Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saol canim benim.. Iyi yapmissin canim dertlesmek iyidir, bugün temizlige devam mi canim kolay gelsin enisteyi de calistir Yegenlerimin annesini yormasin...

devam edicem canım ee dün tatil yaptık bitti
canım ona ne desen yapar yardım eder de ben istemiyorum...

devam edicem canım ee dün tatil yaptık bitti
canım ona ne desen yapar yardım eder de ben istemiyorum...

Ayy ne güzel yardim etmesine sevindim canim, evet biz bayanlar nedense erkeklere temizlik konusunda yardimlarini bile istemiyoruz haklisin canim

arkadaşlar günaydın.Şuan işteyim ama çalışmak istemiyorum.Saçlarımı kalemle arkadan topladım.internette dolaşıyorum.keyfim yok.Dün yaşam koçuma gittim.Benim hayatımda herşeyi bilir.yaşadıklarımızıda bilir.Zaten annem bile bilmiyor 5 senedir yaşadıklarımızı.Dün anlattım olgunlamamış spermler çıktı diye.Hiç duymak istemdiğim şeyleri vurdu suratıma fazla ümitlenme dedi,kaptırma kendini dedi.Bense süper olgunlaşır ,herşey düzelicek demesini beklerken beni yıktı.Tabi onu anlıyorum.ilerde daha büyük hayal kırıklıkları yaşamamamı istediği için söyledi.ama ben yine mücadeleyi bırakmadım.Sabah kürler için aradım saraçolunu .Öğleden sonra konuşucaz bakalım ne vericek.ama sanki bütün enerjim bitti.bir rüzgar çıksa bende o rüzgarla kaybolsam.

Günaydınn cnmm..
ahh cnmm yaa inşALLAH geçerr bi an önceee
rabbim şifa versinnnn..yok bebeğimm bugün gitmiycem haffatsonu gidicemmm inşşş..
gidince söylerimm selemınııı sağoll cnm Allah razı olsunn...
bugün bi arkadaşla biraz dışarı çıkıcağızz öplenden sonraa

Uykunn hepp bölündüüü cnm yaa öylede kötü oluyoo işteee
hayrolsun cnmm yaa ne bilimm karmakarışık şeyler gördümm normelde rüyaları çok hatırlamam
ama bazılarından da çok etkileniyorumm rüyadan sonra uyandım bi ara vee hepiçimdenn rüyayı tekrar ettim ki sabah bahara anlatırım diyee
yoksa üstne uyursam unuturum diye ama umutmadımm

canım aklında kalanları anlatsana istersen telde de anlatabilirsin daha sonra
hayrolur inş

Canım allahtan umut kesilmez üzme canını siz kaan beydemi tedavi görüyorsunuz
emre beyde hiç muayene olmuşmuydunuz yada eşin hiç ameliyat oldumu
hatırlayamadım kusura bakma
hakkınızda hayırlısı olsun cnm üzme kendini gün doğmadan neler doğar inşlh kısmetinde vardırda henüz vakti gelmemiştir...

nursen cnm geçmiş olsun polip ini aldırmışsın
bu tam olarak ne oluyor cnm ben bilmiyorumda
sana ne gibi bir rahatsızlık veriyor
yumurtaların gelişimini felanmı etkiliyor
tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…