Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar size doyum olmaz hepinize iyi geceler allaha emanet olun :16::16::16::16:

kızlar ohhhhhhhhhhhh ne güzel kaynatıyorsunuz değme keyfenize maaşaallah inş hep böyle arkadaşlığımız devam eder bizler birbirimizi anlıyoruz bazen en yakınımız dahi bakıyorumda anlamıyorlar

Bilmiyorumm valla yaparmı öylee süpriz filannn :1::1::1:
valaa saymadımm cnmm yarın akşama sayarımm cnm ama 2 de kalmaz bizimkii çayı severr 3 veya 4 bardak içerrr...
benimkide dönüp duruyoo ama sesten değill sıcaktann :34:
yaa sinir oluyorumm uykusu gelince yataklarına gitseler o daracık yerdee yatıyoooo:41:

Yapar yapar neden yapmasin canim. Canim benim ki uyumadan önce 2 idi suan devam ediyor :1::1: Ayy koptum benim ki amelyat oldugunda bile hep koltuktaydi daha rahat ediyormus kocaman yatak dururken koltukta yatcakmisim :27::27::52::52:

Yapar yapar neden yapmasin canim. Canim benim ki uyumadan önce 2 idi suan devam ediyor :1::1: Ayy koptum benim ki amelyat oldugunda bile hep koltuktaydi daha rahat ediyormus kocaman yatak dururken koltukta yatcakmisim :27::27::52::52:

Yaaaaa bu kadarda olurmuu acabaa diycemm ..:9::9::9:
benimkide çok sever koltukta o daracık yerde yatmayııı gençliğinde de hep öyleymişşş
diyorumm rahat yatağın varken bu daracık yerde niye yatıyosun daha rahat ediyorum diyoooooooo pessss:53:

Canim insan biraz uslüplu olur evli barkli kadin ne dedigini bilmiyor k.validemle kanki funkiler ondan tersleyemiyorum yoksa ben lafi yerine koymasini bilirim de iste sabrediyorsun. Ne kadar görüstükleri insan varsa hicbiri 5 para etmez benim gözümde slm veriyorsun arkandan o slma karsilik neler diyorlar aman Allahim. Ben evlenmeden önce hic buradaki insanlar gibi insan görmedim. Burda resmen nevrim döndü ya Türkiyeye gidince ruhum rahatliyor. Sen iyi yapmissin canim bir daha agzini acamaz...

benimde eşim onun kocasıyla kankide ondan kadına slm veriom yoksa hayatta slm vermemde mecbur kalıyorum görünce slm vermey işte arkamdan ne konuşursa konuşsun yüzüme konuşmasında batıyo konuşdukları.bende onun arkasından konuşuyorum kocama ;))) bana değilde geçenlerde eşime yine laf sokmuş kadın ;)) gerizekalı ya takmış bize bebeğimiz varmış gibi kime ne alırsak bebeğinizmi oldu diyo bile bile gıcık:33::33::33:

benimde eşim onun kocasıyla kankide ondan kadına slm veriom yoksa hayatta slm vermemde mecbur kalıyorum görünce slm vermey işte arkamdan ne konuşursa konuşsun yüzüme konuşmasında batıyo konuşdukları.bende onun arkasından konuşuyorum kocama ;))) bana değilde geçenlerde eşime yine laf sokmuş kadın ;)) gerizekalı ya takmış bize bebeğimiz varmış gibi kime ne alırsak bebeğinizmi oldu diyo bile bile gıcık:33::33::33:

Iste birbirinin yüzüne bakinca cok zor. Esime bende derim söyle dedi felan diye ama kendilerine diyemem birgün fena patliycam da hayirlisi. Ne yapicakmis sizin cocugunuzun olup olmadigini yara mi baglamis biyerleri ???

kızlar benim kocişte sizinkilerden çok zıt...
rahatına çok düşkündür asla o daracık koltukta yatıp uyumaz...
uykusu gelince hemen koşar yatağa :1:
ben kociş hastaneden çıktığı zamanlar öncesinde çok ayrı kaldığımız için hiç yanından ayrılmak istemezdim...
akşamları geç yatardı benim uykum gelir koltukta yatardım...
aşkım odana git orda nasıl rahat ediyorsun der baktı ben kalkmıyorum benimle beraber geçerdi odaya :38:

kızlar siz benimle muhabbet etmiyorsunuz bende çıkıyorum artık uykum geldi kocişimde gitti
ne zaman gelir bilmem bari uyuyayım herkese iyi muhabbetler ve iyi geceler herkes rüyasında bebeişini
görsün amin

Canim nasilsinnnnn??? Bugün pek sesin cikmiyor canim aksam da slmimi aldigini görmemisim özür canim. Yoruldunmu cancazim bugün ??

