geçersin bitanemmmmmmm
hepimizin evinde sorunlar oluyor...
ama evlilik çok başka bişey...
bazı şeyler kolay kolay unutulmuyor şahsen ben öyleyim...
onun için dikkatli davanmak geekiyor...
ahh tatlım bende senin gibiyim çok ağlarım...
ama artık söz verdim kendime bidaha ağlamıycam
slm canım hoşgeldin nasılsın
tabiki yazacaksınız ben sizlerle herşeyimi paylaşıyorum akıl akıldan üstündür
bazen sinir anında herşey oluyor ama önemli olan aslında o zaman susmakta damarıma basınca bende susamadım
dört duvarlar((
cnm ya oh gezcek yerin var ayarlamışsın gezmelerini şimdiye kadar durduğun kabahat ben olsam annemlerde kalır hava alırdım tedavim iptal olduktan sonra benimkiler uzak olduğu için öyle bi şansım yok.gez toz havanı al tatlım.
o kelimeyede gelince ben o kelimeyi hayattta kullanmam , eşimde o kelimeyi hayatta affetmez sen insanmısın der arkasına bile bakmazdı tahminimce....
ağlamıcam diye sözde veriliyomu bahar benim gözyaşım kendinden akıyo düşünürken, üzülürken, hatta gülerken bile) çok sulu gözüm ya ne olcak sonum bilmem adamlarda sulu gözü sevmezler ya neyse...
iyiyim kız sen nasılsınvalla havam yerinde şuanlık nasıl olduysa
Slmm canımmm
napim cnmm kaç günüdr evdeyiim aslında evde vakit geçirmek hoşumada gidiyoo ama böylede olmuyoo
eskiden bende hiç biyere gitmezdimm çok arkadaşım komşum yoktu ama şimdii sağolsunlarr varlarr
o yüzdenn hiç evde duramıyodumm bi ara,,sende zamanlaa ebnimm gibi olursun cnmmmmm evde duramazsınnnn
annemlere gitsemde 2 gün durabiliyorum en fazla eve gelmek istiyorumm evime ..
evt tatlım haklısınn
Sağol bitanemm
inşallah cnmm benimm iyiki senin gibi bi arkadaşımm var biliyomusunnnnnnnn
herşeyimde yanımdasınnnnnnn en yakınımdan daha iyi anlıyosunn benii
eşime dedimm biraz önce arkadaşlarım bile benii daha çok düşünüyoo ama hiçç ses yokk tabiiii
amannnnnnnn girmem inşşşşşşş yemiyimm bi daha zılgıtttttt
ya hepiniz vitamin falan kullanıyonuz ben hiç vitamin kullanmıyorum dr.um beni çokmu vitaminli gördüde vermedi bişey) iykide vermemiş hormon ilaçları yeterince şişirio şu tedavim ne olucak acaba ?merak ediyorum bayramdan öncemi olur bayramdan sonrayamı kalır..hayırlısı.
Seninle birtürlü denk gelemedik canımsen yazmışsın bana ben çıkmışım Tedavin hayırlı olur inşallah,temmuz ayı baya uğurlu gelecek topiğimize,inşallah hamişlerimiz çok olacak. Bu arada bende seni özledim Ve gördüğüm kadarıyla topiğimizde bir enerji,bir mutluluk patlaması var,bu güzel gelecek günlerin habercisi bence
inş bundan sonra hakkınızda hayırlısı olur canım
iyi geceler canlarım. ben geldim.
nasılsınız? inş güzel gelişmeler vardır topikte.
geçmişi okuyup geliyim canlar.
evet canım yaa denk gelemedik benim yazımı görmeden çıktın o gün...
saol bitanem allah razı olsun
evet hamiş patlaması olacak bu temmuz inş
sen nasılsın canım ??
selam canım hoşgeldin eşime hayıt tohumu gönderdi 2 paket sabah akşam aç karnına içecek yemeklerden 20 dakika önce
bu kür bitince bal ve polen kullanacak onları gönderdi
3.kür olarak koyu yeşil brokoliyi haşlıycaz ve suyunu içecek 21 gün
onun haricinde evicap almamızı söyledi kürler bitince tekrar arıycaz
size ne dedi yüzde kaç şans verdi ilaç olarak ve ücret olarak ne söyledi birde eline ne zaman geçecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?