canım benim ay nasıl mutlu oldum şımardım.yumoşlar biraz daha büyümüştür vallacanım iyi görünen 6 7 tane varmış.yarın tekrar kontrole çağırdılar.inşallah hep böyle güzel haberler veririm.
canım yaa geçmiş olsuun
amaaan ne bitmez derdimiz varmış beee biri bitiyo biri çıkıyo ...
nyse olsun be güzelim herşeyde bi hayır var bak bebişin gelmeden herşey düzelmiş olur
rabbim başka sıkıntılar yaşatmasın gözyaşlarımız günahlarımıza keffaret olsun inşaallah
canım sen golan-f mi peregon mu kullanıyorsun. kaç doz yapıyorsun?
ben peregon 300 doz ile başladım.
sağol canım, yine bunada şükür tedaviye başladım. zamanında acaba o süreçleri yaşamak banada kısmet olacak mı diye dertleniyordum. gerisine katlanıcaz artık. allahtan gelen dert, inşallah dermanınıda verecek bize.
sen uzun süredir yoksun canım, nasılsın, neler yaptın?
Kizlar meraba dun ben test almistim bayada pahaliymis test.neyse az once testi yaptim ilk bes dakka hic birsey belirmedi. Testi yaptiktan 15 dakka sonra ikinci cizgi silikte olsa net belli.acaba sayilirmi 15 dakkayi gecince.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim sayillirmi kizlar 15 dakka sonrasi
Kizlar meraba dun ben test almistim bayada pahaliymis test.neyse az once testi yaptim ilk bes dakka hic birsey belirmedi. Testi yaptiktan 15 dakka sonra ikinci cizgi silikte olsa net belli.acaba sayilirmi 15 dakkayi gecince.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim sayillirmi kizlar 15 dakka sonrasi
kizlar meraba dun ben test almistim bayada pahaliymis test.neyse az once testi yaptim ilk bes dakka hic birsey belirmedi. Testi yaptiktan 15 dakka sonra ikinci cizgi silikte olsa net belli.acaba sayilirmi 15 dakkayi gecince.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim sayillirmi kizlar 15 dakka sonrasi
sağol canım benim.büyüklükleri eşit mi sorun var mı dedim eşit gibi duruyorlar dedi güldü.daha fazlasını soramadım artık.çok bilmişlik yapmayayım dedim.yarın biraz daha sıkıştırırım. canım inşallah hepimiz için herşey ço güzel olur.şimdi çıkıyorum ama gelicem yine ceza almamam lazım
iyiyim bende baharcım tarçın çayı içiyorum pek güzelmiş sizede tavsiye ederim.....
benim biraz insülin drenci problemmvarda üzerinize sağlık...gel beraber içelimmm
Iyi yapmışsın cnm hem çok güzel bir temizlik yaptın
hem kendini yıpratmadın
hemde birşeylerle oyalanarak dikkatıni dğıttın vakit geçirdin
ah cnm sorma hemde ne sıcak
demek sıcaklar daha da artacak iyicene yandık desene......
anladım cnm ama dondurulsa aslında ne iyi olur
hem insanlar sürekli hormon almamış olurlar hemde biraz daha
maddi yönden rahat ederler sıkışmazlar
ama ben yinede teklif edicem kısmet olursa
hayırlısı bakalım yaaa bende bir an önce tüp bebeğe hazırlanmak istiyorum...
teşekkür ederim bitanem
olsun canım bidahaki seneye gidersiniz hemdeeee bebişinle
inaşllah geç kapanır bebekim yoksa göremiycez yine
buarada sular geldi canımcım çoooook mutluyum
işlere devam bebekim kendine çok iyi bak konyadan sana dualar göndericem tamammı
ben sadece muayane olup ,ğneleri kullanmayı öğretecekler diye tek gittim merkeze. sonra doktor bu kisti alalım dedi. çok basit bir işlem dedi. bende hiç böyle ameliyat gibi birşey olacağını tahmin edemedim haber vermedim kimseye. zaten yerde evime çok uzak. tek başıma giydim o ameliyat önlüklerini falan girdim içeri. öyle çok fazla canım yanmadı ama sinirlerim bozuldu. sanki tüm aksilikler beni buluyor. daha masadan kalkmadan başladım ağlamaya. ama susamıyorum. durduramıyorum kendimi. bir odada dinlendim biraz ama ağlamaya devam ederek. sağolsunlar oradaki görevliler hepsi çok ilgilendiler biri mendil getiriyor, biri teselli etmeye çalışıyor ama banada kriz geldi bir kere gitmiyor.
sonra biraz toparlandım. iğneyi kullanmayı gösterdi hemşire, hatta onun yanında ben kendim yaptım ilk iğnemi. iğneyi yapmak çok acımadı ama sonra biraz ilaç yaktı. neyse oda bitti toplandım çıkıcam merkezden. bu defa bir baş dönmesi tuttu. tekrar yattım. bir daha başaldı ağlama krizim. gün boyuncada devam etti.
