Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım negüzel bak eşinle umutlanmış bişeyler yapmak istiyor bu çok güzel :16:
şimdi sorularına gelince bence com vitexi kullanmayın...
tatlım com vitexi kullanıpta bizde işe yaradı diyen bi allahın kulu var mı allah aşkına...
m sure bombası patlayın kaan hoca çareyi com vitex önermekte buldu...
bana çok dandik bi ilaç gibi geliyor...
vitamanin olarak bildiğin gibi proxeedi ve arginmax kullanıpta çok faydasını görenler var...
ama comvitexte böyle bişey yok bence onu almayın...
kür kullanacaksanız saraçoğlunun kürlerinide sipariş edebilirsiniz kendin de hazırlayabilirsin...
bence ikiside iyi olur...
buarada tatlım keçiboynuzu tozundan çok pekmezi ve kürü işe yarıyormuş...
onları kullansanız daha iyi olur...

çok haklısın hayatım.Saraçoğluna kür için aracam.Çok saol

cnm siz kaan aydosta tedavi görüyorsunuz.. size bitkiseller konusunda bilgi verir bence hormonlara bakarak hangi bitki iyi gelirse onları kullanın..
araştır sizde hücre çıkışı var inş spermde çıkar..

Kaan Hoca bitkiseller kullnabilirsiniz dedi.ama ben yine de kullanmadan önce hepsini yazı hoca sorucam bitanem

cnm tadavin hayırlı olur inş..
bebiş halayını çekeriz inş..

inşallah canım, mübarek aylarda allahım dualarımızı duyar inşallah.

denizbulut, sağol canım hayırlı duan için. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.

denizbulut, sağol canım hayırlı duan için. inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.

amin cnm inş dualarımız kabul olur..
kucağımız boş kalmaz..
bizim bir akrabanın kızını kocası annesinin evine geri göndemiş çocuğu olmuyor diye..
polikistik over varmış tedavisi vardır muhakkak ama insanlar bi garip çocuğu olsaydı iyiydi ama olmayınca kötü oldu..
biz iyi günde kötü günde diye evleniyoruz ama kötü günde yanımızda kimse olmıyacak demekki..
erkekte probem olmayınca kolay gönder yenisini al..
biz okadar uğraşıyoruz Rabbim mücadelemizi görür inşş...

Kaan Hoca bitkiseller kullnabilirsiniz dedi.ama ben yine de kullanmadan önce hepsini yazı hoca sorucam bitanem

sor tabi cnm bitkiselleri bilinçli kullanmak lazım..
herkeste aynı etkiyi yapmaya bilir birimize faydalı olan diğerine fayda vermeyebilir..
ama genel olarak herkes zeytinyağında incir keçiboynuzu kürü ve ısırganı kullanıyor.. sende kullanabilirsin.

cnm tadavin hayırlı olur inş..
bebiş halayını çekeriz inş..

amin cnm inş dualarımız kabul olur..
kucağımız boş kalmaz..
bizim bir akrabanın kızını kocası annesinin evine geri göndemiş çocuğu olmuyor diye..
polikistik over varmış tedavisi vardır muhakkak ama insanlar bi garip çocuğu olsaydı iyiydi ama olmayınca kötü oldu..
biz iyi günde kötü günde diye evleniyoruz ama kötü günde yanımızda kimse olmıyacak demekki..
erkekte probem olmayınca kolay gönder yenisini al..
biz okadar uğraşıyoruz Rabbim mücadelemizi görür inşş...

