyecek İNŞŞLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH
bende heyecanla umuttan gelecek telefonu bekliyorum şu polipten kurtulayım sonra tedavim başlasın diye evi temizlemeliyim yarın öğretmen arkadaşlarım gelecek elektrik süpürgem bozuldu allahtan koçişte izinli benim histereskopim için aldı 2 saat önce süpürge ile gitti kesin yenisini alıp gelir:)
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrr
nurdahımdan beklediğimiz güzel haber gelmiş galiba
inş bu yaz döneminde hepimiz tek tek böyle güzel haberler veririz...
bende yeni kalktım kalkar kalkmaz kendimi burada buldum
siz ne yapıyorsunuz bakalım
gunaydin kizlar hepinize..
NURDAH..gozun aydin canim tebrik ediyorum seni ALLAH tamamina erdirsin..bak ben sana yazmistim ikiz seninkilerde hayirlisiyla..cunki kan degerlerin cok yuksek tabbi hayirlisi neyse o olsun..
ISTIYORUMBEBEYIMI..CANIM..uzulme obur yavrununda dunyada yiyecek ekmeyi icecek suyu varsa hakkina hayirliysa..oda buyur annesi..benim ilkte 4 tane tutmustu oburleri kucuk oldugundan kalpleri durmustu..demekki oburleri hakima hayirli deyilmis diyorum..zatende okadari tutsada riskleri oluyor..massallah ikizlerim bana rahatsizlik veriyor ama canlkari sag olsun saglikli dogsunlarda..tabiki sikintilari oluyor canim seninki nekadarlik oldu cinsiyetleri bellimi..insallah hersey gonlunce olur hayirli haberler alirsin canim..
BAHAR..nehaber canim hadi sira sende tatlim insallah senin yavrunda ilkte tutar insallah..hersey gonlunce olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?