cnm hayıt tohumu için nette erkekte cinsel istek azalmasına neden oluyormuşcanim nasilsin iyi geceler... Sana bisey sorcam dün aksam da yazmistim ama ben saracogluyla görüstüm bana iste hayit tohumu ari sütü bal polen falan göndericek 5 aylik kür icin 835 tl istedi. Ama bende bunlarin hepsi mevcut dün esimle konustuk ilk basta siparis edellim dedi sonradan ben vazgecirdim var diye. Sence elimdekileri mi kullanayim yoksa siparis edeyim mi ???
arkadaşlar günaydın.şuan işteyim ama çalışmak istemiyorum.saçlarımı kalemle arkadan topladım.internette dolaşıyorum.keyfim yok.dün yaşam koçuma gittim.benim hayatımda herşeyi bilir.yaşadıklarımızıda bilir.zaten annem bile bilmiyor 5 senedir yaşadıklarımızı.dün anlattım olgunlamamış spermler çıktı diye.hiç duymak istemdiğim şeyleri vurdu suratıma fazla ümitlenme dedi,kaptırma kendini dedi.bense süper olgunlaşır ,herşey düzelicek demesini beklerken beni yıktı.tabi onu anlıyorum.ilerde daha büyük hayal kırıklıkları yaşamamamı istediği için söyledi.ama ben yine mücadeleyi bırakmadım.sabah kürler için aradım saraçolunu .öğleden sonra konuşucaz bakalım ne vericek.ama sanki bütün enerjim bitti.bir rüzgar çıksa bende o rüzgarla kaybolsam.
Canım allahtan umut kesilmez üzme canını siz kaan beydemi tedavi görüyorsunuz
emre beyde hiç muayene olmuşmuydunuz yada eşin hiç ameliyat oldumu
hatırlayamadım kusura bakma
hakkınızda hayırlısı olsun cnm üzme kendini gün doğmadan neler doğar inşlh kısmetinde vardırda henüz vakti gelmemiştir...
nursen cnm geçmiş olsun polip ini aldırmışsın
bu tam olarak ne oluyor cnm ben bilmiyorumda
sana ne gibi bir rahatsızlık veriyor
yumurtaların gelişimini felanmı etkiliyor
tekrar geçmiş olsun...
canım ben geldim bu sitede gerçekten umut ederek aşabileğimi anladım arkadaşlarımızın dayanışması çok güzel bende sizlere biraz da olsa moral olursam ne mutlu biliyorsunuzdur benim eşimde azoluydu ve ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ hiç kimsenin tavsiyesi önerisi olmadan eşim gitti eliyle koymuş gibi bir ilaç aldı ve sadece onu kullandı keçi boynuzunu denedik ama işe yaramadı ve o ilaç eşimi ameliyattan kurtardı yüce rabbime hergün dua ettim biliyorumki gönülden yapılan herduaya Allahımın kapıları sonsuza kadar açılıyor bende binevi bu mucizeyi yaşadım ve doktorların ameliyat olmadan imkansız dedikleri durum tersine döndü umudunuzu asla kaybetmeyin bol bol dua edin dette ALLAHTAN ŞİFASIDA ALLAHTAN İNŞALLAH İSTEYEN HERKES SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA TEZ ZAMANDA KAVUŞUR.bu arada eşim azolu olmasının yanında birde şiddetli varikoseldi hala inannamıyorum hastaneye eşimin eşefmanlarını falan götürdüm giderken belki hemen ameliyata alırlar diye okadardı yani neyse ben anlatmaktan bıkmıycam kızlar 12tane yumurtam döllenmiş durumda cuma yada cumartesi transferim var allahım hepimizin yardımcısı olsun.umudu bırakmak yoka.s.:ecrin_bebek:
cnm hayıt tohumu için nette erkekte cinsel istek azalmasına neden oluyormuş
depresyona bağlı iktidarsızlık içinde faydalıymış
genelde kadınlar üzerinde etkiliymiş
acaba bizedemi hayır tohumu gönderecek....
canım benim deme öyle
olacak inşlh bak sizde elongelerin görülmesi bir mucizeydi
onlar gelişecek cnm benim
olmadı elongelerle tüpe denersiniz
geçen bir arkadaş paylaşmıştı eskişehirde elonge hücrelerle bebeğine kavuşan ailenin mekalesini
bizlerinde olacak inşlh cnm ümitsiz olma nolur...
kızlaarrrrrr nasılsınız
ben de bugün polipimden kurtuldum elhamdülillah kist de vardı ama doktor yatış yapmadan muayene etti ve kistin olmadığını söyledi zaten bigün öncesinde de kanamam olmuştu bayağı onun da etkisi oldu herhalde
anca kendime gelebildim sabahtan bu yana sersem gibiydim.
