- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
var kendi evinde ama evde anası var bulmuş sahipsiz evi sanki burası ge.....ev
Ama bu sefer onları sevindirmiycem ne eşimle kavga ederim nede onlara meydan bırakırım
Valla sana helal olsun canim ben sabredemem herhalde yaaa. Esim ana baba hasreti ne bilmez beni nerden anlasin hepsi yaninda birtanecik de ablasi var o da alt katimizda hepsi bir aradalar anliycan. Ama benim kimsem yok dertlesecek ama gün gelecek bana hak verecek bende o günleri bekliyorummm..
ah canım seni çok iyi anlıyorum onların umurunda değilki senin ailene olan özlemin benimki de izin vermiyordu çok ailenin dibinde olmak istiyorsan evlenmeseydin diyordu.sonra onun ailesiyle yakın olunca sen aileni istediğin zaman görüyorsun bana karışamazsın dedim.zaten o hep işte bende onunla beraber akşam eve dönüyordum.daha önce anneme gidince 1 gün kalıyordum.birgün bir geldim evde her yerde saçlar var bende bu saçlar kimin diye kavga ettim gerizekalı kardeşi gitmiş benim evime kız arkadaşını getirmiş.bende bir daha eşimi yalnız bırakmamıştım son kavgamıza kadar.ne oldu yine ben gidince evime girmiş pislik zaten hep kavgamız ya onun ya anasının yüzünden oluyor kim huzurumu kaçırıyorsa rabbim onun başına çevirsin başka hiç bir lafım yok
Şimdii aile konusunda hakkını yiyemem ne zaman dediysemm hep gönderdii
kendiside geldiiiii bide ben çok sık giderimm hiçç bişey demez ama yakınız diyee belkii aynı şehirdeyizz
bende uzak olsam belkii benimkidee bırakmayabilirr..
zamanla anlıycakk cnmm bencee sen üzülmeeeeeee tatlımmm
canımm benimm bu konularıı konuşupp üzülmeyelimmmmmmmm istersennnnn
Hadii başka bi konuyaa geçelimmmmmmmm
Canımm benimm bu konularıı konuşupp üzülmeyelimmmmmmmm istersennnnn
hadii başka bi konuyaa geçelimmmmmmmm
bencede hadi bebişimiz olunca ne isim koyacağımızı yazalım
benim kızım olursa betül ,oğlum olursa yasin koymayı düşünüyorum
ikiz oğullarım olursa hasan ve hüseyin düşünüyorum sıra sizde kızlar
bencede hadi bebişimiz olunca ne isim koyacağımızı yazalım
benim kızım olursa betül ,oğlum olursa yasin koymayı düşünüyorum
ikiz oğullarım olursa hasan ve hüseyin düşünüyorum sıra sizde kızlar
Canim sana katiliyorum bende diycektim zaten neyseee die sen benden önce davrandin tatlim saolCanim ya sende saracoglunun teli varmi bakayim bende ki ile aynimi eger varsa ??
canımm bende de yok teli ama olan arkadaşlar varr
vck'ta olabilir
ben vereyim canım 05394707646-47 daha önce aradınmı bilmiyorum ama biraz uğraşıyorsun
azimli olman lazım gerçi şimdi çok yoğun değiller belki bizim kadar uğraşmazsınız
cok saol canim bende ki ile ayni numaraymis türkiyede tatildeyken cok aradim ama tutturamadim yaSimdi burdan arasam tutturabilirsem acaba yurt disina gönderirler mi ??
canım şimdi ara çünkü çok yoğun değiller tabiki yollarlar kargoyla gönderiyorlar biraz uzun sürebilir ama gönderirler
benim eşim çok iyi geldi diyor ama ben bilmiyorum cezalıydıda
Canımm seninkii şimdi ne yapıyoooooo
Mac yorumlari seyrediyor canim ya senin ki
canim bu saatte de cvp veriyolar mi ?? ınsallah gönderirler.. Ben ismarlayayim da belki benden sonra ki faydalanir..
kızlarr size ve sohbete doyum olmaz ama şimdi benimki karşımdaa
bişeyy demesinnnnnn
iyi gecelerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?