Hoşgeldinnnnn cnmmmmm
özledikkkkkk seniiiiiiii tatil nasıl geçtii
geldiğini cansunida söylemiştiiiiii
onunlada tanışmışsınızz bu arada
Evt cnmm topiğimizde güzell haberler var yeni hamişimiz nurdahhhhh
sen nasılsınnnnnn
iyi geçti canım tatilim,bu yazı annemlerle geçirdim çok özlemiştim iyi oldu,cansunida ila buluştuk,dertleştik bol bolBende hepinizi çok özledim,sırada temmuzda bahar var sanırım başka kimse varmı tedaviye başlayacak? sen nasılsın canım
İyi cnm ne güzel ailenlee vakitt geçirmişsinnnnnn
insanın kendini anlayan birileriylee konuşması çok iyi gerçektennnnn cansunidaylada buluştunuzz
evt cnm bahar varr 14-15 temmuz gibi adetini bekliyoo başlıycak inşş
bende başlamıştımm ama iptal oldu geçen haftaa bende 25 temmuz gibi tekrar başlıycam inşş
neyse bi olumsuzluk yaşadımm ama şimdii bidahakine daha iyi olması içinn uğraşıcammmmmm
Hm bide mercan arkadaşımız varrr oda adet olduu pazartesi gidicekk sanırımm başlamak içinn
bangi arkadaşımızın transferi olduuu daha yeniiiii bakalımmmmmmm iyi haberler bekliyoruzz
yeğenimi üzme canı ne istiyorsa bol bol yeçok şükür yüzün güldü,inşallah canım allah hepimize nasip eder,eşimin kontrolü perşembe günü bakalım doktor ne diyecek,artık bizim ki bir doktorun verdiği ilaç,bi saraçoğlunun verdiği kür ve ilaçlar derken adam kendine gelemiyor bi türlü
desene Temmuz ayında bol bol hamiş haberi varya bende başlamak istiyorum artık ama doktor ısrarla 5ay ilaç tedavisi yapacağım diyor,normal çıkışı yakalamasakta mikrotesede sperm bulma şansımızı artıralım diyor,bakalım haftaya eşim gidecek aylık kontrolüne,inşallah hepimiz alırız birgün bebişlerimizi buluşuruz,üzüldüğümüz,umutsuzluğa düştüğümüz bütün anlarımızı çok şükür o günler geçti diyerek yad ederiz inşallahhhh
canım insallah tüm yedikleri içtikleri şifa olmustur eşine insallah persembe günü hayırlı haberler alırsınız doktordan
Günaydın arkadaşlarr
Bu gece hiç uykuu tutmadıııııııı sıcaktannn sabaha doğruu sızmışımmmmmm
sonraa rüyamdaa MERCANCIMM senii görüyodummmmm yüzyüze değil ama yine burdaa yazışıyoruzz
uzun zamandır hiç kimseyii görmüyodumm topiktee hayrolsun inşALLAH dedimmm :44: belki bilinçaltıda olabilir ama senle çok yazışmıyoruz bilee bu aralarrr
Canımm benim inşALLAH senin için güzel şeylerrrr olurrrrrrrrr...
sonra uyandımm sabah ezanları okunuyo dua ettimmmmmmmmm hepimiiiiii içinnnnnn ALLAH kabul etsin inş
sonra 1-2 saat sonrada uyandımmmmmmm bugünn azcıcık uykuylaaaaaaa kalktımmmmmmmmm
Selam canlar nasılsınız bende uyuyakalmışım şimdi uyandım
tünaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
dün gece çok geç yattım bi türlü uyku tutmadı
doğal olarak geç kalktım tabi...
offf işler beni bekliyor ama çok başım ağrıyorrrrrrr :26:
kocişim kahvaltılar benden bugün dedi...
inş kahvaltıdan sonrra kendime gelirim...
canım gece görmedim yazını görseydim biraz yazışırdık iyi olurdu...
yok canım yaaa o saatte temizlik olur mu
uykum yoktu hiç kocişte yatmıştı bende forumda vakit geçirdim işte...
dün yatak odasını bitirmiştim canım...
darısı diğer odaların başına
kızlar ben çıkıyorum şimdi,akşama tekrar görüşürüz öpüldünüzzzz
ben geldim kızlar,tatilim bitti( çok güzel haberler aldım nurdah hamileymiş çokkkkkk sevindim,baharcığım seninde tedavin başlıyormuş hadi bakalım hayırlısıyla inşallah hamilleler arasına sende katılacaksın
Tünaydin canimmm nasilsin?? Bende hic uyuyamadim topiktende gece bayagi gec ciktim sabah yagmur basladi uyumusum kendimi hep bursada gördüm ve hamileydim önüme gelen pastalari yiyordum. Senin de rüyan hayir olsun canim. Neler yapacaksiniz bugün enisteyle ??