Kızlar bende birşey sorucam biliyorsunuz şimdi benim sigortam yok rapor çıkaramıyorum bu yüzden birtürlü tedavime başlayamadım
ben parayla gerekli testleri yaptırsam neler lazım hsg zaten özelde çektirmeyi düşünüyorum
birde rapor alacağım hastanede testlerimi yapsam sorun olmaz herhalde birde hangi tahliller yapılacak adetin kaçıncı günleri lütfen yardımcı olun
Nasılsınız? 2 gündür bakamadım yinebaya muhabbet olmuş. kaan beyle mesajlaşıyoruz bayram önü 16 ağustosa tese tarihi verdi acaba yaptırsak mı yoksa bayramdan sonraya mı bırakmalıyız .ameliyat sonrası nasıl oluyor bilgi verir misiniz*Çünkü ailelerimiz filan bilmiyor bu durumda nasıl yanlarına gideceğiz problem çıkar mı?kaan bey nerde ve nasıl m.tese yapıyor yaptıran varsa lütfen merakımı gidersin .hepinizi öpüyorum ......
saol canım benim.saraçoğluylada konuştum 325 tl iki aylık bir kür göndericek.sonra tekrar konuşucaz.eğer dedi bir dahaki boyamalıda olgunlaşmassa başka kür vericem dedi.artık her şeyi yaptık.ypılacak bişey yok.her şey allah 'tan.
canım teseyi ertelemeyin.günübirlik birşey.eşin ertesi gün biraz sünnetli çocuklar gibi yürüyor.ama işine gücüne devam edebiliyor.bizde kimseye söylememiştik.soranlarada belimi incitmişim demişti eşim.kaan bey gen-art tüp bebek merlezinde yaptı bizimkini 2-yada 3 güne hiçbirşeyi kalmıyor zaten.
Cnm biz antalyadan gittik ankaraya
eşim sabah 7 buçukta girdi 8 buçukta ameliyattan çıktı
saat 3 ü geçincede taburcu oldu yola çıktık
eskişehire geldik orda bir gece yattı sünnet çocuğu gibi hafiften yürüyüşü oluyor
ertesi günde antalyaya döndük benim eşimin ağrısı oldu sonra 2 gün evde yatmıştı
ama bu kişisine göre değişir heralde benimkisi biraz nazlıdır
bayrama kadarda eşin iyileşmiş olur....
merhaba arkadaşlar,bende saraçoğlu kürleri kullanananlardanım eşime hayıt tohumu,bal,polen vs karışımı birde at kuyruğu çayı gönderdi.bende baştan netten falan araştırdım hayıt tohumu dediğini gibi bayanlarda etkili olduğunu duydum,sonra müşteri hizmetlerini aradım onlarda erkekler üzerindede iyi yönce etkisi çokmuş hormanları falanda düzenliyormuş ve biz kullanıyorum 3 haftadır iktidarsızlık gibi problem yaşamadık,birde masak arkada şım moralini hiç bozma allahdan ümit kesilmez allah verecek olduktan sonra herşekilde olur tabi biz elimizden geleni yapalımda bol bol dua et ve eşinin enerjisinide negatife düşürme ben seni çok iyi anlıyorum ama başka çaremiz yok umut etmekten başka ,hakkımızda hayırlısı olsun....cnm hayıt tohumu için nette erkekte cinsel istek azalmasına neden oluyormuş
depresyona bağlı iktidarsızlık içinde faydalıymış
genelde kadınlar üzerinde etkiliymiş
acaba bizedemi hayır tohumu gönderecek....
canım benim deme öyle
olacak inşlh bak sizde elongelerin görülmesi bir mucizeydi
onlar gelişecek cnm benim
olmadı elongelerle tüpe denersiniz
geçen bir arkadaş paylaşmıştı eskişehirde elonge hücrelerle bebeğine kavuşan ailenin mekalesini
bizlerinde olacak inşlh cnm ümitsiz olma nolur...
