Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnn inş o sonuç bi güzel gelsin valla neler yapıcamhayırlısı artık cnm inş rabbim bebek odanı hazırlamayı,temizlemeyide nasip eder valla mutfakta çok oyalıyo allah yardımcın olsun

AAA cnmm geçmiş olsunnnnn..ağır bişeymii kaldırdın yada önceden de varmıı sırtınla ilgili problemininn
cnm eşinde istiyosaa ne yapcannnnn artıkk

Saol canim vardi 3-4 gündpr bu agri ama bugün iyice bastirdi birseyde kaldirmadim ya.. Bakalim iyice anlattim öyle mi diosun dedi en son

AAA cnmm geçmiş olsunnnnn..ağır bişeymii kaldırdın yada önceden de varmıı sırtınla ilgili problemininn
cnm eşinde istiyosaa ne yapcannnnn artıkk

Saol canim vardi 3-4 gündür bu agri ama bugün iyice bastirdi birseyde kaldirmadim ya.. Bakalim iyice anlattim öyle mi diosun dedi en son

kızlar benim acayip midem bulanıyo kötü oldum uykumda yok ama gidip yatayım belki iyi gelir..
hepinize iyi geceler

Canim hamile olmayasin ya durgun halime birden midem bulaniyo deyince kipirdama geldi Belki de hamilesin canim yaaa insallahh Iyi geceler ayrica yazmayi unutmusum

Nasilsin canim ya her zaman ki gibi günlerin yogun geciyor herhalde gözün aydin tv ünitende gelmis güle güle kullanin canimmm...

Kızlarr bende çıkıyorummm gözlerimm ağrımaya başladıııııı
iyi gecelerrrrrrrr

slm tatlım hoşgeldin size neler önerdi peki

Tatlim benim laptopta bi sorun var kac kez baktim kimse slmimi almadi mi diye bu yazilari hic görmedim, yoksa bende mi dalginlik var ya cok özür dilerim canim ciktin ama yine de yazmak istedim üzüldüm . Bize de ayni seyleri önerdi canim yaaa

Nasilsin canim ya her zaman ki gibi günlerin yogun geciyor herhalde gözün aydin tv ünitende gelmis güle güle kullanin canimmm...

hiç sorma cnm bu yaz bana hep iş getirdi çarşamba gunu biter diyo eşim ama dur bakalım bekliyorum
sağol cnm sağlık olsun diyorum ne yapaımbu arada evide iice temizlemeye çalışıyorum

günaydınlarrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmm
günün ilk günaydını benden
bugün güzel neşe dolu veeeeee bol ii haberlerle geçsin inşlllhhhhhhhhhh

kızlarrrrrrr nerdesinizzzzzzzzz
yoksa uyuyomusunuzzzzzzzz
uyuyun uyuyun bende şimdi kalkıp mutfağımı temizlicem
akşama doğru gelirimmmmmmmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrrrrrr nerdesinizzzzzzzzz
yoksa uyuyomusunuzzzzzzzz
uyuyun uyuyun bende şimdi kalkıp mutfağımı temizlicem
akşama doğru gelirimmmmmmmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiiiii

Günaydınnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm
nerde uyumak bende bizimkini gönderdimm baktımm bi topiğee kimse yoktuu bende çıktımmmm
sanada kolay gelsin cnmm bende şöyle bi etrafı toparlıyorumm öğlende çıkıcammm
akşama görüşürüz

günaydın canlarrrrrrr
güzel bi gün geçiririz umarımmmmmmmm
nasılsın bakalım bugün ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…