Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
flzask,canım zor olsada kabullenmek,daha iyisi için beklemeye değer tatlım.Allah gelecek ay sana sağlıklı yumurta ve eşine sağlıklı sperm versin.

ben bugün çok kötü hissediyorum kendimi.dokunmaya gerek yok biri yüzüme baksa ağlayacağım.çok hassasım bugünlerde.kocamada kırgın ve kızgın.

aşkbebek,canım Allah sağlık versin bebişlere.gözünüz aydın.hasta olan bebişi ailesine bağışlasın rabbim.çok zor biliyorum 12 gündür hastane köşelerinde bizimde yavrumuz.belki yarın çıkaracaklarmış.genetik bir sorunda bahsediyorlar şimdide.Allah cümlesine şifa versin.

baharcım,temizlikte çok yorma kendini ben pişmanım şimdide gdeceğim diye tırmalanıp duruyorum.sonu gelmiyor narkör bu temizlik.yap yap aynı.

cemrem,maaşallah her iş geliyor elinden.sınavlar bitti yine kendini yoruyorsun.kaynanatör gelene kadar dinlen biraz.

vck,canım seni merak ediyordum.anneciğini bizim yerimize öp.Allah sağlık şifa versin.kendini çok yıpratma ne yaparsan yap her şey olacağına varıyor.Allah yardımcın olsun.

Amin canim Allahim hepimizin dualarini kabul etsin ve herkese en iyilerini versin. Ben zaten senin azmine hayran kaldim canim Allahim mutlulugunuzu daim etsin sizi bir ömür ayirmasin bebislerinizle yuvaniz senlensin insallah..

Canim benim nasilsin ? Gecmisi okudum cok üzüldüm ama herseyde bir hayir vardir belki simdi hersey daha hayirli olacak üzülme canim, bugün seni 4-5 kez aradim evden ama acan olmadi. Yarin müsaitsen ararim canim hem dertlesiriz üzme tatli canini sen bebislerine cok lazimsin insallah bidaha ki ay cok mutlu bir anne olacaksin bitanem...

sağol cnm benim bende üzüldüm ama yapacakta bişeyy yokkk napalımm bölesi daha uygun olur belkidee
cnm ben bugün hastaneden sonra anneme geldimm yarın eve dönücem ama tatlımm ararsınn konuşuruzz iyi olur gerçektenn
İnşallah bitanemcimmm

Kızlar ben geldımm bugun kontrolum vardı, ultrsna gırdm doktor bayagı ınceledı bende hersey yolunda mı dıe sordum yolunda gıbı dedı:18::18::18: kalp atıslarını duymak ıstıorum dedım baska bı hastaneye yonlendırdı dopperle baksınlar dedı coook stres oldum ordada dopperle bakmadılar alttan bakcaz dedıler kalp atıslarını duymak ıcın cok erken daha dedılar bende korktum bısey olur dıe kabul etmedım ıyı sen bılırsın gıt dedıler sonra aıle hekımımze ugradım ebe de 8.haftada kalp atıslarının normal ultrosonlada duyulması lazım dedı coooooook korkuorummm napcammm bı akıll nolurr sabahtan berı aklım yerınde deılll

ah bu doktorlar !! Allah onlarsız etmesin ama vicdanlılarıyla karşılaştırsın.nasıl üzmüşler seni ve bebişini öyle.canım şöyle düşün gerçekten bir sorun olsa söyler ve ona göre yönlendirmezlermiydi seni.her zaman gittiğin kadın doğum doktorun yokmu.mercimeğin ve sen Allaha emanet olun.yarın iyi bir doktora git ve muayene ol canım.Allah yardımcın olsun.bizlere haber vermeyi unutma.merak ederiz sizi.

Cokkk korkuorumm neolur bana dua edın neolur devlet hastanesıne gıdıorum ıyı doktorlar ama ızdıham var resmen ılgı sıfır. bugun ozel bır ıkı hastaneyı aradık hep bır ay sonrasına randevu verıolar derdımı anlatıom anlayan yokk yarın nasıpse sabah erkenden gıtcez hastaneye guzel Allahım hayırlı haberler almamızı nasıp etsın aklımm yerınde degıl ıyı dusunemez oldumm:18::18:

Allah yardımcın olsun yarın güzel haberlerle gel inşallah.canım işine yararmı bilmem ama bazen özel hastaneyi arıyorum ve randevu istiyorum. istediğimden biraz uzak bir zamana randevu vermeye kalktıklarında ben o kadar bekleyemem.o zaman başka bir yere gideyim ilginize teşekkürler diyorum.hemen gelin biz sizi arada bir boşluğa alırız diyorlar.müşteri kaçırmamak için.ben küçük bir ilde yaşıyorum ama fazlaca özel hastane var.birde bunu dene belki işine yarar.

Son düzenleme:
canım görünce üzüldüm ama içini rahat tut ...
inşaallah iyidir bebişin rabbim seslerinide duyurur sana stres yapma ..acaba bi poliklniğemi gitsen olmazmıki daha çabuk netice alırsın rabbim işini rast getirsin sağlıcakla bebeğini kucağına al inşaallah..amin

canım görünce üzüldüm ama içini rahat tut ...
inşaallah iyidir bebişin rabbim seslerinide duyurur sana stres yapma ..acaba bi poliklniğemi gitsen olmazmıki daha çabuk netice alırsın rabbim işini rast getirsin sağlıcakla bebeğini kucağına al inşaallah..amin

ÇOK GÜZEL YA.ALLAH BEBİŞİNEDE kavuştursun.bizde umuta başladık ama emre bey 2 ay vitamin tedavisi verdi,bende bu ay başlayacaktım normalde.sizin dr.nuz kim yani tese yi emre bey mi yaptı

cnm neden hassasın tedavinde ters giden birşey mi var inşallah herşey güzel olacak

içini ferah tut cnm sen üzülünce meleğinde üzülüyor dualarımız seninle cnm

cnm benim herşeyin hayırlısı bir ay sonra hamişsin

flzask canim, tedavin ertelenmis üzüldüm ama herkesin dedigi gibi vardir bundada bir hayir. gec olsun güc olmasin yeterki.senin bebis nazli olacak galiba baksana simdiden nazlanmaya basladi bile

günaydın kızlar nasılsınız bugün sağlık raporu için yine gideceğim haskiye 4 gündür baya yordular beni dün kan verdim bugün sonucu alıp
heyete verceğim arkadaşlar dua edin hayırlı sorunsuz bir şekilde raporu alır sonrada süleymaniyeye verir ve ilaçlarımı
oaman bebeğime belki bir adım daha yakın olduğumu hissederim

Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm 64:64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh

Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm 64:64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh

gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyy anne olacaksın inşlllhhhhhh
rabbim kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oh ohhhh ohhhhhhhhhhh halayı ben başlatayımmm

Son düzenleme:
ayyy kızlar günaydınnnnnnnnnnn
nurdahın yazısını okuyunca günaydın demeyi unuttum
rabbim bizleride sevindirsin
o duyguyu bizlerde yaşayalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…