özel olmayacaksa sorabilir miyim sonuç hala devam ediyo musnuz kaan beyle.ayrıca ücretinide sorabilir miyim?
ben şu an hamileyim.2 aylık oldu.kaan bey bizden tese için 2000 lira aldı.bunun 400 lirası sperm dondurma parasıydı.spermleri dondurduktan 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlattı.bununda sebebi belki çözüldüğünde hepsi ölürse tekrar tese yaparız diye.allahtan çözülünce döllendi.ama 2 tüp sperm almıştı 2 side bitti.bizi tedavi içinde kendisi gene gen-arta yönlerdirdi.gazide rapor çıkarttırdık.tedavi içinde ilaçlar dahil raporla 3000 civarı harcadık.gidişimiz gelişimizle toplamda 7000 bin civarını buldu.başka sormak istediğin ne olursa cevaplarım.
canım ben geldim bu sitede gerçekten umut ederek aşabileğimi anladım arkadaşlarımızın dayanışması çok güzel bende sizlere biraz da olsa moral olursam ne mutlu biliyorsunuzdur benim eşimde azoluydu ve ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ hiç kimsenin tavsiyesi önerisi olmadan eşim gitti eliyle koymuş gibi bir ilaç aldı ve sadece onu kullandı keçi boynuzunu denedik ama işe yaramadı ve o ilaç eşimi ameliyattan kurtardı yüce rabbime hergün dua ettim biliyorumki gönülden yapılan herduaya Allahımın kapıları sonsuza kadar açılıyor bende binevi bu mucizeyi yaşadım ve doktorların ameliyat olmadan imkansız dedikleri durum tersine döndü umudunuzu asla kaybetmeyin bol bol dua edin dette ALLAHTAN ŞİFASIDA ALLAHTAN İNŞALLAH İSTEYEN HERKES SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA TEZ ZAMANDA KAVUŞUR.bu arada eşim azolu olmasının yanında birde şiddetli varikoseldi hala inannamıyorum hastaneye eşimin eşefmanlarını falan götürdüm giderken belki hemen ameliyata alırlar diye okadardı yani neyse ben anlatmaktan bıkmıycam kızlar 12tane yumurtam döllenmiş durumda cuma yada cumartesi transferim var allahım hepimizin yardımcısı olsun.umudu bırakmak yoka.s.:ecrin_bebek:
ben şu an hamileyim.2 aylık oldu.kaan bey bizden tese için 2000 lira aldı.bunun 400 lirası sperm dondurma parasıydı.spermleri dondurduktan 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlattı.bununda sebebi belki çözüldüğünde hepsi ölürse tekrar tese yaparız diye.allahtan çözülünce döllendi.ama 2 tüp sperm almıştı 2 side bitti.bizi tedavi içinde kendisi gene gen-arta yönlerdirdi.gazide rapor çıkarttırdık.tedavi içinde ilaçlar dahil raporla 3000 civarı harcadık.gidişimiz gelişimizle toplamda 7000 bin civarını buldu.başka sormak istediğin ne olursa cevaplarım.
canım bende antalyadanım siz kaan hocadamı tedavi görüyorsun tam olarak şikayetiniz neydiCnm biz antalyadan gittik ankaraya
eşim sabah 7 buçukta girdi 8 buçukta ameliyattan çıktı
saat 3 ü geçincede taburcu oldu yola çıktık
eskişehire geldik orda bir gece yattı sünnet çocuğu gibi hafiften yürüyüşü oluyor
ertesi günde antalyaya döndük benim eşimin ağrısı oldu sonra 2 gün evde yatmıştı
ama bu kişisine göre değişir heralde benimkisi biraz nazlıdır
bayrama kadarda eşin iyileşmiş olur....
şuanda yazını göz yaşlarıyla okuyorum ne mutlu size maşAllah,Allah sağlk versin bebeğinede sanada.darısı başıma inşallah bizde o günleri görürüz sen benim umudum ol...çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.eşinin problemi neydi peki ilk teseniz miydi benim eşimin belli bi problemi yok ama kaan bey tıkanıklık değil sebebini bilmiyoruz dedi .
hep umutlu olun.muhakkak sperm bulunur.en zor olan o zaten o aşamayı atlattınmı tedavine daha bir ümitle başlayacaksın.ilk tesesiydi.benimkinide belli bir problemi yoktu.tıkanıklık değil demişti.birtek tek testisi var diğeri timör nedeniyle askerdeyken alınmış.yani bide bizde tek testiste sperm arandı.ameliyat 45 dakika civarı sürdü.2 saat merkezde dinlendirdiler.sonra yola çıktık.
şuanda yazını göz yaşlarıyla okuyorum ne mutlu size maşAllah,Allah sağlk versin bebeğinede sanada.darısı başıma inşallah bizde o günleri görürüz sen benim umudum ol...çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.eşinin problemi neydi peki ilk teseniz miydi benim eşimin belli bi problemi yok ama kaan bey tıkanıklık değil sebebini bilmiyoruz dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?