Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlarrrr
kırmızılar gelebildi sonunda:)))

yarın başlıyorum bende tedaviye, inşallah allahım kolaylık verir, herşey yolunda gider. bende bebişime kavuşurum :49::49::49::49:

canım gözün aydın çok sevindimmmmmmmm demek sende başlıyorsun tedaviye :66:
inş hayırlı olur ilk denemende sende kavuşursun bebişine :49:
benimkide hafta sonu gelirse pazartesie başlarım inş :16:
bekle beni tamam mı :1:

canlarım hepinize günaydınlar ,nasılsınız kırmızıları gelenler tedaviye başlıycak olanlar yolunuz açık olsun Allahım yardımcınız olsun. bol bol :49::49::49::49::49::49:böyle olalım.

çok sevindim arkadaşım yarın belki görürüm seni

yarın sabah 9:30 gibi orada olacağım. sen kaçta gideceksin.

canım gözün aydın çok sevindimmmmmmmm demek sende başlıyorsun tedaviye :66:
inş hayırlı olur ilk denemende sende kavuşursun bebişine :49:
benimkide hafta sonu gelirse pazartesie başlarım inş :16:
bekle beni tamam mı :1:

inşallah canım, hepimiz kavuşalım bebeklerimize. tedavimiz zaten yaklaşık 15 gün sürecek. mutlaka denk geliriz. yarın gideyim bakalım. ikinci kontrole ne zaman çağırırlar.

canlarım hepinize günaydınlar ,nasılsınız kırmızıları gelenler tedaviye başlıycak olanlar yolunuz açık olsun Allahım yardımcınız olsun. bol bol :49::49::49::49::49::49:böyle olalım.

selam canım hoşgeldinnnnnnnnnn :16:
senin kırmızılar nezaman gelecek tatlım ??

inşallah canım, hepimiz kavuşalım bebeklerimize. tedavimiz zaten yaklaşık 15 gün sürecek. mutlaka denk geliriz. yarın gideyim bakalım. ikinci kontrole ne zaman çağırırlar.

evet canım mutlaka denk geliriz...
inş hayırlı olur tedavinnnnnnnnn :16:

arkadaşlar merhaba.Biliyorsunuz benim eşimde yeni boyamalı sperm testinde olgunlaşmamış spermler çıktı.eşim umudunu kestiğnde hiç bitkisel kullanmıyordu.Şimdi umutlanınca keçiboynuzu tozu kullanmya başladı.Kaan hoca eylülde bir daha boyamalı sperm testi isticeğini bu sonuca göre tese yapıp yapmayacağına karar vericek.Şimdi eşim ne gerekirse kullanmak istiyor.Ama ben karar veremiyorum.com vitex mi alsak ,ibrahim saraç oğlundan kür mü istesek ne yapsak,yoksa hepsinimi kullansak bilmiyorum.Birde eşimede çok yüklenmekte istemiyorum ona hiç kıyamıyorum.Arkadaşlar ne yapalım sizce ne kullanalım.?

arkadaşım boyamalı sperm testi farklı mı oluyo biz gata da sperm testi yaptık ama boyamalı mı değil mi bilmiyorum biraz anlatır mısın nerde yaptırdınız

ooohhh keyfin hep daim olsun tatlım :21::21::21:
neşeni hiç kaybetme :16:
bende iyiyim canım kalkalı 2 saat oldu hala burdayım bişey yapasım yok...

inş cnm hepimizin keyfi yerinde olsun..
sorma ben pek hamarat oldum banyo takımı örüyorum strese çok iyi geliyor..
enerjimi alıyor evde dura dura tam bir ev kadını olcam..
herkes şaşırdı bunu senmi yaptın diye
kpss ye gircem inş bu sene olur.. da çalışırım
cnm sen dinlen yeni tatile girdin zaten ist sizi epey yorcak inş herşey kolayca hallolur..
temizlik bitti mi?
eşinin işine üzüldüm ama senin yanında olcak.. bundada vardır bir hayır bebişler kısmetiyle gelir..
ama erkeğin evde durmasını tavsiye etmem herşeye karışıyorlar bi gün elinde temizlik bezi evi silerken bulabilirsin eşini
o derece burunlarıı sokuyorlar.. ben çok çektim :44:

ooohhh keyfin hep daim olsun tatlım :21::21::21:
neşeni hiç kaybetme :16:
bende iyiyim canım kalkalı 2 saat oldu hala burdayım bişey yapasım yok...