İyi cnmm erkenden kalktımm bu gece hiçç uyayamadımm pc den erken kalktımm ama uyumadım hemenn
sabaha kadarr oda oda dolaştımm sonra biraz uyumuşumm ama 8 de kalktımm yanii
seninde rüyan hayrolsun inşALLAH cnm benimmmmhemde pasta yiyodunn heeeeeeeeee
cnm benimm inş hamişş oluncaaaa pastalarıı yersinnnnnnnnnaşerirsinnnn
eniştee uyuyoo cnm oda geç yattııı ben odaları doolaşırkenn oda sigara içmeye kalkıyoduu
şimdi de uyuyoo mışıl mışıll bugünde ben evdeyimm anlıycağınn
ütüm vardıı onları hallettimm birazz
sen nasılsın cnmm
siz neler yapıcaksınızz enişte evde dimi
kızlar ben çıkıyorum şimdi,akşama tekrar görüşürüz öpüldünüzzzz
Tünaydin canim gecmis olsun insallah tez vakitte gecer basagrin.
Saglik olsun canim baya bekledim ama yazmadin dedim herhalde ciktin. Valla canim ben gece felan dinlemiyorum temizlik yaptigim zaman ondan dedimBaya yola getirmissin temizligini hadi gözün aydin canim.. Yavas yavas temizlersin yorma kendini fazlaa..
Tünaydin canimmm nasilsin?? Bende hic uyuyamadim topiktende gece bayagi gec ciktim sabah yagmur basladi uyumusum kendimi hep bursada gördüm ve hamileydim önüme gelen pastalari yiyordum. Senin de rüyan hayir olsun canim. Neler yapacaksiniz bugün enisteyle ??
İyi cnmm erkenden kalktımm bu gece hiçç uyayamadımm pc den erken kalktımm ama uyumadım hemenn
sabaha kadarr oda oda dolaştımm sonra biraz uyumuşumm ama 8 de kalktımm yanii
seninde rüyan hayrolsun inşALLAH cnm benimmmmhemde pasta yiyodunn heeeeeeeeee
cnm benimm inş hamişş oluncaaaa pastalarıı yersinnnnnnnnnaşerirsinnnn
eniştee uyuyoo cnm oda geç yattııı ben odaları doolaşırkenn oda sigara içmeye kalkıyoduu
şimdi de uyuyoo mışıl mışıll bugünde ben evdeyimm anlıycağınn
ütüm vardıı onları hallettimm birazz
sen nasılsın cnmm
siz neler yapıcaksınızz enişte evde dimi
Caniim benim ya uyuyamamak gercekten insani huzursuz da ediyor. Sen bayagi erken uyanmissin ben tr saati ile 12 de uyandim. Off ne cesit pastalar vardi belkide bilinc alti oldu dün aksam yapsammi diye düsünmüstüm bugün icin. Canim bizde evdeyiz zaten kulagi da agriyoya agrimasa da gerci degisen bisey olmuyo. Birtek Türkiye tatilinde cok iyi oluyor hic evde durmuyoruz hepimiz geziyoruz annemlerle kuzenlerle ,sonra koca sene boyunca 4 duvar arasindayim..
saol canım geçti şükür...
görmedim canım yaaa bende kimse yok diye diğer topiklerde takıldım biraz sonra çıktım...
evet canım baya kolayladım...
geriside bitecek hayırlısıyla...
yok canım yavaş yapıyorum zaten yormuyorum kendimi...
rüyan hayrolsun inş gerçekleşir bitanem
Caniim benim ya uyuyamamak gercekten insani huzursuz da ediyor. Sen bayagi erken uyanmissin ben tr saati ile 12 de uyandim. Off ne cesit pastalar vardi belkide bilinc alti oldu dün aksam yapsammi diye düsünmüstüm bugün icin. Canim bizde evdeyiz zaten kulagi da agriyoya agrimasa da gerci degisen bisey olmuyo. Birtek Türkiye tatilinde cok iyi oluyor hic evde durmuyoruz hepimiz geziyoruz annemlerle kuzenlerle ,sonra koca sene boyunca 4 duvar arasindayim..
tabiki cnm ya huzursuz oluyorum mutsuz oluyorummmmm uykumuu alamayıncaa
normaldede uykuyu çok sevmem erken kalkarımm ama gecede geç uyudumm hanii birazzgeç kalkayım dedim ama yokk
olsun cnm ya napalımm her zamanki gibi takılalım evdeeeeee
bizde geçen seneler memelekte gittiğmiz zaman bizimkii nasıl değişiyoo hiçç hastalanmıyoo geziyooo neşeli oluyoo
ama buraya gelincee iş stresindenn yorgunluktan haftasonuda dinlenerek geçirdiği için böle oluyoo maaleseff
Iyi canim sevindim islerini kolaylamana. Basinin agrisi da gecmis ne güzel. Bugün kendine mola ver temizligini yarin yap artik bugün otur dinlen. Amin canim benim insallah hayir olur.
canım benimmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn
çok özledim seniiiii
tatilinin güzel geçmesine sevindim canım...
buarada bak sen gittin geldin ben daha anca başlıycam tedaviye yetiştin yani
saol bitanemmmmmmmmm inş dediğin gibi hamişler arasına girerim bende
tatlım sırada nurefsan ve bangi varrrrrr onlardan güzel haber alıcaz inş
mercan pazartesi başlıyor...
aumut bu hafta içi başlıycak heralde...
ben hafta sonuna doğru adet olurum heralde...
zcu da benimle beraber başlayacak herralde...
minikgelin adetinin gelmesini bekliyor oda hemen başlayacak...
en sonra flzask başlayacak...
gördüğün gibi temmuz ayı baya yoğun geçecek
inş hepimiz te tek hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?