- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
evet bebişim yarın sabah çıkıcaz yola konyada bir gece kalıcaz Mevlana yı ziyaret edicez hepinize çooook dua edicem.
kociş beni gebertecek dün bana her işini hallet yarına bişey bırakma aksilik çıkar falan demişti.
veeeeeeeee sular kesildiii akşama gelir inşallahh.
burası böyle canımcım yaz oldumu paso sular kesiliyo şanssızlık nerde olsa buluyo beni.
cemrem çok teşekkür ederim canım. inşallah emeklerimizin karşılığını alabiliriz. manyak oldum iki günde iyi miyim değil miyim bilmiyorum.
cervan iyi tatiller canım. benim içinde at kendini denize. bu sene bulaşık leğeninden başka su göremiycem.
baharım bitti mi mutfak.
canım benim inş güzel haberlerle döneceksin bize ne güzel yaaa
darısı bizim başımıza
Hadii bakalımmmmmm hayırlıı yolculuklarr şimidenn canımmm
iyi tatillerrrr,ne güzelll mevlanayada gidiceksinizz demekkk Allah tazı olsunn bebeğimm rabbimm kabul etsinn dualarını
halldersinn cnm akşama gelirsee sularrr ,yaa yaz günü su olmayıca çok kötü
hmm bidee öylee deme ne demek şansızlıkk beni buluyoo diyeee
utandırma beni bebekim yaaaa
giremiyorum bayaadır haklısın da ne diyeyim.
ben de seni çok özlüyorum bitanemmmm
sorma attı yine şarteller saçlar dikildi yine havaya
ayy evet ya hepmi bi aksilik olur.
inşallah gelir akşama canım yaa işlerimi bitiririmde rahat kafayla çıkarım yola.
denizi çok özledim zaten bitanem deniz olan yerde büyüyüpte bir sene boyunca denizi görememek çok kötü.
deniz kokusunu özledim yaaa.
buarada yarın konyada kalıcaz bitanem Mevlana kaçta kapanıyo bir bilgin var mı?
internetten baktımda 17.30 yazıyo yaz uygulaması yokmu kızzz yetişiriz inşallah.
sizlerede çoooook dua edicem bitanem.
utanma bebekim sen de yoğunsun biliyorum ben
kıyamam demek saçlar dikildi
halledersin bitanem gelicek inş sen panik yapma...
hayırlısıyla gidip dönersiniz inş
canım bilmez miyim bende deniz kenarında büyüdüm sürekli denizdeyken daha bu sene 1 kere bile gidemedim
çok iyi anlıyorum seni ama keyfini çıkarıcaksın şimdi negüzel...
canım kaçta kapandığını bilmiyoum neyazıkkki siz kaçta orada olacaksınız ??
allah kabul etsin tatlım saol
hoşgeldin cnm sana cevap yazarken net gittibebişim evet geldimmmmmm özledim sizi nezamandır giremiyordum.
bende seni gördüğüme çok sevindim bebbekimmmmmmmmmmmmm
çok gerginim çokkkkk bütün işlerim duruyo vallahi oturup ağlayacağım yaaa
dinlenme bence sen dinlendikçe aleyhine işliyo sayfalarrrrrrrrrrrrmerhaba canlarım nasılsınız......bu gün topik kalabalık ama geçmişi okurken gözlerim karardı biraz gözlerimi dinlendirip gelicem
Slm kızlar yarın kontrolüm war bebişin kesesini görmeye gidicez bize dua edin bebegimin teyzeleri insallah kesemizi görmekte nasib olur cok heycanlıyım
evet canım ya valla yoğun oluyorum bende.
heeeee dikildi bebekim görsen korkarsın
canım ya tedaviye başlamadan haftasonu bir gidin ayvalığa yada sarımsaklıya ya sarımsaklının suyuda muhteşem bebekim ya.
insan bir girdimi çıkmak istemiyo baya da soğuk suyu çok hoşuma gidiyo.
canım sabah 6 da çıkalım diyoruz çünkü Mevlana erken kapanıyomuş internetteki bilgiye göre.
buradan 10 sürüyo konya tabiki oyalanmazsak.
yani 4 gibi konyada oluruz.
inşallah yetişiriz canım ya.
flzaskkkkkkkkkkk tatlım yaaa ben bugün seni rüyamda gördüm söyleyecektim unutmuşum bian
dün ben sana bugün sen bana misafir oldun rüyada demekki
telde anlatrım rüyayı güzel bi rüyaydı hayrolsun inş
kaç saat geçti anca hatırladım yaaaaaaa...