allahlarından bulsunlar, ablamdada polikistik var ama iki doğum yaptı hemde normal yoldan hamile kaldı. tedavisi olmayan bir dert değilki. o kocaya çocuk yapmaya değmezmiş zaten ama kızcağızın pisikolojisi nasıl bozulmuştur kimbilir.
beyin kaynanacığımda bana çocuk doğurmadan evin adamı olunmaz der durur her fırsatta. daha onların ailesinden olamamışım sanki çok meraklıyım ona. ayrıca bizim oturduğumuz ev aile apartmanı. kaynanam, görümcem ve ben oturuyoruz. eltileriminde orada evleri var ama oturmuyorlar. onların tapularını verdiler, eltilerimde evlerini kiraya verip taşındılar. ama benim çocuğum yok diye bizim evimizi vermiyorlar. sonra ben ölürüm benim kardeşlerim, yiğenlerim mirasımızdan pay alırmış kendi emeğini benimkileremi yedirecekmiş.
daha 30 yaşında gelininin ölümünü bile planladı. kaynanatörüm. ben kist ameliyatı oldum ya çocuğum olmuyor diye düşünüyor. başak bir ihtimal söz konusu bile değil onun için.
neyse benden uzak allaha yakın olsunlar. yarın tedavim başlayacak. sinirlerimi hoplatmayayım şimdi :)

selam kızlar nasılsınız..:16:

mayıs başında biz de tüpbebek tedavsine başlıyacaktık.
dr 2 ay erteleyin demişti.
eşim test yaptırmak için ist gidecek.
inşaallah iyi bir sonuç alırız.
bende başlarım.bu ay hazırlanmadım.
regl oldum bende.içim bi tuhaf oldu.
arkadaşlarla bende olsaydım diyee..
başlayanlara güzel sonuçlar için duacıyım. :46::16:

DENİZBULUT canım nasılsın.

merhaba canımcım hoşgeldin .birşey sorucam kaan hoca prengnyl iğne vermedimi size çünkü genelde olgunlaşmamış sperm çıkanlarda işe yarıyor .bunun haricinde istersen saraçoğlunuda arayıp kür isteyebilirsin telefon numarasını verebilirim 05394707646-47 şimdi ararsan kayıt yaparlar öğleden sonrada görüşüp istersen kür alabilirsin hakkınızda hayırlısı olsun

canım eşimde iğne kullanıyor inşallah faydası olur.ama ilk 4 iğneyi kullandıktan sonra değerler çok düştü.ama doktor yinede iğneye devam ve ek bitkiselleri bırakın dedi.1 ay daha kullanacak bakalım sonra yine hormon tahlili yaptırıp kaan aydosa mail atacağız.değerlerin düşmesi beni üzdü ama...

selam canım hoşgeldinnnnnnnnnn :16:
senin kırmızılar nezaman gelecek tatlım ??
selam canım yazını görmemişim, benim kırmızılar ayın 25 gibi gelir herhalde başlıycaz Allah izin verirse.
ben yine böyle birşey yapmazdım ama hata yapınca ve ailesiyle üstüme gelince dayanamadım. Benimde annemden dolayı canım çok sıkkındı
bu kadar sıkıntıya daha fazla dayanamadım:37::37::37::37:ama dediğim gibi aklı başına gelmiş gibi görünüyor.
Bu arada kızlar birşey sorucam arı sütü almış eşim tadı ekşiydi diyor acaba bir bilgisi olan varmı ?
Tadımı ekşi oluyor yoksa yanlış koşullardamı muhafaza edilmiştir yani bozulmuşmudur:34::34::34::34:
bazen canım iyi insanıda kötüler dinden imandan çıkarıyorlar Allah bizlere sabır versin şeytana uydurmasın. arısütünün tadı zaten ekşimsi olur tuhafta bir kokusu olur canım babam bi ara arıcılık yapmıştı oradan biliyorum.

canım tedaviye başlıyorsun hayılısıyla bu tedavinin sonunda hamileyim diyebilmen dileğiyle yolun açık olsun.
:49:

selam kızlar nasılsınız..:16:

Mayıs başında biz de tüpbebek tedavsine başlıyacaktık.
Dr 2 ay erteleyin demişti.
Eşim test yaptırmak için ist gidecek.
Inşaallah iyi bir sonuç alırız.
Bende başlarım.bu ay hazırlanmadım.
Regl oldum bende.içim bi tuhaf oldu.
Arkadaşlarla bende olsaydım diyee..
Başlayanlara güzel sonuçlar için duacıyım. :46::16:

