Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hayıt tohumu için nette erkekte cinsel istek azalmasına neden oluyormuş
depresyona bağlı iktidarsızlık içinde faydalıymış
genelde kadınlar üzerinde etkiliymiş
acaba bizedemi hayır tohumu gönderecek....

canım benim deme öyle
olacak inşlh bak sizde elongelerin görülmesi bir mucizeydi
onlar gelişecek cnm benim
olmadı elongelerle tüpe denersiniz
geçen bir arkadaş paylaşmıştı eskişehirde elonge hücrelerle bebeğine kavuşan ailenin mekalesini
bizlerinde olacak inşlh cnm ümitsiz olma nolur...

evet polip ne oluyo

kızlar geçmişi okuyanlar bu mesaj dikkatinizi çektimi hiç

saol canım benim.Saraçoğluylada konuştum 325 tl iki aylık bir kür göndericek.Sonra tekrar konuşucaz.Eğer dedi bir dahaki boyamalıda olgunlaşmassa başka kür vericem dedi.Artık her şeyi yaptık.ypılacak bişey yok.Her şey Allah 'tan.

Nasılsınız? 2 gündür bakamadım yine baya muhabbet olmuş. kaan beyle mesajlaşıyoruz bayram önü 16 ağustosa tese tarihi verdi acaba yaptırsak mı yoksa bayramdan sonraya mı bırakmalıyız .ameliyat sonrası nasıl oluyor bilgi verir misiniz*Çünkü ailelerimiz filan bilmiyor bu durumda nasıl yanlarına gideceğiz problem çıkar mı?kaan bey nerde ve nasıl m.tese yapıyor yaptıran varsa lütfen merakımı gidersin .hepinizi öpüyorum ......

çok geçmiş olsun canım.
bende bugün ilk iğnemi oldum. bendede kist vardı ya küçük bir operasyonla aldılar kisti. daha doğrusu içini boşalttılar. hormon ilaçları ile büyüme yapabilirmiş veya diğer yumurtaların gelişimini engelleyebilirmiş. alındı bitti çok şükür.

canım eşinin sigortasındanda yararlanabiliyorsun diye biliyorum. adetin 2. günü eşinin ve senin adına çıkarılmış vukaatlı nüfüs cüzdan sureti ile birlikte süleymaniye tüp bebek merkezine gidebilirsin. seni muayane edecekler. kan alacaklar. eşine kan ve sperm tahlili için gün verecekler. eşten 3 sperm testi isteniyor. bir tanesinin orada yapılması yeterli. sendende kan tahlili ve rahim filmi.

canım teseyi ertelemeyin.günübirlik birşey.eşin ertesi gün biraz sünnetli çocuklar gibi yürüyor.ama işine gücüne devam edebiliyor.bizde kimseye söylememiştik.soranlarada belimi incitmişim demişti eşim.kaan bey gen-art tüp bebek merlezinde yaptı bizimkini 2-yada 3 güne hiçbirşeyi kalmıyor zaten.

cnm bizde 464 tl gönderdik
kürler en geç cuma elimizde olacakmış
bakalım sizinle bizimkisi aynımı olacak farklımı
hayırlısı cnm eşlerimizin kullandıkları inşlh şifa olur....

Cnm biz antalyadan gittik ankaraya
eşim sabah 7 buçukta girdi 8 buçukta ameliyattan çıktı
saat 3 ü geçincede taburcu oldu yola çıktık
eskişehire geldik orda bir gece yattı sünnet çocuğu gibi hafiften yürüyüşü oluyor
ertesi günde antalyaya döndük benim eşimin ağrısı oldu sonra 2 gün evde yatmıştı
ama bu kişisine göre değişir heralde benimkisi biraz nazlıdır
bayrama kadarda eşin iyileşmiş olur....

özel olmayacaksa sorabilir miyim sonuç hala devam ediyo musnuz kaan beyle.ayrıca ücretinide sorabilir miyim?

sizinde mi ilk tesenizdi.siz şimdi iğne kullanıyor musnuz gelişmemiş sperm vardı galiba sizde yanlış bilmiyorsam.

merhaba arkadaşlar,bende saraçoğlu kürleri kullanananlardanım eşime hayıt tohumu,bal,polen vs karışımı birde at kuyruğu çayı gönderdi.bende baştan netten falan araştırdım hayıt tohumu dediğini gibi bayanlarda etkili olduğunu duydum,sonra müşteri hizmetlerini aradım onlarda erkekler üzerindede iyi yönce etkisi çokmuş hormanları falanda düzenliyormuş ve biz kullanıyorum 3 haftadır iktidarsızlık gibi problem yaşamadık,birde masak arkada şım moralini hiç bozma allahdan ümit kesilmez allah verecek olduktan sonra herşekilde olur tabi biz elimizden geleni yapalımda bol bol dua et ve eşinin enerjisinide negatife düşürme ben seni çok iyi anlıyorum ama başka çaremiz yok umut etmekten başka ,hakkımızda hayırlısı olsun....

özel olmayacaksa sorabilir miyim sonuç hala devam ediyo musnuz kaan beyle.ayrıca ücretinide sorabilir miyim?

ben şu an hamileyim.2 aylık oldu.kaan bey bizden tese için 2000 lira aldı.bunun 400 lirası sperm dondurma parasıydı.spermleri dondurduktan 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlattı.bununda sebebi belki çözüldüğünde hepsi ölürse tekrar tese yaparız diye.allahtan çözülünce döllendi.ama 2 tüp sperm almıştı 2 side bitti.bizi tedavi içinde kendisi gene gen-arta yönlerdirdi.gazide rapor çıkarttırdık.tedavi içinde ilaçlar dahil raporla 3000 civarı harcadık.gidişimiz gelişimizle toplamda 7000 bin civarını buldu.başka sormak istediğin ne olursa cevaplarım.

şuanda yazını göz yaşlarıyla okuyorum ne mutlu size maşAllah,Allah sağlk versin bebeğinede sanada.darısı başıma inşallah bizde o günleri görürüz sen benim umudum ol...çok teşekkür ederim cevap yazdığın için.eşinin problemi neydi peki ilk teseniz miydi benim eşimin belli bi problemi yok ama kaan bey tıkanıklık değil sebebini bilmiyoruz dedi .

slm cnm dondurulmuş spermle mi hamile kaldın? tam olarak azonun sebebi neydi
ne güzel sevindim senin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin :)

canım bende antalyadanım siz kaan hocadamı tedavi görüyorsun tam olarak şikayetiniz neydi
?

ilk tesesiydi.benimkinide belli bir problemi yoktu.tıkanıklık değil demişti.birtek tek testisi var diğeri timör nedeniyle askerdeyken alınmış.yani bide bizde tek testiste sperm arandı.ameliyat 45 dakika civarı sürdü.2 saat merkezde dinlendirdiler.sonra yola çıktık.

hep umutlu olun.muhakkak sperm bulunur.en zor olan o zaten o aşamayı atlattınmı tedavine daha bir ümitle başlayacaksın.

malesef benim de belli değil canım küçükken ateşli hastalık geçirenlerde olabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…