Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım ayyy ne güzel olur hepimiz buluşup kutlama yaparız :118:

kızlar benim kırmızılar bugün geldi.birazda arayıp pazartesi için randevumu alıcam.
herşey yolunda gider inşallah.

hadi canım gözün aydın görmüşsün kırmızıları
normalde sevinmeyiz kırmızıları gördüğümüzde ama şimdiki durum başka tabi
şimdiden hayırlı olsun tedavin canım.Allahım yüzünüzü güldürsün.

çok kötüyüm yaa bir senenin emeği elimde patladı sınavım çok kötüydü çok zordu özellikle türkçe bu çaresizliği anlatacak kelime yok rabbim yardım etsin ne yana dönsem uçurum sanki

inşallah canım ayyy ne güzel olur hepimiz buluşup kutlama yaparız :118:

kızlar benim kırmızılar bugün geldi.birazda arayıp pazartesi için randevumu alıcam.
herşey yolunda gider inşallah.

bugün sayfayı açarken mercan ne yapıyor acaba dedim güzel haberi görünce çok mutlu oldum hayırlı olsun cnm

cnm akadaşım eşimde müdürün baskısı saygısızlığı yüzünden zorunlu izne çıktı aynı okulda yapamaz nereye gidecek belli değil ben norm fazlasıyım ben nereye gideceğim bilmiyorum maddi olarak çok yıpratıcı bir dönemdeyiz sonra dedimki rabbiminşallah bunları kefalet sayar ve sağlıklı hayırlı bebişler verir gerisi zaten olur ben eminim hem kuzun hem de işiniz gelecek

ay kızlar o günler gelecek hamişliğin 6 .ayı yok 9.ayı hangi arabayı alsak adı ne olsun ay göğüs ucumuz için ne kullanalım ek gıda...ne güzel olacak

cnm bence gitmelisin böylece karşılıklı konuşma fırsatınız olur diğer insanlarada kulağını tıka derim konuşmak çok kolay boş boş konuşurlar işte

bu durumda olup eşi hamile kalanlar var bu olmayacak bişey olsa sağlıkçılar bu işlere soyunmazlar.eşinize y delesyon testi yapıldı mı genetik laboratuvarında yapılan bir testtir

cnm hisrereskopi mi yaptıracaksın bende çarşamba yaptıracağım operasyondan hemen sonra mı düşünüyorsun tedaviyi

çok kötüyüm yaa bir senenin emeği elimde patladı sınavım çok kötüydü çok zordu özellikle türkçe bu çaresizliği anlatacak kelime yok rabbim yardım etsin ne yana dönsem uçurum sanki

canım üzüldüm sınavının kötü geçtiğine :26:
hem sınav zorsa herkesin kötü geçmiş olabilir...
buna bağlı olaak puanın yüksek gelebilir canım bunları düşün...
benimde erkek kardeşim tarih öğretmeni geçen sene mezun oldu...
şimdi konyada büyük bi dersanede çalışıyor...
ama devlet gibisi yok tabi...
oda girdi bugün sınava şansımı deneyeyim diye...
ama kuzum kpssye çalışamadı ki...
inş boşta olan herkes beklemeden üzülüp kırılmadan bi an önce atanır...
zaten öğretmen olan bi insanın tekrar tekrar sınava tutulması ayrı bi trajedi
inş senin içinde hayırlısı olur canım üzme kendini...

canım benim sizin içinde hayırlısı olur inş...
devlette de sorun çıkıyor işte bazen ama özelde herşey daha zor...
rabbim emek veren herkesin karşılığını almasını nasip etsin
saol bitanemmmmmmmmmm inş hepimizin gelicek bebişi
bebişimizle inş kocişime hayırlı bi işde gelir

ay kızlar o günler gelecek hamişliğin 6 .ayı yok 9.ayı hangi arabayı alsak adı ne olsun ay göğüs ucumuz için ne kullanalım ek gıda...ne güzel olacak

inş canım çok özeniyorum habire o topiklere girip bakıyorum zaten...
inş bizlerede nasip olur

bu durumda olup eşi hamile kalanlar var bu olmayacak bişey olsa sağlıkçılar bu işlere soyunmazlar.eşinize y delesyon testi yapıldı mı genetik laboratuvarında yapılan bir testtir

arkadaşım alıntı yaptığın mesaj 12.02.2008 tarihine ait...
topiği açan arkadaş yıllardır foruma uğramamış bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…