- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Canim benimki de spor yapmaz kiiiiiyanlis yazmisim spor programlari izler demek istemistim Neyse yine sag olsunlar basimizda olsunlar da yeter napalim eminim ki senin esinle benim ki cok iyi anlasir yaslari geregi ahh keske bugün caktirmadan esime baktim ne yapiyor diye eylül de kuzenimin dügünü var bursada ucak bileti bakiyodu yoksa bana sürprizmi yapacak heveslendim de soramadim da bekleyeyim bakalim belki bi ihtimal gönderir
Hmm demek sporr programlarııııııı yaa çok sinir oluyorummmmmmonlaraaaaa
zaten yaşları gereği bunlarr sporda yapmazlarr artıkkkkkk :)
tabiki cnm yaa yinede yanımızda olsunlarrrrrrrr her zamanda böyle olmuyoo tabiikiiii şimdi allah vaarrrrrrr
eminimm cnm iyi anlaşırlarr benziyo zatenn bazı huylarıı baksannnnnnnnnaa
inşALLAH cnm sana bi süüpriz hazırlıyodurrrrrrr
Evet bendeeee sinir oluyorum ama yapacak bisey yok koca günle tv zaten bende bakma diyemiyorum acikcasi. Evet yaslari geregi spor yapmazlarevlendigimizden bu yana 10 kilo aldi gayet halinden memnun göbegine bakip spora baslamam lazim dio ama tlk yok Insallahhh simdiden özledim anacimla babacimi valla özlemleri yüregimde bi ates bazen kalbimin cizladigini hissediyorum agliyorumm benimde kaderim böyleymis napayim
Tabikii cnm bişeyy diyemiyoruz zatennnnnn
benimkidee göbeklendiii bunu eritmem lazımm diyo ama onda da tık yokk ve yapacağınıda zannetmiyorumm bu satten sonraa
Ahhhh kıyamam ya özlemişşş annneciğini babacığınıı inş canmm en kısa zamandaa yinee gidersin eşin senii göndermek istiyodu dimi sen öle yaşmıştın sankii
sende diş yaptırıyomuşsunn ama eşimi bırakamam diyodunn bende eşimi 1 gün zor bırakabiliyorumm aklım onda kalıyoo çünküü..
Hayatta erimez o göbüslercanim birde benim ki cok rahat herseye tamam der ama sonu gelmez sizde de ayni mi bu ??? eger öyleyse tamamen yasa bagliyacam artik ben bu olayi ayy kendi kendime güldüm yas diye diye bi hal oldum esim görse ne varmis yasimda der Evet canim bi an geliyo git dio bi an gelio napicaksin gidipte dio bende artik millete ne diyecegimi sasirdim ben yalanci cikiyorum en iyisi bende bir olay kesinlesinceye kadar agzimi acmayayim yoksa rezillik diz boyu bide benim herif herseyi ayagina bekler kalkip zahmet etmez biseyi almak icin ayy ne kadar dolmusum dünden bu yana canimi cok slktllll
Hayattaa hemde erimez ben dalga geçiyorumda bazennn o zaman bi hırslanıyoooo ama fossssss
canım ne anlamda tamam der yaniiiiiii
herşeye tamam der bizimkidee normaldeee başta karşıı gelirr sonra yola gelir zatennnn
her dediğmii yapıyodaa sadece şu bitkiseller konusundaa ona bişeyy yaptıramıyorumm gerçii biraz kullanmasını sağladımm ama o kadarr
sendee kesinleşmeden söyleme cnmm kimseye artıkk
ahhhhhhhhhh benimkidee cnmm hiçç kalkmaz o kadar tembelkiii bende doluyumm valla şimdi bi açılırsamm adama zaten sinirliyimm bugünnnnnnn
Kızlar kocişin göbeğini ben eritmeyi başardım nasılmı onu terk ettim ya bir gördüm ana göbişi erimiş
canim mesela en basiti kocacim su alinmasi lazim diyorum tamam dio ama orada kaliyo aradan 3-4 gün gecio öyle aliyo bende hemen hersey oluversin istiyorum, nikahimizi bile dügüne 2 gün kala hallettik o da herseyimizle dügün salonu ilgilendi organizasyon cok iyidi ayy gene sinirlendim bende dün aksamdan bu yana acaip doluyum. Dün gece aglaya aglaya uyumusumm offfff.
slm canim nasilsin ?? Tebrikler canim iyi yapmissin ama ona yaramis... Benim ki aliskin beee ex karisi terk etmis umru bile olmamis beni de tinlamaz yaniii...
Canim mesela en basiti kocacim su alinmasi lazim diyorum tamam dio ama orada kaliyo aradan 3-4 gün gecio öyle aliyo bende hemen hersey oluversin istiyorum, nikahimizi bile dügüne 2 gün kala hallettik o da herseyimizle dügün salonu ilgilendi organizasyon cok iyidi ayy gene sinirlendim bende dün aksamdan bu yana acaip doluyum. Dün gece aglaya aglaya uyumusumm offfff.
