tünaydınnnnnnnn tatlım hoşgeldin
ben iyiyim canım kahvaltı yapıyorum
sen nasılsınnnnn ??
Tünaydınnnn bitanemmmmmmmmmmm
iyiyim cnm sen nasılsınn bugünn
elbette veririm canım.kaan hoca çok uğraşıyor bu yolda.
tavsiye ederim. tel: 05337488995
Sevgili oknk anlattiklarim karisik geldiyse daha ayrintili anlatabilirim. Siz de ege de misiniz?
H.buldum canim benim afiyet bal seker olsun canim. Bu ay iyi beslen ki bebislerinde sana slklca tutunsun annelerinin sagligiyla onlarda saglikli olsun. Ben suan dinleniyorum canim halilari yikadim görümceme yardima inicem. Kahvaltidan sora temizlige devammi canim sanada kolay gelsin
Bende iyiyim canim saol halilarim vardi sabah bahcede bi güzel yikadim simdi dinleniyorum. Az sonra görümceme yardima inicem. Ondan önce hem dinleneyim hem esimle ilgileneyim dedim kulaciklari sisti raporlu yatiyor simdi. Amin canim insallah özellikle dün ettigimiz dualarimiz insallah kabul olur.
H.buldum canim benim afiyet bal seker olsun canim. Bu ay iyi beslen ki bebislerinde sana slklca tutunsun annelerinin sagligiyla onlarda saglikli olsun. Ben suan dinleniyorum canim halilari yikadim görümceme yardima inicem. Kahvaltidan sora temizlige devammi canim sanada kolay gelsin
Iyiyim biricigim saol. Esimin de nisandan bu yana saglik sorunlari bitmedi gitti tese den sonra bel agrisi simdide kulak agrisi düzelemedi garibim. Ona üzülüyorum ama elimden gelen hicbisey yok ki keske o hasta olacagina ben olsaydim ona kiyamiyorum pek. Sen denize miii gideceksin cicim benim yarimede yüz gerci ben antalyada erdekte bu yaz tatilimi bitirdim ama haala gidesim var. Simdiden iyi eglenceler bitanem
evet tatlım ufak tefek işlerimi bitirdim zaten...
yaaaaaa yapraklarda geldi gelde sarma yapayım sana
tam zamanı işte herkes halıları verip başlıyor tedaviye...
saol bitanem yaparım dimi
saol tatlım bende ondan güzel bi kahvaltı apıyorum işte
ooo maşallah tatlım negüzel yıkamışsın halıları...
hamarat arkadaşım demek şimdide görümcene yardım edeceksin...
tatlı kayınvalidem konyadan bişeyler göndermiş bugün onlarla uğraşıcam ama önce sizinle sohbete doyayım öyle
gerçi hiç bzaman doyamıyoruz ama neyse
geçmiş olsun canm eşine ALLAh şifa versin bir an önce.
oh oh oh herkes misler gibi olmuş.bende başlıcam bugün
pc den kalkabilirsem.cumartesiye bitirmem lazım.cumartesi sınavda görev var .sonra mersine gitcez memlekete.
döndüğümde temiz olsun istiyorum.
Geleyimmmmmmm tatlımm sen yeterkii iste
benim arkadaşım bana sarma saracakmışş inş cnm oda kısmet olurrr...
bende geçenn saracaktımm çıkardımm dolaptan ama üşendimm geri koydummm
yaparsınn tabiiiiiiiii hamarat arkadaşımmmmm benimm halledersinn senn
sonrada gelirsinn başlarsınn tedavineeeeeeeeeee
Evet canim zaten 3 tane biseydi cok degillerdi. Görümcem cok iyidir senden iyi olmasin herseyime kosar doktora gitmis bugün o da amelyat tarihi almaya cocuk yerini aldiracak ona cok slklntl yaratiyordu cocuklari da var olsun bitsin her ay yatmaz bari kadincagiz. Kayinvalideciginde sagolsun eksin olmasin bak sizi ne kadar düsünüyor seviyorum böyle kayinvalideleri. Canim gercekten insan burada sohbete doyamiyor zaman nasil geciyor anlamiyoruz hepimiz birbirimize destek oluyoruz iyiki bu site var ve sizleri tanidim gerci böyle tanismak istemezdim ama kaderimiz burada kesisecekmis. Allahim insallah cok aratmadan evlatlarimizi bizlere nasip eder.
