Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım siz malzemeyi vermişsiniz yanlış anlarlar tabi :9::9::9::9::9:
şaka bi yana gerçekten geceleri bunaltıcı oluyor...
haftasonu itibari ile sıcaklıklar daha da artacakmış allah yardımcımız olsun...

valla bide eltim benimle küs bişeyde diyemez:52: cnm valla sıcaktan mayışıp kalıyorum güya bugun küçük odayı temizliycektim çamasır yıkadım sonra az oturayım dedim köy tv açıp mayıştım:37::37:

valla bide eltim benimle küs bişeyde diyemez:52: cnm valla sıcaktan mayışıp kalıyorum güya bugun küçük odayı temizliycektim çamasır yıkadım sonra az oturayım dedim köy tv açıp mayıştım:37::37:

:1::1::1::1::1: iyice gıcık olurmuş eltin sana :9::9::9:
bende dün gece çok kötü oldum yaaa kaltım sabahın 5,30 unda duş aldım :37:

Geleyimm cnmmm bekleeeeeeee beni :10::10:
yaa almanyada o kadar çok akrabam varkii aslındaaaa keşke gelebilme şansım olsaa:52:
benimkide yemeği yedii çayını içtii sızdı kaldıı karşıı koltuktaa aynıı bunlarr yaaaa:9::9::9::9:
biraz konuşmak istedimm ama ben konuştum ben dinledimm o hiççççççç şimdi de uyudu iştee:46:

Canimsin yaaa keske gelsen gözüm gibi bakarim sana. Belki birgün gelirsin canim yaa. Ayy artik girgira vurcam isi gülüyorum kendi kendime benim ki 2 bardak icti cayi senin ki :1::1::1::1: Canim göbekleri bir kesilse bu kadar benzemezlerdi :9: Bosver canim sikma tatli canini bizimle konus senn. Onlar da uyusun da büyüsün :22:

Allah iyilik versin canim. Hic kimseyle görüsmüyorum cünkü hicbiri benim tarzim deil muhabbet edemeyen,cahil,daha ilkokul mezunu olup benimle kafa tutan insanlarla isim olmuyor. Slm veriyorsun neler söylüyorlar Allah islah eylesin. 3gün önce markete gittim komsuyu gördüm kendisi de amelyatli balkondan bakiyordu X abla nasilsin gecmis olsun dedim bisey demeden ayy o ne kizz kilo mu aldin yoksa kocanla bisiler yapip göbeginimi doldurttun demez mi?? ya sana ne koca benim keyif ben hamileysemde sokak ortasinda mi söylenir be cahill kafasizz.. Bu olay kapak oldu bana bir daha slm bile vermem. Ayy dellendim yine aklima geldide. Kusuruma bakma canim..

bu kaşınan kadınları kaşıtmak lazım aslında ağzının payını vericen bidaha konuşmıcak... bizdede öyle bi kadın var bayılıyo bize laf sokmaya uğraşcak bişesi yok heralde banada eşimede durmadan laf sokuyor.ben en son lafının karşılığını verdim ve artık konuşmuyorum sadece slm ,iyi günler

:1::1::1::1::1: iyice gıcık olurmuş eltin sana :9::9::9:
bende dün gece çok kötü oldum yaaa kaltım sabahın 5,30 unda duş aldım :37:

o zaten bana gıcık bide sorunumuzu bilen tek kişi zamanında dost sanıp söylemiştim çok pişmanım çokk bikaç ay önce kadının biri dert yanıyodu çocuk oldu erkenden evliliğimi yaşayamadım felan diye boşver onu bulamayanlar var dedi çok üzüldüm acaba bana lafmı soktu sonra dedimki eğer öyleyse rabbim sorsun hesabını amannn neyse işte bende coştum :35:valla bizde sürekli duş alıyoz bakalım eşim söz verdi beni yüzmeye yollayacak inş olursa çok iyi olacak benim için :21::21:

Canimsin yaaa keske gelsen gözüm gibi bakarim sana. Belki birgün gelirsin canim yaa. Ayy artik girgira vurcam isi gülüyorum kendi kendime benim ki 2 bardak icti cayi senin ki :1::1::1::1: Canim göbekleri bir kesilse bu kadar benzemezlerdi :9: Bosver canim sikma tatli canini bizimle konus senn. Onlar da uyusun da büyüsün :22:

Keşke cnmm benim şimdi yurtdışında çok akrabalarım varr eşim diyoki o kadar akraban varr hemde en yakınlarımm gidelim işte diyoo oralara çok meraklı yanii gelmeye ..
neden olmasınn inşş kısmett cnm:16::16:
valla ben saymadım ama 3 olabilirr bilgisayarın arkasında ya sayamadımm içtiğini :1::1::1:
gerçekten cnmm bu kadar benzemezlerdiii ama koç bunlar işte ne olcakkkkk:41:
aman büyüsünlerr ne kadar büyüceklersee artıkkk:1::1::1:

herkese iyi akşamlar kızler ne güzel siz birbirinizi tanımışsınız ya ne güzel her konuda muhabbet ediyosunuz imrendim valla size galiba herkes herkesi tanıyo:)

rabbim iyilik versin cnm valla bende iyiyim diyorum yalan söylüyorum sonrada kendim inanıyorum sonuç olarak iyiyim yani:37::37:

Hepimizz aynıyızz cnmmm farklı değilizkii:34:
iyi demek adetten olmuşş işte ama yinede bugünümüze şükürr
sende eltiden dertlisinn benim eltimm yokk valla acaba nasıl olurdu olsaydııı..

bu kaşınan kadınları kaşıtmak lazım aslında ağzının payını vericen bidaha konuşmıcak... bizdede öyle bi kadın var bayılıyo bize laf sokmaya uğraşcak bişesi yok heralde banada eşimede durmadan laf sokuyor.ben en son lafının karşılığını verdim ve artık konuşmuyorum sadece slm ,iyi günler

Canim insan biraz uslüplu olur evli barkli kadin ne dedigini bilmiyor k.validemle kanki funkiler ondan tersleyemiyorum yoksa ben lafi yerine koymasini bilirim de iste sabrediyorsun. Ne kadar görüstükleri insan varsa hicbiri 5 para etmez benim gözümde slm veriyorsun arkandan o slma karsilik neler diyorlar aman Allahim. Ben evlenmeden önce hic buradaki insanlar gibi insan görmedim. Burda resmen nevrim döndü ya Türkiyeye gidince ruhum rahatliyor. Sen iyi yapmissin canim bir daha agzini acamaz...

herkese iyi akşamlar kızler ne güzel siz birbirinizi tanımışsınız ya ne güzel her konuda muhabbet ediyosunuz imrendim valla size galiba herkes herkesi tanıyo:)

iyi akşamlarrr
Canım sende artık aramızdasın seninlede öyle olcağız zamanlaa
çabucak kaynaşır bizim topikteki kızlarrrr:16::16::16::16:

Canim nasilsinnnnn??? Bugün pek sesin cikmiyor canim aksam da slmimi aldigini görmemisim özür canim. Yoruldunmu cancazim bugün ??

Hepimizz aynıyızz cnmmm farklı değilizkii:34:
iyi demek adetten olmuşş işte ama yinede bugünümüze şükürr
sende eltiden dertlisinn benim eltimm yokk valla acaba nasıl olurdu olsaydııı..

aman cnm olmasın daha iyi bende 5 tane var 3ü uzakta 2si ile aynı apartmanda oturyoz valla en iyisi uzak olmak hele bide cahillik varsa yanlış anlaşılmasın okul olarak değil kişilik olarak cahillik bilmiyorum ya hayırlısı

Keşke cnmm benim şimdi yurtdışında çok akrabalarım varr eşim diyoki o kadar akraban varr hemde en yakınlarımm gidelim işte diyoo oralara çok meraklı yanii gelmeye ..
neden olmasınn inşş kısmett cnm:16::16:
valla ben saymadım ama 3 olabilirr bilgisayarın arkasında ya sayamadımm içtiğini :1::1::1:
gerçekten cnmm bu kadar benzemezlerdiii ama koç bunlar işte ne olcakkkkk:41:
aman büyüsünlerr ne kadar büyüceklersee artıkkk:1::1::1:

Eeee ne güzel iste canim benim, hamile kaldiginda belki eniste sürpriz yapar getirir seni buraya :10::10::10::10: Tühh nasil saymazsin canim ya ikiziyle karsilastircaktik :1: Benim ki uyandi cok ses yapmisim klavye sesi yanii :9::9:

Son düzenleme:
Eeee ne güzel iste canim benim, hamile kaldiginda belki eniste sürpriz yapar getirir seni buraya :10::10::10::10: Tühh nasil saymazsin canim ya ikiziyle karsilastircaktik :1: Benim ki uyandi cok ses yapmisim klavye sesi yanii :9::9:

Bilmiyorumm valla yaparmı öylee süpriz filannn :1::1::1:
valaa saymadımm cnmm yarın akşama sayarımm cnm ama 2 de kalmaz bizimkii çayı severr 3 veya 4 bardak içerrr...
benimkide dönüp duruyoo ama sesten değill sıcaktann :34:
yaa sinir oluyorumm uykusu gelince yataklarına gitseler o daracık yerdee yatıyoooo:41:

aman cnm olmasın daha iyi bende 5 tane var 3ü uzakta 2si ile aynı apartmanda oturyoz valla en iyisi uzak olmak hele bide cahillik varsa yanlış anlaşılmasın okul olarak değil kişilik olarak cahillik bilmiyorum ya hayırlısı

Dimi cnm nasıl insanlar olucaklar kimbilirr olsalarr ...sen iyi olsanda karşındakii cahilsee olmuyoo iştee..
benim kayınvalidem bile yakından almadı evi uzak olsun dedii allah var iyidirr eşimin tarafı bende şimdiye kadar bi saygsıızılığım olmamıştır ama
uzak olmak eniyisi gerçektennn:42:

Back
X