Kızlar kocişin göbeğini ben eritmeyi başardım nasılmı onu terk ettim ya bir gördüm ana göbişi erimiş
Kızlar benimde canım çok sıkıldı evde tek başıma oturuyorum
bebeğim hayırdır kocişin seni neden üzdü onunda göbişinin erime zamanı geldi gibi
öyle erittim ama oda beni eritti.boşver herkesin yeri ayrı demek onu senin kadar sevmemiş seni terih ettiğine göre
Hmm cnm öyleyse tamam aynıı işteee odaaaa
bizimde aynıı bende bişey diyincee beklekii yapsınn bende senin gibi hemen herşey olsun istiyorumm ama onun rahatlığı benii çıldırtıyooo
tamam diyoo ama gerisi gelmiyoo bende en sonunda kendimm yapmak zorunda kalıyorummmmmmm
şimdi evde halletmesi gerken şeyler var kaç seferdir hatırlatıyorummm bakalım ne zaman yapıcakk düşünüpteeeeee
ağlama tatlım yaaaaaaa gerçii sana ağlama desemde bende ilk zamanlarr öyleydimm ama şimdii hiçç ağlamıyorumm vallaa seneler geçtikçee ağlamamaya başladımm
aman bizimkii tınlamaz herhaldeeeeee
seninkii özür diliyomuşş benimkii hayatta öle özür filan dilemezzzzz kii göbeği erisinnnnnn
sana helal olsunnnnn
canın sıkılmasın cnm benimde sıkılyo ama iştee sizlerle zaman geçiriyorumm
bizimkiylee sabahtan beri hiç konuşmuyoruzzzzzzzzzz
Ya canim türkiyeden gelirken yol boyu anlattim kocacim almanyada slklLlyorum beni 6 ayda bir anneme babama gönder diye tamam dedi. Dün dedim ki kasim da giderim diye birden ters döndü neye ugradigimi sasirdim aglaya aglaya uyumusum. Bugünde icimden hic konusmak gelmiyor.
Dogrudur canim ama neyse ki senin ki dogru yolu buldu simdi korkuyordur gideceksin diye. Benimkinin hic öyle korkulari yok aslinda var ama belli etmez..
Aynen canim acaip rahat adam yaaa benimki de. Aglamamak elde deil canim beni bir görsen disimdan ayy ne kadar sert ne kadar gaddar dersin ama gelde bu garibanin yüreginde neler kopuyor.. Kul bilmezse Allah bilsin ne diyim benim gibisini arayip bulamaz da neyseee..
öyle özür diliyor ama yine onları koruyor o yokken benim evime gelmiş kardeşi
hemde pislik filmler izlemiş eşim evde yokken bende ben yokken ne yapmış hangi sitelere girmiş diye kontrol edince gördüm
telefon açtım hesap sordum sonuçta o işteyken başkası gelip benim pc mi açmayacağına göre kardeşine anahtarımı verdin dedim yok dedi
sonra benimle telefonla konuştu kapatır kapatmaz kardeşini aradı baktım ikisininde telefonu meşgul daha sonra telefonlarıma cevap vermedi
şimdi gelmesini bekliyorum bakayım ne yalan söyleyecek .benim anlamadığım birşey var ailesini neden bu kadar koruyor benimle kavga etme pahasına dahi olsa
ya canim türkiyeden gelirken yol boyu anlattim kocacim almanyada slklllyorum beni 6 ayda bir anneme babama gönder diye tamam dedi. Dün dedim ki kasim da giderim diye birden ters döndü neye ugradigimi sasirdim aglaya aglaya uyumusum. Bugünde icimden hic konusmak gelmiyor.
Dogrudur canim ama neyse ki senin ki dogru yolu buldu simdi korkuyordur gideceksin diye. Benimkinin hic öyle korkulari yok aslinda var ama belli etmez..
Aynen canim acaip rahat adam yaaa benimki de. Aglamamak elde deil canim beni bir görsen disimdan ayy ne kadar sert ne kadar gaddar dersin ama gelde bu garibanin yüreginde neler kopuyor.. Kul bilmezse allah bilsin ne diyim benim gibisini arayip bulamaz da neyseee..
canım eşini kardeşininde başkaa bakacağıı bilgisayar yokmuşmuu o uygunsuz siteleree ne kadar ayıppppp
Aman cnmm onlar yine bi kılıff uydururlarr sen merak etmee her zaman bulurlarr kendilerine göre bi nedennnn
ahhhhhhhhh bu erkeklerrrrrrrr
Canımm ben çok sabırlıyımm öyle birisine bu kadar senee sabrediyorumm
hemdee bu çoçuk sorunu varkennnnnnnn
ama oda benimm değerimiiiiii bilseeeeeeee
insanın dış görünüşünden anlaşılmazkiii nasıl biri olduğuuu içimizde ne fırtınalar kopuyoo herkes yaşadığı bilir güzelimmmmmm gerisi boşşşşşşşşş
elbett güzelimmmmmmm anlarr değeriniiiiii ne yapalımm cnm onlarıda öyle kabullenmekk lazımmmmm
ben artıkk öylee yapıyorumm ama bazenn sabrım kalmıyo artık sinirleniyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?