Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydınnnnnnnn tatlım hoşgeldin
ben iyiyim canım kahvaltı yapıyorum
sen nasılsınnnnn ??

H.buldum canim benim afiyet bal seker olsun canim. Bu ay iyi beslen ki bebislerinde sana slklca tutunsun annelerinin sagligiyla onlarda saglikli olsun. Ben suan dinleniyorum canim halilari yikadim görümceme yardima inicem. Kahvaltidan sora temizlige devammi canim sanada kolay gelsin

Tünaydınnnn bitanemmmmmmmmmmm
iyiyim cnm sen nasılsınn bugünn

Iyiyim biricigim saol. Esimin de nisandan bu yana saglik sorunlari bitmedi gitti tese den sonra bel agrisi simdide kulak agrisi düzelemedi garibim. Ona üzülüyorum ama elimden gelen hicbisey yok ki keske o hasta olacagina ben olsaydim ona kiyamiyorum pek. Sen denize miii gideceksin cicim benim yarimede yüz gerci ben antalyada erdekte bu yaz tatilimi bitirdim ama haala gidesim var. Simdiden iyi eglenceler bitanem

saol tatlım bende ondan güzel bi kahvaltı apıyorum işte
ooo maşallah tatlım negüzel yıkamışsın halıları...
hamarat arkadaşım demek şimdide görümcene yardım edeceksin...
tatlı kayınvalidem konyadan bişeyler göndermiş bugün onlarla uğraşıcam ama önce sizinle sohbete doyayım öyle
gerçi hiç bzaman doyamıyoruz ama neyse

geçmiş olsun canm eşine ALLAh şifa versin bir an önce.
oh oh oh herkes misler gibi olmuş.bende başlıcam bugün
pc den kalkabilirsem.cumartesiye bitirmem lazım.cumartesi sınavda görev var .sonra mersine gitcez memlekete.
döndüğümde temiz olsun istiyorum.

İnşALLAH bi an önce düzelirr eşin cnm Rabbim şifa versin tez vakittee
anlıyorumm senii benim eşimde bi dönemm rahatsızlıkalrı vardı anlatmıştım sana teldee
bende çokk üzlüyodum ama işte insanın elinden bişeyy gelmiyoooo
cnm eşim tese öncesii çok gitmek istiyo denizee bakalımm haftaya izine ayrılmak istiyoo o zaman giderizz nasip olursaa
sağollllll bitanemmmmmmmm

evet tatlım ufak tefek işlerimi bitirdim zaten...
yaaaaaa yapraklarda geldi gelde sarma yapayım sana
tam zamanı işte herkes halıları verip başlıyor tedaviye...
saol bitanem yaparım dimi

Geleyimmmmmmm tatlımm sen yeterkii iste
benim arkadaşım bana sarma saracakmışş inş cnm oda kısmet olurrr...
bende geçenn saracaktımm çıkardımm dolaptan ama üşendimm geri koydummm
yaparsınn tabiiiiiiiii hamarat arkadaşımmmmm benimm halledersinn senn
sonrada gelirsinn başlarsınn tedavineeeeeeeeeee

Son düzenleme:

Evet canim zaten 3 tane biseydi cok degillerdi. Görümcem cok iyidir senden iyi olmasin herseyime kosar doktora gitmis bugün o da amelyat tarihi almaya cocuk yerini aldiracak ona cok slklntl yaratiyordu cocuklari da var olsun bitsin her ay yatmaz bari kadincagiz. Kayinvalideciginde sagolsun eksin olmasin bak sizi ne kadar düsünüyor seviyorum böyle kayinvalideleri. Canim gercekten insan burada sohbete doyamiyor zaman nasil geciyor anlamiyoruz hepimiz birbirimize destek oluyoruz iyiki bu site var ve sizleri tanidim gerci böyle tanismak istemezdim ama kaderimiz burada kesisecekmis. Allahim insallah cok aratmadan evlatlarimizi bizlere nasip eder.