Sırayla tatlımm dün ben bugünn sennnnnnnn ne yapcaz böyleee
hayrolsun inş iyi şeyler olsunn cnmm
hmm güzelmişş rüyaa ama iyi
tmm tatlımm anlatırsınnnn
sabahtan anlatayım flzaska demiştim ama sonra söylemeyi unutmuşum aklıma geld birden
eeee iadeyi ziyaret yaptın tatlım önce ben sonra sen
rüyamda azrayla ela da vardı bu arada
Ayyyyyyyyyyy gerçektenmii benim bıdıklardaa vardıı demekkkk
bilinçaltıı kaldı demek aklındaaa merak ettim cnmm
tabiii yaa okadar çok anlattın ki bıdıkları senle beraber onlarda teşrif ettiler rüyama
konuşuruz anlatırım tatlım çoğu aklımda zaten
canım sizindemi ilk kürünüz 2 aylıktı ilk kürde neler vardı neler kullandınıziyi akşamlar kızlar bizde saraçoğlundan 2. kürü istedik gönderecek kür ve çörek otu ama bu ay çok sıkıntımız var diye bende aradım söyledim
hepsini alamayacağım diye kızlarda kürü gönderelim dedi bende yarın kısmetse parayı yatıracağım sadece kür için çörek otunuda kendim alacağım çörel otu alan varmı
kilosu ne kadar çok pahalımı
ayyy evt cnm yaterki sperm ler çıksında çok meraklısı değiliz ama erkek öyle değil cnmcnm hayıt tohumu için nette erkekte cinsel istek azalmasına neden oluyormuş
depresyona bağlı iktidarsızlık içinde faydalıymış
genelde kadınlar üzerinde etkiliymiş
acaba bizedemi hayır tohumu gönderecek....
Slm canim nasilsin?? Bosver tatlim ya faydasi olsun da sperm cikisi olsunda ben yillarca yapmamaya raziyim. Ayrica yari antalyali sayilirim esimin memleketi kucak dolusu slmlar bizden sana esine ve güzel antalyamiza..
ara vermiş olur iyide olur:))
eşin antalyanın neresinden cnm
buralara gelirseniz beklerim sizinle tanışmak isterim
sanada selam olsun cnm kib.a.e.o...
dün son kararımızı verdik Allah ın izniyle 16 ağustos perşembe günü Kaan bey eşimin m.tesesini yapacak İnşallah çıkarsa Ankara üniversitesinde dondurulacakmış ve tüp bebik de orda yapılcakmış .çok heycanlıym Rabbim inşAllah ilk ve son kez gösterir bu sıkıntıları.Duanızı eksik etmeyin kızlar.kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyım galiba şaşıknım 10 aydır bekliyorum inşallah doğru yer ve doğru zamandır.herkese sevgiler :)
cnm kaan hoca artık hastalarının bi kısmını ankara üniversitesi cebeci hastanesine çağırıyor
her konuşmamızda sizin tedavinizi cebecide yapıcam diyor bizede
hayırlısı bakalım
inşlh milyonlarca canlı hiperaktif spermleriniz bulunur cnm...
Onlar benim çevremdekii tek yakın olduğum bıdıklarr seviyorum onlarııı
ben hatırlamıyorum çok ama sen unutmazsınnnnn
biraz sonrada gidicem zaten azroşumu sevmeye özledimm....
rabbimde inş bizlerede nasip ederr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?