Denizbulut canım nasılsın.

slm cnm iyiyim şükür sen nasılsın
benimkisiyle barıştık kendime geldim
kütahya dönüşü çok kızmıştım tartışmıştık hep beni yalnız bırakıyorsun bizi ikinci planda bırakıyorsun
arayıp sormuyosun yanımda olmuyosun diye
bakalım dükkanları birleştirecek ve bundan sonra hep yanımda olacak
akşamları erkenden evinde olacak inşlh
onun dışında iğnesini ve ilaçlarını kullanıyor
yarında saraçoğluna parayı çıkartacak kürlere başlayacağız kısmetse...
Cnm istanbulda memorialemi gideceksiniz yine
sperm testi yaptırmak içinmi gidiyor eşin
inşlh seninde istiyorum bebeğimi gibi ikizlerin olur
allah yar ve yardımcınız olsun...güzel haberlerle gelin cnm..

Günaydın kızlarrrr
kırmızılar gelebildi sonunda:)))

yarın başlıyorum bende tedaviye, inşallah allahım kolaylık verir, herşey yolunda gider. bende bebişime kavuşurum :49::49::49::49:
:46::46::46:oleyyyy sonunda geldi he demekki kırmızılar içinde sevinebiliyormuş insan:9:
inşllh tedavi sonuna kadar güzel ve hayırlı geçer de:49:olursun
içim azcık rahatladı smear kültür testimin birinin sonucunu aldım ve sonuç normal gözüküyormuş inş. diğer tahlilimin sonucuda iyi çıkar.öğleden sonrada eşimin semen tahlilin sonucunu alıcam inş. kullandığı ilaç işe yaramıştırda mikrop falan kalmamıştır.Allah yardımcımız olsun.hepimize güzel günler diliyorum:16::16:

gözünaydın sevindim smear de sorun çıkmadığına
eşinin testtide olumlu çıkar inşllh cnm mikrop falan kalmamıştır......

merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık :(

merhaba kardeş
benim eşimde azsperm 1 tese 1 mikro tese oldu olgunlaşmamış elonge spermatidler var
sebebini tam bilmiyoruz ateşli hastalıktan şüpheleniyoruz
peki sizdeki sorun nedir
hiç ameliyat oldumu eşin hangi dr gittiniz yada herhangi bir tedavi uyguladınızmı?

merhabalar benim eşimde azosperm 12 yıllık evliyim ve hala bebek sahibi olamadık :(

slm canım cok gecmiş olsun ama umudunu yitirme benim eşimde azospermdi m.tese ameliyatı oldu we sperm bulundu tüp bebek yaptık we rabbime şükür şuan hamileyim sizin azosperm sebebi nedir hic tüp bebek denemeniz oldumu

slm canım cok gecmiş olsun ama umudunu yitirme benim eşimde azospermdi m.tese ameliyatı oldu we sperm bulundu tüp bebek yaptık we rabbime şükür şuan hamileyim sizin azosperm sebebi nedir hic tüp bebek denemeniz oldumu

ayy gerçekten çok sevindim sizin adınıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizede nasip olur valla tam bi araştırma yapılmadı sadece genetik test yapıldı oda normal çıktı tıkanıklıkda yok galiba küçükken geçirdiği ateşli hastalık yüzünden olabilirmiş :( önümüzdeki ay adetimle başlayacak tedavim
sizin sorun neydi?

çok detaylı araştırılmadı ama bi kaç ay önceki spermiogramda 2 3 tane canlı 2 3 tane ölü sperm bulundu oda bizi umutlandırdı

ohh maşallah cnm en azından görünen bişeyler var ümitsiz olma
peki eşin mikro tesemi olacak çıkanlarlamı tüp denenecek
hangi dr gidiyorsunuz
durumunuz bizlere göre çok iyi çok güzel yanii.......

Back
X