Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah hepinizden razi olsun canlarim benim.turkiye geldigimde ailemin yanina en guzel ilacimi almis olacam.tedavi surecinde is yerinden izin aliyodu doktora gidip gelmek iki saati aliyodu hemen disari gidiyodu.ben yemedim icmedim ciddi diyorum bak turkiyeden getirdigim erzaklarla idare oluyom genelde.para biriktirdim arabasi bozuktu parayi verdim simdi altinda arabasi da var geziyo beyfendi.
araba parasini da ben biriktirdim gecen sene umuta gitmek icin.bazen supheleniyorum acaba beni aldatiyomu diye seni kaybetmek icin o firsati eline vermem o hatayi yapmam diyo.
Benim soyle bir silkelenmem gerekiyo?sizler iyi geldiniz bana.hepinizden allah razi olsun pozitif enerji verdiniz dua edin ne olur bana bende mutlu olmak istiyorum

Canım Allah yardımcın olsun ınsallah tabı kı sen de mutlu olmalısın
Senın de canın var bu erkeklerı anlamak mumkun degıl onları beklersek ısımız ıs
Insallah ıse gırersın o zaman hem cesaret ve maddı ımkanların olur
Sen kendıne dıkkat et lutfen sen ve bebegın herseyden degerlısınız
Kımse bunu degıstıremez Allahın verdıgı cana baska bır canın ezıyet
Etmeye de hakkı yok ınsallah anlar hatalarını hersey duzelır surec ne kadar
Yıpratıcı olursa olsun sen kendıne dıkkat et kendıne bır yasam alanı olusturmaya
Calıs bı arkadas soylemıstı burda cok dogru yazmıs o senın alanına gırmeye calıssın
Allaha emanet olun ınsallah bebegın de senınledır

Bu arada epeydır yoktum ısler cok yogundu gecen hafta bu hafta da ızınlıyım
Ayvalık tarafına gıttım 3 gunlugune ne sıcak oralar gece zor uyunuyo valla
Bahar sen balıkesırlıydın degıl mı canım ordan gecerken aklıma geldı
Bızım kızlardan bu tarafta olanlar vardı dıye ne guzel turkıyenın dort tarafından
Burda toplanmak artık heryerde bı arkadasım var dıyorum...

canım anlayabiliyorum bende bi ara çıktım dışarıya çok sıcak suyum çıktı...
ki burası sizin ordan daha serindir tahminimce...
allah kolaylık versin dışardakilere...
canım bende bu sabah az yemişim galiba sonradan bi acıktım...
yemek pişene kadar tansiyonum düştü...
sonrada öyle bi yedim ki şimdi karnım kocaman oldu kıpırdanamıyorum bile :17:

benim yemekle aram bu sıra yokta sadece dondurma kola istiyorum
kola zaten kansızlık yapıyo onun için yemek yemeye çalışıyorumafiyet olsun yarasın sana
senin yemen lazım ki bebişin göbişe gelene dek alıştır çok yemeye kendini:9:

Bu arada epeydır yoktum ısler cok yogundu gecen hafta bu hafta da ızınlıyım
Ayvalık tarafına gıttım 3 gunlugune ne sıcak oralar gece zor uyunuyo valla
Bahar sen balıkesırlıydın degıl mı canım ordan gecerken aklıma geldı
Bızım kızlardan bu tarafta olanlar vardı dıye ne guzel turkıyenın dort tarafından
Burda toplanmak artık heryerde bı arkadasım var dıyorum...

ooo negüzel canım ayvalığın denizin tadını çıkarmışsın...
evet canım ben balıkesirdeyim...
burasıda sıcak ama tabi sahil kadar değil...
geceleri uyunmuyor özellikle 2 gecedir...

