- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sizindemi ilk kürünüz 2 aylıktı ilk kürde neler vardı neler kullandınız
ikinci kürde çörek otumu var nasıl kullanılıyormuş cnm bizde kürleri bekliyoruz ne gelecek bilmiyorum
hayırlısı inşlh şifa olur eşine...
ayyy evt cnm yaterki sperm ler çıksında çok meraklısı değiliz ama erkek öyle değil cnm
ara vermiş olur iyide olur:))
eşin antalyanın neresinden cnm
buralara gelirseniz beklerim sizinle tanışmak isterim
sanada selam olsun cnm kib.a.e.o...
Yok benim esim anlayislidir sagolsun o konuda hakkini yiyemem. Canim aslen manavgatli ama serikte evleri var tatile gidince k.valideler orada kaliyor. Bu sene geldik döndük canim biz kismet olur da seneye gelirsek insallah görüsürüz bende cok tanismak isterim. Canim sizinde mi doktorunuz Kaan hoca. Biz Emre beye gittik memnun kaldik ama bir defa da kaan beye gitmek istiyoruz sene sonuna dogru yada ocak gibi bakalim o neler söyleyecek. A.slm canim cok saol...
mercanımmmmmmmmmmmm hoşgeldin
bak negüzel hergün geliyorsun artık aferin sana
nasılsın bitanem nasıl gidiyor iğneler ??
bugün kontrolün vardı nasıl geçti ??
selam kızlar..
nasılz bakalım.
CERVAN canım sen antalyalımısın.
sağlıkla gelin inş.
antalya çok sıcakkkk.
klima hep açık.
elektirik faturası kabarıcak kek gibi
MERCAN nasılsın canım. tatlı bir telaş.inş.olursun.
canım maşallah negüzel şimdiden yumurtalarının durumu süper
3. günde 6-7 yumoş bana çok iyi geldi
inş tedavi sonuna kadar daha da güzel olur herşey
yarın yine gidiyormuşsun kontrole bakalım bi değişiklik olacak mı ??
Mercan
msj kutuna bakarmısın![]()
canım sen golan-f mi peregon mu kullanıyorsun. kaç doz yapıyorsun?
ben peregon 300 doz ile başladım.
canım gonal f 450 kullanıyorum.dozu 187,5 yapıyorum.geriden gelenler yetişsin diye artırabilirim demişti ama değiştirmemiş.canım sen ne kadar üzülmüşsün öyle.çok şükür şimdi iyi olmana sevindim.Allah gönlünden geçeni versin tatlım.
kizlar gebelik testinin kagidinda ilk yarim saatte cikan sonuclar gecerlidir yaziyo bence hamileyim ben ayin 17 sini bekleyemicem cumartesi kan verecem
inşallah hayırlı haberler verir bize halay çektirirsin canım.heyecanla bekliyoruz sonucu.![]()
nasılsınız kızlarrr![]()
kızlarrrrrrr ben de geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız şekerler![]()
kızlarrrrrrr ben de geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız şekerler![]()
Iyiyim canim cok saol sen nasilsin ?? Gecmisi okuyordum kusura bakma tatlim. Neler yaptin bakalim bugün ???
canım iğne kısmı oldukça eğlenceli,eşimle yapıyoruz ve gülmekten helak oluyoruz.kendisi prof edasıyla hareket ediyorda.canım arada yazdıklarınızı kaçırıyorum.sayfa hep açık ama tam size yazarken biri geliyor.aniden çıkmak zorunda kalıyorum.ablam bizi komşularına emanet etmiş.sağolsunlar ayağımızı uzatacak fırsat bulamıyoruz.kuzenlerde burda olunca bir kapı bir telefon.
canım,zaten fazla yumurtam olduğunu öğrenmiştim.ben cinsimya pko nun herkeste olandan farklı türü beni bulmuşsayısı umrumda değil sağlıklı olsun bir tane olsun. bugün doktorada sayıyı söyleyince bunu söyledim.gülerek dediki; sağlıklı olsun bi tane olsun o da bebek olsun diyosun inşallah olur .
iyi yaptın tatlım yaa bende şimdii geldimmmmmmmm![]()
H.geldin canim ben iyiyim saol sen nasilsin canim?? Ben gecmisi okuyup geliyorumm daha bitmedi..
bende hissettim galiba hemen geldim tatlım
nasılsın canım ne yaptın buakşam![]()
Olsun tatlımm bende şimdi geldim bugün geç kaldım birazz
bizimki kaptı pc yii şimdii alabildimm
iyiyim cnm benimmm ne olsun iştee genelde evdeydimm cnmm
sen nelerrr yaptın bakalımmmmmmm![]()
hoşbulduk tatlımmmmmmm iyiyim şükür gece seansına geldim
tamam tatlım oku sen biz burdayız![]()
Bisey olmaz canim arada gec kal ama özletme. Bende ablamla yegenimle disari dolasmaya ciktik 1saat önce felan geldik. Karanlik daha simdi cöküyor dedik karanlik olmadan dolasip gelelim. Onlarla herseyi konusabiliyorum dertlestik biraz sagolsun kendi ablam gibidir hep bana hak verir. Görümcelik yapmadi bana hic ve cok pozitiftir en kötünün bile pozitifini düsünür onunla olmak benimde moralimi yerine getiriyor. Iste benden böyle canimm...
Iyi yapmissin canim. Okudum geldim baya birikmismisSen neler yaptin canim temizlik bitti mi ???
Slmm kızlarrrrr
dün akşamm ne güzellll sohbett vardıı
bu akşamm kimseciklerr yokkkkkk
ohhh desene bu süreci en keyifli geçiren çift sizsiniz
ablanlar yoklar mı canım ??
demek komşular sizi memnun edicez derken bunalttılar ha
sizin tedavi süreci baya eğlenceli geçecek desene negüzel
evet canım fazla olması önemli değil...
önemli olan kaliteli olmaları inş seninde öyle olur ve bisürü kaliteli embriyon oluşur![]()
Valla hissettin cnm herhaldeee geldinn hemennnnn
napim cnm bizimki bi kaptıı gelemedimm ama aklımm burda tabiii
neyseee geldim bende gece seansınaaaaaaaayetiştimmmmmmmm
iyiyim canım benim.
ama takip etmekte zorlanıyorum biraz.oku oku bitmiyor.atladığım mesajlar olursa kusura bakmayın lütfen. sen ne yapıyosun tatlım.
Olsun cnm ne kusuru biz bile kaçırıyoruz bazennnnnn mesajlarııııı
iyi cnmm ne olsunn iştee geçiriyoruz günleriiiiiiiiii![]()
İyi yapmışsın cnm ne güzel,dertleşmişsinn ablanlaa demiştin zatenn iyi anlaşıyorumm diye en azındann seni dinleyenn derdini anlatabiliceğin birisi var
ben de kocişle vakit geçirdim tavla falan oynadık...
1 haftalık turnuvamız 20-19 olarak sonlandı ve kupa benim oldu
dedim galibiyetide tatlım arkadaşlarımın arasına döneyim
saolsun sütümüde getirdi gel beraber içelim bebeğim
nezamandır unutuyordum 2 gecedir saolsun aşkım getiriyor[/QUOT
vayyy arkadaşımm yenmişşşşşştebriklerrrrrrr
sağoll bebeğimm bende biraz önce içtimmmmmmm
afiyet olsunn sana