Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
var kendi evinde ama evde anası var bulmuş sahipsiz evi sanki burası ge.....ev
Ama bu sefer onları sevindirmiycem ne eşimle kavga ederim nede onlara meydan bırakırım

Bencede cnmm izin verme böyle şeylereeeeeee

Şimdii aile konusunda hakkını yiyemem ne zaman dediysemm hep gönderdii
kendiside geldiiiii bide ben çok sık giderimm hiçç bişey demez ama yakınız diyee belkii aynı şehirdeyizz
bende uzak olsam belkii benimkidee bırakmayabilirr..
zamanla anlıycakk cnmm bencee sen üzülmeeeeeee tatlımmm

Son düzenleme:

Benim esim böyle bi insan deildi ne oldu anlamiyorum Allah sonumuzu hayir etsin. Benim en hassas noktam annem babam beni sürekli ordan vurmaya calisiyor herkes ama gün gelecek devran dönecek sabrin sonu selamettir bekliyorum. Sen de iyi göz yumuyorsun canim güzel bir dille söyle böyle seylerden hoslanmadigini gerci söylesen ne olur ayni tas ayni hamam olur öyle insanlar (kaynin icin diyorum ) Amin canim insallah bizim en büyük dayanagimiz Allah teala bizim her daim yar ve yardimcimiz olur insallahhhhhhhhhh...

Son düzenleme:

Insallah cok gec olmadan anlar canimm...

Canımm benimm bu konularıı konuşupp üzülmeyelimmmmmmmm istersennnnn
hadii başka bi konuyaa geçelimmmmmmmm

canımm benimm bu konularıı konuşupp üzülmeyelimmmmmmmm istersennnnn
Hadii başka bi konuyaa geçelimmmmmmmm

bencede hadi bebişimiz olunca ne isim koyacağımızı yazalım
benim kızım olursa betül ,oğlum olursa yasin koymayı düşünüyorum
ikiz oğullarım olursa hasan ve hüseyin düşünüyorum sıra sizde kızlar

Canımm benimm bu konularıı konuşupp üzülmeyelimmmmmmmm istersennnnn
hadii başka bi konuyaa geçelimmmmmmmm

Canim sana katiliyorum bende diycektim zaten neyseee die sen benden önce davrandin tatlim saol Canim ya sende saracoglunun teli varmi bakayim bende ki ile aynimi eger varsa ??

bendee oğlum olursa eğer umut tüp bebekte
kayra umutt yada umut kayrada olurr koymak istiyorummmm
kızım olursa hepp önceden berii aklımda pelin ismi varr
ikiz olursaa hiç düşünmedimm valla ama aynı iismler olabilir farklıda olabilirrrrrrr
ne güzell hayalii bilee güzelllllll yaaaaaaaaaaa
rabbim göstersin o günleride inşallah HEPİMİZE

Canim ben rüyamda gördüm kizimin ismini eger olursa buglemnas, oglum olursa umut osman olucak insallahh..

Canim sana katiliyorum bende diycektim zaten neyseee die sen benden önce davrandin tatlim saol Canim ya sende saracoglunun teli varmi bakayim bende ki ile aynimi eger varsa ??

canımm bende de yok teli ama olan arkadaşlar varr
vck'ta olabilir

canımm bende de yok teli ama olan arkadaşlar varr
vck'ta olabilir

ben vereyim canım 05394707646-47 daha önce aradınmı bilmiyorum ama biraz uğraşıyorsun
azimli olman lazım gerçi şimdi çok yoğun değiller belki bizim kadar uğraşmazsınız

ben vereyim canım 05394707646-47 daha önce aradınmı bilmiyorum ama biraz uğraşıyorsun
azimli olman lazım gerçi şimdi çok yoğun değiller belki bizim kadar uğraşmazsınız

Cok saol canim bende ki ile ayni numaraymis türkiyede tatildeyken cok aradim ama tutturamadim ya simdi burdan arasam tutturabilirsem acaba yurt disina gönderirler mi ??

cok saol canim bende ki ile ayni numaraymis türkiyede tatildeyken cok aradim ama tutturamadim ya Simdi burdan arasam tutturabilirsem acaba yurt disina gönderirler mi ??

canım şimdi ara çünkü çok yoğun değiller tabiki yollarlar kargoyla gönderiyorlar biraz uzun sürebilir ama gönderirler
benim eşim çok iyi geldi diyor ama ben bilmiyorum cezalıydıda

canım şimdi ara çünkü çok yoğun değiller tabiki yollarlar kargoyla gönderiyorlar biraz uzun sürebilir ama gönderirler
benim eşim çok iyi geldi diyor ama ben bilmiyorum cezalıydıda

Canim bu saatte de cvp veriyolar mi ?? Insallah gönderirler.. Ben ismarlayayim da belki benden sonra ki faydalanir..

Kızlarr size ve sohbete doyum olmaz ama şimdi benimki karşımdaa
bişeyy demesinnnnnn
iyi gecelerrrrrrrr

canim bu saatte de cvp veriyolar mi ?? ınsallah gönderirler.. Ben ismarlayayim da belki benden sonra ki faydalanir..

canım saraçoğlu 13 ile 15 saatleri arasında orda gün olarakta pazartesi salı ve çarşamba diğer gün ve saatlerde kayıt yaptırıyorsun bilgilerini alıyorlar sonra tekrar arıyorsun direk bağlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…