arkadaşlar topiğe giremedim çok zor günler geçirdim allaha şükür şimdi herşey yolunda bir bilseler biz azoluların derdi derdi çok birde biz üzmeyelim diye nerde o anlayış bazı yakınlarımızda neyseki istedikleri olmadı
şimdi yuvamdayım
güzel haber alan arkadaşlarımı candaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan kutlarım veeeee darısı biz azolulara inşallah
canlarım hayırlı haber alan kardeşlerim gözünüz aydın rabbim en hayırlı şekilde tamamına erdirsin darısı isteyen herkese inş....HAYIRLI KANDİLLER ŞİMDİDEN RABBİM NE SIKINTINIZ VARSA BU GÜNÜN HÜRMETİNE GİDERSİN KİMİN NE MURADI VARSA VERSİN İNŞ BENİM CUMARTESİ KPSS SINAVIM VAR NE OLUR BANA DUA EDİN ARTIK ÖĞRENCİLERİME KAVUŞAYIM HEPİNİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN
slm arkadaşlar. birkaçgündür giremedim topiğe ama aklım hep burdaydı.
memleketteydim.eşim istanbula gitmişti. ben kalmak zorundaydım annemin yanında.
tansiyonu çıkmış annemin. ona arkadaşlık ettim.
şu anda ağlıyorum kızlar. mutlu haber vermeek isterdim amaaaaa. maalesef sonuç kocaman sıfır.
eşim umuta gitti emre beyle görüşmüş. soğukmuş biraz emre bey.
neyse : elle muayene etmiş. kanallarınız var demiş. fsh lh testesteron değerleriniz oldukça iyi y delesyonu temiz demiş.
sonuç demiş eşim sebebini bilmiyorum işte herşey normal ama çıkış yok demiş emre bey.yani demiş eşim uğraşmayalımmı demiş. emre bey
uğraşmayın diyemem ama sertoly ler zor demiş.
ama sizin durumunuz oldukça iyi görünüyor demiş. testis boyutunuz oldukça iyi demiş. ama sonuç sıfırrrrrr.
ALLAH ım zamanı değil demekki diyorum .ama babamı kaybettiğimden beri annemi sevindirmek için torun vermeyi çok istiyorum.
genç yaşta yapayalnız kalan anneciğimi hayat abağlamak istiyordum yaaaaaaa
canlarım hayırlı haber alan kardeşlerim gözünüz aydın rabbim en hayırlı şekilde tamamına erdirsin darısı isteyen herkese inş....HAYIRLI KANDİLLER ŞİMDİDEN RABBİM NE SIKINTINIZ VARSA BU GÜNÜN HÜRMETİNE GİDERSİN KİMİN NE MURADI VARSA VERSİN İNŞ BENİM CUMARTESİ KPSS SINAVIM VAR NE OLUR BANA DUA EDİN ARTIK ÖĞRENCİLERİME KAVUŞAYIM HEPİNİZİ SEVİYORUM ALLAHA EMANET OLUN
kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun
cnm benim anlayamadım tese mi sıfır dur bakalım Allah büyük yüce Mevlam muradını verecek anneciğine acil şifalar dilerim
canım zor günlerini atlattığına sevindim.umarım kötü birşey değildir.ALLAh hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
bizi bizden başka anlayan olmaz. çeken bilir ancak azoyuuuu
Kızlar ozele gıttmm bugun cok sukur kalp atıslarını duydukkAllah ıma bınlerce kere sukurler olsunn,benden destegını ve dualarını esırgemeyen herkese cokk tesekkur ederım hepınızı coooook sevıorummm
teşekkürler canım. semen analizi sıfır.
2 tese olmuştuk daha önce. ilkinde bişey yoktu.
ikincisinde elongolar varmış ama bir türlü sperme dönüşemediler.
inş. Canım inş. Allah ümit kapılarımızı kapatmasın. Kaan hoca ya tedavi oluyoruz zaten .topikte olumsuz şeyler yazınca kaan hoca hakkında birde emre beye gidelim dedik.
Kaan hoca bişey demiyor ilaç tedavisi uyguluyor.sağolsun ümit vermiyor ama ümitsizde konuşmuyor. Eşime ben ısrar etmiştim.emre beye git diye.
Hayırlıısı bakalım . Inan çok ağlıyorum şu an.annem için. Annem annem geliyor gözümün önüne ve bilmiyor durumumuzu. Bebek yelekleri falan almış komşusundan. O dokunuyor yaaaaa.
Siz kaanbeye mi tedavi oldunuz. Transferi nerde oldun canım?
inş hayırlısıyla kurtulacaksın canım
erkekler öyle baktılar ki uğramaları gerekiyor yenisini alır dönerler
olsun canım yaaa gelsin de artık yeni eski farketmez dimi
canım ben brukselde tupbebek yaptık eger olmazsa burda yaptırmam bıdaha turkıye dırek;
tedavımızı hıcbır doktor yapmadı emre bey bunun ılacı yok dedı bal polen proxeed kecıboynuzu suyu bunlar yaradı bıze
esıme ben ılk baslarda nohut kuru yaptım ondan sonra olu sperm cıkmaya baslamıstı
sonra canlı sperm cıktı
teşekkürler canım. semen analizi sıfır.
2 tese olmuştuk daha önce. ilkinde bişey yoktu.
ikincisinde elongolar varmış ama bir türlü sperme dönüşemediler.
kizlar bugun transferim oldu allaha sukur ama az once karnim agridi adet sancisi gibi
birde benim 8 YUMOSUM vardi dordu gelsmisti opuda sadece bir yumosum alinmis kalan uc kaliteli yumosu almamslar doktorum kagida yazmams gelisen yumosu o yuzden . ne kadar sacma, transfer edilen embriyo kaliteliymis
allah yardimcimiz olsun
emre bey eşimede ilacı yok demiş. hiç mi yok demiş eşim . hiç yok demiş. yıkılmış eşim.
boşuna olmamalı yediklerimiz demiş. seslenmemiş.
bilmiyorum ALLAH tan ümit kesilmez .değil mi ya.bütün kürleri aynı andamı yaptın canım.?
en sonki elongeden sonraki tedaviniz neydiki bizde şuan elonge bulundu önce m-sure kullandık şimdide prengnl ama iğnemizin devamını bulamadık kaan hocaya sorcam bakalım ne önerecek sizde yaptıklarınızı yazarmısınız
benim esimde hep sifir cikiyodu bir ara nohut kurune basladik iki ay kadar onu yaptik esim bal polen yiyodu sonra ttest yaptirdik 5 olu sperm cikti.turkiyeye emre beye gittik 100 canli sperm cikti.bunun ilaci yok dedi zorladik doktoru proxeed dedi proxeed polen propolis arisutu bal karisimi keci boynuzu kuru bunlari hep ayni anda kullaniyor bence sen esine ilk nohut kuru yap iki uc ay icsin proxeed kullanin
Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm64: 64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh
teşekkür ederim canım. nohut kürünü tek kullanıyım dimi. yanında diğer kürleri yada bal polen vermeyeyim öyle mi?
çok sordum ama ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?