Cok saol canim ALlahim tüm hastalarimiza sifa versin. Evet canim esim cok cay icer halilarimda beyaz üzerinde leke vardi cok simdi tertemiz oldular. Artik sonbaharda atarim yazin zaten buralarda sicak oluyor.
Baslarsin canim ya sana da o zaman simdiden kolay gelsin. Ayrica mail adresi icinde cok tsk ederim canim. Sinavda iyi gözetiler canim ve simdiden hayirli yolculuk ve iyi tatiller dilerim canim.

sarmaz mıyım bitanemmmm sen gel ben sana neler yaparım
seni tembel seni
haklısın yaa bazen çok göünüyor insanın gözüne yapası gelmiyor...
beraberr olsaydık hemen sarardık
inş bitanemmmmmmm geleyim de yine gezelim beraber

teşekkürler iyi dileklerin için. rica ederim canım. birbirimize destek için buradayız canım .
kaan hoca ile tedaviye başlarsanız süreçten haberdar edersen sevinirim.
yardımcı oluruz en azından birbirimize.

neyse sizlere doyum olmuyor ama çıkayım artık temizliğe başlayayım bende en pis ben kaldım valla

Amin canim insallah. Evet canim anlatmistin caresiz olmak cok kötü bisey yemek yiyemiyor uyuyamiyor cok üzülüyorum. Gidin canim ya hem biraz kafaniz dagilir hem deniz kum günes iyi gelir,keske benimde elimde olsa tekrar gidebilsek :) Umreye gitmeyi planliyodum agustosta kimsse benimle gelmiyor k.validemle k.pederim gelicekti ama sicakta dayanamayiz diye vazgectiler benimde hevesim gursagimda kaldi. Esimde Türkiyeye gondereyim diyor implant tedavisine baslamistim tatildeyken vidalarim takildi dislerim icin 3 ay sonra cagirmisti doktor hem disini yaptir hem ehliyetini al gel diyor bende onu 1 ay nasil birakayim diye düsünüyorum öylece kaldim bakalim ne yapicam hakkimda hayirlisi olsun..

Canlar size doyum olmaz ama görümcecim gelmis gideyim ona da yardim edeyim öpüyorum hepinizi iyi sohbetler..

cnm büyük hastahanelerden rapor almak çok zor sen rapor aldığın yerde mi tedavini yaptıracaksın yoksa özelde mi çünkü miyomun bulunduğu yer önemli bende 1 cm bile çok altında polip var süleyman bey hamilelik için sorun değil ama olduda bebek orada tutunursa dedi alalım kafamızda soru işareti kalması dedi Rabbim izin verirse çarşamba aldıracağım bu yüzden farklı bir dr miyomunu göster derim cnm

size iyi sohbetler canlarım.
ben çıkayım misler gibi olup geri gelelyim inş.
utandım valla en pis ben oldum
öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

saolsun kayınvalidem düşünür elinden geldiğince yapar bişeyler
canım olsun bu acımızın içinde en büyük mükafatımız birbirimizi bulmamız
eğer bu topik olmasaydı içimizde birikenler hergün daha da dayanılmaz hale getirirdi bizi...
ama şimdi burda hepberaber zaman zaman gülüyoruz zaman zaman ağlıyoruz boşaltıyoruz içimizde ne varsa...
inş yakında sana güzel anlaımızdan bahsedicez

yaaaaaaaaaaa sen gel ben sana neler yaparımmmmm
bak iştee beraber olsaydık bi güzell sarıverirdik hemencikkk
gel bitanemm nasıl olsa tedavim senden sonraya kaldıı senii yanlız bırakmam

canım sonunda evrakları içeri verdin, bir daha kontrol edeceklerini sanmıyorum. baksalar bile hepsi bir kan tahlili zaten orada yapıyorlar. aynı gün kan alır diğer günde sonucu verirler.
asıl sorun elazığa gitmek zorunda olman. bence sen yarın evrakları bie al git süleymaniyey. şansını dene. belki verebilirsin. illaki o bayanın yerine biri bakıyordur şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…