cnm sen dinlen yeni tatile girdin zaten ist sizi epey yorcak inş herşey kolayca hallolur..
temizlik bitti mi?
eşinin işine üzüldüm ama senin yanında olcak.. bundada vardır bir hayır bebişler kısmetiyle gelir..
ama erkeğin evde durmasını tavsiye etmem herşeye karışıyorlar bi gün elinde temizlik bezi evi silerken bulabilirsin eşini

içim azcık rahatladı smear kültür testimin birinin sonucunu aldım ve sonuç normal gözüküyormuş inş. diğer tahlilimin sonucuda iyi çıkar.öğleden sonrada eşimin semen tahlilin sonucunu alıcam inş. kullandığı ilaç işe yaramıştırda mikrop falan kalmamıştır.Allah yardımcımız olsun.hepimize güzel günler diliyorum:16::16:

ben yine böyle birşey yapmazdım ama hata yapınca ve ailesiyle üstüme gelince dayanamadım. Benimde annemden dolayı canım çok sıkkındı
bu kadar sıkıntıya daha fazla dayanamadım:37::37::37::37:ama dediğim gibi aklı başına gelmiş gibi görünüyor.
Bu arada kızlar birşey sorucam arı sütü almış eşim tadı ekşiydi diyor acaba bir bilgisi olan varmı ?
Tadımı ekşi oluyor yoksa yanlış koşullardamı muhafaza edilmiştir yani bozulmuşmudur:34::34::34::34:

cnm biz arısütünükarıştırıp kullanıyoruz ..
hiç bir fikrim yok ..
cnm keşke imkanın olsada annesigille birlikte oturmasan..
gözden uzak olan gönüldende uzak olur iyisiyle kötüsüyle .
kaynananı özlersin bile belki..
eşinde onlarla senin aranda ikide bir seçim yapmak zorunda kalmaz herkes hakettiği yerde olur..
biz ilkden ayrıydık şimdide pek sorun çıkmıyor..
sen size ait yaşam alanı istiyorsun kayvdende kendince oğluyla birlikte olmak istiyor olan sana oluyor..
ayrı eve çıkarsan daha fazla eşinle birlikte olursun annesinide az görür..bence inş hayırlısı neyse o olur..

temizlik bitti mi?

bi banyo takımıda benmi örsem ne stresimi alır valla ;)) ama şuanki takımı bile kapının altı alıyoda örtü yerinde kalmıyo kayıyo;)) artık ördüğümü hiç almaz,kapının altı çok düşük :(

bi banyo takımıda benmi örsem ne stresimi alır valla ;)) ama şuanki takımı bile kapının altı alıyoda örtü yerinde kalmıyo kayıyo;)) artık ördüğümü hiç almaz,kapının altı çok düşük :(

ör tabi gerçekten iyi oluyo..:)
ben bitirdim insan bişeyleri başarmış gibi mutlu oluyor çok güzel olmuş dediklerinde keyfin iki kat artıyor
bebişimede çok şeyler örerim artık..

içim azcık rahatladı smear kültür testimin birinin sonucunu aldım ve sonuç normal gözüküyormuş inş. diğer tahlilimin sonucuda iyi çıkar.öğleden sonrada eşimin semen tahlilin sonucunu alıcam inş. kullandığı ilaç işe yaramıştırda mikrop falan kalmamıştır.Allah yardımcımız olsun.hepimize güzel günler diliyorum:16::16:

cnm çok sevindim inş herşey böyle yolunda gider..
eşininde kullandığı ilaçlar şifa olur..
sonrada gelşin bebiş..

arkadaşlar merhaba.biliyorsunuz benim eşimde yeni boyamalı sperm testinde olgunlaşmamış spermler çıktı.eşim umudunu kestiğnde hiç bitkisel kullanmıyordu.şimdi umutlanınca keçiboynuzu tozu kullanmya başladı.kaan hoca eylülde bir daha boyamalı sperm testi isticeğini bu sonuca göre tese yapıp yapmayacağına karar vericek.şimdi eşim ne gerekirse kullanmak istiyor.ama ben karar veremiyorum.com vitex mi alsak ,ibrahim saraç oğlundan kür mü istesek ne yapsak,yoksa hepsinimi kullansak bilmiyorum.birde eşimede çok yüklenmekte istemiyorum ona hiç kıyamıyorum.arkadaşlar ne yapalım sizce ne kullanalım.?
cnm istersen saraçoğluyla bi görüş
ona göre karar verirsin eşim yarın parayı çıkartacak
bizim kürler ne zamn gelir bilmiyorum
ödemelri yüzünden hazırlayamadık kısmetse yarın göndericek bakalım..

