Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ağlamıcam diye sözde veriliyomu bahar benim gözyaşım kendinden akıyo düşünürken, üzülürken, hatta gülerken bile ) çok sulu gözüm ya ne olcak sonum bilmem adamlarda sulu gözü sevmezler ya neyse...

tabiki yazacaksınız ben sizlerle herşeyimi paylaşıyorum akıl akıldan üstündür
bazen sinir anında herşey oluyor ama önemli olan aslında o zaman susmakta damarıma basınca bende susamadım

inş bundan sonra hakkınızda hayırlısı olur canım

Slmm canımmm
napim cnmm kaç günüdr evdeyiim aslında evde vakit geçirmek hoşumada gidiyoo ama böylede olmuyoo
eskiden bende hiç biyere gitmezdimm çok arkadaşım komşum yoktu ama şimdii sağolsunlarr varlarr
o yüzdenn hiç evde duramıyodumm bi ara,,sende zamanlaa ebnimm gibi olursun cnmmmmm evde duramazsınnnn
annemlere gitsemde 2 gün durabiliyorum en fazla eve gelmek istiyorumm evime ..
evt tatlım haklısınn

ya hepiniz vitamin falan kullanıyonuz ben hiç vitamin kullanmıyorum dr.um beni çokmu vitaminli gördüde vermedi bişey ) iykide vermemiş hormon ilaçları yeterince şişirio şu tedavim ne olucak acaba ?merak ediyorum bayramdan öncemi olur bayramdan sonrayamı kalır..hayırlısı.

Bu arada bugün kuzenim doğum yaptı biliyormusunuz ilk defa içim yanmadı birinin doğum yaptığını duyunca demekki şimdiki acım o kadar çoktu ki bu haber içimi acıtmadı
elbetteki kıskanmıyorum aksine benim yaşadıklarımı yaşamamalarına ve evlatlarının olmasına çok seviniyorum hatta ilk evlendiklerinde bebiş istemeyen herkese ben yandım sizler yanmayın ilk çocuğu yapın sora isterseniz bir daha doğurmayın diyorum inşallah rabbim birgün hepimize bu sevinci yaşatır amin

veriliyor valla canım :26:
bende çok sulu gözümdür
üzülsem, sinirlensem ağlarım...
tartışırken falan çok sinirlenince tutamam kendimi hem ağlar hem saydırırım...
ama eşim 2-3 hafta kadar önce ağlamamla ilgili bişey söyledi çok gücüme gitti...
şimdi nasıl tutuyorum kendimi anlatamam...
gerçi böyle daha kötü oluyor ağlayınca rahatlıyorsun ama inadım inat ağlamıycam bidaha...
senin dediğin gibi gözyaşlarını bazen tutmak güç oluyor ama gözyaşları aksada bozmuyorum istifimi çaktırmadan hemen siliyorum...

iyiyim kız sen nasılsın valla havam yerinde şuanlık nasıl olduysa

iyi ol tabi yaaaa kendi kendimizin moralini getirmek zorundayız böyle

Seninle birtürlü denk gelemedik canım sen yazmışsın bana ben çıkmışım Tedavin hayırlı olur inşallah,temmuz ayı baya uğurlu gelecek topiğimize,inşallah hamişlerimiz çok olacak. Bu arada bende seni özledim Ve gördüğüm kadarıyla topiğimizde bir enerji,bir mutluluk patlaması var,bu güzel gelecek günlerin habercisi bence

aman bi arkadaşım vardı oda anasına gitti gelmek bilmedi tek başıma cnm sıkılıo evde onla iyi kötü geçiodu zmn onunda bebeği var gerçi benim yok diye içimede oturuo ya oda ayrı bi mesele aman neyse..
evt ya ben sana diom ama bende evimden ayrılmayı pek sevmiyorum eşim diyo sıkıldıysan annene göndereyim diye ama ben gitmiom,çünki ona bakarsan ben hep sıkılıom )) her sıkıldığımda anama gidersem otobüs biletine çalışır artık eşim)zaten kocamıda özlüyorum )