geçmişi okudum ve okuduğuma deydi diyebilirim ;)
tedavi aşamasında olan arkadaşlar inş. yumurtalarınız istediğiniz şekilde gelişir.
aaumut geçmiş olsun cnm senin o an verdiğin tepki çok normal ne umutla gidiyorsun neyle karşılaşıyorsun Allahtan tedavini iptal etmemişler iğnenide vurulmuşsun hadi hayırlısı olsun.
nurefsan bence sen hamilesin ;) tedaviden sonra hiç bi şikayet duymadım senden kanama tarzı falan inş. çift çizgiyi görmek tekrar nasip olur cnm.

benim yemekle aram bu sıra yokta sadece dondurma kola istiyorum
kola zaten kansızlık yapıyo onun için yemek yemeye çalışıyorumafiyet olsun yarasın sana
senin yemen lazım ki bebişin göbişe gelene dek alıştır çok yemeye kendini:9:

aman canım dikkat et kendine sıcaklarda halsiz düşme...
canımmmmmmmm ya dediğin gibi ben bebiş gelmeden göbişi büyütcem galiba :9::9::9:

ben bugün adet oldum ve yarın kontrole gidicem dr a rahimde ve yumurtalarda sorun çıkmazsa tedavime başlamak istediğimi söylicem. hatırlarsınızki yakın zmnda smear tahlili ve kültür tahlili vermiştim kültür temiz çıkmıştı ama smearın sonucu daha çıkmadı (eşimde mikrop gözüktü diye benimde smear vermem istenmişti )ve ben bu semarın sonucunu beklemeden başlamak istiyorum çünki kaşıntım akıntım yok bi rahatsızlığım olduğunda hemen hissediyordum daha önceleri, gidip tahlil verip fitil kullanıyordum.bu sefer beklemeden başlamamı önerenler ve önermeyenler kimler??????????????????????????????
çünki iptaller bıktım her gidişimde nasılsa bi sorun çıkıyor bu sefer bunu sorun olarak görmek istemiyorum yumurtalarım bitiyor hergeçen gün ayrıca elimdeki ilaçlarında süresi dolucak ben tedaviye başlıyınca:(((

ben bugün adet oldum ve yarın kontrole gidicem dr a rahimde ve yumurtalarda sorun çıkmazsa tedavime başlamak istediğimi söylicem. hatırlarsınızki yakın zmnda smear tahlili ve kültür tahlili vermiştim kültür temiz çıkmıştı ama smearın sonucu daha çıkmadı (eşimde mikrop gözüktü diye benimde smear vermem istenmişti )ve ben bu semarın sonucunu beklemeden başlamak istiyorum çünki kaşıntım akıntım yok bi rahatsızlığım olduğunda hemen hissediyordum daha önceleri, gidip tahlil verip fitil kullanıyordum.bu sefer beklemeden başlamamı önerenler ve önermeyenler kimler??????????????????????????????
çünki iptaller bıktım her gidişimde nasılsa bi sorun çıkıyor bu sefer bunu sorun olarak görmek istemiyorum yumurtalarım bitiyor hergeçen gün ayrıca elimdeki ilaçlarında süresi dolucak ben tedaviye başlıyınca:(((

cnm şahsen ben senin yerinde olsam başlardım çünki,
dediğin gibi iltahap yara olunca acayip kaşıntı,akıntı,yanma,koku hepsi oluyoeğer bi tanesi bile yoksa
bence başla derim benim fikrim bu :34:

kizlar gebelik testinin kagidinda ilk yarim saatte cikan sonuclar gecerlidir yaziyo bence hamileyim ben ayin 17 sini bekleyemicem cumartesi kan verecem

ilk bes dakka bisey cikmadi neyse elime aldim ilk 10 dakka biseyler var gibiydi goz yanilmasi heralde dedim az silikti ilk 15 dakka sonra cok netlesti.bilemiyorum korkuyorum da bugun Transferin 9 uncu gunu.kan testi ayin 17 sinde.3 gun embriyosuydu.
evlendigim ilk zamanlarda yapiyodum ama asla boyle olmamisti.rabbim yuzumuze baksin insallahhh simdi daha iyi bakicam kendime cok stres yapiyodum
dua edin ne olur bana