iyiyim canım kocişle ilgileniyordum sayfa açıktı ama bakamadım...
ne özürü canım bazen mesajlar arada kaynıyor...
yok canım yorgun değilim bugün çok iyiyim...
şimdi o tv izliyor bende döndüm hemen topiğe :1:

kızlar siz benimle muhabbet etmiyorsunuz bende çıkıyorum artık uykum geldi kocişimde gitti
ne zaman gelir bilmem bari uyuyayım herkese iyi muhabbetler ve iyi geceler herkes rüyasında bebeişini
görsün amin

Aaaaa cnm yaa niyee muhabbett etmeyeliimm
sana slm verdimm görmedinn galibaa cnm
sende katılsana sohbete

görsün amin

canım benim ben yeni geldimmmmmmmmm olur mu hiç neden sohbet etmesin kızlar seninle...
gitme tatlım gel sohbet edelim :70:
hani öyle hemen darılmaca yoktu :20:
biraz sabret sonra yatarsın olmaz mı :34:

Iste birbirinin yüzüne bakinca cok zor. Esime bende derim söyle dedi felan diye ama kendilerine diyemem birgün fena patliycam da hayirlisi. Ne yapicakmis sizin cocugunuzun olup olmadigini yara mi baglamis biyerleri ???

çeyrek takcak heralde ;))))anca yaparım diyemi düşünüo;)))) cahil olmasa bana ve eşime bu konuda ısrarlı davranırmı cnm insan gelir adam gibi konuşur yada bu konuda üstümüze gelmez.ben değilde bigün eşim patlıcak ona her gelişinde olmuyo bu böyle eşine söylicem diyor ama derdimizi de dillendirmek istemiyor bi yandan onlarında istediği o zaten inini cimini öğrenmek öğrenemedi ya meraklı;) çatlıyoooooo:113:

o zaten bana gıcık bide sorunumuzu bilen tek kişi zamanında dost sanıp söylemiştim çok pişmanım çokk bikaç ay önce kadının biri dert yanıyodu çocuk oldu erkenden evliliğimi yaşayamadım felan diye boşver onu bulamayanlar var dedi çok üzüldüm acaba bana lafmı soktu sonra dedimki eğer öyleyse rabbim sorsun hesabını amannn neyse işte bende coştum :35:valla bizde sürekli duş alıyoz bakalım eşim söz verdi beni yüzmeye yollayacak inş olursa çok iyi olacak benim için :21::21:

canım içi kötü eltinin yoksa insan biraz ince fikirli olur...
derdinizi bilirken öyle konuşmaz...
art niyet olmasına gerek yok acaba yanlış anlaşılır mıyım diye düşünmesi gerekir ama nerde :19:
aman sen boşver en iyisini yaıyorsun onunla muhattap olmayarak...
canım çok iyi olur senin için kafan dağılır keyifli olur...

görsün amin

ay sen bize darıldınmı cnm sohbetin bi bacığındanda sen tut ;)) önüme koydum bi tabak marul,dereotu,maydonoz yeşillik yi,yorum bu gece şifa olsun diye sanada vereyimmi ikram olarak ;)) bu gece yeşillendim;))şifanın nerden gelceğini bilemedim artık....:1::1::1::1::1:

ay sen bize darıldınmı cnm sohbetin bi bacığındanda sen tut ;)) önüme koydum bi tabak marul,dereotu,maydonoz yeşillik yi,yorum bu gece şifa olsun diye sanada vereyimmi ikram olarak ;)) bu gece yeşillendim;))şifanın nerden gelceğini bilemedim artık....:1::1::1::1::1:

Maaşallah cnm gece gece yeşillik yiyosunn şifa olsunnn
ne güzel bende severimm yeşillikkk..
ama şimdi süt içiyorumm :7:

eşim azönce geldikaynım aradı diğer kaynıma gelmişler eşime diyomşki siz niye gelmediniz
oda abi ne hanımı ne beyi çağırmadı biz ne bilelim
böyle yapıyolarr sonrada kopuklukoluyo diye..
bende saf saf yemek hzırlıyom haberim yok sinir oldum bütün enerjimi aldı gıcıklar iki eltim bir araya gelir beni aramazlar al sana akşam vakti bi moral bozukluğu....
ayyy çok sinir oldm nefret ediyom yaaa:41::41::41:

nerde kaldın bacım yolunu gözler oldum vallahi :( arada bi gözük git cnm yorgunluktan kesin girememişsindir özleniyosun haberin olsun:16::16::16:

afiyet olsun tatlım şifa olsun yediğin içtiğin herşey :16:
benim kocişte çok sever yeşilliği koy önüne bi leğen yer :1:
ben pek yemezdim o şekilde zorla banada yediriyor :1:
aslında çok güzel bişey ama alışkanlık meselesi işte...

Back
X