canım benimmmmmmmmm sen de iyi varsın tatlım
tabi yanında olucam arkadaşlar negünler için var
bence de yeme

canım istersen sende kullanabilirsin bence ben ilk evlendiğimde bebiş için doktora gidince bana da vermişti folik asit ve ferrum ford kan ilacı
birde salam sosis ve çiğ köfteden uzak dur demişti.hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sonucu hayırlı ve güzel olsun rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah

iyi geceler canlarım. ben geldim.
nasılsınız? inş güzel gelişmeler vardır topikte.
geçmişi okuyup geliyim canlar.

evet canım yaa denk gelemedik benim yazımı görmeden çıktın o gün...
saol bitanem allah razı olsun
evet hamiş patlaması olacak bu temmuz inş
sen nasılsın canım ??

inş bundan sonra hakkınızda hayırlısı olur canım

sağol canım allah razı olsun bu arada sözlerinizden hiç rahatsız olmuyorum aksine kendime ders çıkarıyorum
insanlar hatalarının farkına bazen varamayabiliyor iyiki sizler varsınız bana hem destek oluyorsunuz hemde yardımcı oluyorsunuz
bu arada ben kaçıyorum hepiniz çok

iyi geceler canlarım. ben geldim.
nasılsınız? inş güzel gelişmeler vardır topikte.
geçmişi okuyup geliyim canlar.

iyi geceler canım benimmmmmm hoşgeldin
banginin transferi oldu en son canım...
başka yeni bi haber yok şimdilik sen oku gel bakalım

kızlaarr hepinize iyi geceler nasılsınız snv stresim iyi kötü bitti çok şükür inş daha yakından takip etmeye başlaycam tekrar tedaviye başlayan arkadaşlar inş rabbim hepinize hayırlısıyla çifter çifter evlatlar versin..BAHARCIM sen nasılsın epeydir denk gelemedik inş seninde tedavin en hayırlı şekilde olur rabbim hepinizin yardımcısı olsun

evet canım yaa denk gelemedik benim yazımı görmeden çıktın o gün...
saol bitanem allah razı olsun
evet hamiş patlaması olacak bu temmuz inş
sen nasılsın canım ??

iyiyim bende canım ,annemleri görmek çok iyi geldi,işe başladım bugün,izin bitti,yine yarasa günlerim başladı dün gece 4te uyudum sabah işe gittim,şimdi de dayanamadım baktım buradasınız sizin yüzünüzden uykusuz kalıyorum inşallah herşey yolunda gider canım,bütün tedaviye başlayacak arkadaşlarımızın hepsinin muradı olur inşallahhh.

canımm nasılsınnnnn
vck nın yazdıklarını gördün cnmm saraçoğlunun verdiklerini neye karar verdinnnnnn

H.buldum canim. Ya herkese ayni seyleri gönderiyor herhalde öfff bende hayit tohumu bal polen ari sütü hepsi var ya gelmeden almistim simdi onlar icin tekrar bosuna masraf yapmiyim diyorum. Esimle konustum iste böyle böyle die hemen ismarlayalim dedi ama herkeste ayni seyler neden aynisini alayim ki zaten elimde var. Bize %40 sans verdi canim. Simdi ben siparis etsemmi etmesem mi bilemedim fiyat olarak 835 tl dedi 5 aylik kür icin.

canım seni arayacaktım bugün iş çok yoğun geçti,bayıldım valla ,eve baya geç gelince aramadım aklımdasın bitanem yarın etraflıca konuşuruz,ne canın sıkılıyor anlamıyorum çok sıkılıyorsan bana kısır yaparsın bende gelir yerim bir kahkaha atarız,bi gözlerimiz dolar idare ederiz işte be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…