günaydın kızlarrrr

yarın başlıyorum bende tedaviye, inşallah allahım kolaylık verir, herşey yolunda gider. Bende bebişime kavuşurum :49::49::49::49:
cnm hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin çıktığın bu yolda emeklerin yer bulsun inşlh amin
Sorma ben pek hamarat oldum banyo takımı örüyorum strese çok iyi geliyor..
Enerjimi alıyor evde dura dura tam bir ev kadını olcam..
Herkes şaşırdı bunu senmi yaptın diye
kpss ye gircem inş bu sene olur.. Da çalışırım
Temizlik bitti mi?
Eşinin işine üzüldüm ama senin yanında olcak.. Bundada vardır bir hayır bebişler kısmetiyle gelir..
Ama erkeğin evde durmasını tavsiye etmem herşeye karışıyorlar bi gün elinde temizlik bezi evi silerken bulabilirsin eşini
o derece burunlarıı sokuyorlar.. Ben çok çektim :44:

ayyy cnm yaaa keşke benim kocamda hep evde olsa herşeye karışsa inan bende öyle olmasını istiyorum
birde eline bez alıp temizlik felan yaparsa hayatta ben gam yemem artık:))
hiç şikayet etme keyfini tadını çıkart bence çok güzel bişi eşinle evde ortak bişi yapmak beraber olmak....

smear sonucunun temiz çıktığına sevindim canım. eşininde tahlilleri temiz çıkar inşallah. çok bekledin artık tüm aksilikler biter, tedavine başlayabilrisin inşallah canım.
güzel haberinin devamını bekliyoruz :34::34:

...........................................................

Son düzenleme:
cnm istersen saraçoğluyla bi görüş
ona göre karar verirsin eşim yarın parayı çıkartacak
bizim kürler ne zamn gelir bilmiyorum
ödemelri yüzünden hazırlayamadık kısmetse yarın göndericek bakalım..

cnm hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin çıktığın bu yolda emeklerin yer bulsun inşlh amin

ayyy cnm yaaa keşke benim kocamda hep evde olsa herşeye karışsa inan bende öyle olmasını istiyorum
birde eline bez alıp temizlik felan yaparsa hayatta ben gam yemem artık:))
hiç şikayet etme keyfini tadını çıkart bence çok güzel bişi eşinle evde ortak bişi yapmak beraber olmak....

evet güzel cnm şimdi pek şikayet etmiyorum alıştım
eskiden çok bunalttı beni şimdi öyle değil
azo geldikten sonra küçük şeylere takılmaz olduk ya mutluyuz birbirimize sımsıkı sarılıp azoyu yencez oyunu oynuyoruz yada gerçekten çok şey öğretti bu meret bize:(
ama yinede ben pek tavsiye etmiyorum :)
cnm tedavi ne aşamada geçmişi okuyamadım..

Günaydın kızlarrrr

yarın başlıyorum bende tedaviye, inşallah allahım kolaylık verir, herşey yolunda gider. bende bebişime kavuşurum :49::49::49::49:

cnm tadavin hayırlı olur inş..
bebiş halayını çekeriz inş..

arkadaşım boyamalı sperm testi farklı mı oluyo biz gata da sperm testi yaptık ama boyamalı mı değil mi bilmiyorum biraz anlatır mısın nerde yaptırdınız

Hayatım biz 10aydır kaan hocada tedavideyiz.Geçen ay bizi ankaraya çağırdı cebeci hastanesine.Orda boyamalı sperm testi yaptılar.Dna içeren hücreler boyayı çekip kendini belli ediyormuş.Sonra hücreleri incelediler.Spermin öncül olgunlaşmamış haliymiş.Şimdi bunları olgunlaştırmaya çalışıyoruz.Ama bu test bildiğim kadarıyla her yerde yapılmıyor.

merhaba canımcım hoşgeldin .birşey sorucam kaan hoca prengnyl iğne vermedimi size çünkü genelde olgunlaşmamış sperm çıkanlarda işe yarıyor .bunun haricinde istersen saraçoğlunuda arayıp kür isteyebilirsin telefon numarasını verebilirim 05394707646-47 şimdi ararsan kayıt yaparlar öğleden sonrada görüşüp istersen kür alabilirsin hakkınızda hayırlısı olsun

evet hayatım kullanıyoruz.Numara için saol bende arıcam saraçoğlunu.

Back
X