eşim aradı onun sesini duyunca başladım, annem aradı onun sesini duyunca başladım.
neyse inşallah tüm üzüntümüz bu olur. bundan sonra bebeğimizin müjdesini alınca sevinç göz yaşı dökeriz inşallah
ah ttatlım ya aniden oldu hee olsun bence ii olmuş psikolojin bozulmuş cnm bende mr çektirmeye gün almak için gitmiştim dr tekben sadece muayane olup ,ğneleri kullanmayı öğretecekler diye tek gittim merkeze. sonra doktor bu kisti alalım dedi. çok basit bir işlem dedi. bende hiç böyle ameliyat gibi birşey olacağını tahmin edemedim haber vermedim kimseye. zaten yerde evime çok uzak. tek başıma giydim o ameliyat önlüklerini falan girdim içeri. öyle çok fazla canım yanmadı ama sinirlerim bozuldu. sanki tüm aksilikler beni buluyor. daha masadan kalkmadan başladım ağlamaya. ama susamıyorum. durduramıyorum kendimi. bir odada dinlendim biraz ama ağlamaya devam ederek. sağolsunlar oradaki görevliler hepsi çok ilgilendiler biri mendil getiriyor, biri teselli etmeye çalışıyor ama banada kriz geldi bir kere gitmiyor.
sonra biraz toparlandım. iğneyi kullanmayı gösterdi hemşire, hatta onun yanında ben kendim yaptım ilk iğnemi. iğneyi yapmak çok acımadı ama sonra biraz ilaç yaktı. neyse oda bitti toplandım çıkıcam merkezden. bu defa bir baş dönmesi tuttu. tekrar yattım. bir daha başaldı ağlama krizim. gün boyuncada devam etti.
eşim aradı onun sesini duyunca başladım, annem aradı onun sesini duyunca başladım.
neyse inşallah tüm üzüntümüz bu olur. bundan sonra bebeğimizin müjdesini alınca sevinç göz yaşı dökeriz inşallah
cnm belli olmaz hamiş olabilirsin sen genede kan testtini bekle tatlımKizlar meraba dun ben test almistim bayada pahaliymis test.neyse az once testi yaptim ilk bes dakka hic birsey belirmedi. Testi yaptiktan 15 dakka sonra ikinci cizgi silikte olsa net belli.acaba sayilirmi 15 dakkayi gecince.sevinsemmi uzulsemmi bilemedim sayillirmi kizlar 15 dakka sonrasi
ben bu geçmişe bakmadan hemen bi geleceğe bakayım dedim)) iyisinizdir inş.
döneyim geçmişe
valla topiği oku oku yetişemiyorum size
işten fırsat bulunca topiğe bakıyorum
çok şükür bitirdim maşallah ne kadar kalabalıktı öyle
cervan cnm nasılsın tatilemi çıkıyorsunuz
eğer merkeze uğrarsanız beklerim cnm
seninle tanışmayı çok isterim
bahar sen naptın cnm işlerin hafifledimi artık sayılı günlerin kaldı hakkınızda hayırlısı olsun inşlh
flask cnm sende iki gündür dışardasın ne güzel gez dolaş biraz
cemrem tv üniteniz çok güzel beyaz çok beğendim güle güle kullanın
sizler temizlik yapıyoruz diyince bende özeniyorum
benimde evim boya badana istiyor ama
dükkanların yakınında güzel bir ev bulursam taşınmayı düşünüyorum
antalya bugün çok sıcak markete indim dondurma almak için sanki bir alev topu var
allah sonumuzu hayır etsin şu yaz bi geçse:)
ben bu geçmişe bakmadan hemen bi geleceğe bakayım dedim)) iyisinizdir inş.
döneyim geçmişe
kızlar pazara gittim geldim duşa girdim çıktım burdayımmmmmmmmmmm
ilk bes dakka bisey cikmadi neyse elime aldim ilk 10 dakka biseyler var gibiydi goz yanilmasi heralde dedim az silikti ilk 15 dakka sonra cok netlesti.bilemiyorum korkuyorum da bugun Transferin 9 uncu gunu.kan testi ayin 17 sinde.3 gun embriyosuydu.
evlendigim ilk zamanlarda yapiyodum ama asla boyle olmamisti.rabbim yuzumuze baksin insallahhh simdi daha iyi bakicam kendime cok stres yapiyodum
dua edin ne olur bana
hoşgeldin bitanemmmmmmmmm
canım inşAllah bebeğin annesine tutunmuştur sımsıkı. sabah bizi üzdün inşAllah hamilelik haberiylede sevindireceksin. Allah yanınızda olsun.
hoşbuldum cnm inanki sokaklara çıkılmıyo
allhım bu sıcakta sokakta çalışana yardım etsinnnnn
eve gelir gelmez suya attım kendimi anca rahatlıyo insan
yemeği bile yeni yiyorum ınsanın canı istemiyo
keşke kilo versem nerdeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?