Cok saol canim ALlahim tüm hastalarimiza sifa versin. Evet canim esim cok cay icer halilarimda beyaz üzerinde leke vardi cok simdi tertemiz oldular. Artik sonbaharda atarim yazin zaten buralarda sicak oluyor.
Baslarsin canim ya sana da o zaman simdiden kolay gelsin. Ayrica mail adresi icinde cok tsk ederim canim. Sinavda iyi gözetiler canim ve simdiden hayirli yolculuk ve iyi tatiller dilerim canim.
İnşALLAH bi an önce düzelirr eşin cnm Rabbim şifa versin tez vakittee
anlıyorumm senii benim eşimde bi dönemm rahatsızlıkalrı vardı anlatmıştım sana teldee
bende çokk üzlüyodum ama işte insanın elinden bişeyy gelmiyoooo
cnm eşim tese öncesii çok gitmek istiyo denizee bakalımm haftaya izine ayrılmak istiyoo o zaman giderizz nasip olursaa
sağollllll bitanemmmmmmmm
canım süleymaniyeye tel açtım ordaki kız burda rapora bakan kızın orda olmadığını ve 16 temmuzdan sonra gel dedi ya ne olacak bilmiyorum çünkü ben
17 temmuzda elazığa gideceğim yani mecburi gidiyorum ve ozaöman ilk verdiğim kan tahlili üzerinden 6 ay geçmiş olacak ve yeniden kan vereceğim adetin 2. günü
olması gerek ya canım çok sıkıldı ne yapacağıma karar veremedim yarabbim diyorum vardır bir hayır gerçekten bu hastaneler bizi çok yordu özellikle ist olmak çok zor
ne yapayım arkadaşım çok çıkmazdayım doluya loyuyorum olmuyor boşa koyuyorum olmuyor çok üzgünüm
Evet canim zaten 3 tane biseydi cok degillerdi. Görümcem cok iyidir senden iyi olmasin herseyime kosar doktora gitmis bugün o da amelyat tarihi almaya cocuk yerini aldiracak ona cok slklntl yaratiyordu cocuklari da var olsun bitsin her ay yatmaz bari kadincagiz. Kayinvalideciginde sagolsun eksin olmasin bak sizi ne kadar düsünüyor seviyorum böyle kayinvalideleri. Canim gercekten insan burada sohbete doyamiyor zaman nasil geciyor anlamiyoruz hepimiz birbirimize destek oluyoruz iyiki bu site var ve sizleri tanidim gerci böyle tanismak istemezdim ama kaderimiz burada kesisecekmis. Allahim insallah cok aratmadan evlatlarimizi bizlere nasip eder.
size iyi sohbetler canlarım.
ben çıkayım misler gibi olup geri gelelyim inş.
utandım vallaen pis ben oldum
öpüyorum hepinizi
sarmaz mıyım bitanemmmm sen gel ben sana neler yaparım
seni tembel seni
haklısın yaa bazen çok göünüyor insanın gözüne yapası gelmiyor...
beraberr olsaydık hemen sarardık
inş bitanemmmmmmm geleyim de yine gezelim beraber
Canlar size doyum olmaz ama görümcecim gelmis gideyim ona da yardim edeyim öpüyorum hepinizi iyi sohbetler..
canım süleymaniyeye tel açtım ordaki kız burda rapora bakan kızın orda olmadığını ve 16 temmuzdan sonra gel dedi ya ne olacak bilmiyorum çünkü ben
17 temmuzda elazığa gideceğim yani mecburi gidiyorum ve ozaöman ilk verdiğim kan tahlili üzerinden 6 ay geçmiş olacak ve yeniden kan vereceğim adetin 2. günü
olması gerek ya canım çok sıkıldı ne yapacağıma karar veremedim yarabbim diyorum vardır bir hayır gerçekten bu hastaneler bizi çok yordu özellikle ist olmak çok zor
ne yapayım arkadaşım çok çıkmazdayım doluya loyuyorum olmuyor boşa koyuyorum olmuyor çok üzgünüm
Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm64: 64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?