yok bitanemmmm nerde biter mi öyle bi günde...
bugün halıları veremedim çok dolularmış yarın alacaklar...
bugün çamaşırlar, çarşaflar falan vardı onları yıkadım, ütüledim...
dolapları düzenledim...
yarından itibaren oda oda temizliycem...
tüm eşyaları çekip her yeri tertemiz yapıcam
bebişim olunca yapamam çünkü dimi ama
biraz abartıcam temizliği ama olsun niyet belli olduğu için koymaz artık
sen nasılsın canım benim kocişinizle neye karar verdiniz ??
Evt cnm öyleeee
aslında izine çıkmıycaktı da sonra hiç giremem dedii 1 haftalığına çıkıcakk o yüzden
şimdi teseden sonra raporlu olur zzaten rapor bitimidee izine ayrılırr 23-24 gün herhaldee
ohh ohh mis gibi.
inş hamile kalınca misler gibi bebişini büyütürsün göbüşünde canım benim.
canım eşimle azoyu yenmek için yola devam etmeye karar verdik.kaan hocada emra hocada işlerinin ehli canım.
kaan hocayı yabana atmamalıyız.ilaçlarla o bu hale getirdi değerlerimizi.
kaan hocanın hakkı ve emeği büyük bu yolda. biraz daha pregly iğnelere devam edecez inş. hazır olunca tese olcaz inş. belki ozamana çıkışta olur .
bu arada senin dediğin gibi kürler bitkiler veeee dualarımıza devam edeceğiz.
senin dediğin gibi yine emre hoca ameliyatta başarılı ameliyatı ona oluruz.inş sonuç hayırlı olur bizim için.teşekkür ederim can ilgine.
Arkadaslar herkese iyi kandiller, iyi geceler!
Uzun zamandir ugramamistim, tavsiye uzerine cok iyi bir uroloji profu bulduk izmirde. Simdilik cok memnunuz, sizlere de tavsiye etmek istedim: necmettin cikili...bizim hic spermimiz yok, hatta esim iki kez tese oldu yine yoktu..sacma sapan tup bebek merkezlerinde hem s umudumuzu hem de paramizi kaptirdik isinin ehli olmayan paraci tiplere, smyrna bunlardan biri idi. Sukur bu hocayi bulduk, umutluyuz, bakalim. Allah insallah nasip eder.
saol bitanemmmmmmmmm inş dediğin gibi olu tertemiz evime bebişimle dönerim
canım sevindim verdiğiniz karara inş hakkınızda hayırlısı olur...
ben sonunda mutlu olacağınıza inanıyorummmmmmm
dün gece senin için de dua ettim bol bol allah kabul etsin inş...
canım dünde yazmıştım dün sadece yıkanıcaklarla uğraştım ütü yaptım, dolapları düzenledim...
bugünde kayınvalidem konyadan bi sürü şey göndermiş...
taze yaprak göndermiş onları ayarlıycam...
sabah kociş tekrar aradı halılar için çok yoğunlarmış...
abi isterseniz alalım ama bikaç gün burda kalabilir yoğunuz demişler...
bizde orda durcağına burda dursun bekleyelim dedik...
uygun olduklarında haber verecekler...
anlayacağın ben hala tam olarak başlayamadım temizliğe...
aslında bi başlasam devamı gelicek çünkü heyeri topladım yıkanılacakları yıkadım...
amin canm inş dualarımız kabul olur.ALLah razı olsun kat kat duaların sana döner canm.
bende sen ve hepiniz için ayrı ayrı dua ettim ve kendimce hayal kurdum:
birgün hepimiz evlatlarımıza kavuşup bir ilde buluşup evlatlarımızın gelişini kutlayabilirz diye
hayal ettim inan.
Tünaydin tüm güzel arkadaslarimm.. Flazsk,bahar,oknk,denizbulut,zcu ve diger tüm arkadaslarim nasilsiniz? bugününüz size nese huzur ve mutluluk getirsin. Hayirli bir gün gecirmeniz dilegimle
Tünaydin tüm güzel arkadaslarimm.. Flazsk,bahar,oknk,denizbulut,zcu ve diger tüm arkadaslarim nasilsiniz? bugününüz size nese huzur ve mutluluk getirsin. Hayirli bir gün gecirmeniz dilegimle
Canim nasilsin senden bisey rica etsem eger varsa Kaan hocanin telini banada verebilirmisin ? Birde oraya gitmek istiyoruz simdi ama dedigin gibi Emre beye amelyat olucaz bizde seneye insallah...
Evt cnmm okumuştumm olsun yine halletmisin bişeylerii
oo kayınvalidendee göndermiş yapraklarııı
Halılarıda ne zaman müsait olurlarsa alırlar arıkk
bende beklemiştimm bi kaç gün almaları içinn yoğun şimdi tam herkes temizlik yapıyo
yaparsın cnm yaa sennnnnnn
tünaydın canımcım iyiyim ALLAH a şükür.
sen nasılsın? amin hepimiz için hayırlı günlerin başlangıcı olur bugün.
kandilin ertesi günü.inş defterlerimize hayırlı salih saliha evlatlar yazmıştır YÜCA ALLAH.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?