canım bence hamilesin :49::49::49:15 dakikada tabiki sayılır 1 saat sonra bile çıkabiliyomuş hadi inşaallaah rabbim seni sevindirecek....:32::32::32:

kizlar gebelik testinin kagidinda ilk yarim saatte cikan sonuclar gecerlidir yaziyo bence hamileyim ben ayin 17 sini bekleyemicem cumartesi kan verecem

Hadi cnm inş HAMİLESİNDİRRR Rabbim o kadar sıkıntının ardından bebişinlee yüzünü güldürecekkk..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oooo süper tatlım ozaman sen hamişsin :52::52::52::52::52:
hadi bakalım inş kan testinde de çıkarda halaylara başlarız :66:

Tatlım bence hamilesin hayırlı olsun bende transferin 10. Günü idrar testinde ögrenmiştim hamileligimi rabbime şükür sonra kandada cıktı :16:

cnm şahsen ben senin yerinde olsam başlardım çünki,
dediğin gibi iltahap yara olunca acayip kaşıntı,akıntı,yanma,koku hepsi oluyoeğer bi tanesi bile yoksa
bence başla derim benim fikrim bu :34:

sağol cnm fikir verdiğin için bende senin gibi düşünüyorum.gün doğmadan neler doğuyor yarabbim...
komşumda 2 aylık hamileymiş ilk duyunca şok oldum ama üzülmedim bebğin yicek ekmeği varmış demekki inş. benimde olur bebeğim.komşumun 3. çocuğu olucak nasıl heycanlı şimdiden imrendim sadece :((

bencede hamilesin sen naparsan yap tutcak olan tutuyor demekki..hani bazen deriz ya aman yatalım aman dikkat edelim tutcak olan tutuyor demekki...gözün aydın tatlım fazla beklemeden kan testini yaptırda sevincimizi tam yaşıyalım...

bencede hamilesin sen naparsan yap tutcak olan tutuyor demekki..hani bazen deriz ya aman yatalım aman dikkat edelim tutcak olan tutuyor demekki...gözün aydın tatlım fazla beklemeden kan testini yaptırda sevincimizi tam yaşıyalım...

valla canim haklisin rabbim emretmisse olan oluyo o kadar kendimi uzdumki son bir haftadir hatta karnima yumruk atip iki saatte niye boyle yaptim diye bogurmustum.rabbim affetsin cok pisman olmustum.bide sigara da ictiydim tamam dedim tutmadi bu kadar olumsuzluga ragmen
benim iki gun onceden farkettigim gogus uclarim cok degisti rengi cok acildi
rabbim hepimize hayirli evlat versin sunu iyi anladimki karamsar olmanin bir anlami yok rabbim verecegi zamani biliyor

Nur efsan cnmm üzülme erkekleri anlamak zor sadece seninki tuhaf deil inan...doktorlar ilk 2-3 gun dikkat edin sonra normal hayatınıza dönün diyorlar..yemek yapma ile üzülme ile hatta hoplayip zıtlaşma ile tutmamazlik yapmaz.rsbbim nasip ederse hiç bsy engel olamaz...hakkında hayirlisi olsun...sonuçta esın senden uzaklaşmışsa neden cocuk istesin hemde tup bebek gibi zorlu bı surecle....sen su anda duygusalsin ins hersey istediğinden daha guzel olur ...üzülme

Askbebek nezaman Elazığ'a geliyorsun cnm gunu bellimi ins transferime denk gelmez:(

Mikrotese olacak kimler var ben tam bulamadım okurumda sayfaları:)

canım kısmetse 17 temmuzda elazığa gelecem ozaman seninle görüşürüz sen tel nonu ver bana ararım seni

Back
X